Groningen – Twente 3:4 (kon.) | Utrecht – Alkmaar 1:2 (kon.) | Sparta Rotterdam – GA Eagles 1:0 (kon.)
Heracles – Feyenoord 0:1 (kon.)
konec
FC Utrecht
1:2 (0:1)
AZ Alkmaar
Neděle 21.08.2016, 14:30 • Stadion Galgenwaard, Utrecht • Nizozemská Eredivisie • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (16:27:38)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:16.
     
    Je konec! AZ Alkmaar vítězí na půdě Utrechtu a připisuje si první ligové vítězství v nové sezóně! Hosté vstoupili do zápasu lépe a ve 26. minutě se zásluhou Markuse Henriksena dostali do vedení! Poté se dlouho hrál opatrný fotbal, což protrhl Patrick Joosten , který nádhernou střelou vyrovnal! Rozhodující moment utkání přišel deset minut před koncem. Henriksen přihrál míč pod sebe a Alireza Jahanbakhsh prostřelil Ruitera! Domácí ještě mohli vyrovnat, avšak Janssenovu ránu vykopl z brankové čáry Ron Vlaar!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ale udeřit mohlo na druhé straně! Obránce Ridgeciano Haps se ze své pozice ocitl v pokutovém území, postupoval na branku z ostrého úhlu a tvrdou střelou poslal míč do tyče!
     
    90+3
    Sergio Rochet zachytil další nepřesnou přihrávku domácích do pokutového území. Alkmaar nepouští soupeře do šancí a hraje s míčem na kopačkách. Utrecht má čas na poslední útok.
     
    90+2
    Ron Vlaar vystihl kolmici mezi obránce, vyvezl míč na polovinu Utrechtu a poté jej poslal dál. Hosté zavezli míč k rohovému praporku, kde nastřádali několik vteřin.
     
    90+1
    Nastavují se 4 minuty!
     
    90
    Po standardní situaci se v pokutovém území Alkmaaru strhl obrovský zmatek! Brankář Sergio Rochet nevyboxoval míč ze šestnáctky a Willem Janssen se opřel do skákavého míče. Jeho ránu vykopl z brankové čáry Ron Vlaar!
     
    89
    Ramon Leeuwin napálil míč na polovinu soupeře. Před pokutovým územím svedl souboj Rico Strieder, jež si vymodlil faul. Utrecht má k dispozici přímý kop.
     
    88
    Alkmaar kombinuje na polovině domácího celku a nepouští Utrecht do útoku. Hostující fotbalisté zvládají závěr utkání opravdu zkušeně a šetří cenné vteřinky.
     
    87
    A mohlo to být 3:1! Střídající Dabney dos Santos Souza si naběhl za obranu a opřel se do skákavé přihrávky. Jeho dělovka přímým nártem prosvištěla kolem zadní tyče!
     
    86
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Kevin Conboy, přichází Gyrano Kerk.
    84. Alireza JAHANBAKHSH - 1:2
     
    84
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Alkmaar si bere zpět ztracené vedení! Hosté z ojedinělé akce rozvlnili síť! Henriksen zpětnou přihrávkou oslovil ALIREZU JAHANBAKHSHE, který si zpracoval míč, natáhl si jej do středu hřiště a skákavou střelou uklidil míč za záda domácího brankáře!
     
    83
    Ridgeciano Haps musel na zem, aby ve skluzu odkopl míč do autu před dotírajícím Živkovićem. Obránce Alkmaaru svůj úkol zvládl na podtrženou jedničku.
     
    82
    Amrabat už je zpátky na nohou, hra pokračuje. Hosté předvedli krásnou kombinaci na jeden dotek. Škoda toho, že se odehrála pouze na polovině Alkmaaru. Směrem dopředu jsou oba celky neškodné.
     
    81
    Na hrací ploše zůstává ležet domácí Sofyan Amrabat. Fotbalista Utrechtu si v pádu podlomil koleno a nyní se svíjí s bolestivou grimasou v obličeji!
     
    80
    Střídající Souza se hnal za přihrávkou podél postranní čáry. U rohového praporku narazil na Janssena, jež pohlídal cestu míče do zámezí. Ruiter bude odkopávat.
     
    79
    Sergio Rochet předvedl další jistou práci, když vyrazil z brankové čáry na značku pokutového kopu a sebral ze vzduchu nepřesný centr z kopačky Joostena.
     
    78
    Oba týmy nyní hodně zmatkují při rozehrávce. Alkmaar ztratil míč na polovině domácího celku, ale zadáci Utrechtu okamžitě vrátili míč soupeři. Divákům se to vůbec nelíbí.
     
    77
    Robbin Ruiter zlikvidoval přízemní centr směřující na hranici malého vápna. Domácí brankář zachytil míč ještě před dotírajícím útočníkem Weghorstem.
     
    76
    Diváci ocenili potleskem i malého podavače míčů, který se neohroženě vydal na hřiště v době hry!
     
    75
    Domácí útočník Sébastian Haller se v pokutovém území Alkmaaru zcela nehlídaný snažil trefit vysoký centr. Ani urostlý útočník Utrechtu ale nevyšplhal do výšky, v které letěl míč.
     
    74
    Také domácí obrana ale pořádně poškádlila příznivce Utrechtu. Rens van Eijden dlouho otálel s odkopem míče ze šestnáctky. Před dotírajícím Souzou to ale stihl.
     
    73
    Hra je přerušena! Na trávníku zůstává ležet Edson Braafheid, který si odnese pořádný šrám po skluzu Rona Vlaar. Hostující stoper nehraje zrovna v rukavičkách.
     
    72
    Sergio Rochet se v posledních minutách rozhodně nenudí. Nyní musel hostující brankář pod nohy střídajícího Souzy. Domácí útočník se k zakončení nedostal.
     
    71
    Utrecht měl k dispozici další rohový kop. Centrovaný míč se stáčel přímo do branky, ale Sergio Rochet byl pozorný a hned u přední tyče schoval míč do rukavic.
     
    70
    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Levi Garcia, přichází Dabney dos Santos Souza.
     
    69
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Rubio Rubin, přichází Richairo Živković.
     
    68
    Sergio Rochet měl další práci! Hostující brankář tentokrát musel vyběhnout až na hranici vápna, kde sebral do rukavic dlouhou přihrávku. Za míčem totiž spěchal Sébastian Haller.
     
    67
    Domácí fotbalisté roztočili kolotoč přihrávek okolo pokutového území Alkmaaru. Sérii výměn míče utnul brankář Sergio Rochet, který si došel pro vysoký centr.
     
    66
    Robbin Ruiter si počkal na malou domů od svého stopera, poškádlil diváky riskantní kličkou a poté rozehrál na pravou stranu. Utrecht se ale nikam nežene.
     
    65
    Tempo hry v posledních minutách opadlo. Oba týmy zdlouhavě kombinují na vlastní polovině a vyčkávají na chyby soupeře. Na stadionu utichly i chorály fanoušků.
     
    64
    Obrana Alkmaaru si pohrála s nervy svých fanoušků. Hostující zadáci se pustili do odvážné kombinace, když si přihrávali míč před šestnáctkou mezi dotírajícími soupeři.
     
    63
    Domácí zahrávali další rohový kop. Brankář Sergio Rochet vyboxoval míč jen za hranici pokutového území, kde se do něj položil Rico Strieder, ale jeho pokus byl hodně nepřesný.
     
    62
    Před branku Utrechtu přilétl přízemní centr a stoper Willem Janssen si jej málem srazil do vlastní sítě! Naštěstí pro domácí celek byl Robbin Ruiter pozorný a vlastenci zabránil.
     
    61
    Oba brankáři si nepřesnými výkopy vyměnili pozdravy. Robbin Ruiter se poté rozhodl rozehrát nakrátko na své obránce. Utrecht může pokračovat v kombinaci s míčem.
     
    60
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Giovanni Troupee, přichází Edson Braafheid.
     
    59
    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Fred Friday, přichází Wout Weghorst.
     
    58
    Fantastický Ron Vlaar! Stoper Alkmaaru nejprve odebral míč soupeři na hranici šestnáctky, poté zabojoval a skluzem jej stačil odpálit před dobíhajícím protihráčem.
     
    57
    Do otevřené obrany Utrechtu se řítil expres jménem Alireza Jahanbakhsh. Domácí útočník si to namířil středem hřiště, avšak stoper Willem Janssen proti němu včas vystoupil a ukopl mu míč.
     
    56
    Do pokutové území Alkmaaru se snesl vysoký centr. Nikdo v červeném dresu se k míči neprodral a hostující obránci pohlídali cestu míče do zámezí.
     
    55
    Hosté jsou po inkasované zaskočení a nyní si nedokážou přihrát na deset metrů. Utrecht se touto nepřesností v rozehrávce hostů dostal k autovému vhazování.
    53. Patrick JOOSTEN - 1:1

     
    53
    Utrecht právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nádherný gól! PATRICK JOOSTEN si vzal míč na polovině soupeře, udělal s ním tři kroky a nádhernou střelou z úctyhodné vzdálenosti poslal míč k pravé tyči! Brankář letěl vzduchem zbytečně!
     
    52
    Stijn Wuytens rozehrával rohový kop Alkmaaru. Centr směřoval na malé vápno, kam se dral Ridgeciano Haps, který v zápalu boje nepříjemně povalil domácího obránce na zem.
     
    51
    Sporný souboj se odehrál v pokutovém území Utrechtu. Markus Henriksen si naběhl na přihrávku z pravé strany a upadl po kontaktu s domácím obránce. Rozhodčí ale penaltu nepíská.
     
    50
    Alireza Jahanbakhsh si zpracoval míč na pravé straně, rychlou kličkou se zbavil obránce, navedl si míč na levačku, ale jeho projektil po zemi minul domácí svatyni.
     
    49
    Na druhou stranu pospíchal Sébastian Haller, který dostihl prudkou přihrávku podél čáry a odcentroval do šestnáctky. V pokutovém území hasil nebezpečí rybičkou obránce Ridgeciano Haps.
     
    48
    Vysokou přihrávku si před pokutovým územím Utrechtu přebíral Levi Garcia. Hostující křídelník si zpracoval míč na prsa, avšak obránce k němu rychle přistoupil a odstavil jej tělem.
     
    47
    Hosté pokračují v nastoleném trendu z prvního poločasu. Fotbalisté Alkmaaru kombinují na vlastní polovině a vyčkávají na skulinky v obraně Utrechtu.
     
    46
    Střídání v týmu AZ Alkmaar: ze hřiště odchází Mattias Johansson, přichází Fernando Lewis.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Fotbalisté Alkmaaru v něm byli po celou dobu lepším týmem a také se dostali do vedení! Ve 26. minutě rozvlnil síť krásně utaženou placírkou Markus Henriksen ! Domácí se poté přeci jen dostali do hry, ale šance dlouho nepřicházely. Utrecht musel čekat až na závěr první půle, kdy hlavičkoval Kevin Conboy , ale jeho pokus mířil nad branku! Do šaten se proto odchází za stavu 0:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Do šance se ještě hnal Rubio Rubin, který si ale před šestnáctkou ukopl míč daleko od nohy a vracející se Ron Vlaar mu jej včasným skluzem odkopl.
     
    45
    Nastavuje se 1 minuta!
     
    45
    Před branku Alkmaaru přilétl ještě jeden centr z levé strany. Nikdo z hráčů v pokutovém území míč nezasáhl a kulatý nesmysl proskákal šestnáctkou až do zámezí.
    44. Conboyova hlavička po rohovém kopu
     
    44
    Domácí si ale rychle vybojovali další rohový kop a tentokrát už ohrozili branku! Na centr si naskočil Kevin Conboy, jehož hlavička jen o kousek minula horní tyč!
     
    43
    Utrecht rozehrával kop od rohového praporku. Centrovaný míč hranici malého vápna vyboxoval pryč z pokutového území brankář Sergio Rochet.
     
    42
    Za dlouhou a prudkou přihrávkou spěchal do pokutového území soupeře Rubio Rubin. Stoper Ron Vlaar měl k míči o dost blíže, pohlídal si pohyb soupeře a nechal míč doputovat do zámezí.
     
    41
    Patrick Joosten si na pravé straně špatně převzal míč, dostal se až na čáru a z otočky už neudržel míč na hřišti. Alkmaar bude vhazovat, hosté dohrávají první půli s ledovým klidem.
     
    40
    Fred Friday si v hlavičkovém souboji přivodil nějaký šrám a nyní musí být ošetřován. Hra je přerušena. Zdá se, že hostující útočník bude schopen pokračování.
     
    39
    Fred Friday si skvěle pokryl míč a dvěma rychlými kličkami se zbavil svého strážce. Hostující fotbalista se poté nechal faulovat. Alkmaar bude rozehrávat přímý kop z dobré pozice.
     
    38
    Utrecht měl k dispozici přímý kop. Na centrovaný míč si na značce pokutového kopu naskočil Willem Janssen, jehož slabá hlavička minula hostující branku.
     
    37
    Sébastian Haller se hněval na asistenta rozhodčího. Domácí útočník se dožadoval vhazování pro domácí celek, zatímco muž s praporkem přisoudil míč hostům.
     
    36
    Sofyan Amrabat se s tím opravdu nemaže. Dalším nedovoleným zákrokem na polovině soupeře už si říkal o žlutou kartu, ale hlavní sudí je zatím milosrdný.
     
    35
    Na hrací ploše nám přibývá drobných faulů. Jednoho z nich se nyní dopustil Sofyan Amrabat, jež nabral unikajícího soupeře a rukama jej poslal za čáru.
     
    34
    Na přetažený centr do pokutového území Alkmaaru si nabíhal Rubio Rubin. Domácí fotbalista se po míči natahoval ve skluzu, ale k jeho smůle na balón nedosáhl.
     
    33
    Diváci se zlobí na rozhodčího! Ten totiž otočil faul na polovině hrací plochy proti Utrechtu, což se plnému stadionu vůbec nelíbí! Hosté budou rozehrávat.
     
    32
    Na dlouhou přihrávku si naběhl Levi Garcia, jež si míč převzal elegantně ve vzduchu. Hostující fotbalista ale neměl odvahu na individuální akci a raději obrátil hru k obráncům.
     
    31
    U míče už jsou znovu fotbalisté Alkmaaru. Rozehrávku na polovině hostujícího celku diriguje stoper Ron Vlaar. Nikdo z domácích hráčů jej neatakuje.
     
    30
    Domácí však rozehrávku nezvládli ani napodruhé. Secvičený signál Utrechtu vůbec nevyšel a domácí fotbalisté se vůbec nedostali k zakončení.
     
    29
    Utrecht rozehrával přímý kop z blízkosti pokutového území. Ridgeciano Haps vyběhl ze zdi příliš brzy a hlavní rozhodčí jej ocenil žlutou kartou!
     
    28
    Yassin Ayoub si na polovině hřiště dobře pokryl tělem míč a nechal se chytře faulovat. Utrecht bude rozehrávat přímý kop z vlastní poloviny. Diváci jsou jako zaražení.
     
    27
    Utrecht se snažil přispěchat s rychlou odpovědí. Sofyan Amrabat pospíchal vpřed s míčem podél postranní čáry, ale obrana Alkmaaru byla i tentokrát pozorná.
    26. Markus HENRIKSEN - 0:1
     
    26
    Alkmaar právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Alkmaar zůstal po rohovém kopu v blízkosti šestnáctky. Míč se dostal k MARKUSI HENRIKSENOVI, jež se z levé strany prodral do vápna a utaženou placírkou poslal míč k zadní tyči!
     
    25
    Alireza Jahanbakhsh si na pravé straně zpracoval vysokou přihrávku, obhodil si obránce, ale na hranici velkého vápna ztratil pojem o prostoru. Hosté vybojovali pouze roh.
     
    24
    Hosté stále diktují tempo hry. Alkmaar přenáší těžiště hry ze strany na stranu. Domácí spíše vyčkávají na hru soupeře. Stopeři Utrechtu ale nekompromisně odkopávají míče daleko od branky.
     
    23
    Sofyan Amrabat prohnal soupeře po levé straně, zasekl si míč a odcentroval do šestnáctky. Míč si ve vápně hledal Haller, ale před ním včas odvrátil Ron Vlaar.
     
    22
    Diváci se hněvají na hostující fotbalisty! Alkmaaru dlouho trvalo než odevzdal míč domácím fotbalistům poté, co jeden z nich zakopl míč do zámezí pro zranění soupeře.
     
    21
    Sergio Rochet napálil míč daleko za polovinu hřiště, kde se do hlavičkového souboje pustil právě Fred Friday. Proti domácímu stoperovi ale tentokrát neuspěl.
     
    20
    Alkmaar přeci jen podnikl rychlý výpad po pravé straně. Na centr na malé vápno si naskočil Fred Friday, od nějž se míč odrazil do vzduchu a brankář Robbin Ruiter jej schoval v rukavicích.
     
    19
    Z tribun se začíná ozývat pískot! Hostující fotbalisté kombinují po většinu času na vlastní polovině. Ani ze strany domácích hráčů není vidět přehnaná aktivita.
     
    18
    Rubio Rubin dotíral na pravého obránce Alkmaaru. Domácí záložník se na něj nalepil jako klíště, ale o míč jej obrat nedokázal. Alkmaar stále kombinuje.
     
    17
    Giovanni Troupee motal kličkami na hranici pokutového území hlavy hostujícím obráncům. Troupee si však ukousl příliš velké sousto a vůbec nezakončil.
     
    16
    Kevin Conboy si splnil své obranné povinnosti, když u rohového praporku včasným skluzem odpálil míč od nohou Luckassena. Almaar vytěžil pouze vhazování.
     
    15
    Ron Vlaar dlouho přemýšlel komu přihraje. K hostujícímu stoperovi rychle přistoupil Rubin, který jej málem obral o míč. Vlaar měl více štěstí než rozumu.
     
    14
    Hosté se ale rychle dostali nazpátek k míči a nyní kombinují na vlastní polovině. Domácí útočníci se snaží rozehrávku Alkmaaru napadat, nicméně hosté jsou hodně rychlí.
    13. Dvojité zakončení Freda Fridaye
     
    13
    První velká šance Alkmaaru v utkání! Centr na hranici malého vápna si našel osamocený Fred Friday, který měl spoustu času na zamíření, ale hlavou trefil jen obránce a následnou střelou přestřelil branku!
     
    12
    Hosté v posledních minutkách převzali iniciativu a snaží se najít skulinku v domácí obraně. Defenzíva Utrechtu zatím pracuje na výbornou.
     
    11
    Stoper Ron Vlaar hledal dlouhou přihrávkou nabíhajícího Garciu. Druhý jmenovaný se k míči neprotlačil přes dobře postaveného obránce.
     
    10
    Yassin Ayoub si nabíhal za obranu Alkmaaru, kam dostal nadýchanou přihrávku. Domácí fotbalista si ale nepotykal se zpracováním a míč mu utekl.
     
    9
    Na druhé straně se po rychlém kontru Alkmaaru dostal do zakončení Stijn Wuytens. Jeho rána zpoza šestnáctky proskákala kolem pravé tyče domácí branky.
     
    8
    Utrecht zahrával přímý kop z nadějné pozice. Exekuce se zhostil Yassin Ayoub, jenže rána mu vůbec nesedla a míč zamířil na tribunu za brankou.
     
    7
    Kevin Conboy se vydal vpřed vypomoci domácí ofenzívě. Levý obránce Utrechtu si zasekl míč a odcentroval do šestnáctky, kde však byli pouze hostující hlavičkáři.
     
    6
    Sofyan Amrabat se skvěle vrátil na vlastní polovinu a vypomohl obraně v boji o míč. Záložník Utrechtu předvedl přesně načasovaný skluz a získal míč.
     
    5
    Alkmaar ustál úvodní nápor domácího celku a nyní častěji kombinuje s míčem na kopačkách. Mattias Johansson vyslal přihrávku po čáře, kterou před dotírajícím soupeřem musel hasit Willem Janssen.
     
    4
    Mattias Johansson vyslal dlouhou přihrávku přes celou šíři hřiště. Levi Garcia si při výskoku pomohl rukama a rozhodčí mu odpískal útočný faul.
     
    3
    Poprvé v zápase útočili i hosté. Fred Friday spěchal s míčem středem hrací plochy, ale ještě před pokutovým územím o něj přišel.
     
    2
    Utrecht ale rychle vybojoval míč a podnikl další výpad po pravé straně. Obrana AZ byla pozorná a i napodruhé nepustila domácí do šance.
     
    1
    Utrecht zahájil dnešní utkání úvodním výkopem. Domácí se ihned drali do útoku, nicméně obránce Ridgeciano Haps byl připraven a vybojoval míč.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Utrecht: Ruiter – Troupee, Leeuwin, W. Janssen, Conboy – Joosten, Strieder, S. Amrabat – Rubin, Ayoub, Haller.
    Náhradníci: Jensen – D. Rosheuvel, Ludwig, Kerk, Braafheid, Koch, Moore, R. Živković.

    AZ Alkmaar: Rochet – M. Johansson, van Eijden, Vlaar, Haps – Luckassen, Henriksen, S. Wuytens – Jahanbakhsh, Friday, Garcia.
    Náhradníci: Coutinho – Til, Brezančić, Weghorst, van Overeem, Lewis, Souza..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Vzájemná utkání v minulé sezóně

    8.5.2016 Utrecht – Alkmaar 1:3
    19.12.2015 Alkmaar – Utrecht 2:2
     
    FC Utrecht

    Utrecht vstoupil do letní přípravy ve velkém stylu, ale po dvou výhrách přišlo kruté vystřízlivění. V prvních dvou ligových kolech totiž získal stejný počet bodů jako Alkmaar a je jen o skóre před ním na dvanácté pozici. V prvním kole hostil Utrech silné PSV, kterému podlehl 1:2. Ve druhém kole zajížděl na půdu Heerenveenu, se kterým stejně jako jeho dnešní soupeř uhrál remízu 2:2!
     
    AZ Alkmaar

    Pro Alkmaar začala sezóna už třetím předkolem Evropské ligy. V něm si nizozemský celek poradil s Gianninou a postoupil do play – off. Vstup do domácí soutěže ale AZ moc nevyšel. V prvním kole přišla domácí remíza 2:2 s Heerenveenem. Minulý týden zajížděl Alkmaar na horkou půdu PSV, kde prohrál nejtěsnějším možným způsobem. Náladu si AZ spravilo ve čtvrtek, když v prvním utkání závěrečného předkola o Evropskou ligu zvítězilo 3:0 na půdě Vojvodiny!
     
    Pěkné nedělní odpoledne všem fanouškům nizozemského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z 3. kola Eredivisie. Společně se zaměříme na duel mezi FC Utrecht a AZ Alkmaar. Výkop je stanoven na 14:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 53. Joosten – 26. Henriksen, 84. Jahanbakhsh

    Karty:   29. Haps (ALK)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:16.
    FC Utrecht: Ruiter – Troupee (60. Braafheid), Leeuwin, W. Janssen, Conboy (86. Kerk) – Joosten, Strieder, S. Amrabat – Rubin (69. R. Živković), Ayoub, Haller.
    Náhradníci: Jensen – D. Rosheuvel, Ludwig, Kerk, Braafheid, Koch, Moore, R. Živković.

    AZ Alkmaar: Rochet – M. Johansson (46. Lewis), van Eijden, Vlaar, Haps – Luckassen, Henriksen, S. Wuytens – Jahanbakhsh, Friday (59. Weghorst), Garcia (70. Souza).
    Náhradníci: Coutinho – Til, Brezančić, Weghorst, van Overeem, Lewis, Souza.

    Rozhodčí: Liesvedl – Janson, Polman
    bahis siteleri