Kuopio – Vienna Capitals 3:1 (kon.) | Esbjerg – IFK Helsinky 5:4 (po pr.) | Lørenskog – TPS 0:6 (kon.)
Växjö – Junosť Minsk 4:0 (kon.) | HV71 – Salzburg 1:2 (kon.) | Mnichov – Znojmo 7:0 (kon.)
Frölunda – Wolfsburg 2:3 (kon.)
konec
Frölunda HC
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
Grizzlys Wolfsburg
Pátek 09.09.2016, 20:00 • Frölundaborgs Isstadion, Göteborg (SWE) • Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Gustafsson vystartoval na střídačku a Frölunda to zkouší ve hře bez brankáře.
     
    56:25
    Frölunda mohla rychle odpovědět, jenže střela jednoho z domácích hokejistů z mezikruží skončila těsně nad!
    54:49 Brent AUBIN - 2:3
     
    54:49
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    BRENT AUBIN se stává spasitelem Wolfsburgu a v přesilové hře střílí gól, který mu aktuálně zaručuje postup z druhého místa! V Pardubicích nyní smutní. Nejproduktivnější hráč Wolfsburgu si zpracoval kotouč v levém kruhu pro vhazování a poté krásnou diagonální střelou nad levým betonem Gustafssona zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Lubor Dibelka a Jeff Likens.
     
    53:50
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Johan Sundstrom – 2 min., krosček).
     
    49:09
    Victor Olofsson nepříjemně dorážel na brankáře Vogla, kterému udělalo zdánlivě neškodné nahození obrovské problémy a měl co dělat, aby vleže puk schoval pod levým betonem!
     
    46:44
    Vyloučení v týmu Grizzlys Wolfsburg (Lubor Dibelka – 2 min., hákování).
     
    41:24
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Matthew Donovan – 2 min., krosček).
     
    38:50
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Mats Rosseli-Olsen – 2 min., napadání rozhodčích).
     
    36:30
    Victor Olofsson si na levém křídle sjel od mantinelu do kruhu pro vhazování a napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která se od sevřených betonů Vogla odrazila do ochranné sítě!
     
    34:36
    Vyloučení v týmu Grizzlys Wolfsburg (Sebatian Furchner – 2 min., hákování).
     
    34:11
    Casey Wellman dostal nádhernou diagonální přihrávku do jízdy z pravého křídla a v blízkosti levé tyče málem puk poslal do sítě, kotouč se ale nakonec od horní tyče odrazil zpět do hry!
     
    29:59
    Vyloučení v týmu Grizzlys Wolfsburg (Alexander Dotzler – 2 min., sekání).
    29:34 Mats ROSSELI-OLSON - 2:2
     
    29:34
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Sebastian Stalberg z obranného pásma krásně rozdal puk doprava a MATS ROSSELI-OLSON po jeho diagonální přihrávce předvedl dvě krásné stahovačky, které vyšperkoval střelou po ledě a mezi betony Vogla puk napálil ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Sebastian Stalberg a Jonathan Sigalet.
     
    28:37
    Jeremy Dehner předvedl nádhernou individuální akci, když se mezi dvěma protihráči prokličkoval ke střele a jeho následný pokus z mezikruží skončil na horní tyči!
     
    27:24
    Frölunda se na útočné modré čáře dopustila velice špatné rozehrávky a jeden z hostujících hráčů se málem řítil sám na bránu, jenže brankář Gustafsson skvěle vyjel z brány a kotouč před ním v pádu dopravil do bezpečí!
     
    22:40
    Filip Westerlund byl zřejmě tím hráčem, který na levém křídle nabral rychlost a střelou letící těsně nad ledem mířil ke vzdálenější pravé tyči, jenže Vogl vytáhl fantastický zákrok a jeho pokus levým betonem vyrazil!
     
    21:19
    Simon Hjalmarsson na pravém křídle šlápl po vybojování kotouče na obranné modré čáře do pedálů a po krásné stahovačce vypálil z pravého kruhu pro vhazování na přední tyč, puk ale nedokázal dostatečně zvednout a Vogl jeho pokus ukryl ve svém náručí!
     
    19:54
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Joel Lundqvist – 2 min., vysoká hůl).
    13:45 Casey WELLMAN - 1:2
     
    13:45
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Frölundaborgs Isstadion poprvé propuká radostí a CASEY WELLMAN z dorážky dostává Frölundu po inkasování dvou branek rychle na dostřel! Jacob Larsson na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a jeho diagonální střelu srazil mezi kruhy pro vhazování k ledu tečující Joel Lundqvist, čehož dokonale využil Casey Wellman a bekhendem volný puk dorazil u levé tyče do prázdné brány. Asistence: Joel Lundqvist a Jacob Larsson.
     
    12:56
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Mats Rosseli-Olson – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Grizzlys Wolfsburg (Gerrit Fauser – 2 min., hrubost).
     
    12:56
    Vyloučení v týmu Grizzlys Wolfsburg (Philip Riefers – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Jonathan Sigalet – 2 min., hrubost).
     
    12:56
    Ve středním pásmu se před boxem časoměřičů strhla obrovská mela a rozhodčí hru museli přerušit. Mats Rosseli-Olson ustál tvrdý úder loktem a Gerrit Fauser se poté u mantinelu byl jako býk o puk, jenže to přehnal.
     
    11:23
    Robin Figren nabral na pravém křídle slušnou rychlost, kterou využil k objetí brány, u levé tyče se mu ale puk přes pravý beton Vogla do brány procedit nepodařilo!
    09:00 Sebatian FURCHNER - 0:2
     
    09:00
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Tyler Haskins na levém křídle nabral rychlost a volnou dálnici využil ke zpětné bekhendové přihrávce před bránu, kde si na ní najel SEBATIAN FURCHNER a fantastickým bekhendem vymetl vzdálenější pravý horní roh brány. Asistence: Tyler Haskins a Bjorn Krupp.
    07:24 Tyson MULOCK - 0:1
     
    07:24
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Brent Aubin sice sám v blízkosti levé tyče po přihrávce z pravého křídla dvakrát promáchl, poté ale krásnou diagonální přihrávkou z nulového úhlu našel na vzdálenější levé tyči TYSONA MULOCKA, který se nemýlil a bez přípravy zamířil z ostrého úhlu do odkryté brány. Tyson Mulock využívá přesilovou hru a Wolfsburg vede na ledě favorizované Frölundy 1:0. Asistence: Brent Aubin a Fabio Pfohl.
     
    05:43
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Johan Sundstrom – 2 min., hákování).
     
    02:57
    Filip Westerlund zkusil na vrcholu levého kruhu pro vhazování tvrdě vypálit, jeho střela s příklepem ale zamířila pouze doprostřed brány, kde byl připravený Sebastian Vogl!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. Wellman (Lundqvist, Larsson), 30. Rosseli-Olson (Stalberg, Sigalet) – 8. Mulock (Aubin, Pfohl), 9. Furchner (Haskins, Krupp), 55. Aubin (Dibelka, Likens)


    Frölunda HC: Gustafsson (Bakala) – Engsund, Sigalet, Nyberg, Donovan, Johannesen, Larsson, Ehn, Westerlund – Stalberg, Lasu (A), Rosseli-Olsen – Wellman, Lundqvist (C), Lehkonen – Grundstrom, Figren, Carlsson – Sundstrom (A), Hjalmarsson, Olofsson.
    Grizzlys Wolfsburg: Vogl (Brueckmann) – Dehner, Krupp, Likens (A), Wurm, Sharrow, Dotzler, Karachun – Haskins (C), Furchner (A), Foucault – Aubin, Fauser, Voakes – Hoehenleitner, Weiss, Pfohl – Dibelka, Mulock, Riefers.

    Rozhodčí: Lassi Heikkinen (FIN), Mikael Holm (SWE). Čároví rozhodčí: Henrik Pihlblad (SWE), Alexander Waldejier (NOR)
    bahis siteleri