Olomouc – Vítkovice 2:3 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Slavia 8:7 (po pr.)
Třinec – Jihlava 5:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 3:6 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 6:1 (kon.)
Sparta – Mountfield HK 4:3 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 6:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 10.09.2016, 15:00 • MINI WERK ARENA • DHL Extraliga juniorů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí mladíci teď byli ve dvou sami před Brožem a nabídnutou šanci proměňují. Radzienciakovi ještě zakončení příliš nevyšlo, LUKÁŠ IRGL už se ale nemýlil. Asistence: Grzegorz Radzienciak, Michal Kvasnica.
     
    47:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlava nabídnutou možnost využívá a snižuje na rozdíl dvou gólů. PETER KRISTIAN byl sám u levé tyče a neměl problém s doklepnutím kotouče do odkryté části klece. Asistence: Aleš Heinrich, Ladislav Pospíchal.
     
    46:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtvrtá využitá početní výhoda pro domácí barvy! Lacka nabil na modrou čáru GRZEGORZI RADZIENCIAKOVI a třinecký obránce prostřelil přesunujícího se Brože. Asistence: Jakub Lacka.
     
    32:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři odskakují svému soupeři do dvoubrankového vedení. Lacka našel před brankou nikým nehlídaného PATRIKA HREHORČÁKA, jenž zamířil a trefil přesně prostor za zády Brože. Asistence: Jakub Lacka.
     
    22:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    A teď už bude moci Dukla pokračovat v pěti, jelikož domácí klasickou přesilovou hru využívají a jdou znovu do vedení. Kalus našel v mezikruží LUKÁŠE KAUKIČE a odtud se třinecký útočník nemýlil. Asistence: Jan Kalus, Jakub Lacka.
     
    15:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava vytvořila menší závar před Ovčařím a z něj srovnává stav zápasu. Puk do odkryté části klece došťouchl DAVID ČERMÁK. Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    05:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ale do útočného pásma rychle vrátili, puk doputoval až na modrou k FILIPU HAMANOVI a domácí kapitán tvrdou ranou překonává jihlavského gólmana. Asistence: Michal Kvasnica, Jan Hladonik.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 6. Haman (Kvasnica, Hladonik), 23. Kaukič (Kalus, Lacka), 33. Hrehorčák (G. Radzienciak), 47. Radzienciak (Lacka), 51. Irgl (Radzienciak, Kvasnica) – 16. Čermák (Hrabaň), 48. Kristian (Heinrich, Pospíchal)


    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (Loubal) – Hrachovský, Janiczek, G. Radzienciak, J. Adámek, Haman, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Plitko, Mach, Flok, Hrehorčák, Kofroň, Kvasnica, Irgl, Hladonik, Lacka, Kalus
    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Pospíchal, Srnský, Váňa, Huňáček, Kadlec, Hrabaň, Krtek – Michálek, Ondráček, Heinrich, Mejzlík, Kristian, Berka, Geier, Čermák, Kraučuk, Rezek, Oščádal

    Rozhodčí: Kubičík – Poruba, Hanzlík
    bahis siteleri