Barys – Petrohrad 3:5 (kon.) | Jekatěrinburg – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 2:1 (1:0 po s.n.)
Jaroslavl – N.Novgorod 1:2 (po pr.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:5 (3:2, 0:0, 0:3)
SKA Petrohrad
Pátek 16.09.2016, 15:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:44 Nikita GUSEV - 3:5
     
    57:44
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    NIKITA GUSEV rozhoduje dnešní duel. Sám se dostal před Kolesnika a měl spoustu času na to, aby třikrát mohl dorážet a nakonec dostat kotouč za bezbranného domácího gólmana. Bez asistence.
    46:35 Alexandr BARABANOV - 3:4
     
    46:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté zaslouženě otáčejí skóre zápasu na svou stranu. Na konci jejich kombinace stál nyní ALEXANDER BARABANOV a Petrohrad se poprvé v zápase dostává do vedení. Asistence: Steve Moses, Nikita Gusev.
    45:49 Sergej PLOTNIKOV - 3:3
     
    45:49
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Moc dlouho tam ale nevydržel. Střelu Vojnova sice jeeště Kolesnik vykryl. Na brankovišti se ale však rychle zorientoval SERGEJ PLOTNIKOV, který pohotově poslal puk do branky. Asistence: Vjačeslav Vojnov, Nikita Gusev.
    13:13 Jarno KOSKIRANTA - 3:2
     
    13:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    JARNO KOSKIRANTA teď překvapil střelou Kolesnika. Finský útočník zavezl puk do pásma a spíše ho nahazoval na branku. Kotouč však k překvapení všech skončil až za zády domácího gólmana. Asistence: Steve Moses.
    08:19 Cam BARKER - 3:1
     
    08:19
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácím ale stačil rychlý protiútok, aby navýšili vedení. Bochenski zavezl puk do pásma, natáhl na sebe dva soupeře a předložil puk CAMU BARKEROVI, který z mezikruží prostřelil Šesťorkina. Platnost gólu musel následně potvrdit videorozhodčí. Asistence: Brandon Bochenski.
    04:08 Kevin DALLMAN - 2:1
     
    04:08
    Astana právě vstřelila branku!
    I třetí přesilovka v zápase je využita. Kazašskému celku vrací vedení KEVIN DALLMAN, který dokázal tečovat Bochenskiho nahození od modré čáry. Šesťorkin byl bez šance. Asistence: Brandon Bochenski.
    03:31 Vjačeslav VOJNOV - 1:1
     
    03:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Rovněž SKA využívá početní výhodu. Kovalčuk našel na modré čáře VJAČESLAVA VOJNOVA, který propálil vše, co mu stálo v cestě a odčinil tak předchozí vyloučení. Asistence: Ilja Kovalčuk.
    01:52 Roman STARČENKO - 1:0
     
    01:52
    Astana právě vstřelila branku!
    Nyní jim ale vyšel povedený signál. Rymarev zavezl puk za bránu a všichni včetně Šesťorkina se přesunuli na druhou tyč. Domácí útočník ale vrátil puk ROMANU STARČENKOVI, který měl před sebou odkrytou bránu a neměl problém zamířit. Asistence: Jevgenij Rymarev.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 2. R. Starčenko (Rymarev), 5. Dallman (Bochenski), 9. Barker (Bochenski) – 4. Vojnov (Kovalčuk), 14. Koskiranta (Moses), 46. S. Plotnikov (Vojnov, N. Gusev), 47. Barabanov (Moses, N. Gusev), 58. N. Gusev


    Barys Nur-Sultan: Kolesnik (H. Karlsson) – Dallman, M. Semjonov, Trjasunov, Barker, Lobanov, Lipin, Ibrajbekov – Dawes, Bochenski, St. Pierre – Grenc, R. Starčenko, Rymarev – Chudjakov, Paňukov, Belgibajev – Šin, Kučin, Puškarjov – N. Ivanov.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Ivannikov) – Vojnov, Zubarev, Čudinov, A. Bělov, J. Jakovlev, Rukavišnikov, Rykov – Kovalčuk, S. Plotnikov, Tichonov – Prochorkin, Širokov, N. Gusev – Koskiranta, Moses, Barabanov – Točickij, Kablukov, Ketov.

    Rozhodčí: Naumov, Ščenjov – Palej, Ponamarenko
    bahis siteleri