Mladá Boleslav – Písek 15:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 1:3 (kon.) | Slavia – Letňany 3:5 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 3:2 (po pr.) | K. Vary – Sparta 4:3 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 5:4 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Liberec 2:6 (kon.) | Č. Budějovice – Kolín 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Havířov 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:6 (0:3, 0:2, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 16.09.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    59:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak také tým pojmenovaný po oblíbeném zvířátku z tamní zoologické zahrady se raduje ve třetí části z gólu! Čisté konto zkazil Folvarskému KRYŠTOF BOUŘIL, který usměrnil na brankovišti za jeho záda přihrávku Jakuba Rychlovského! Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    58:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští si nyní notně zvedají sebevědomí a připravují si půdu pro zítřejší špíl v Hradci Králové! Richard Cachnín sebral na levém mantinelu kotouč, vyhnul se bekovi a naservíroval ho před branku LUKÁŠI POKORNÉMU, který pak překonal Kristiana Nováka střelou po ledě! Asistence: Richard Cachnín.
     
    49:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Osmadvacet vteřin před návratem Charváta na ledovou plochu se domácí prosazují a kazí Kristianu Novákovi čisté konto! Hned dva hráči se nalepili na libereckého beka, který si nimi měl plné ruce práce. Nakonec se puk dostal po dobré práci Vojtěcha Holendy k MICHALU KYNCLOVI, který prostrčil puk pod betony hostujícího gólmana do sítě! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    35:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další dva slepené góly, které potápí domácí tým. Po Václavu Mockovi se dostal na pravém kruhu ke kotouči JAKUB ŠÍR, který si věděl s Blažkem rady a střelou nad vyrážečku ho vyhnal z branky. Nastupuje Miroslav Folvarský. Asistence: Václav Mocek.
     
    35:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí tygři se dostávají již do čtyřgólového vedení! Na ose kluziště zůstal po chybě obrany úplně volný JAN JENÍK, který ranou tahem pokořil Tomáše Blažka. Puk letěl k zadní tyči a domácí brankář na něj neměl šanci dosáhnout. Bez asistence.
     
    10:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl. Na modré přišla tentokrát chyba a byl z toho brejk dva na jednoho! Po levém křídle si najel kapitán Vítek Turský, který poslal nahrávku křížem přes pásmo na zcela volného JANA JENÍKA, který si pak povodil gólmana domácích a dal svému týmu větší vedení! Asistence: Vítek Turský.
     
    05:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla opravdu rychlovka! Bruslaři se ještě ani nevzpamatovali z první trefy a už je tu další! Rychlou akci, tentokráte po pravém křídle, zakončil přesně PETR BITMAN, který před Blažkem tečoval za jeho záda střílené nahození Adama Charváta! Asistence: Adam Charvát a Petr Šafařovský.
     
    05:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže hosté se rychle dostali ke kotouči a po rychlém úniku slaví vedení! Po levém křídle se dostal až na kruh MIROSLAV LITERA, který z jízdy přišpendlil kotouč přesně pod horní tyčku svatyně Tomáše Blažka! Asistence: Kryštof Bouřil.

    Richard Wagner

    Michal Borovan

    Branky a nahrávky: 50. Kyncl (Holenda), 59. Pokorný (Cachnín) – 6. Litera (Bouřil), 6. Bitman (Charvát, Šafařovský), 11. Jeník (Turský), 36. Jeník, 36. Šír (Mocek), 60. Bouřil (Rychlovský)


    BK Havlíčkův Brod: Blažek (36. Folvarský) – Krejčí, Pejchal, Zvěřina, Polák, Adam, Rubner, Lachman "A" – Piskač, Donda, Kohout, Tecl, Kyncl, Holenda "C", Přibyl "A", Křehlík, Pokorný, Cachnín, Teplý.
    Bílí Tygři Liberec: Novák (Hosnedl) – Bednář, Aubrecht, Turský "C", Charvát, Habermann, Had, Kunst, Ira – Rychlovský, Šír, Mocek, Maťátko, Čermák, Litera, Jeník, Bitman, Hájek, Chrtek "A", Šafařovský, Bouřil.

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Martin Klouda, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri