Mladá Boleslav – Písek 15:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 1:3 (kon.) | Slavia – Letňany 3:5 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 3:2 (po pr.) | K. Vary – Sparta 4:3 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 5:4 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Liberec 2:6 (kon.) | Č. Budějovice – Kolín 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Havířov 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:6 (0:3, 0:2, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 16.09.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    59:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak také tým pojmenovaný po oblíbeném zvířátku z tamní zoologické zahrady se raduje ve třetí části z gólu! Čisté konto zkazil Folvarskému KRYŠTOF BOUŘIL, který usměrnil na brankovišti za jeho záda přihrávku Jakuba Rychlovského! Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    58:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští si nyní notně zvedají sebevědomí a připravují si půdu pro zítřejší špíl v Hradci Králové! Richard Cachnín sebral na levém mantinelu kotouč, vyhnul se bekovi a naservíroval ho před branku LUKÁŠI POKORNÉMU, který pak překonal Kristiana Nováka střelou po ledě! Asistence: Richard Cachnín.
     
    53:25
    Vojtěch Holenda měl na hokejce druhý gól domácích! V samostatném nájezdu ale poslal kotouč jen vedle levé tyče. Následné nahození si pokryl v klíně Kristian Novák.
     
    49:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Osmadvacet vteřin před návratem Charváta na ledovou plochu se domácí prosazují a kazí Kristianu Novákovi čisté konto! Hned dva hráči se nalepili na libereckého beka, který si nimi měl plné ruce práce. Nakonec se puk dostal po dobré práci Vojtěcha Holendy k MICHALU KYNCLOVI, který prostrčil puk pod betony hostujícího gólmana do sítě! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    48:19
    Rychlý útok Bílých tygrů v oslabení vyřešil Miroslav Folvarský, který vyrazil svou vyrážečkou únik hostujícího hráče do ochranné sítě!
     
    48:05
    Liberec se osvobodil a po následné akci domácích a přikrytí kotouče Novákem je tu vzájemné vyloučení. Vítek Turský (LIB) inkasuje trest za hrubost a domácí Michal Teplý (HBR) stejným dílem.
     
    47:38
    Početní převaha pro domácí tým,
    Adam Charvát (LIB) byl tím,
    kdo nečestně se zachoval.
    Adam Charvát byl tím,
    kdo soupeře fauloval.
    Byla to od něj blbost,
    trestem mu je hrubost.
     
    46:27
    Vojtěch Holenda získal mezi kruhy kotouč, který vypadl z hradby těl na brankovišti, leč jeho střela šla přesně do míst, kde číhal Kristian Novák.
     
    42:37
    Lachmanovu střelu od modré na bližší tyč čapl Novák do své lapačky. Následně vznikly emoce, po kterých míří na trestnou lavici Kryštof Bouřil (LIB) za hrubost, stejně jako Michal Teplý (HBR), jemuž je ovšem trestem sekání.
     
    40:35
    Jan Jeník se prodral po pravém křídle do šance, ale nestřílel přesně. Následně je za podražení vyloučen Matěj Krejčí (HBR).
     
    39:08
    To byla tutovka volající po jasném gólu, kterou odvrátil Jakub Rubner! Domácího brankáře překvapil za brankou odraz puku od mantinelu a před Rychlovským zívala prázdná klec, ovšem domácí bek výtečným zákrokem odvrátil šestý touš v brodské síti!
     
    38:10
    Radim Pejchal (HBR) je vyloučen za podražení, kterým u pravého mantinelu zastavil projíždějícího hráče.
     
    37:35
    Michal Teplý se dostal do tutovky, když sjížděl z osy lehce k pravému kruhu. Byl sám, tváří v tvář Novákovi, kterého ale trefil jen do lapačky. Oba celky jsou kompletní.
     
    37:22
    Liberec sice zaznamenal branku, ale to až poté, co jeden z tygrů zajel do domácího brankáře. Rozhodčí gól neuznává pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    36:43
    Domácí brankář je v permanenci hned od samého začátku! Dvě střely Kunsta od modré dokázal vyrazit do bezpečí, Jeník z brankoviště pálil nad a Ira z podobného místa jen do jeho betonů!
     
    35:35
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Zvěřina – 2 min., podražení).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Aubrecht – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    35:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další dva slepené góly, které potápí domácí tým. Po Václavu Mockovi se dostal na pravém kruhu ke kotouči JAKUB ŠÍR, který si věděl s Blažkem rady a střelou nad vyrážečku ho vyhnal z branky. Nastupuje Miroslav Folvarský. Asistence: Václav Mocek.
     
    35:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí tygři se dostávají již do čtyřgólového vedení! Na ose kluziště zůstal po chybě obrany úplně volný JAN JENÍK, který ranou tahem pokořil Tomáše Blažka. Puk letěl k zadní tyči a domácí brankář na něj neměl šanci dosáhnout. Bez asistence.
     
    34:37
    Ondřej Chrtek si našel okénko a protáhl se jím na levý kruh, odkud vystřelil na zadní tyč. Jeho ránu ale zastavila konstrukce branky!
     
    31:30
    Po chybě Adama v rozehrávce měl Liberec skvostnou šanci dva na jednoho, ale parádnim pádem do přihrávky se prezentoval Radim Pejchal, který tuto šanci překazil.
     
    30:38
    Bitman se proklestil před branku, ale sám před Blažkem zklamal a posla kotouč jen vysoko nad jeho klec!
     
    27:29
    Domácí jdou do čtyř. Petr Bitman byl v souboji s Markem Teclem (HBR) zasažen vysokou holí. Domácí hráč je za tento prohřešek vykázán na lavici hanby.
     
    25:35
    Irovo nahození ze středního pásma rozehrál domácí gólman k mantinelu, odkud vzešla přímočará akce, po níž na brankovišti nedosáhl na střílený kotouč Marek Tecl!
     
    24:31
    Charvátova střela z levého kruhu vypadla domácímu brankáři z lapačky, ale na brankovišti dorážející Chrtek nedokázal umístit puk mezi tyče!
     
    Omlouvám se Vám za technické problémy způsobené zkratem počítače. Teď už by mělo vše jet v pořádku.
     
    13:16
    Poměr hráčů na ledě se srovná. Liberec oslabuje Vítek Turský, který je vyloučen za hákování.
     
    12:04
    Domácí jdou do čtyř, na trestnou lavici je vykázán Tomáš Lachman za nedovolené bránění.
     
    10:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl. Na modré přišla tentokrát chyba a byl z toho brejk dva na jednoho! Po levém křídle si najel kapitán Vítek Turský, který poslal nahrávku křížem přes pásmo na zcela volného JANA JENÍKA, který si pak povodil gólmana domácích a dal svému týmu větší vedení! Asistence: Vítek Turský.
     
    05:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla opravdu rychlovka! Bruslaři se ještě ani nevzpamatovali z první trefy a už je tu další! Rychlou akci, tentokráte po pravém křídle, zakončil přesně PETR BITMAN, který před Blažkem tečoval za jeho záda střílené nahození Adama Charváta! Asistence: Adam Charvát a Petr Šafařovský.
     
    05:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže hosté se rychle dostali ke kotouči a po rychlém úniku slaví vedení! Po levém křídle se dostal až na kruh MIROSLAV LITERA, který z jízdy přišpendlil kotouč přesně pod horní tyčku svatyně Tomáše Blažka! Asistence: Kryštof Bouřil.

    Richard Wagner

    Michal Borovan

    Branky a nahrávky: 50. Kyncl (Holenda), 59. Pokorný (Cachnín) – 6. Litera (Bouřil), 6. Bitman (Charvát, Šafařovský), 11. Jeník (Turský), 36. Jeník, 36. Šír (Mocek), 60. Bouřil (Rychlovský)


    BK Havlíčkův Brod: Blažek (36. Folvarský) – Krejčí, Pejchal, Zvěřina, Polák, Adam, Rubner, Lachman "A" – Piskač, Donda, Kohout, Tecl, Kyncl, Holenda "C", Přibyl "A", Křehlík, Pokorný, Cachnín, Teplý.
    Bílí Tygři Liberec: Novák (Hosnedl) – Bednář, Aubrecht, Turský "C", Charvát, Habermann, Had, Kunst, Ira – Rychlovský, Šír, Mocek, Maťátko, Čermák, Litera, Jeník, Bitman, Hájek, Chrtek "A", Šafařovský, Bouřil.

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Martin Klouda, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri