Chomutov – K. Vary 3:1 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 4:2 (kon.) | Olomouc – Zlín 5:3 (kon.)
Sparta – Liberec 5:4 (po pr.) | Třinec – Kometa Brno 2:6 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 1:3 (kon.)
Vítkovice – Jihlava 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Sparta Praha
5:4 (0:2, 4:2, 0:0 - 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 23.09.2016, 17:30DHL Extraliga juniorů • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se nakonec v přesilové hře prosazují. Rychlými přihrávky nakonec přelstil Žajdlíka zakončující VOJTĚCH KULDA. Asistence: Tomáš Jandus.
     
    36:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají na 4:4. MARTIN JANDUS vypálil na bránu z pravého kruhu a puk končí za zády libereckého brankáře. Asistence: Radek Jeřábek, Tomáš Krátký.
     
    34:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Liberec je v úzkých. Domácí zachytili špatnou rozehrávku tygrů, rychlým protiútokem se prodrali před Poláška a PATRIK SEDLISKÝ ukrajuje na pouhých 3:4 Asistence: Tomáš Jandus.
     
    34:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vzápětí Pražané střílí další branku. Z levé strany od modré čáry vypálil MAREK DUBEN a snižuje na 2:4. Asistence: Ostap Safin.
     
    33:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec Poláška překonávají. Velký závar před bránou vyzněl lépe pro Spartu, když MARTIN JANDUS úspěšně protlačil puk za záda ležícího brankáře. Asistence: Roman Jaššo, Tobiáš Mrkvička.
     
    25:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po rychlé souhře v předbrankovém prostoru dotlačil kotouč na Hofmanna DAVID POKORNÝ a zvyšuje pro svůj tým již na 4:0. Bez asistence.
     
    20:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostům se daří úvodem druhého dějství odskočit na tři branky! V přesilové hře vystřelil lehký kotouč na Hofmanna MATOUŠ BĚLOHORSKÝ, přes clonící hráče domácí brankář nic moc neviděl, a tak Liberec vede už 3:0. Asistence: Petr Wiencek, Filip Chlum.
     
    16:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté rychle využívají početní výhodu. TOMÁŠ NEZBEDA nekompromisně vystřelil golfákem ze středu útočného pásma a doslova prostřelil Hofmanna. asistence: Petr Wiencek, Michael Klinger.
     
    00:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po nahození na brankáře Sparty ránu ztečoval JIŘÍ PRŮŽEK a hosté se tak ujímají vedení 1:0. Asistence: Ivan Korecký, Matouš bělohorský.

    Martina Martinková

    Jan Kopřiva

    Branky a nahrávky: 34. Jandus (Jaššo, Mrkvička), 35. Duben (Safin), 35. Sedliský (Jandus), 37. Jandus (Jeřábek, Krátký), 64. Kulda (Jandus) – 1. Průžek (Korecký, Bělohorský), 17. Nezbeda (Wiencek, Klinger), 21. Bělohorský (Wiencek, Chlum), 26. Pokorný


    HC Sparta Praha: Hofmann (od 21. Nahodil) – M. Jandus, Janda, Eliáš, Mrkvička, Jeřábek, Duben, Sedliský – T. Jandus, Svoboda, Seniov – Jaššo, Kadlec, Maršoun – Safin, Kulda, Chlouba – Krátký, Wojnar.
    Bílí Tygři Liberec: Polášek (od 35. Žajdlík) – Turek, Klinger, Benák, Kunst, Korecký, Kiss, Starosta – Pokorný, Průžek, Vlach – Rubeš, Beran, Wiencek – Nezbeda, Jursa, Burda – Chlum, Bělohorský.

    Rozhodčí: Škrobák – Krátký, Šmika

    Diváci: 67
    bahis siteleri