Plzeň – Opava 2:1 (kon.) | Č. Budějovice – Příbram 3:2 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
Karviná – Slovácko 0:0 (1:3 po pen.) | Hr. Králové – Brno 1:4 (kon.) | Olomouc – Zlín 1:3 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
2:1 (2:0)
Slezský FC Opava
Sobota 08.10.2016, 11:00 • Luční • Celostátní liga staršího dorostu • 9. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Hezké dopoledne z Plzně! Domácí Viktoria se utká od 11 hodin v rámci devátého kola dorostenecké ligy s SFC Opava my vám přineseme z tohoto utkání textový přenos! Jste všichni zváni!
     
    FC Viktoria Plzeň
    Domácí fotbalisté jsou podle sázkových kanceláří výrazným favoritem dnešního mače. Po devíti odehraných utkáních v nové ligové sezoně patří svěřencům Jiřího Kohouta pátá pozice se ziskem devatenácti bodů.

    V Luční ulici jsme mohli vidět pořádnou přestřelku třeba v zápase s Hradcem Králové, kdy Plzeň sice vedla 5:3, ale nakonec vyhrála 6:5.

    Tohle hokejové skóre se neopakovalo při střetnutí s Mladou Boleslaví, kdy plzeňští mladíci dlouho tlačili soupeře, ale trefil se až z poslední akce duelu stoper Čihák. Předtím jsme byli svědky parádní trefy Dominika Machů, který přehodil brankáře Šampalíka z pětatřiceti metrů.

    Viktroia v letošní sezoně doma vždy bodovala. Prohrála pouze utkání se Slováckem, a sice po penaltách.Co se týče venkovních duelů,tak fotbalisté ze západních Čech letos odehráli například zajímavý duel na Slávii, kde hlavní sudí utkání ukázal čtyřikrát na penaltový puntík (dvakrát na každé straně) a Martinu Rychnovskému udělil rovnou červenou kartu.
     
    SFC Opava
    Hostující hráči dnes nemají absolutně, co ztratit ve městě, kde vyrůstal například brankář Arsenalu Petr Čech!

    Z posledních pěti střetnutí se Opava hned třikrát nedokázala prosadit. Ostatně, devět vstřelených branek na kontě hostujících fotbalistů za stejný počet odehraných duelů? To je strašně málo. Ofenziva je rozhodně věc, která nejvíce trápí outsidery dnešního zápasu.

    Nejlepším střelcem slezského celku je s pěti brankami na svém kontě Matěj Vrána. Tenhle hráč odehrál v tomto ligovém ročníku pouhé tři mače, přesto je velice produktivní a zatím táhne opavské SFC.

    Jenže zbytek týmu se k tomuto fotbalistovi zatím nepřidal, a tak je Opava na šestnácté pozici v tabulce ligy dorostu, což by ji v případě, že by soutěž dnes skončila, zajistilo boje o udržení, respektive baráž!
     
    Vzájemné zápasy
    V loňské sezoně z toho byly v zápasech Plzně a Opavy dvě pěkné přestřelky. Nejprve Viktoria porazila SFC před domácími fanoušky 4:2, posléze jej přehrála na jeho hřišti poměrem 3:2.
     
    Rozhodčí
    Na to aby tento duel byl hraný podle fotbalových pravidel bude jako hlavní sudí dohlížet David Hock. Na lajnách mu budou pomáhat Ondřej Pálek a Jiří Křen.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Šampalík – Suchý, Čihák, Vacovský (C), Pfeifer, Pinc, Vais, Svoboda, Pavlík, Pihrt, Ryška
    Náhradníci: Hrachovec – Kadar, Kulhánek, Kepl, Petr, Vilček, Mudra

    SFC Opava: Mosler – Hájek, Dybal, Barteska, Vrána, Veselý, Keller, Musila, Kuzník, Kolísek (C), Hurta
    Náhradníci: Kubný – Štefka, Fusek, Hluchý, Hartmann, Stošek, Rychlý

    Rozhodčí: David Hock – Ondřej Pálek, Jiří Křen.
     
    David Hock přivádí základní jedenáctky obou celků na umělou trávu v Luční ulici. Viktoria nastoupí v červenomodrém, Opava v černobílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkopem Samuela Bartesky začal zápas mezi Plzní a Opavou. Následoval nákop dopředu, který odhlavičkoval domácí kapitán Filip Vacovský. Posléze se Lukáš Pfeifer neprosadil na levé straně hřiště, ale hostující hráč si pomohl faulem.
     
    1
    Kryštof Pavlík rozehrál standardní situaci z takových čtyřiceti metrů nakrátko ve spolupráci s levým bekem Plzně, poté ale akce plzeňské jedenáctky skončila. Domácí obrana byla ale důsledná v bránění.
     
    2
    Matyáš Šampalík nemusel zasahovat, protože Vít Veselý se nedostal k zakončení, ačkoliv už byl v jedenáctce domácích fotbalistů.
     
    3
    Tomáš Mosler si poprvé sáhl na míč poté, co Lukáš Pihrt vyslal dopředu svého spoluhráče Lukáše Pfeifera. Hostující brankář byl ale u míče včas.
     
    3
    Dominik Dybal zastavil nedovoleným způsobem plzeňského Milana Ryšku. Domácí akce ale poté shořela na tom, že po centru Filipa Vacovského se nedostal ke střele Lukáš Pfeifer.
     
    5
    Aktivním presinkem Víta Veselého se hostující fotbalisté dostali k míči, ale posléze jej ztratili. Dušan Pinc se dostal k zakončení, ale jeho střela z dobré pozice, kdy si odstavil dva soupeře, mířila mimo tři tyče.
     
    6
    Svěřenci Jiřího Kohouta se snaží o aktivní presink a napadání rozehrávky vyvolených Aloise Skácela, ale tahle snaha vychází naprázdno.
     
    7
    Plzeň vedla svojí akci za pomocí pasu obránce Suchého na levou stranu, kde byl připravený Ryška, míč se sice dostal do vápna, ale tam už vládla obrana slezského celku.
     
    8
    Tahle akce nebyla vůbec špatná v podání plzeňských mladíků. Filip Vacovský poslal ideální pas na Dušana Pince, ale ten si v souboji s Radimem Kellerem míč ukopl. Tomáš Mosler neměl sebemenší problém chytit míč do náruče.
     
    9
    Václav Svoboda šel nohama napřed do souboje s Matějem Vránou a může být hodně rád, že za tohle neviděl žluté napomenutí.
     
    9
    Opava se pokusila ohrozit Šampalíka za pomocí akce po pravé straně. Míč si ale po centru chytl do náručí strážce plzeňské svatyně. Nebylo z toho nic vážnějšího pro muže z Plzně.
     
    11
    Tak dlouho si rozuměli Milan Ryška s Lukášem Pfeiferem až prvně jmenovaný poslal nepřesný pas svému spoluhráči u levého rohového praporku. Opava se ale posléze nedostala ani za polovinu hřiště a Svoboda bude vhazovat.
     
    12
    Plzeňská akce měla hlavního představitele v podobě obránce Suchého, ale tento fotbalista neprosadil v souboji s bekem hostů Hájkem.
     
    13
    Tento zápas probíhá také pod bystrým dohledem šéfa plzeňské mládeže Zdeňka Psotky. Míč si bere Matyáš Šampalík, brankář Viktorie, který zatím nemusel zasahovat v úvodních třinácti minutách duelu proti Opavě.
     
    14
    Václav Hurta se snažil prosadit po levé straně, posléze Vacovský poslal Samuela Bartesku k zemi. Je z toho přímý kop z dobré pozice pro právě Václava Hurtu.
     
    14
    U míče stáli Musila a Hurta. Na sebe to vzal druhý jmenovaný a poslal do rukou Šampalíka centr, která neměl de facto žádnou délku.
     
    15
    Martin Suchý se dostal ke střele z hranice dvaceti metrů, míč chtěl poslat k levé tyči branky Tomáše Moslera, ale brankář Opavy byl u míče včas. Následoval rohový kop zahraný na zadní tyč, ale obrana hostů byla pozorná.
     
    17
    Nejlepší střelec Opavy v letošní sezoně Matěj Vrána poslal míč na pravou stranu, odkud přišel centr na penaltu, kde byl připravený Filip Vacovský, kapitán domácího mužstva.
     
    18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V Luční ulici vidíme první branku zápasu poté, co se domácí fotbalisté s ničím nerozpakovali. Sehráli rychlou akci, rozebrali hostující obranu. LUKÁŠ PIHRT dostal míč před prázdnou branku a fotbalista Opavy stojící na brankové čáře už neodvrátili úvodní trefu zápasu.
    18. PIHRT - 1:0
     
    20
    Plzeň chtěla přidat další trefu, po centru Václava Svobody se k míči ve vápně dostal Dušan Pinc a i když se obtočil kolem protihráče, tak poslal míč nad branku, ve které v první půli stojí Tomáš Mosler.
     
    21
    Martin Suchý se výborně vrátil a zamezil pokračování útoku opavských fotbalistů. Předtím byla vedena neúspěšná akce domácích fotbalistů přes Filipa Čiháka.
     
    23
    Viktoria tlačí svého soupeře. Lukáš Pfeifer se sice neprosadil, ale k odraženému míči se dostal Martin Suchý, který ale přestřelil branku Tomáše Moslera ranou z jedničky.
     
    24
    Jonáš Vais chtěl přidat branku Plzně, brankář Tomáš Mosler pouze vyrazil míč před sebe. Posléze měla Plzeň k dispozici přímý kop z dobré pozice, ale centr zmiňovaného Vaise neohrozil branku Opavy.
     
    25
    Hostující kapitán Kolísek sice předčil domácího Pince v souboji, ale poté byl opavský Barteska v ofsajdu. Plzeň tak může znovu ohrozit branku Tomáše Moslera.
     
    26
    Milan Ryška si pomohl v souboji na polovině hřiště rukama, čehož si nemohl hlavní sudí David Hock nevšimnout. Následovala ale nepovedená akce opavského SFC pravé straně. Plzeňský kontr táhl po pravé straně Svoboda, před Moslera přilétlo několik nebezpečných míčů, ale hostující brankář nemusel na zem.
     
    28
    Snaha je to, co Dušanu Pincovi v napadání rozehrávky černobílých rozhodně nechybělo. Ale sudí David Hock odpískal plzeňské devítce útočný faul.
     
    29
    Viktoria se dokáže soustředit na obranu, hlavně po ztrátě míče nedává prostor hráčům Opavy. Ta se za skoro půlhodiny hry nedostala k vážnějšímu ohrožení branky Matyáše Šampalíka.
     
    30
    Samuel Barteska teď trošku zbytečně zbrzdil akci hostujícího celku. Opava sevřela soupeře. Posléze se v souboji srazili Petr Hurta a Václav Svoboda. Hostující fotbalista zůstal ležet na zemi, ale vše je naštěstí v pořádku.
     
    32
    Pihrt poslal nepřesný pas na nabíhajícího Pince. Domácí fotbalisté se ale poté dostali k míči a právě Pinc byl autorem centru, který přilétl na přední tyč, ale Plzeň polevila na aktivitě. Nicméně je tu přímý kop pro červenomodré.
     
    34
    Jonáš Vais poslal míč z přímý kopu přímo do náručí Tomáše Moslera. Plzeňští fotbalisté branku z této standardní situace nevytěžili.
     
    35
    Filip Čihák rozvinul svojí akci o spoluhráče na levé straně. Plzeňská devatenáctka bude zahrávat rohový kop z levé strany.
     
    36
    Kryštof Pavlík rozehrál rohový kop nakrátko a plzeňská sedmnáctka si ale dá repete, co se týče zahrávání rohové kopu.
     
    36
    Viktoria zatím přehrává svého soupeře. Více drží míč. Je aktivnější. Více ohrožuje brankáře Opavy. Zatím je Opava velice pasivní směrem dopředu a určitě na toto téma si bude moci pohovořit Alois Skácel se svými svěřenci o poločasové pauze.
     
    38
    Lukáš Pfeifer ukázal velice rychlé fotbalové myšlení. Plzeň se dostala do vápna Opavy, ale hostující SFC odvrátilo druhý míč v síti Tomáše Moslera.
     
    39
    Opava se pokusila překonat Matyáše Šampalíka. Samuel Barteska našel na Musilu na pravé straně, posléze se jeden z hostů dostal k velice dobré šanci ve vápně domácích a víceméně pouze trefil Matyáše Šampalíka v plzeňské svatyni.
     
    40
    Fotbalový pán Bůh si tedy zahrál s domácími fotbalisty. Plzeň úplně propadla vzadu, ale Šampalík stále drží čisté konto. Tohle byla ale opravdu šance z kategorie obrovských.
     
    41
    Celkem chyba Václava Svobody v okolí středu hřiště. Petr Hurta ale nedostal míč do vápna, pouze trefil domácího kapitána Filipa Vacovského.
     
    43
    Další z řady plzeňských rohových kopů zahrávaných nakrátko. Domácí fotbalista poslal míč na zadní tyč, výsledkem je tatáž standardní situace z druhé strany.
     
    44
    Kryštof Pavlík se snažil, ale ve vápně opavského SFC se neprosadil Viktoria ale zůstává u míče i dvě minuty před koncem normální hrací doby.
     
    45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria vede na domácím hřišti 2:0. Velice dobrá orientace domácích fotbalistů rozhodla o tom, že svěřenci Jiřího Kohouta vedou o dvě branky. MARTIN SUCHÝ se obtočil kolem protihráče a míč poslal do pravé horního rohu branky Tomáše Moslera. 2:0!
    45. SUCHÝ - 2:0
     
    45
    První poločas skončil.
     
    A tím také první poločas skončil. Viktoria vede 2:0 a má nakročeno k zisku tří bodů do tabulky ligy staršího dorostu. SFC se v ofenzivní fázi trápí. Pouze jednou se dostal Šampalík do vážnějších komplikací. Svěřenci Jiřího Kohouta jsou mnohem aktivnější, opavští mladíci jako kdyby si vůbec nevěřili. Plzeň více drží míč. V úvodní pětačtyřicetiminutovce měla více brankových příležitostí. Druhý poločas začne zhruba ve 12:05.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Viktoria měla k dispozici výkop. Akce plzeňského celku začíná od brankáře Šampalíka. Hosté střídali Veselý dnes dohrál, nahradil ho Hartmann.
     
    46
    Obránce Hájek vyslal směrem vpřed Bartesku, ale u hostující sedmičky krátká akce fotbalistů v černobílém po pár sekundách skončila.
     
    46
    Pfeifer byl faulovaný Hájkem, následoval přímý kop Plzně rozehraný nakrátko. Viktoria kombinuje ve středu hřiště.
     
    47
    Po autovém vhazování sice sice plzeňští fotbalisté nedokázali prosadit, nicméně Viktoria nadále zůstává v držení míče.
     
    48
    Kuzník byl zastavený kousek za polovinou hřiště, ale akce Opavy netrvala moc dlouho. Fotbalisté SFC se opět museli bránit, ale Tomáš Mosler včas vyrazil pro míč ze své branky.
     
    48
    Filip Čihák si pohlídal hrací předmět před dotírajícími soupeři, Plzeň ale nikterak neohrozila branku, ve které ve druhém poločase stojí Tomáš Mosler. Brankář Opavy si pomáhá se svými obránci v rozehrávce.
     
    49
    Matyáš Šampalík působil naprosto klidně v rozehrávce, plzeňští fotbalisté kontrolují úvod druhé půle. Zatím jsme za necelých pět minut neviděli žádnou střelu.
     
    50
    Rychlý ťukec přerušil dobrou obrannou činností opavský Keller. Posléze vypršel pobyt na hřišti pro Vránu, kterého nahradí Fusek.
     
    52
    Ryška táhl plzeňskou akci po levé straně, ale pouze trefil záda obránce Hájka. Poté byl jeden z hostů faulovaný. Plzeň se ale výborně soustředí na obranu ve druhém poločase.
     
    53
    Nemůžu se zbavit dojmu, že tento zápas ese nehraje ve velkém tempu. Chybí mu náboj a ve druhém poločase zatím také hodně, co se týče atraktivity.
     
    54
    Fusek chtěl zmírnit vedení Plzně, narazil si s Dybalem, ale posléze se hostující fotbalisté vůbec nedohodli. Výsledkem byl protiútok Viktorie, ale Mosler bez větších problémů skryl míč do náruče!
     
    55
    Matyáš Šampalík zaslouží pochvalu za dobře načasovaný výběh z vlastní branky. Hlavně díky svému brankáři nyní svěřenci Jiřího Kohouta neinkasovali.
     
    57
    Suchý byl zatahaný za dres, hlavní rozhodčí Hock odpískal nedovolený zákrok. Plzeň ale nedokázala ohrozit branku Tomáše Moslera.
     
    58
    Matyáš Šampalík byl zase klidný v rozehrávce. Již poněkolikáté si míč vyměnili na levé straně Ryška s Pfeifer. Druhý jmenovaný se dostal do vápna, navedl si míč na pravou stranu, ale pokus na vzdálenější tyč nepatřil k těm ,které by mířily na branku.
     
    59
    Matyáš Šampalík nebyl bez větší práce. Brankář Plzně vyběhl z branky a nedopustil větší ohrožení své svatyně. Nedá se říci, že by některý z týmů měl ve druhém poločase převahu, ale Plzeň i tak stále vede 2:0.
     
    60
    Teď musím pochválit kapitána Opavy Kolíska, který si po pasu Pfeifera odstavil tělem Pince a vytvořil tím prostor pro Tomáše Moslera.
     
    61
    Plzeňský Ryška byl poslán k zemi, Plzeň kontroluje hru ve druhém poločase. Pinc byl posléze poslán k zemi, ale hlavní sudí zůstal klidný.
     
    62
    Petr Hurta rozehrával volný přímý kop, poslal jej na přední tyč, kde byl ale připravený hráč Plzně. Následoval rohový kop Opavy zahraný na první tyč, ale obrana Viktorie neinkasovala.
     
    63
    A to bylo také to poslední, co se nyní stalo v době, kdy byl na hřišti Vais, Vilček se dostává na hrací plochu.
     
    65
    Byla nařízena penalta proti Opavě.
     
    65
    Tak tenhle zápas bude ještě hodně zajímavý. Dušan Pinc byl nejprve faulovaný v souboji s Moslerem. Posléze se právě tento hráč Plzně postavil k penaltě a míč poslal do ideální výšky pro brankáře Moslera! Plzeň stále vede 2:0, ale tohle může udělat hodně s dnešním zápasem.
     
    67
    O té penaltě by se dalo dlouze hovořit. Pinc je celkem rozhozený, ví, že pokud Opava získá minimálně bod z tohoto zápasu, tak si bude moci plzeňská devítka sypat popel na hlavu.
     
    68
    Opava cítí šanci. Po přihrávce kapitána Kolíska, ale Barteska dlouho váhal se svojí střelou, až prováhal pravý okamžik, branku Matyáše Šampalíka přestřelil.
     
    69
    Musíme si uvědomit, že jsou to pořád devatenáctiletí kluci, takže psychika Plzně musí být nalomená. Rohový kop z levé strany pro hostující hráče.
     
    70
    Celkem zajímavá spolupráce Vilčeka s Pihrtem, kdy prvně jmenovaný vykoupal brankáře Moslera, předložil míč spoluhráči, ale Opavu zachránil před třetí brankou hráč, který zastoupil brankáře Tomáše Moslera. Posléze se neprosadil Dušan Pinc ve vápně SFC.
     
    71
    Šampalík adresoval svůj k Pincovi, ten neuspěl v hlavičkovém souboji. Posléze musel na zem brankář Plzně, který vytáhl výborným zákrokem dobrou střelu hostujícího Dybala ze střední vzdálenosti.
     
    72
    Dušan Pinc se snaží odčinit neproměněnou penaltu. Nyní byl aktivní v souboji a vybojoval rohový kop pro červenomodré.
     
    73
    Kryštof Pavlík svým centrem nenadělal potíže Tomáši Moslerovi. Míč přistál vedle levé tyče branky Opavy. Poté Plzeň dvakrát střídá. Odchází Ryška a Pihrt, přichází Kadar a Petr
     
    77
    Filip Čihák hasil plzeňský požár na brankové čáře. Z následného rohového kopu nepřišel první gól SFC v tomto zápase, ale Opaa přidala na aktivitě ve druhém poločase.
     
    78
    Filip Vacovský se zasloužil o to, že Matyáš Šampalík nemusel zasahovat po akci opavských po levé straně hřiště.
     
    78
    Čihák vyhrál hlavičkový souboj, posléze Kadar odkopl trošku zbrkle míč do autu. Opavská akce ale po pár sekundách napsala poslední kapitolu.
     
    79
    Pokud bychom hledali smolaře dnešního zápasu, tak je jím rozhodně Dušan Pinc. Plzeňský fotbalista nejprve nedal penaltu, nyní se obtočil kolem soupeře ve vápně, ale v jasné šanci trefil Tomáše Moslera.
     
    80
    Pozorný Hájek si pohlídal míč před dotírajícím soupeřem. Hra se ve druhém poločase vyrovnala, ale skóre je stále o dvě trefy příznivější pro svěřence Jiřího Kohouta.
     
    81
    Ze hřiště odchází hráč, který dnes nedal penaltu, a sice Dušan Pinc. Na hrací plochu se podívá Kepl.
     
    83
    Viktoria se ve druhém poločase nadále snaží tvořit hru. Nyní drží míč obránce Jakub Kadar. Opavě toho času už moc nezbývá.
     
    84
    Rohový kop na přední tyč ustáli fotbalisté Opavy, posléze ukázal výbornou obrannou práci obránce Jakub Kadar. Opavě už toho času moc nezbývá.
     
    85
    Tomáš Vilček fauloval soupeře za polovinou hrací plochy. Posléze ze hřiště odchází Pfeifer a přichází Kulhánek.
     
    86
    Byla nařízena penalta proti Plzni.
     
    87
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak to bude ještě zajímavý závěr. PETR HURTA byl zatahaný za dres, poté míč poslal s přehledem k pravé tyči a Opava tak snižuje na rozdíl jedné branky.
    87. HURTA - 2:1
     
    88
    Viktoria se už nehrne dopředu a plně se soustředí na obranu. Svěřenci Jiřího Kohouta se snaží šetřit čas. Filip Čihák rozehrává volný přímý kop z poloviny hřiště.
     
    89
    Martin Suchý nyní propadl v obraně, ale včas dokázal zastavit útok Opavy Tomáš Vilček. Poté byl ale faulovaný obránce Hájek a Opava se tlačí za srovnáním.
     
    90
    Tomáš Vilček zůstává ležet na hrací ploše po hlavičkovém souboji. Začíná poslední minuta normální hrací doby.
     
    90
    Kepl zdržel rozehrávku Tomáše Moslera. Sudí mu musel ukázat žlutou kartu.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Plzeň vítězí v utkání ligy staršího dorostu 2:1 poté, co své branky vstřelila v prvním poločase. Ve druhé půli červenomodří ubrali na aktivitě. Dušan Pinc neproměnil penaltu, Petr Hurta zdramatizoval závěr utkání, ale ten odehráli svěřenci Jiřího Kohouta zkušeně. Poslední standardní situaci SFC si pohlídal Šampalík.
     
    Z Plzně je to pro dnešek všechno. Děkujeme za pozornost a u dalších textových přenosů z dorostenecké ligy napočtenou! (12:59:12)

    Vít Muzikář

    Branky: 18. Pihrt, 45. Suchý – 87. Hurta (pen.)

    Karty:   90. Kepl (PLZ)

    Neproměněná penalta: 65. Pinc (PLZ), brankář Mosler zneškodnil


    FC Viktoria Plzeň: Šampalík – Suchý, Čihák, Vacovský (C), Pfeifer (86. Kulhánek), Pinc (83. Kepl), Vais (63. Vilček), Svoboda, Pavlík, Pihrt (73. Petr), Ryška (73. Kadar)
    Náhradníci: Hrachovec – Kadar, Kulhánek, Kepl, Petr, Vilček, Mudra

    Slezský FC Opava: Mosler – Hájek, Dybal, Barteska, Vrána (50. Fusek), Veselý (46. Hartmann), Keller, Musila, Kuzník, Kolísek (C), Hurta
    Náhradníci: Kubný – Štefka, Fusek, Hluchý, Hartmann, Stošek, Rychlý

    Rozhodčí: David Hock – Ondřej Pálek, Jiří Křen
    bahis siteleri