Jihlava – Slavia 6:1 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 2:8 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 10:3 (kon.)
Zlín – Chomutov 3:2 (2:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Třinec – Sparta 4:2 (kon.)
Liberec – Pardubice 6:1 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 2:5 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 8:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:1 (2:0, 1:1, 3:0)
HC Slavia Praha
Sobota 08.10.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava si poradila se Slavií Praha 6:1, se s Vámi loučí a hezkou sobotu přeje Tomáš Lysý. (14:16:49)
     
    Zápas je u konce. Jihlava ve třetí třetině nepovolila svému soupeři dramatizaci zápasu a třemi přesnými zásahy jasně rozhodla o své výhře. Postupně se trefil Aleš Heinrich a v závěru přidal dva góly David Čermák, nejlepší to střelec Dukly.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Hostující Aleš Furch v závěru třetí třetiny inkasuje dvouminutový trest za vražení na hrazení a je tu další početní výhoda pro domácí Jihlavu.
     
    53:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je už pro hosty hodně špatné. Nyní se přesnou trefou prezentoval DAVID ČERMÁK a potvrdil tak post nejlepšího střelce týmu. Po výborné kolmici od obránce Pražáka zakončil samostatný nájezd bekhendovým bafákem. Asistence: Vojtěch Pražák.
     
    51:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    A po tom, co už se hrálo v pěti hráčích na obou stranách, udeřila znovu domácí Dukla. DAVID ČERMÁK se po skvělé přihrávce Heinricha nemýlil a bez problémů poslal puk za záda Vecky. Asistence: Aleš Heinrich, Martin Hejna.
     
    49:45
    Jan Kern a také Vojtěch Pražák skáčí na led a oba celky jsou už v plném počtu.
     
    49:03
    Denis Heldák se vrací na hrací plochu, když si odpykal svůj dvouminutový trest. Oba celky jsou tak ve čtyřech hráčích na každé straně.
     
    48:40
    Dukla je ve čtyřech. Vojtěch Maštěra opustil trestnou lavici.
     
    47:45
    Také domácí Pražák dostává dvouminutový trest za držení hole a uvidíme tedy hru ve třech hráčích na obou stranách.
     
    47:45
    Na dvě minuty za vysokou hůl putuje na trestnou lavici Jan Kern.
     
    47:03
    Přesilovka Slavie ale rychle končí po podražení Denise Heldáka. Početní výhoda Pražanů trvala přesně 23 vteřin. Pokračuje se ve čtyřech.

    Na vyloučení: 8-5.
     
    46:40
    Osmým vyloučeným plejerem Dukly je Vojtěch Maštěra, jenž jde ven za vysokou hůl. Zdramatizuje ještě Slavia zápas?

    Na vyloučení: 8-4.
     
    43:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si bere třígólové vedení zpět. ALEŠ HEINRICH zakončil po přímočaré akci přečíslení domácích tři na jednoho. Asistence: David Čermák, Ladislav Pospíchal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:35.
     
    Druhá třetina je u konce. Jihlava po 74 vteřinách hry využila přesilovku, když se trefil Tomáš Mejzlík. Čtyři minuty po polovině zápasu ale Slavia průběžný stav lehce zdramatizovala, na rozdíl dvou gólů snížil David Matějka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    34:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté mažou nulu z konta svých vstřelených branek. Netolický střelu ještě stačil gólman Dukly Brož vyrazit, ovšem dorážku DAVIDA MATĚJKY do prázdné klece již neměl šanci zneškodnit. Asistence: Lukáš Netolický.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Hejna (Rezek), 20. Mejzlík (Peschout, Srnský), 22. Mejzlík (Maštera, Srnský), 44. Heinrich (Čermák, Pospíchal), 52. Čermák (Heinrich, Hejna), 54. Čermák (Pražák) – 35. Matějka (Netolický)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Krtek, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Hejna, Heinrich, Čermák – Maštera, Mejzlík, Peschout – Kristian, Rezek, Kraučuk – Hendrych. Trenér: Patrik Augusta
    HC Slavia Praha: Vecka (Vacula) – Mareček, Novák, Chvála, Duda, Krásný, Chládek – Heldák, Šteiner, Netolický – Šmerha, Furch, Kern – Matějka, Kohút, Šergl – Kolouch, Fiala, Hradil. Trenér: Petr Novák

    Rozhodčí: Mertl – Zíka, Kotlík
    thejrc.org