Chabarovsk – Soči 3:2 (kon.) | Vladivostok – Spartak Moskva 6:3 (kon.) | Kunlun – N.Novgorod 2:4 (kon.)
Novosibirsk – Novokuzněck 3:2 (po pr.) | Ufa – Čeljabinsk 2:1 (kon.) | Minsk – Dynamo Moskva 2:0 (kon.)
Petrohrad – Jokerit 6:0 (kon.) | Záhřeb – Čerepovec 7:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
6:3 (2:0, 2:1, 2:2)
Spartak Moskva
Sobota 08.10.2016, 09:00 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (11:25:37)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Lukáš Radil (SPM) 1+0, 3 střely, čas na ledě 16:11
     
    Je dobojováno! Velmi zajímavou přestřelku nakonec nabídl zápas mezi Vladivostokem a Spartakem Moskva. Necelých pět minut po začátku třetí třetiny snížil na rozdíl dvou branek Gilroy a hosté byli i nadále aktivnějším týmem, jejich šance na bodový zisk pak ale dvěma zbytečnými fauly smazal Lukáš Radil. Admiral obě lacino nabídnuté přesilovky využil a utekl na 6:2. Právě Radilovi se poté podařilo snížit, víc už ale Spartak nestihl.
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Dmitrij Lugin neměl komu přihrát, a tak pouze nahodil kotouč ke Svenssonovi a odjel střídat. Vladivostočtí příznivci už odpočítávají čas, který zbývá do konce!
     
    59:03
    Už se nám rozběhla poslední minuta třetí třetiny a Oskars Bartulis nyní bekhendovou žabičkou poslal puk do středního pásma.
     
    58:34
    Moskvané se ještě sympaticky snaží o vykřesání plamínku naděje, Igor Bobkov je ovšem v závěru třetí třetiny prakticky bez práce.
     
    57:59
    Hráči v modrých dresech vyhodili kotouč do útočného pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Oba týmy nyní střídají.
     
    57:04
    Vadim Krasnoslobodcev ujel po pravém křídle a poté se pokusil najít v předbrankovém prostoru Jakovleva, to se mu ovšem nepodařilo a Svensson nakonec nemusel zasahovat.
     
    56:16
    Dmitrij Kalinin ještě udržel hosty v pásmu, k dalším střelám se ale hokejisté Spartaku nedostávají a čas se jim rychle krátí.
     
    54:25
    Svěřenci Germana Titova se usadili v útočném pásmu a Marcus Högström to zkusil od pravého mantinelu, Bobkov ale jeho pokus bez problémů vyrazil.
     
    53:38
    Po divoké přestřelce se hra trochu uklidnila, především domácí se už soustředí především na hlídání si zadních vrátek.
    52:39 Lukáš RADIL - 6:3
     
    52:39
    Spartak právě vstřelil branku!
    Dvěma zbytečnými fauly LUKÁŠ RADIL prakticky pohřbil naděje svého týmu na úspěch, teď se ale český reprezentant alespoň částečně vykoupil povedenou tečí Gilroyova nahození – 6:3! Asistence: Matthew Gilroy, Ryan Stoa.
    51:47 Dmitrij LUGIN - 6:2
     
    51:47
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Mno, Lukáš Radil se na pozápasový rozhovor s trenérem Germanem Titovem asi moc netěší, domácí totiž potrestali i tento jeho faul. Sabolič naznačil střelu a místo toho našel v předbrankovém prostoru Michaila Fisenka, který ještě nesobecky vylepšil pozici pro DMITRIJE LUGINA a ten už měl úlohu snadnou! Asistence: Michail Fisenko, Robert Sabolič.
     
    50:55
    Lukáš Radil (SPM) na toto utkání nebude vzpomínat v dobrém. Expardubický útočník teď nepochopitelně podrazil soupeře v útočném pásmu a podruhé v krátkém časovém sledu dostal dvouminutový trest.
    50:25 Vladimir TKAČJOV - 5:2
     
    50:25
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Zbytečné Radilovo vyloučení domácí potrestali a zdá se, že je rozhodnuto! Markus Svensson vůbec nevěděl, kde je puk, a VLADIMIR TKAČJOV tak měl úlohu snadnou, před domácím útočníkem totiž zívala prázdná branka! Bez asistence.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 11. Tkačjov (Sabolič), 14. Wright (Krasnoslobodcev), 32. Bartulis, 38. Lugin (Gorškov, Zemčjonok), 51. Tkačjov, 52. Lugin (Fisenko, Sabolič) – 38. M. Plotnikov (Stoa), 45. Gilroy (V. Berdnikov), 53. Radil (Gilroy, Stoa)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Blum, Bartulis, Zemčjonok, Volčenkov, Mnacjan, Koněv, Kurašov – Fisenko, Tkačjov, Sabolič – Wright, Krasnoslobodcev, Akeson – Mamin, Lugin, Gorškov – Makarenko, Kazakov, Sigarjov – J. Jakovlev.
    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Gilroy, Högström, Provolněv, Kalinin, Sorokin, Bondarev, Kirillov – M. Plotnikov, Radil, Stoa – Leščenko, V. Berdnikov, Šmoljov – A. Voronin, Nikoncev, Pavljukov – N. Li, Bobrov, Smirnov.

    Rozhodčí: Gamalej, Ščenjov – Šalagin, Šišlo
    thejrc.org