Chabarovsk – Soči 3:2 (kon.) | Vladivostok – Spartak Moskva 6:3 (kon.) | Kunlun – N.Novgorod 2:4 (kon.)
Novosibirsk – Novokuzněck 3:2 (po pr.) | Ufa – Čeljabinsk 2:1 (kon.) | Minsk – Dynamo Moskva 2:0 (kon.)
Petrohrad – Jokerit 6:0 (kon.) | Záhřeb – Čerepovec 7:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
6:3 (2:0, 2:1, 2:2)
Spartak Moskva
Sobota 08.10.2016, 09:00 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:39 Lukáš RADIL - 6:3
     
    52:39
    Spartak právě vstřelil branku!
    Dvěma zbytečnými fauly LUKÁŠ RADIL prakticky pohřbil naděje svého týmu na úspěch, teď se ale český reprezentant alespoň částečně vykoupil povedenou tečí Gilroyova nahození – 6:3! Asistence: Matthew Gilroy, Ryan Stoa.
    51:47 Dmitrij LUGIN - 6:2
     
    51:47
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Mno, Lukáš Radil se na pozápasový rozhovor s trenérem Germanem Titovem asi moc netěší, domácí totiž potrestali i tento jeho faul. Sabolič naznačil střelu a místo toho našel v předbrankovém prostoru Michaila Fisenka, který ještě nesobecky vylepšil pozici pro DMITRIJE LUGINA a ten už měl úlohu snadnou! Asistence: Michail Fisenko, Robert Sabolič.
     
    50:55
    Lukáš Radil (SPM) na toto utkání nebude vzpomínat v dobrém. Expardubický útočník teď nepochopitelně podrazil soupeře v útočném pásmu a podruhé v krátkém časovém sledu dostal dvouminutový trest.
    50:25 Vladimir TKAČJOV - 5:2
     
    50:25
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Zbytečné Radilovo vyloučení domácí potrestali a zdá se, že je rozhodnuto! Markus Svensson vůbec nevěděl, kde je puk, a VLADIMIR TKAČJOV tak měl úlohu snadnou, před domácím útočníkem totiž zívala prázdná branka! Bez asistence.
     
    49:23
    Lukáš Radil (SPM) nyní naprosto zbytečně fauloval v útočném pásmu Volčenkova a v momentě, kdy se Spartak nadechoval ke snížení, poslal hosty do čtyř.
     
    47:30
    Teď při hostech stáli všichni svatí! Vladimir Tkačjov mohl přidat pátý gól Admiralu, svůj samostatný únik ale nedotáhl do úspěšného konce – Svensson se teď vyznamenal!
    44:23 Matthew GILROY - 4:2
     
    44:23
    Spartak právě vstřelil branku!
    O chvilku později už to ale hostům vyšlo a drama je rázem na světě! MATTHEW GILROY se na vrcholu kruhů šikovně zbavil blokujícího hráče Admiralu a jeho následný pokus skončil v síti! Asistence: Vadim Berdnikov.
     
    42:35
    Pavel Makarenko (VLD) vyfasoval dvouminutový trest za podražení, Moskvané tak mají ideální příležitost zdramatizovat zápas v přesilovce.
    37:57 Michail PLOTNIKOV - 4:1
     
    37:57
    Spartak právě vstřelil branku!
    Neuplynula ani minuta a hostům se podařilo vykřesat plamínek naděje! Ryan Stoa ujel po levém křídle a nahodil kotouč na Bobkova. Puk ovšem ještě dokázal tečovat MICHAIL PLOTNIKOV, a domácí brankář tak byl bez šance! Asistence: Ryan Stoa.
    37:04 Dmitrij LUGIN - 4:0
     
    37:04
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto! Alexandr Gorškov posunul kotouč do mezikruží k DMITRIJI LUGINOVI, jehož pokus z voleje se zastavil až v síti! Asistence: Alexandr Gorškov, Arťom Zemčjonok.
     
    33:55
    Spartak si zahraje přesilovku, na trestné lavici už za držení sedí Oskars Bartulis (VLD).
    31:59 Oskars BARTULIS - 3:0
     
    31:59
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Naprosto zničehonic domácí přidávají třetí gól, Spartak už to bude mít hodně těžké! Napadající Michail Fisenko donutil hosty k chybě a puk se poté dostal na modrou k OSKARSI BARTULISOVI, jehož nahození se zastavilo až v síti! Bez asistence.
     
    27:17
    Domácí hráli v šesti! Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Vladimir Tkačjov (VLD).
     
    25:37
    Alexandr Gorškov se vydal do rychlého protiútoku, z bezprostřední blízkosti ovšem minul. K dorážce se ještě dostal Oskars Bartulis, jehož dělovka proletěla těsně vedle!
     
    23:58
    I ve druhé třetině sledujeme parádní hokej se šancemi na obou stranách. Pokud mne nešálí zrak, Maxim Mamin nyní z otočky pálil do tyče!
     
    22:45
    Před Bobkovem teď bylo pořádné horko, Bernikovovi se ale z obrovského závaru nepodařilo dorazit kotouč do sítě!
     
    16:22
    Ale pozor! Robert Sabolič (VLD) teď u hrazení naprosto zbytečně dohrál soupeře a exsparťanský útočník za to vyfasoval 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    14:58
    Admiral si navíc zahraje přesilovku, hákováním se totiž provinil Vsevolod Sorokin (SPM).
    13:38 James WRIGHT - 2:0
     
    13:38
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral udeřil znovu, tak to je hodně krutá rána pro hosty! Kazašský reprezentant Vadim Krasnoslobodcev vyzval ke skórování šikovnou zadovkou JAMESE WRIGHTA a bývalý útočník Tampy Bay či Bridgeportu se nemýlil! Asistence: Vadim Krasnoslobodcev.
    10:13 Vladimir TKAČJOV - 1:0
     
    10:13
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Podařilo, po deseti minutách hry se Admiral ujímá vedení. Sabolič povedeným pasem oslovil napřaženého VLADIMIRA TKAČJOVA a ten tvrdou ranou nedal Svenssonovi šanci! Asistence: Robert Sabolič.
     
    09:25
    Vjačeslav Leščenko (SPM) si půjde odpykat dvouminutový trest za podražení.
     
    08:01
    Elitní formace Vladivostoku si vytvořila obrovský tlak a Robert Sabolič neměl daleko ke skórování, Markus Svensson si ovšem i tentokrát poradil!
     
    04:32
    Teď ale hráči Spartaku zaspali v defenzívě a do obrovské šance se dostal James Wright, ani on ale nedokázal otevřít skóre!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 11. Tkačjov (Sabolič), 14. Wright (Krasnoslobodcev), 32. Bartulis, 38. Lugin (Gorškov, Zemčjonok), 51. Tkačjov, 52. Lugin (Fisenko, Sabolič) – 38. M. Plotnikov (Stoa), 45. Gilroy (V. Berdnikov), 53. Radil (Gilroy, Stoa)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Blum, Bartulis, Zemčjonok, Volčenkov, Mnacjan, Koněv, Kurašov – Fisenko, Tkačjov, Sabolič – Wright, Krasnoslobodcev, Akeson – Mamin, Lugin, Gorškov – Makarenko, Kazakov, Sigarjov – J. Jakovlev.
    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Gilroy, Högström, Provolněv, Kalinin, Sorokin, Bondarev, Kirillov – M. Plotnikov, Radil, Stoa – Leščenko, V. Berdnikov, Šmoljov – A. Voronin, Nikoncev, Pavljukov – N. Li, Bobrov, Smirnov.

    Rozhodčí: Gamalej, Ščenjov – Šalagin, Šišlo
    bahis siteleri