Poprad – Martin 3:5 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | Žilina – Nové Zámky 5:4 (po pr.)
Zvolen – Trenčín 4:3 (kon.)
po prodl.
MsHK Žilina
5:4 (1:1, 2:1, 1:2 - 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 09.10.2016, 17:00 • Zimný štadión Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:48
    Hokejisti Žiliny si opäť zahrajú presilovú hru. Tomáš Sýkora sa dostával k nebezpečnej dorážke, no v poslednej chvíli ho fauloval Juraj Durčo.
     
    38:18
    Po dlhšej dobe si zahrajú presilovú hru aj Nové Zámky. Nedovoleným zákrokom sa prezentoval Rastislav Konečný a bude dúfať, že si odsedí celé dve minúty.
     
    36:21
    Kratučký časový úsek budú hrať domáci v dvojnásobnej početnej výhode. Na trestnú lavicu totiž za držanie putuje aj ďalší obranca Václav Čížek.
     
    34:33
    Hlavný rozhodca Peter Lokšík posiela na trestnú lavicu ďalšieho hráča Nových Zámkov. Tentokrát sa hákovaním previnil voči pravidlám Marek Dubec.
     
    31:38
    Domáci hokejisti si v druhej tretine zahrajú už tretiu presilovú hru. Juraj Ďurčo totiž vyhodil puk na ochrannú sieť a dostáva dve minúty za zdržovanie hry.
     
    27:11
    Domáci hokejisti si zahrajú ďalšiu presilovú hru. Václav Čížek sa totiž previnil nedovoleným bránením, a tak už smeruje na trestnú lavicu.
     
    19:57
    V závere prvej tretiny si domáci vybojovali presilovú hru. Peter Húževka dobre vyhral vhadzovanie, no pri následnom zakončení ho fauloval Kamil Brabenec.
     
    17:16
    A je po presilovej hre domáceho tímu. Na trestnú lavicu už putuje krídelník prvej útočnej formácie – Lukáš Handlovský. Ten dostáva dve minúty za sekanie.
     
    16:42
    Rastislav Konečný predviedol dobrú individuálnu akciu. Frederik Sandgren ho ale nedovolene atakoval, a tak budú hrať presilovú hru aj domáci.
     
    12:11
    Opäť sa bude vylučovať na strane Žiliny. Dominik Rehák sa už dostával do šance, no v poslednej chvíli ho za cenu faulu zastavil Jakub Drábek.
     
    07:37
    Nové Zámky si zahrajú prvú presilovú hru v dnešnom zápase. Dvojminútový trest za napadnutie dostáva obranca domáceho tímu Lukáš Kříž.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 15. Konečný, 24. Hovorka (Mikuš, Matis), 33. Húževka (Mikuš, Jurík), 60. Jurík (Sýkora), 65. Hovorka (Brejčák) – 12. Brabenec (Hvila, Cardwell), 40. Fábry (Chovan), 47. Paulovič, 60. Cardwell (Hudec, Saarinen)


    MsHK Žilina: Tomek – Mikuš, Rehák, Brejčák, Tserenok, Drábek, Macejko, Kríž, Prokop – Handlovský, Hovorka, Matis – Sýkora, Húževka, Jurík – Konečný, Holovič, Švihálek – Rogoň, Ondruš, Gmitter
    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Čížek, Cardwell, Sandgren, Chovan, Ďurčo, Štindl, Maier, Sucharda – Saarinen, Brabenec, Hvila – Fábry, Hudec, Tibenský – Čaládi, Lelkeš, Paulovič – Dubec, Rehák, Tábi

    Rozhodčí: Peter Lokšík – Martin Krajčík, Šimon Synek
    bahis siteleri