Poprad – Martin 3:5 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | Žilina – Nové Zámky 5:4 (po pr.)
Zvolen – Trenčín 4:3 (kon.)
po prodl.
MsHK Žilina
5:4 (1:1, 2:1, 1:2 - 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 09.10.2016, 17:00 • Zimný štadión Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:35 HOVORKA - 5:4
     
    64:35
    Žilina dala gól!
    Je rozhodnuté! Druhý bonusový bod napokon ostáva doma. MAREK HOVORKA dostal od Daniela Brejčáka veľmi peknú prihrávku medzi kruhy a tvrdou strelou prekonal Joakima Lundströma. Asistencia: Daniel Brejčák.
     
    62:42
    Rastislav Konečný sa veľmi pekne natlačil pred brankára Joakima Lundströma. Mieril do vrchných častí bráni, no švédsky brankár bol pozorný.
    59:58 CARDWELL - 4:4
     
    59:58
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak to je neuveriteľný záver! Hostia dokázali dve sekundy pred koncom riadneho hracieho času vyrovnať na 4:4! K prihrávke spoza brány sa dostal JAKE CARDWELL a takým bejzbalovým spôsobom prepasíroval puk za chrbát Tomáša Tomeka. Asistencie: Michal Hudec a Ossi Saarinen.
    59:24 JURÍK - 4:3
     
    59:24
    Žilina dala gól!
    Domáci hokejisti zrejme rozhodujú o osude dnešného zápasu. JURAJ JURÍK z pravej strany len nahadzoval puk na bránu a Frederik Sandgren nešťastne tečoval puk za chrbát Joakima Lundströma. Asistencia: Tomáš Sýkora.
     
    57:07
    Branislav Fábry sa dostal do veľkej šance! Predral sa cez žilinského obrancu až do zakončenia, no jeho pokus dokázal vyraziť brankár Tomáš Tomek.
    46:03 PAULOVIČ - 3:3
     
    46:03
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia dokázali zmazať dvojgólové manko a vracajú sa späť do boja o víťazstvo. MATEJ PAULOVIČ zakončoval po individuálnej akcii, následne poslal šikovne puk spoza brány do bránkoviska, a tam si ho zrazil do brány zrejme Tomáš Tomek. Bez asistencie.
     
    43:48
    Hokejisti Žiliny si opäť zahrajú presilovú hru. Tomáš Sýkora sa dostával k nebezpečnej dorážke, no v poslednej chvíli ho fauloval Juraj Durčo.
    39:10 FÁBRY - 3:2
     
    39:10
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hosťom sa v závere druhej tretiny podarilo streliť kontaktný gól. Od modrej čiary tvrdo vystrelil Martin Chovan, pred bránou sa najlepšie zorientoval BRANISLAV FÁBRY a prekonáva žilinského gólmana. Asistencia: Martin Chovan.
     
    38:18
    Po dlhšej dobe si zahrajú presilovú hru aj Nové Zámky. Nedovoleným zákrokom sa prezentoval Rastislav Konečný a bude dúfať, že si odsedí celé dve minúty.
     
    36:21
    Kratučký časový úsek budú hrať domáci v dvojnásobnej početnej výhode. Na trestnú lavicu totiž za držanie putuje aj ďalší obranca Václav Čížek.
     
    34:33
    Hlavný rozhodca Peter Lokšík posiela na trestnú lavicu ďalšieho hráča Nových Zámkov. Tentokrát sa hákovaním previnil voči pravidlám Marek Dubec.
    32:19 HÚŽEVKA - 3:1
     
    32:19
    Žilina dala gól!
    Domácim hokejistom sa podarilo využiť presilovú hru. Obranca Peter Mikuš nahadzoval puk pred bránu súpera, švédsky brankár puk len vyrazil pred seba a jeho zaváhanie využil PETER HÚŽEVKA. Asistencie: Peter Mikuš a Juraj Jurík.
     
    31:38
    Domáci hokejisti si v druhej tretine zahrajú už tretiu presilovú hru. Juraj Ďurčo totiž vyhodil puk na ochrannú sieť a dostáva dve minúty za zdržovanie hry.
     
    27:11
    Domáci hokejisti si zahrajú ďalšiu presilovú hru. Václav Čížek sa totiž previnil nedovoleným bránením, a tak už smeruje na trestnú lavicu.
     
    25:12
    Hostia mohli vyrovnať skóre zápasu. Po aktivite Kamila Brabenca sa dostal k strele švihom Lukáš Hvila, no brankár Tomáš Tomek jeho pokus vyráža pravým betónom.
    23:12 HOVORKA - 2:1
     
    23:12
    Žilina dala gól!
    Domáci hokejisti otáčajú skóre dnešného zápasu. Matúš Matis šikovne posunul puk na Petra Mikuša, ktorý od modrej čiary šikovne nahodil puk pred bránu. Vynikajúcim tečom sa prezentoval MAREK HOVORKA a svojim piatym gólom v sezóne dostáva Žilinu do vedenia. Asistencie: Peter Mikuš a Matúš Matis.
     
    19:57
    V závere prvej tretiny si domáci vybojovali presilovú hru. Peter Húževka dobre vyhral vhadzovanie, no pri následnom zakončení ho fauloval Kamil Brabenec.
     
    17:16
    A je po presilovej hre domáceho tímu. Na trestnú lavicu už putuje krídelník prvej útočnej formácie – Lukáš Handlovský. Ten dostáva dve minúty za sekanie.
     
    16:42
    Rastislav Konečný predviedol dobrú individuálnu akciu. Frederik Sandgren ho ale nedovolene atakoval, a tak budú hrať presilovú hru aj domáci.
    14:15 KONEČNÝ - 1:1
     
    14:15
    Žilina dala gól!
    Hostia spravili obrovskú chybu v rozohrávke a tvrdo za to pykajú. Branislav Fábry stratil puk na vlastnej modrej čiare, do obrovskej šance sa tak dostal RASTISLAV KONEČNÝ a šikovnou strelou nad lapačku vyrovnáva skóre zápasu. Bez asistencie.
     
    12:11
    Opäť sa bude vylučovať na strane Žiliny. Dominik Rehák sa už dostával do šance, no v poslednej chvíli ho za cenu faulu zastavil Jakub Drábek.
    11:10 BRABENEC - 0:1
     
    11:10
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia sa zaslúžene dostávajú do vedenia. KAMIL BRABENEC si prebral puk na úrovni modrej čiary a natlačil sa až pred žilinskú bránu. Puk si následne prehodil na forhendovú stranu a z tesnej blízkosti prekonáva domáceho brankára. Asistencie: Lukáš Hvila a Jake Cardwell.
     
    07:37
    Nové Zámky si zahrajú prvú presilovú hru v dnešnom zápase. Dvojminútový trest za napadnutie dostáva obranca domáceho tímu Lukáš Kříž.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 15. Konečný, 24. Hovorka (Mikuš, Matis), 33. Húževka (Mikuš, Jurík), 60. Jurík (Sýkora), 65. Hovorka (Brejčák) – 12. Brabenec (Hvila, Cardwell), 40. Fábry (Chovan), 47. Paulovič, 60. Cardwell (Hudec, Saarinen)


    MsHK Žilina: Tomek – Mikuš, Rehák, Brejčák, Tserenok, Drábek, Macejko, Kríž, Prokop – Handlovský, Hovorka, Matis – Sýkora, Húževka, Jurík – Konečný, Holovič, Švihálek – Rogoň, Ondruš, Gmitter
    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Čížek, Cardwell, Sandgren, Chovan, Ďurčo, Štindl, Maier, Sucharda – Saarinen, Brabenec, Hvila – Fábry, Hudec, Tibenský – Čaládi, Lelkeš, Paulovič – Dubec, Rehák, Tábi

    Rozhodčí: Peter Lokšík – Martin Krajčík, Šimon Synek
    bahis siteleri