Ufa – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 3:4 (kon.) | Toljatti – Kunlun 2:3 (kon.)
CSKA Moskva – Jokerit 3:6 (kon.) | Čerepovec – Riga 4:3 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 2:1 (kon.)
Nižněkamsk – Vladivostok 1:3 (kon.) | N.Novgorod – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Soči – Novokuzněck 3:2 (kon.)
Spartak Moskva – Omsk 2:3 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Amur Chabarovsk
Úterý 11.10.2016, 18:00 • TatNeft Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Kazaň mohla rozhodnout, jenže Arťom Lukojanov na pravém křídle bekhendem od mantinelu zamířil těsně vedle přední pravé tyče!
     
    58:37
    V útočném pásmu Chabarovsku je šest hráčů, což znamená jediné. Hosté to zkouší bez brankáře! Juha Metsola sleduje zbytek utkání ze střídačky.
     
    57:35
    Justin Azevedo se ocitl v levém kruhu pro vhazování po diagonální přihrávce svého spoluhráče v obrovské šanci, jenže si nedokázal dostatečně rychle srovnat puk na hůl a kotouč místo v prázdné bráně skončil vedle!
     
    55:27
    Arťom Lukojanov po zpětné přihrávce Vladimira Tkačjova nebezpečně pálil od modré čáry bez přípravy k pravé tyči, jenže Juha Metsola vytáhl fantastický zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    49:56
    Kazaň mohla rychle odpovědět, jenže Fjodor Malychin po přihrávce svého spoluhráče z pravého křídla v blízkosti levé tyče nedokázal puk usměrnit mezi tři tyče a vzápětí neuspěl ani po objetí brány!
    48:51 Arťom ZUB - 2:1
     
    48:51
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    ARŤOM ZUB napřáhl po krásné bekhendové přihrávce Vladislava Ušenina od modré čáry ke tvrdé střele, která zamířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, lépe už to trefit nešlo! Asistence: Vladislav Ušenin a Vjačeslav Ušenin.
     
    48:18
    Jeden z hokejistů Kazaně krásně vypálil na levém křídle od mantinelu a jeho střela málem skončila ve vzdálenějším pravém horním rohu brány, nakonec ale puk zamířil mimo!
     
    46:25
    Danil Romancev vypálil ze středu pravého kruhu pro vhazování, a přestože jeho střela mířila pouze doprostřed brány, Emil Garipov ji musel zneškodnit nadvakrát!
     
    44:29
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Alexandr Jelesin – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
     
    44:29
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Justin Azevedo – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
     
    42:25
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Vladislav Ušenin – 2 min., hákování).
     
    42:21
    Chabarovsk tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a po zákroku Emila Garipova se puk odrazil od zadního mantinelu zpět před bránu, kde ho v blízkosti pravé tyče mohl uklízet do prázdné klece Alexej Byvalcev, jenže brankář Kazaně vytáhl spektakulární zákrok a instinktivně jeho dorážku levým betonem vyrazil!
     
    41:43
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Anton Glinkin – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    41:16
    Tomáš Zohorna zpoza brány skvěle vybruslil k levé tyči, kde se bekhendem snažil puk zasunout za záda Emila Garipova, ve své snaze ale neuspěl a poté málem shodil na domácího brankáře bránu, která se hodně nahnula, nakonec ale zůstala na místě!
     
    40:21
    Kazaň vstoupila do závěrečné části utkání pořádně zostra a z obou křídel vyslala na hostující bránu nebezpečnou střelu! Ta první z levého křídla zamířila mimo, po té druhé z opačné strany útočného pásma už ale musel Juha Metsola zasahovat.
    39:23 Michail VARNAKOV - 2:0
     
    39:23
    Kazaň vstřelila branku!
    Fjodor Malychin tvrdou střelou mířící pod horní tyč od modré čáry trefil před bránou clonícího Vasilije Tokranova, od jehož zad se puk odrazil k ledu a MICHAIL VARNAKOV ho nadvakrát z blízkosti dorazil do prázdné brány. Asistence: Vasilij Tokranov a Fjodor Malychin.
     
    35:04
    Atte Ohtamaa tvrdě vypálil od modré čáry na přední pravou tyč a Juha Metsola měl co dělat, aby jeho prudký pokus nadvakrát před dvěma dotírajícími protihráči zastavil!
     
    33:29
    Andrej Popov dostal z levého křídla před bránu krásnou přihrávku a v oslabení mohl z blízkosti zvýšit na 2:0, jenže puk nabral jako na vidle a jeho následná střela skončila v ochranné síti! To byla obrovská šance.
     
    32:32
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Arťom Lukojanov – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:39
    Vladimir Tkačjov pláchl hráčům hostujícího Chabarovsku a v oslabení se dostal do samostatného úniku, jeho následná střela ale gólem neskončila a od pravé tyče se odrazila mimo!
     
    30:10
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Stefan Elliott – 2 min., sekání).
     
    27:43
    Andrej Popov nebezpečně vypálil z levého křídla a Juha Metsola předvedl skvělý zákrok, když jeho střelu mířící ke vzdálenější pravé tyči vyrazil! Na opačné straně vzápětí musel zasahovat Emil Garipov, střela Chabarovsku ale zamířila pouze do jeho hrudi.
     
    22:03
    Alexej Byvalcev se v blízkosti levé tyče dostal v rychlém sledu ke dvěma střelám, ve velké brankové příležitosti ale trefil pouze hruď připraveného Emila Garipova, který si připsal fantastický dvojitý zákrok a poté kotouč zalehl!
    18:22 Justin AZEVEDO - 1:0
     
    18:22
    Kazaň vstřelila branku!
    JUSTIN AZEVEDO zachytil vyhození Maxima Kondratěva a z vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé dělovce, po které puk zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Pokud tam byly náhodou pavučiny, tak útočník Kazaně je všechny vymetl.
     
    12:50
    Nikita Čerepanov na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a po zákroku Juhy Metsoly se snažil v těsné blízkosti brány dorážet puk clonící Michail Gluchov, ani nadvakrát ale na hostujícího finského brankáře nevyzrál!
     
    09:55
    Chabarovsk nebezpečně vypálil na levém křídle od modré čáry a na přední tyči byla jeho střela nepříjemně tečována, brankář Emil Garipov ale vytáhl skvělý reflexivní zákrok a střelu hostujících hokejistů vyrazil!
     
    06:58
    Před bránou Juhy Metsoly vznikl velký závar, domácím hokejistům se ale puk za jeho záda protlačit nepodařilo!
     
    06:23
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Danil Romancev – 2 min., podražení).
     
    02:17
    Kazaň se vrhla do útočného pásma a z pravého křídla napřáhla k velmi nebezpečné střele, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, brankář Juha Metsola ji ale pravým betonem vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 19. Azevedo, 40. Varnakov (Tokranov, Malychin) – 49. Zub (Vl. Ušenin, Vj. Ušenin)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (S. Galimov) – S. Zacharčuk, Elliott, Tokranov, Ohtamaa, Čerepanov, D. Musin, Sidorov – Varnakov, Obuchov, Malychin – Azevedo, Tkačjov, Lukojanov – An. Popov, Glinkin, Žukov – M. Gluchov, Svitov (C), Golubev – M. Lazarev.
    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Kondratěv (C), Zub, J. Kolář, Jelesin, Kamalov, Kosmačjov, Ljutov – Romancev, Litovčenko, Kapustin – Ramstedt, Kuusela, T. Zohorna – Vl. Ušenin, Byvalcev, Vj. Ušenin – V. Popov, Ruděnkov, O. Li.

    Rozhodčí: Alexej Vasiljev, Jurij Cyplakov. Čároví: Jurij Ivanov, Alexander Černyšjov

    Diváci: 5190
    bahis siteleri