Nitra – Vítkovice 0:5 (kon.) | IFK Helsinky – TPS 5:4 (2:1 po s.n.) | Kärpät – Sparta 0:1 (po pr.)
Rauma – HV71 3:4 (kon.) | SaiPa – Tappara 4:2 (kon.) | Plzeň – Lugano 3:3 (kon.)
Färjestad – Liberec 2:0 (kon.) | Växjö – Mnichov 4:3 (kon.) | Skellefteå – JYP 4:2 (kon.)
Frölunda – Junosť Minsk 5:0 (kon.) | Djurgården – Kuopio 2:1 (kon.) | Bern – Salzburg 3:3 (kon.)
Zürich – Wolfsburg 5:2 (kon.) | Fribourg – Košice 4:1 (kon.) | Zug – Eisbären 1:2 (kon.)
Linköping – Davos 2:3 (kon.)
konec
Färjestad Karlstad
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 11.10.2016, 19:00 • Löfbergs Arena, Karlstad • Hokejová Liga mistrů • 1/32 finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Hokejová Liga mistrů má dnes na programu odvetná utkání play-off. Dnes se rozhodne, které týmy postoupí do osmifinále Hokejové Ligy Mistrů. My dnes budeme sledovat prostřednictvím našeho online přenosu odvetné utkání mezi švédským Färjestads BK a českým zástupcem a mistrem loňského ročníku ELH Bílí Tygři Liberec.
     
    Färjestads BK

    Hokejisté Färjestadu před dnešní odvetou s libereckými Bílými Tygry stihli ve švédské nejvyšší soutěži odehrát dvě utkání. Nejprve doma prohráli 1:4 s HV71 a v tom druhém duelu pak zvítězili taktéž ve svém teritoriu 2:1 po prodloužení nad Frolundou. V tabulce jsou zatím na osmém místě tabulky a rozhodně by se raději nacházeli o několik pater výše. Jenže úvod sezóny se zatím nevydařil podle představ, stejně tak jako Liberci. Champions Hockey League je však jiná soutěž a švédský celek dnes bude mít hodně práce, aby mohl pomýšlet na postup do osmifinále. Z města pod Ještědem si přivezl prohru 1:4 a musí tedy manko minimálně smazat, aby si vynutil alespoň prodloužení.
     
    Bílí Tygři Liberec

    Úřadujícím mistrům české extraligy, libereckým Bílým Tygrům, taktéž začátek sezóny nevyšel. Po jedenácti odehraných kolech jsou na deváté pozici. Po triumfu nad Färjestadem, který Tygři porazili, jak už bylo zmíněno, 4:1 a vypracovali si tak lepší výchozí pozici pro postup mezi šestnáct nejlepších evropských týmů, odehráli dva zápasy v tuzemské soutěži. Po triumfu nad Färjestadem zvítězili doma s Vítkovicemi 3:1, v neděli ale přišla porážka 1:5 v Brně na Kometě, která je nyní na prvním místě. Před libereckými hokejisty je tu ale velká výzva – uspět v LM a postoupit do osmifinále. Tygři si mohou dovolit na ledě Färjestadu i prohrát 0:2, stačí jim i jakákoli remíza. Na to ale nemohou samozřejmě spoléhat, domácí budou potřebovat smazat gólové manko a na hosty vyrukují s úplně jinou hrou, než tomu bylo v Liberci. Podaří se českému zástupci v této prestižní soutěži dokonat postup do další fáze?
    Hokejisté Liberce večer vyrazili do Karlstadu, kde se v odvetě utkají s Färjestadem.
     
    První vzájemné měření sil

    Bílí Tygři Liberec – Färjestads BK 4:1 (1:0; 2:1; 1:0)
    Branky a nahrávky:
    10. Bartovič, 23. Jelínek (Stránský), 24. Lakatoš (Svačina), 48. Bartovič – 29. L. Persson (J. Persson, Svensson)
     
    Československá stopa v utkání týmu Färjestads BK

    Milan Gulaš (FAR)
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    Färjestads BK: Haugen (Steen S.) – Tollefsen, Nygren (C), Skogs, Holös, Enok, Wikstrand, Brandhammar – Åslund, Gulaš, Asplund – Ryno, Johansson, Nygård – Stapleton, Persson L., Nilsson – Svensson, Steen O., Persson J. – Jämtin

    Bílí Tygři Liberec: Will (Lašák) – Ševc, Šimek, Pyrochta, Derner, Vitásek, Jánošík – Lakatoš, Krenželok, Jelínek – Radivojevič (C), Bulíř, Svačina – Bližňák, Bartovič, Špaček – Vantuch, Stránský, Ordoš – Vlach

    Rozhodčí: Johansson (SWE), Lemerlin (AUT) – Persson, Wernström (oba SWE).
     
    Hráči obou celků jsou už na ledové ploše a utkání tak za malou chvilku začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Do útoku se po vhazování hned vrhli Liberečtí, ale přízemní střela Lakatoše Haugena neohrozila. Domácí tak půjdou do svého prvního útoku.
     
    01:26
    Lukáš Derner sebral kotouč Asplundovi a v klidu ho rozehrál za vlastní brankou mezi své spoluhráče, kteří už míří do další útočné akce.
     
    01:58
    Vladimír Svačina dostal přesnou přihrávku před domácí branku, ale jeho střela skončila pouze na Haugenových betonech. Vhazovat se bude za malý okamžik po jeho levé ruce.
     
    02:39
    Z pravého kruhu se ke slibné střele dostal Dominik Lakatoš, ale opět brankář Haugen zachytil kotouč a má ho ve své moci. Hned však rozehrál svým kolegům puk a hru nechal plynout.
     
    02:59
    Tygři jsou zatím aktivnější, na Haugena mířila další nebezpečná střela, z dálky pálil Pyrochta, ale domácí brankář chytil černou gumu do své náruče.
     
    03:44
    Do Švédska přijela liberecké Bílé Tygry podpořit hrstka fanoušků, kteří jsou v hale Karlstadu slyšet více, než domácí příznivci.
     
    04:15
    Liberec si zahraje svou první přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá Johansson, jenž se provinil držením protihráče.
     
    04:27
    Po vhazování v pásmu Färjestadu se ke kotouči dostali domácí hokejisté, jenž ho okamžitě vyhazují do bezpečí, tedy až k brankáři Willovi.
     
    04:46
    Michal Bulíř číhal před brankou na dorážku po střele od modré čáry z hole Ševce, ale nakonec puk zamířil pouze vedle domácí svatyně. Znovu se pak domácí dokázali osvobodit a pošetřili cenné vteřiny svého oslabení.
     
    06:04
    Tygrům se nepodařila souhra v útočném pásmu, čehož využili opět hokejisté Färjestadu a napálili puk znovu až před hostujícího brankáře Romana Willa.
     
    06:15
    Domácí se ubránili, Johansson je na ledě a jeho tým je kompletní.
     
    06:30
    Na řadu přichází první komerční přestávka.
     
    06:41
    Tim Stapleton nahodil kotouč do útočného pásma, ale u něho byli dříve hokejisté Liberce, kteří tak mohou projít do dalšího útoku.
     
    07:12
    Na druhé straně pálil od modré čáry Jonas Holös, ale po tom, co puk opustil jeho čepel, zaduněl zadní mantinel v libereckém teritoriu. Náznak akce domácích tak velmi rychle skončil.
     
    08:06
    Rasmus Asplund po přihrávce od Milana Gulaše střílel z pravého kruhu, Roman Will však včas sklapl své betony a neinkasoval. Poté se k další střele od modré čáry dostal jeden z domácích obránců, který provětral Willovu lapačku.
     
    08:50
    Tim Stapleton střílel zblízka na Romana Willa, který dalším přesným zákrokem pomohl svému týmu a podržel ho. Musel jít do pokleku, aby na puk lépe dosáhl. Byla to zatím největší šance tohoto utkání.
     
    09:46
    Branko Radivojevič hledal zadovkou zpoza branky domácích Michala Bulíře, který přihrávku akceptoval, ale jeho střela zamířila pouze do boční sítě domácí svatyně.
     
    11:05
    Útok domácích, ve kterém se dobrou střelou z pravého kruhu prezentoval český zástupce ve službách Färjestadu Milan Gulaš, skončil po tom, co si Roman Will připsal další cenný zákrok.
     
    12:19
    Na druhé straně to ze stejného místa zkoušel také Jan Stránský, ale byl tísněn obranou domácích. Jeho následná střela pak byla zablokována obranou Färjestadu, který bude otáčet směr hry na opačnou stranu.
     
    13:16
    Milan Gulaš znovu operoval před Willem, kde chtěl tečovat střelu Pera Åslunda, ale znovu mu to nedovolil Roman Will. Po této akci následuje další komerční přestávka.
     
    13:30
    Po krátké pauze se vhazovalo před Romanem Willem, domácí vyhráli buly a tentokráte se už Milan Gulaš k teči dostal, když se snažil prostrčit kotouč za záda libereckého brankáře. Opět ale neuspěl.
     
    14:12
    Michal Bulíř zatáhl kotouč do útočného pásma podél pravého mantinelu. Ač byl tísněn obranou domácího celku, stačil ještě přistrčit puk Vladimíru Svačinovi, jenž pálil z prostoru mezi kruhy, ale také brankář Haugen si připsal cenný zákrok.
     
    14:35
    Liberec šel znovu do útoku, jeho slibně se rozvíjející akci ovšem zastavilo postavení mimo hru, která se tak stěhuje zpět do středního pásma.
     
    15:52
    Vladimír Svačina poslal puk Branku Radivojevičovi, jenž si s ním nabruslil zpoza zadního mantinelu až před levou tyčku Haugenovy branky, ale domácí brankář mu doslova sebral kotouč z hole a přerušuje hru.
     
    16:41
    Domácí se snažili projít do útočného pásma, ale ve středu hřiště se sami připravili o kotouč, do úniku mohl jít Milan Barvovič, ale nakonec ho dojel dříve obránce Färjestadu a rázem je tak po akci hostů.
     
    17:35
    Obrovská šance Dominika Lakatoše. Ten střílel z vrcholu pravého kruhu a orazítkoval tak tyč domácí branky. Sám exekutor této střely se zpětně koukal na kostku na záznam své akce a jen kroutil hlavou. Byl maličký kousek od úvodní branky!
     
    18:32
    Tygři znovu vybojovali útočnou třetinu a dlouho se drželi v domácím teritoriu. V rohu mantinelu se pak bojovalo o kotouč tak dlouho, až sudí hru přerušil a vykázal do středního pásma.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:17
    Další trest pro domácí hokejisty. Wikstrand je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Liberec si znovu zahraje přesilovou hru.
     
    19:40
    Domácí zachytili kotouč hned po vhazování v jejich pásmu a okamžitě ho vyhodili do bezpečí a osvobozují se. Už se zřejmě nic nestane a první dějství se tak už pouze dohrává.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Střely na branku: 8 – 4
     
    První třetina tohoto utkání je minulostí. Branku jsme neviděli ani na jedné straně, ale blízko k ní měly oba celky. Nejprve svou nebezpečnou střelu Stapleton poslal pouze do připraveného brankáře Liberce Romana Willa, v závěru pak měl obrovskou šanci Dominik Lakatoš, který trefil tyčku Haugenovy klece. Pro hosty je výsledek zatím hodně příznivý, stále tak mají třígolový náskok. Domácí naopak mají čtyřicet minut na to, aby dorovnali své manko a vynutili si alespoň prodloužení. Hosté však pečlivě brání a do bezhlavých útoků se příliš nehrnou. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry. Druhá třetina začne přibližně v 19:55.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Hosté se hned v úvodu druhé třetiny dostali ke kotouči a už ho zavážejí do útočného pásma.
     
    20:40
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Jenže na druhé straně se po chybě hostů ve středním pásmu dostal ke kotouči JOAKIM NYGÅRD, který se dostal do samostatného úniku a svou následnou střelou dokázal překvapit Romana Willa, který proti jeho ráně byl bez šance – 1:0. Asistence: Linus Persson.
    20:40 Joakim NYGÅRD - 1:0
     
    22:57
    Na druhé straně se pokusil zahrozit před domácí brankou Radim Šimek, ale jeho táhlá střela zápěstím Haugena příliš nezaměstnala.
     
    23:24
    Hostům se nyní nepodařil útok, dopustili se zakázaného uvolnění a hra se tak znovu stěhuje před Romana Willa. Vhazovat se poté bude po jeho pravé ruce.
     
    23:57
    Pro domácí je nynější pozice už o něco lepší. Své manko snížili na rozdíl dvou branek a Färjestadu, který je nyní znovu hodně aktivní, se dýchá zase o něco lépe.
     
    25:00
    Michal Bulíř střílel z prostoru mezi kruhy, ale svou střelou nechal vyniknout Haugena v brance domácího celku. Po přerušení hry se pak bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    26:02
    A další snaha hostů o vstřelení své dnešní první branky. Dominik Lakatoš se napřáhl ke střele z úhlu, přesto musel Haugen zasahovat. Kotouč totiž mířil k jeho levé tyči.
     
    27:15
    Jonas Holös střílel z pravého kruhu a Roman Will musel velmi rychle a hlavně pohotově sklapnout své betony, aby kotouč po jeho prudké střele neskončil za jeho zády!
     
    27:15
    Následuje další komerční přestávka.
     
    28:11
    Domácí zvýšili obrátky a už se znovu natlačili před Romana Willa. Z levé strany vyzkoušel jeho připravenost svou střelou Tomas Skogs. Brankář Liberce ale dokázal uspět.
     
    28:21
    Färjestad se dopustil zakázaného uvolnění a hra se tak přestěhuje před Larse Haugena. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    28:49
    Mário Bližňák se snažil tečovat kotouč po střele svého spoluhráče z levého kruhu, ale Haugen celou situaci dobře viděl a dokázal puk pokrýt pod svojí připravenou lapačkou.
     
    30:12
    Obětavým zákrokem se nyní ve středním pásmu těsně před modrou čárou prezentoval Adam Jánošík, jenž doslova rybičkou zachytil kotouč a zabránil tak úniku domácích dva na nikoho!
     
    31:26
    Zápas se nám přehoupl do své druhé poloviny a Liberec tak má stále dvoubrankový náskok z obou zápasů. Zatím je tedy postupu do osmifinále blíže než domácí celek. Ten je ovšem v posledních chvílích hodně nebezpečný a snaží se za každou cenu o další gól.
     
    32:00
    Znovu je tu komerční přestávka.
     
    32:18
    Hosté hráli v šesti a jsou potrestáni dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Stránský.
     
    32:51
    Domácí znovu ohrozili libereckou klec, z levé strany pálil nebezpečně Milan Gulaš, ale s jeho projektilem si Roman Will dokázal poradit.
     
    33:33
    Rána od modré čáry provětrala betony Willa a také následná dorážka z pravé strany z hole Asplunda skončila na libereckém brankáři.
     
    34:18
    Liberec se ubránil a nyní je už v plném počtu.
     
    34:49
    Fanoušci Liberce ženou svými hlasivkami Tygry kupředu. Milan Bartovič je vyslyšel a svou ránou prověřil Haugena. Ten jeho střelu ukryl do své lapačky a raději tak přerušil hru.
     
    35:25
    Liberečtí Bílí Tygři nyní zastavili útok Färjestadu a míří na opačnou stranu. Svůj útok zakládají z hloubi vlastního obranného pásma. Kotouč má na holi Radim Šimek.
     
    36:28
    Domácí hokejisté už nemají na co čekat. Pálí snad z každé pozice, i za modrou útočnou čárou. Co kdyby se kotouč nějakým odrazem dostal do hostující branky. Pokud by se trefili dnes podruhé, byli by ještě blíže úspěchu v tomto odvetném utkání.
     
    37:37
    Liberec vybojoval v rohu kluziště v domácím pásmu puk, jenže ho zbrkle vyhodili příliš daleko. Ten se tak ocitl ve středním pásmu a hosté tak musejí spěchat zpátky, aby nepustili domácí k brejku.
     
    38:50
    Petr Jelínek si nabruslil do blízkosti domácí branky, jeho střela ke vzdálenější tyči ale skončila v lapačce Haugena.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:21
    Linus Persson střílel z pravé strany na Romana Willa, ten ale v závěru druhého dějství svou svatyni uhájil a nedopustil tak pohromě v podobě druhé branky domácího celku.
     
    39:51
    Znovu patřil závěr periody hostům, jako tomu bylo v první třetině v případě Lakatoše. Nyní si do těsné blízkosti Haugena dojel Jan Ordoš, ale tváří v tvář Haugenovi neuspěl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Střely na branku: 14 – 6
     
    Také druhá třetina je za námi. Domácí se v jednadvacáté minutě ujali vedení zásluhou Nygårda a dal tak svému týmu ještě nějakou naději. Před třetí třetinou ale Färjestad stále ztrácí dva góly a dá se tedy očekávat, že ve třetí třetině budou útočit ještě více a otevřou hru. Nemají už co ztratit, mohou naopak získat. Ještě nás tak rozhodně čeká další zajímavý průběh utkání. Třetí třetina začne přibližně ve 20:45.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:24
    Petr Jelínek pálil z levého kruhu, ale brankář Haugen byl na svém místě. Hned ale kotouč rozehrál mezi své spoluhráče a nechal tak hru plynout.
     
    41:12
    Na druhé straně z dálky vyslal střelu na Romana Willa Johan Ryno, ale také on si vylámal zuby na pozorném hostujícím brankáři, jenž znovu podržel svůj tým.
     
    42:25
    Daniel Špaček se dostal do útočného pásma, byl ale tísněn obranou Färjestadu, takže se k pořádné střele nakonec nedostal. Nyní půjdou do útoku domácí.
     
    42:56
    Oskar Steen dostává dvě minuty za vysokou hůl a přesilovou hru si nyní zahrají hosté z Liberce.
     
    43:21
    Ke střele z prostoru mezi kruhy se dostal Michal Bulíř, jeho střelu vyrazil Haugen do bezpečí, nicméně hosté stále udrželi útočné pásmo.
     
    44:18
    Nyní se už domácímu celku podařilo vyhodit puk z vlastního pásma a ten míří až před Romana Willa. Hosté tak budou muset zakládat svou další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    44:56
    Oskar Steen skáče na led a jeho tým je tedy v plném počtu.
     
    45:30
    Hosté znovu okupovali pásmo domácích, kde svou prudkou střelu vyslal Milan Bartovič, ale ani tentokráte se mezi tři tyče netrefil.
     
    46:45
    Milan Gulaš se natlačil před Romana Willa, ale svou přízemní střelou svého krajana překonat nedokázal. Na druhé straně zahrozil Jan Ordoš, ale také on si nepočínal přesně.
     
    47:02
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    47:19
    Petr Jelínek se zapojil do obranné činnosti, když zachytil kotouč u rohu mantinelu ve vlastním pásmu a poté ho okamžitě poslal do bezpečí, do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    47:30
    Další velká šance Liberce. Před Haugenem se z ničeho nic objevil Branko Radivojevič, který tváří v tvář Haugenovi vystřelil. Jenže domácí brankář si s jeho projektilem dokázal poradit.
     
    47:48
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Radivojevič – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Färjestads BK (Tollefsen – 2 min., hrubost).
     
    47:48
    Vyloučení na obou stranách nám přinese hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    49:02
    Lukáš Vantuch nahodil kotouč před domácí branku, kde se ho snažil sklepnout za záda Haugena Jan Ordoš, ale proti domácímu brankáři nakonec neuspěl. Ten poté raději přerušuje hru.
     
    49:48
    Oba celky už hrají v plném počtu.
     
    50:36
    Milan Bartovič byl zasažen pukem do obličeje a už míří na trestnou lavici na krátké ošetření. Vypadá to ale, že bude liberecký útočník v pořádku.
     
    51:39
    Milan Gulaš nyní oslabuje svůj tým, a to na pět minut. Zasáhl Jana Stránského do oblasti hlavy a krku a za to inkasuje pět minut a trest do konce utkání. Jan Stránský se jen těžko zvedá z ledu. Trest odpyká Svensson.
     
    52:15
    Domácí pošetřili cenné vteřiny svého oslabení, zatáhli kotouč do vlastního pásma a poté ho vyhodili až před Romana Willa.
     
    53:24
    Z levé strany pálil na Haugena Milan Bartovič, který je po ošetření zpět na ledové ploše, ale domácí brankář svým příložníkem jeho ránu zlikvidoval.
     
    53:55
    Radim Šimek pálil od modré čáry, před brankou byl připravený na teč Michal Bulíř. Ovšem došťourat kotouč za záda Haugena se mu nepodařilo.
     
    54:00
    Nyní přichází další komerční přestávka.
     
    54:49
    Rána Pyrochty od modré čáry zamířila jen vedle domácí branky. Z druhé strany si kotouč zpět převzal Branko Radivojevič, ale jeho táhlá střela pak zamířila přímo do lapačky Haugena.
     
    55:38
    Znovu operovali Tygři před Haugenovou svatyní, konkrétně pak Vladimír Svačina, který lehkou tečí poslal puk do lapačky Haugena.
     
    56:15
    Až nyní se domácí dokázali osvobodit a kotouč míří před libereckou branku. Vypadá to tedy, že domácí hokejisté své dlouhé oslabení přečkají bez úhony.
     
    56:39
    Je to tak. Svensson, který odpykal trest za vyloučeného Gulaše je na ledové ploše a Färjestad je tedy v plném počtu.
     
    57:58
    Domácí hokejisté si berou oddechový čas.
     
    57:58
    Haugen je na střídačce, domácí to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:28
    Färjestad právě vstřelil branku!
    A tento tah se domácímu celku vyplatil. Po několika odrazech puku se kotouč dostal nad levý kruh, odkud MAGNUS NYGREN prostřelil Romana Willa. Nyní mají domácí hokejisté už pouze a jen jednobrankovou ztrátu – 2:0. Bez asistence.
    58:28 Magnus NYGREN - 2:0
     
    59:13
    Haugen míří znovu na střídačku a hra v šesti hráčích v poli tak na domácí straně bude pokračovat dále.
     
    59:45
    Tohle už hosté zvládnou. Mají kotouč na svých hokejkách a nikam se neženou. Ukrajují jen poslední zbytky hry a s největší pravděpodobností mají jistý postup.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Liberec sice prohrál s Färjestadem 0:2, ale nakonec v celkovém součtu zvítězil 4:3 a postupuje tak do osmifinále mezi šestnáct nejlepších týmů. Pro švédský Färjestad naopak letošní pouť Hokejovou Ligou Mistrů končí. Bílí Tygři se v osmifinále LM utkají s dalším českým zástupcem, a sice s Vítkovicemi.
     
    Střely na branku: 19 – 22
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:29:03)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Nygård (L. Persson), 59. Nygren


    Färjestad Karlstad: Haugen (Steen S.) – Tollefsen, Nygren (C), Skogs, Holös, Enok, Wikstrand, Brandhammar – Åslund, Gulaš, Asplund – Ryno, Johansson, Nygård – Stapleton, Persson L., Nilsson – Svensson, Steen O., Persson J. – Jämtin
    Bílí Tygři Liberec: Will (Lašák) – Ševc, Šimek, Pyrochta, Derner, Vitásek, Jánošík – Lakatoš, Krenželok, Jelínek – Radivojevič (C), Bulíř, Svačina – Bližňák, Bartovič, Špaček – Vantuch, Stránský, Ordoš – Vlach

    Rozhodčí: Johansson (SWE), Lemerlin (AUT) – Persson, Wernström (oba SWE)
    04.10.2016
    Liberec - Färjestad 4:1

    Branky a nahrávky: 10. Bartovič, 23. Jelínek (Stránský), 24. Lakatoš (Svačina), 48. Bartovič – 29. L. Persson (J. Persson, Svensson)

    bahis siteleri