Nitra – Vítkovice 0:5 (kon.) | IFK Helsinky – TPS 5:4 (2:1 po s.n.) | Kärpät – Sparta 0:1 (po pr.)
Rauma – HV71 3:4 (kon.) | SaiPa – Tappara 4:2 (kon.) | Plzeň – Lugano 3:3 (kon.)
Färjestad – Liberec 2:0 (kon.) | Växjö – Mnichov 4:3 (kon.) | Skellefteå – JYP 4:2 (kon.)
Frölunda – Junosť Minsk 5:0 (kon.) | Djurgården – Kuopio 2:1 (kon.) | Bern – Salzburg 3:3 (kon.)
Zürich – Wolfsburg 5:2 (kon.) | Fribourg – Košice 4:1 (kon.) | Zug – Eisbären 1:2 (kon.)
Linköping – Davos 2:3 (kon.)
konec
Fribourg-Gottéron
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Košice
Úterý 11.10.2016, 19:45 • BCF Arena • Hokejová Liga mistrů • 1/32 finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:45.
     
    Vítám vás u odvetného zápasu play-off Ligy Mistrů, v němž budeme sledovat atraktivní duel, v němž se představí Fribourg-Gottéron a HC Košice.
     
    První utkání

    První duel se odehrál na půdě slovenského celku, kde byl k vidění hodně nervózní zápas, v němž se do vedení dostaly Košice. O otevření skóre se postaral Ladislav Nagy, jenž z kruhu pro vhazování překonal brankáře. Ve třetí části se prosadil ex-chomutovský Roman Červenka, který poslal kotouč do odkryté branky. Před odvetou je favorizován švýcarský tým, ovšem Košice ukázaly, že se s nimi musí počítat.
     
    HC Košice

    Slovenský tým byl nalosován do skupiny M, kde mu k postupu stačilo jediné vítězství v normální hrací době k tomu, aby postoupil do vyřazovacích bojů. Košice díky lepšímu skóre obsadily druhou příčku před rakouským Lincem. Skupinou M prošel bez ztráty bodu Bern, jenž dostal pouze pět branek.

    Na domácí scéně se Košicím poměrně daří, když získali v jedenácti zápasech šestadvacet bodů a patří jim druhá pozice. O jeden bod je na tom lépe Nitra, která má odehraný jeden zápas víc nežli účastník Ligy Mistrů.
     
    Fribourg-Gottéron

    Švýcarský tým byl nalosován do skupiny F, v němž hrál s Mnichovem a Znojmem. Švýcarský tým postoupil do vyřazovacích bojů z první pozice, když o skóre předčil Mnichov. Bohužel pro českého fanouška Znojmo bylo ve skupině pouze do počtu, když nezískalo žádný bod.

    Zatímco se Fribourgu na evropské scéně daří, tak ve švýcarské nejvyšší soutěži je tento tým na posledním místě. Domácí tým získal devět bodů a patří mu poslední příčka. Gottéron musí v domácí soutěži zabrat, jinak se dají čekat změny v celku.
     
    Úvodní sestavy:

    Fribourg-Gottéron: Conz (Saikkonen) – Schilt, Stalder, Picard, Rathgeb, Kienzle, Abplanalp, Chavaillaz – Fritsche, Neuenschwander, Rivera – Sprunger, Neukom, Červenka – Mottet, Mauldin, Ritola – Gustafsson, Chiquet, Schmutz – Loichat.

    HC Košice: Kopřiva (Habal) – Deyl, Vašíček, Šedivý, Dudáš, Šmach, Jankovič, Michalčin – Nagy, Hričina, Sula – Bartánus, Boltun, Bicek – Milý, Hruška, Varga – Klíma, Bartoš, Šoltés.

    Rozhodčí: Brannare (FIN), Eichmann (SUI) – Fluri, Obwegeser (oba SUI).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Odvetný zápas vyřazovací části Ligy mistrů byl právě zahájen. Úvodní vhazování vyhrál Ladislav Nagy, jenž dává svému celku právo prvního útoku.
     
    00:23
    Z ochozů se ozývají hostující fanoušci, ale jejich tým nyní odevzdal černou gumu a zamířil na střídačku. Do hr přicházejí tedy čerstvé síly.
     
    01:23
    Roman Červenka přihrál k mantinelu na spoluhráče, jehož zradilo zpracování. Ovšem Košice opět kotouč pouze odevzdaly, a tak se prvního zákroku dočkal Miroslav Kopřiva.
     
    02:03
    Fribourg-Gottéron se snažil přejít do útočného pásma, ale čárový sudí velmi dobře viděl ofsajd, a tak se hra přesouvá zpátky do středního pásma.
     
    02:45
    Benjamin Chavaillaz zavelel k dalšímu střídání, když se schoval za vlastní branku. Zatím sledujeme utkání bez šancí i lepšího zakončení, které by mířilo do prostoru tří tyčí.
     
    03:43
    K vidění je první zakázané uvolnění dnešního večera, hra se přesouvá zpátky před branku slovenského celku. Hostům se zatím moc nedaří držet kotouč na svých hokejkách.
     
    04:36
    Jeden z hostujících hráčů nahodil kotouč na branku a vypadalo to, že Benjamin Conz bude rozehrávat. Ovšem domácí brankář si celou situaci rozmyslel, jelikož k němu rychle dojel Tibor Varga.
     
    05:11
    K vidění byl první minisouboj bývalých spoluhráčů! Nepovedený pokus Romana Červenky dokázal Miroslav Kopřiva vyrazit. Hned po této střela vyhodily Košice na zakázané uvolnění.
     
    05:40
    Druhá formace domácího celku dlouho kombinovala v útočné třetině, ale do obrovské šance se nedostala. Následně se švýcarský tým dostává do ofsajdu, a tak se hra vrací do středního pásma.
     
    06:30
    Prvního zakončení se dočkal také hostující tým, když z velkého úhlu zakončil Jakub Suja. Ovšem domácí brankář byl pozorný a kotouč vyrazil do rohu hrací plochy. Košice pokračovaly dále v útoku, když se před brankou zjevil Tibor Varga, ale hostující útočník zamířil jen do betonu Benjamina Conze.
     
    07:08
    Slovenský tým ožil a pochopil, že se se soupeřem dá hrát vyrovnaná partie. Ovšem pokus hostujícího byl zastaven obráncem. Hra se tedy otočila před druhou z branek, kde českého gólmana prověřil Ralph Stalder.
     
    07:47
    Z tribun se ozývá – my chceme gól. Slovenský tým se totiž objevil před švýcarskou brankou, ale střela od modré čáry zamířila jen vedle brány.
     
    08:22
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Je tu první branka dnešního utkání, kterou dokázal vsítit domácí tým! CHRIS RIVERA se dostal s kotoučem od mantinelu až před branku, kde střelou švihem překonal Miroslava Kopřivu. Asistence: Yannick Rathgeb.
    08:22 Chris RIVERA - 1:0
     
    08:53
    Prvním vyloučeným je Marek Bartánus, jenž dostává menší trest za podražení. Slovenský hokejista si faulem pomohl před vlastním brankářem, kde nechal nešťastně hůl.
     
    09:22
    Už to vypadalo, že se domácí tým usadí před brankou českého brankáře v barvách Košič, ale opak je pravdou. Slovenskému celku se podařilo vyhodit černou gumu přes všechny čáry.
     
    10:09
    Hostující tým opět vyhazuje a pouští do hry čerstvé síly. Následně se Košice výborně rozestavily ve středním pásmu a opět rozbouraly útok soupeře.
     
    11:05
    A mohlo to být o dvě branky! Jeden z domácích hráčů si najel před branku Miroslava Kopřivy, ale jeho pokus minul horní tyč pouze o pár centimetrů Arénou to jen zahučelo a stav zůstává 1:0.
     
    12:15
    Před branku Košic si najel Roman Červenka, jenž tečoval puk, ale Miroslav Kopřiva byl velmi dobře postavený a v českém souboji podruhé vítězí. Oba hráči se velmi dobře znají ze společného působení v Chomutově.
     
    12:46
    Utkání velmi rychle plyne, ale velké šance si připisují pouze domácí. Nyní se do útočného pásma dostal Ladislav Nagy, který nedokázal obejít jednoho z obránců.
     
    13:33
    O kotouč se bojuje v rohu kluziště, ale celou situaci vyřešili domácí obránci, kteří nakonec uklidňují hru za vlastní branou. Oba celky opět střídají a pouští do hry čerstvé síly.
     
    14:20
    V souboji jeden na jednoho se ke střele dostal aktivní Tibor Varga. Člen třetí hostující formace mířil na zadní tyč, ale jeho pokus minul branku jen o pár čísel. Benjamin Conz celou situaci jen zkontroloval pohledem.
     
    15:00
    Domácí brankář si připisuje do statistik další zákrok, když dobře viděl na střelu od modré čáry. Zakončením se prezentoval Eduard Šedivý, který prověřil lapačku Conzeho.
     
    16:09
    Slovenský tým je v posledních minutách aktivnější a domácí brankář si musel poradit s další bekhendovou střelou. Následně Košice obrátily kurz a jdou střídat.
     
    16:55
    Po delší době si zákrok připisuje Miroslav Kopřiva, jenž si pohlídal střelu po ledě. Tu z otočky vyslal Caryl Neuenschwander, ale jeho zakončení chyběla razance.
     
    17:27
    Greg Maudin získal černou gumu za brankou slovenského celku. Domácí hráč se obtočil kolem brány, ale u tyče našel pouze beton českého gólmana.
     
    17:47
    Domácí trenér posla do hry druhou formaci, v níž je i Roman Červenka. Ovšem hraje se spíše ve středním pásmu a po vyhození puku se bude vhazovat po levici domácího gólmana.
     
    18:37
    Košice se opět dostaly do útočného pásma, ale jejich útok byl zastavený u mantinelu. Fribourg hraje směrem do obrany skvěle a opět může jít do útoku.
     
    19:05
    Obrovská šance domácího celku, ale ještě lepší zákrok předvedl Miroslav Kopřiva. Český brankář už ležel na ledové ploše, ale ještě stihl vyrazit střelu z hole Johna Fritschea.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první dvacetiminutovce, kterou vsítil domácí tým. Fribourg byl na začátku zápasu aktivnější a zaslouženě vsítil gól. Ovšem po úvodním gólu Košice vyrovnaly hru a začaly se dostávat do šancí. Na ledové ploše z hostujícího pohledu byl vidět Tibor Varga. Na jednobrankovém rozdílu má značný podíl také Miroslav Kopřiva, jenž odchytal výbornou třetinu. Uvidíme, co nám hráči předvedou v dalším dějství.
     
    Střely na branku: 8:5.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Jeden z hlavních sudích vhodil úvodní vhazování druhé periody, který vyhrál domácí centr. Švýcarský tým se hned v úvodních vteřinách první periody nastěhoval do útočného pásma, ale zakončit nedokázal.
     
    20:54
    První formace slovenského celku byla vyhnána zpátky do obranného pásma, a tak do hry přicházejí další formace obou celků.
     
    21:31
    Zpoza branky dostal na hranici brankoviště přihrávku Benjamin Neukom, jehož pokus zamířil zcela nepochopitelně pouze k mantinelu.
     
    21:54
    Také Košice si zahrají v početní výhodě, dvouminutový trest za podražení dostává Alexandre Picard, jenž soupeři nabízí šanci na vyrovnání.
     
    23:05
    Už to vypadalo, že se hostující tým po trochu kostrbaté kombinaci usadí v útočném pásmu. Ovšem Fribourg zachytil přihrávku a okamžitě posílá černou gumu přes všechny čáry.
     
    23:56
    Švýcarský tým už je v plném počtu, ale ve stejném okamžiku se hra přerušuje. Od modré čáry vystřelil Ondřej Šmach, jehož pokus skončil v lapačce domácího brankáře.
     
    24:38
    Druhá formace zakládá útok od vlastního brankáře. Další založení chvíli trvalo, jelikož se útočníci schovali za bránící hráče. Ovšem uvidíme další početní výhodu Fribourgu.
     
    25:06
    Dalším vyloučeným hráčem je hostující Tomáš Hričina, jenž s trestem nesouhlasí, ale s rozhodnutím sudího už nic neudělá.
     
    26:06
    Švýcarský celek se usadil před brankou Košic, ale dvě rány od modré čáry mířila vedle branky, kterou hájí Miroslav Kopřiva. Následně se slovenskému celku podařilo vyhodit.
     
    27:15
    Roman Červenka přihrál na modrou čáru, kde nahození jeho spoluhráče mířilo jen vedla brány slovenského týmu. U kotouče se dál nacházeli hráči Fribourgu, kteří zaměstnali českého brankáře v brankovišti Košic.
     
    27:59
    Košice vstřelily branku!
    A začínáme znovu za nerozhodného stavu! JURAJ MILÝ dokázal využít zaváhání obrany soupeře ve středním pásmu a dostal se do samostatného úniku. Hostující hráč zvolil střelu na lapačku, kterou Benjamin Conz nedokázal zlikvidovat. Bez asistence.
    27:59 Juraj MILÝ - 1:1
     
    29:19
    Blížíme se k polovině utkání a stav je opět nerozhodný. Od modré čáry vypálil Radek Deyl, jehož pokus se do prostoru tří tyčí nevešel. Ovšem fanoušci domácího celku se zlobí, jelikož na ledové ploše zůstal ležet Yannick Rathgeb.
     
    29:19
    Domácí obránce Yannick Rathgeb se za pomoci spoluhráčů dostal na střídačku a ihned zamířil do kabiny. Uvidíme, zda tohoto hráče ještě uvidíme v zápase.
     
    29:49
    Jiří Vašíček na modré čáře zaváhal a pustil do rychlého protiútoku soupeře. Český obránce celou situaci hasil podražením, a tak usedá na trestnou lavici.
     
    30:44
    Přihrávku přes šířku ledové plochy dostal Roman Červenka, jenž střelou švihem trefuje rameno Miroslava Kopřivy. Český brankář se musel velmi rychle zvedat, protože o pár chvil později musel zneškodnit zakončení od modré čáry.
     
    31:12
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Fribourg využívá přesilovou hru a dostává se znovu do vedení! Puk na modrou čáru dostal LORENZ KIEZLE, jehož pokus byl tečovaný a od hole bránícího hráče zamířil do horního rohu branky. Miroslav Kopřiva už nestihl zareagovat, a tak tahá kotouč ze své branky podruhé. Asistence: Killian Mottet.
    31:12 Lorenz KIEZLE - 2:1
     
    32:19
    Švýcarský po kombinaci ve středním pásmu ztratil kotouč, a tak se do samostatného úniku hnal Tibor Varga. Ovšem celou situaci zastavil hvizd sudího, jenž avizuje ofsajd.
     
    33:11
    Hra se opět přerušuje, protože se švýcarský celek dostal do ofsajdu. Hra se opět vrátí do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    33:28
    Fribourg výborně napadá rozehrávku soupeře, kterého dostal pod velký tlak. Košice vyhazují pouze na zakázané uvolnění a hra se přesune před Miroslava Kopřivu.
     
    34:01
    Už to vypadalo, že se Košice dostanou do další velké šance. V předbrankovém prostoru se ocitl chvíli osamocený Tomáš Hričina, jemuž kotouč utekl, a tak nemohl zakončit v dobré pozici.
     
    34:47
    Švýcarský tým dostal opět soupeře pod tlak, a tak Košice po zisku kotouče vyhazují na další icing. Bude se vhazovat po levici českého brankáře ve službách slovenského celku.
     
    35:04
    Domácí celek bude moci hrát další přesilovou hru, hákováním si pomohl Martin Dudáš, jenž dostává dvouminutový trest.
     
    35:35
    Košice získali černou gumu, kterou hned vyhazují přes všechny čáry. Do hry ze slovenského pohledu přichází další obranná čtveřice.
     
    36:01
    Obrovská šance Košic v oslabení! Paradoxně největší šanci v přesilové hře Fribourgu si připisují hosté. Zaváhání posledního obránce mohl využít Tomáš Hričina, jenž šel sám na brankáře, jehož bekhendovým blafákem nepřekonal.
     
    37:28
    Slovenský tým je již v plném počtu a opět se dostal pod tlak. Košice si před vlastní brankou počínají jednoduše a opět vyhazují na zakázané uvolnění. Následuje další vhazování před Miroslavem Kopřivou.
     
    37:51
    Z tribun se ozývá vyrovnat, ovšem další zákrok si připisuje český brankář. Ten si musel počíhat na střelu z otočky po ledě, ale i tentokrát obstál.
     
    38:21
    Od modré čáry vypálil Sebastian Schilt, jehož pokus končí na hrudi českého brankáře. Před Miroslavem Kopřivou clonil jeden z útočníku, ale i tentokrát si hostující gólman poradil.
     
    39:20
    Hra se několikrát přerušovala a jinak tomu není ani tentokrát. Košice se opět dostaly pod tlak a jednoduše vyhazují na další zakázané uvolnění. Bude se vhazovat po pravici českého gólmana.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Před poslední dvacetiminutovkou je stále o co hrát. Výsledek utkání je otevřený, a tak stále mohou oba celky postoupit do další části Ligy mistrů. Košicím se podařilo vyrovnat, ale díky nedisciplinovanosti opět prohrávají. Slovenský tým v obranné třetině hraje jednoduše. a tak je k vidění hned několik zakázaných uvolnění. Naopak Fribourg diktuje tempo hry, ale uvidíme, zda se mu podaří nastavené tempo udržet i ve třetí periodě.
     
    Střel na branku: 20:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:39
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu třetí dvacetiminutovky navyšuje domácí tým vedení! Na vrcholech kruhů byl chvíli osamocený YANNICK RATHGEB, jehož pokus do horního rohu branky nemohl český brankář zneškodnit. Asistence: Roman Červenka.
    40:39 Yannick RATHGEB - 3:1
     
    41:15
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    V krátkém sledu se skóre na domácí straně opět navyšuje! Zakončení Juliena Sprungera vyrazil Miroslav Kopřiva na hůl ROMANA ČEVENKY, jenž střelou do prázdné branky překonal svého bývalého spoluhráče z Chomutova. Asistence: Julien Sprunger.
    41:15 Roman ČEVENKA - 4:1
     
    42:49
    Fribourg je najednou všude dříve a děla si na ledové ploše téměř, co chce. Český brankář v barvách Košic má najednou plné ruce práce a je jediným hráčem, který snese přísnější měřítko.
     
    43:46
    Další dvouminutový trest dostává Ivan Jankovič, jenž v rohu kluziště objal Romana Červenku a je právem další potrestaným hráčem.
     
    44:36
    Jeden z hostujících hráčů vyvezl černou gumu až za brankou soupeře, kde ušetřil hned několik desítek cenný vteřin. Oba celky posílají do hry další hráče.
     
    45:34
    Zdá se, že švýcarský celek už nebude nikam pospíchat. Vše tomu nasvědčuje i přesilová hra, při které se Fribourg neusadil před bývalým brankářem Chomutova nebo Pardubic.
     
    46:15
    Košice budou mít ještě šanci vrátit se do hry o postup, to by ale musely proměnit následující přesilovou hru. Za hákování ve středním pásmu dostává menší trest Christian Chavaillaz.
     
    46:39
    Fribourg se velmi dobře rozestavil na vlastní modré čáře a nepustil soupeře před branku. Následně se domácímu týmu podařilo poslat kotouč až za branku Košic.
     
    47:41
    Půl minuty před konce početní výhody se hostujícímu týmu podařilo usadit před brankou soupeře. Tvrdou ránu od modré čáry dokázal Benjamin Conz vyrazit. Ovšem u kotouče jsou dále Košice, ale domácí brankář vychytal také jedovatý pokus z hole Tibora Vargy.
     
    48:42
    Další povedenou střelou se prezentoval Roman Červenka, který dostal přihrávku do druhé vlny. Ovšem tentokrát český útočník nezamířil přesně a jeho pokus orazítkoval pouze plexisklo za slovenskou svatyní.
     
    48:46
    Košice budou mít další šanci na snížení, když další dvouminutový trest dostává domácí Alexandre Picard. Uvidíme, co nám předvede hostující tým tentokrát.
     
    49:39
    Další početní výhoda vypadá v podání Košic mnohem lépe. Slovenský tým kombinuje v útočné třetiny, ale Bejamin Conz zatím zasahovat nemusel.
     
    50:30
    Hostující tým nezvládl přihrávku na modrou čáru a kotouč mu utekl do středního pásma. I tentokrát se Fribourg ubrání a navíc je odpískané další zakázané uvolnění.
     
    51:35
    V posledních minutách se spíše hraje ve středním pásmu a další šance ani na jedné straně nepřibývají. Vypadá to, že duel už se bude pouze dohrávat.
     
    Dlouhý pas na Romana Červenku končí ofsajdem, hra se opět vrátí do středního pásma. Bude se hrát opět po komerční přestávce, kde domácí trenér nabádá své hráče k lepší hře.
     
    53:02
    Slovenský mančaft se opět dostal pod tlak a vyhazuje na další zakázané uvolnění. Bude se vhazovat po pravé ruce českého brankáře v brankovišti Košic.
     
    53:53
    Po dlouhé době Košice kombinovaly za brankou soupeře, kde byly v rotaci. Ovšem domácí obránce se nakonec k puku dostal a jednoduše jej poslal do středního pásma.
     
    54:42
    Fribourg už vůbec nic nevymýšlí a do útočného pásma se v posledních momentech nedostává. Švýcarský tým vyhazuje na další zakázané uvolnění.
     
    54:47
    Vhazovaní vyhrály Košice a hned přišla střela od modré čáry, kterou musel Benjamin Conz vyrazit. Fribourg se k vyraženému puku dostal první a poslal ho opět jen do středního pásma.
     
    56:15
    Švýcarský celek opět vyvezl černou gumu do středního pásma, odkud ji nahodil za branku Miroslava Kopřivy. Jenže ani Košice se nedostaly daleko a musejí opět bránit. Další nahození skončilo v lapačce českého gólmana.
     
    57:05
    Ladislav Nagy se zkoušel procpat do útočného pásma mezi mantinelem a soupeřem, což se mu nepovedlo, a tak musejí Košice opět bránit. Ovšem slovenský tým po zisku puku opět vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty a do další velké šance se dostal domácí tým. Po pěkné kombinaci se před branku dostal Benjamin Neukom, jenž byl falován.
     
    58:13
    Vyloučení v týmu HC Košice (Ondřej Šmach – 2 min., podražení).
     
    59:11
    Duel se dohrává v útočném pásmu domácího celku. Fribourg se ještě snaží soupeři nadělit "bůra", ale Miroslav Kopřiva je opět pozorný a kotouč schoval ve své výstroji.
     
    59:57
    Mezi kruhy se ještě objevil Roman Červenka, jehož pokus měl mířit nad rameno Miroslava Kopřivy. Ovšem tentokrát v českém souboji vyhrál brankář Košic, jenž pokus dokázal právě ramenem vyrazit.
     
    Konec zápasu.
     
    Střely na branku: 30:16.
     
    Do další fáze vyřazovacích bojů postupuje Fribourg! Švýcarský tým v utkání dominoval a zaslouženě si vybojoval postup do dalších bojů. Domácí celek určovat tempo zápasu a připsal si několik obrovských šancí. Naopak Košice působily ustrašeným dojmem a soupeři to doslova usnadnily, a tak v Lize mistrů končí.
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc. (22:13:28)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 9. Rivera (Rathgeb), 32. Kiezle (Mottet), 41. Rathgeb (Červenka), 42. Čevenka (Sprunger) – 28. Milý


    Fribourg-Gottéron: Conz (Saikkonen) – Schilt, Stalder, Picard, Rathgeb, Kienzle, Abplanalp, Chavaillaz – Fritsche, Neuenschwander, Rivera – Sprunger, Neukom, Červenka – Mottet, Mauldin, Ritola – Gustafsson, Chiquet, Schmutz – Loichat.
    HC Košice: Kopřiva (Habal) – Deyl, Vašíček, Šedivý, Dudáš, Šmach, Jankovič, Michalčin – Nagy, Hričina, Sula – Bartánus, Boltun, Bicek – Milý, Hruška, Varga – Klíma, Bartoš, Šoltés.

    Rozhodčí: Brannare (FIN), Eichmann (SUI) – Fluri, Obwegeser (oba SUI)
    04.10.2016
    Košice - Fribourg 1:1

    Branky a nahrávky: 16. Nagy (Boltun, Deyl) – 54. Červenka (Rathgeb)

    bahis siteleri