Winnipeg – Boston 1:4 (kon.) | Washington – Colorado 3:0 (kon.) | NY Islanders – San Jose 2:3 (kon.)
New Jersey – Anaheim 2:1 (kon.) | Ottawa – Arizona 7:4 (kon.) | Tampa – Florida 4:3 (2:1 po s.n.)
Montreal – Pittsburgh 4:0 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 6:3 (kon.) | Nashville – Dallas 1:2 (kon.)
Chicago – Philadelphia 7:4 (kon.) | Calgary – Buffalo 4:3 (po pr.) | Edmonton – Carolina 3:2 (kon.)
Vancouver – St. Louis 2:1 (po pr.)
konec
Ottawa Senators
7:4 (2:1, 1:0, 4:3)
Arizona Coyotes
Středa 19.10.2016, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Erik KARLSSON - 7:4
     
    59:47
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Zmrtvýchvstání v podání Kojotů se nekoná. Domiho koncovka zpoza levého kruhu byla zablokovaná, za volným pukem okamžitě vystartoval ERIK KARLSSON, jenž ve středním pásmu přebruslil Domiho, a uklidil puk do prázdné branky. Asistence: Chris Kelly.
    58:43 Jordan MARTINOOK - 6:4
     
    58:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hostující mužstvo se sympaticky nevzdává a opět rychle snižuje! Autorem své dnešní druhé branky je JORDAN MARTINOOK, který v mezikruží tečoval Murphyho prudkou střelu od modré a Anderson už nestihl kloudně zareagovat. Asistence: Connor Murphy, Brad Richardson.
    58:13 Kyle TURRIS - 6:3
     
    58:13
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A toho teď může hostující trenér opravdu litovat, neboť Sens unikají do třígólového vedení! Pěknou souhru mezi Stonem a Hoffmanem ukončila přihrávka na KYLEA TURRISE, jenž nedal přesunujícímu se Domingueovi šanci zasáhnout a rozhodl o dvoubodovém zisku pro Ottawu. Asistence: Mike Hoffman, Mark Stone.
    50:07 Jordan MARTINOOK - 5:3
     
    50:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti poměrně rychle reagují na dva slepené góly ve vlastní síti a ještě živí naději! Goligoski na útočné modré čáře ukradl kotouč rozehrávajícímu protivníkovi, vzápětí prokázal výborný přehled a přihrál do pravého kruhu, ze kterého se nemýlil zcela nehlídaný JORDAN MARTINOOK. Asistence: Alex Goligoski.
    48:11 Mark STONE - 5:2
     
    48:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři skórují i z následné akce a vedou už o tři góly! Hoffman nahodil kotouč, jenž se o zadní mantinelu vydal k Turrisovi. Toho nový muž v brance Arizony ještě vychytal, jenomže na dorážku MARKA STONEA už nestačil. Asistence: Kyle Turris, Mike Hoffman.
    47:30 Chris KELLY - 4:2
     
    47:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Dominguea hrůzostrašný vstup do zápasu. Inkasovaná branka v tomto případě ale určitě není jeho chyba. Byl to Martin Hanzal, jehož přihrávku na Murphyho vystihl před brankovištěm CHRIS KELLY a z forhendu zakončil mimo dosah gólmana. Bez asistence.
    41:01 Oliver EKMAN-LARSSON - 3:2
     
    41:01
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom se Kojoti prosadili a využili dvojnásobnou početní výhodu. Doan z pravého bodu pro vhazování vrátil kotouč dozadu k OLIVERU EKMANU-LARSSONOVI, jenž střelou z první propálil všechny překážky a rozvlnil síť za zády Craiga Andersona. Asistence: Shane Doan, Alex Goligoski.
    33:04 Zack SMITH - 3:1
     
    33:04
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak tohle se Arizoně hrubě nepovedlo! Strome byl okamžitě po přechodu útočné modré čáry odzbrojen, Pyatt potáhl kotouč až do pravého kruhu a předložil jej na hůl ZACKA SMITHE, jenž prvním dotykem zamířil přesně k pravé tyči Smithovy svatyně. Asistence: Tom Pyatt, Cody Ceci.
    15:16 Tom PYATT - 2:1
     
    15:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak tomu se říká bleský obrat skóre! Dzingelovu přihrávku z levé strany zablokoval Hanzal. Ten ale netušil, že má kotouč za svými zády, kde se zjevil TOM PYATT a bekhendem zakončil mezi tělo a pravou ruku Smithe. Bez asistence.
    13:41 Bobby RYAN - 1:1
     
    13:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Z domácí přesilovky uběhly sotva čtyři vteřiny a White se vrací na led! Derick Brassard vyhrál buly za sebe pro Hoffmana, jenž posunul kotouč na střed BOBBYMU RYANOVI a ten vyslal parádní střelu švihem, na níž Smith nedosáhl. Asistence: Mike Hoffman, Erik Karlsson.
    12:18 Tobias RIEDER - 0:1
     
    12:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tým Coyotes se ve třinácté minutě raduje z vedení! Hned při svém prvním utkání v NHL si připisuje bod Dylan Strome, jehož střelu z osy hřiště Anderson vyrazil k TOBIASI RIEDEROVI a německý útočník už to měl jednoduché, z mezikruží na něj zívala prázdná branka. Asistence: Dylan Strome, Connor Murphy.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 14. B. Ryan (Hoffman, E. Karlsson), 16. Pyatt, 34. Z. Smith (Pyatt, Ceci), 48. Kelly, 49. Stone (Turris, Hoffman), 59. Turris (Hoffman, Stone), 60. E. Karlsson (Z. Smith) – 13. Rieder (Strome, Murphy), 42. Ekman-Larsson (Doan, Goligoski), 51. Martinook (Goligoski), 59. Martinook (Murphy, Richardson)


    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – E. Karlsson (C), Methot, Ceci, Phaneuf, Wideman, Borowiecki, Chabot – Stone, Turris, Hoffman – B. Ryan, Brassard, Z. Smith – Pyatt, Pageau, Dzingel – Neil, Kelly.
    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Murphy, Ekman-Larsson, Schenn, Goligoski, McBain, Connauton – Vrbata, Hanzal, Domi – Duclair, Strome, Rieder – Doan (C), Richardson, Martinook – White, Dauphin, Crouse.

    Rozhodčí: Hebert, Morton – Devorski, Kovachik

    Diváci: 11 061
    bahis siteleri