Winnipeg – Boston 1:4 (kon.) | Washington – Colorado 3:0 (kon.) | NY Islanders – San Jose 2:3 (kon.)
New Jersey – Anaheim 2:1 (kon.) | Ottawa – Arizona 7:4 (kon.) | Tampa – Florida 4:3 (2:1 po s.n.)
Montreal – Pittsburgh 4:0 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 6:3 (kon.) | Nashville – Dallas 1:2 (kon.)
Chicago – Philadelphia 7:4 (kon.) | Calgary – Buffalo 4:3 (po pr.) | Edmonton – Carolina 3:2 (kon.)
Vancouver – St. Louis 2:1 (po pr.)
po s.n. (2:1)
Tampa Bay Lightning
4:3 (0:0, 2:1, 1:2 - 0:0)
Florida Panthers
Středa 19.10.2016, 01:40 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Brayden POINT - 4:3
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Tampa Bay Lightning.
    Autorem vítězné branky je BRAYDEN POINT.
     
    62:11
    Jaromír Jágr (FLA) v prodloužení oslabuje svůj tým, neboť hlavní rozhodčí jeho počínání posoudil jako podražení Jonathana Drouina. Trochu diskutabilní rozhodnutí, které může rozhodnout celý zápas.
    59:54 Steven STAMKOS - 3:3
     
    59:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Rozhodně se nezdálo, že se Bolts ještě dostanou do šance, ale šest vteřin před koncem utkání Hedman přihrávkou od modré čáry našel STEVENA STAMKOSE, který naprosto neskutečnou střelou z obrovského úhlu poslal utkání do prodloužení! Asistence: Victor Hedman, Valtteri Filppula
     
    58:51
    Ben Bishop míří na střídačku. Tampa to tedy zkouší se šesti hráči v poli.
    55:52 Michael MATHESON - 2:3
     
    55:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté se při signalizovaném vyloučení Tylera Johnsona dostávají do vedení! Greg McKegg obdržel přihrávku podél mantinelu, pronikl až za bránu, zpoza které adresoval kotouč střílejícímu MICHAELU MATHESONOVI. Bishop následně příliš pomalu zavíral mezeru mezi svými betony a touš mu právě tímto místem prošel až do sítě. Asistence: Greg McKegg, Jason Demers
     
    51:19
    Jágr zachytil puk u mantinelu a začal rychlou souhru, po které Marchessault pálil z předbrankového prostoru! Puk však letěl těsně vedle.
     
    49:39
    Navíc přichází velmi zbytečný faul Jonathana Drouina (TBL), který se při napadání provinil hákováním.
     
    49:18
    Florida je i po komerční přestávce velmi aktivní a Aaron Ekblad svým projektilem trefil břevno!
     
    48:54
    Malgin bleskově objel bránu a mohl zakončovat do odkryté svatyně. Na poslední chvíli se však po ledě přisunul Ben Bishop, jenž si připsal veledůležitý zákrok.
     
    45:45
    Přesilovou hru si nakonec zahraje Tampa, neboť Keith Yandle (FLA) dostává ke dvěma minutám za hrubost ještě další menší trest za držení protihráče. J.T. Brown (TBL) je potrestán jen za hrubost.
     
    45:45
    Poprvé v zápase byla k vidění opravdu velká dávka emocí. U zadního mantinelu si totiž nic nedarovala dvojice Brown – Yandle a byla z toho menší mela. Samozřejmě tam nesměl chybět Boyle, který jako medvěd lapil MacKenzieho, jenž chtěl bránit Yandlea. Bude se vylučovat!
    45:26 Vincent TROCHECK - 2:2
     
    45:26
    Florida právě vstřelila branku!
    Nyní už je ale vyrovnáno. Rychle po vhazování se kotouče ujal Smith, jenž tečovaným bekhendem trefil jen Garrisonovu helmu a to výrazně rozhodilo Bishopa. Ten poté vůbec nevěděl, kde je kotouč a VINCENT TROCHECK tak pohodlně dorážel do odkryté části brány. Asistence: Jussi Jokinen, Reilly Smith
     
    45:17
    Hodně nenápadně teď kotouč proskákal až k volnému Jokinenovi, jenž pouze plácl do puku a Bishop měl velké štěstí, že se mu touš zjevil v lapačce.
     
    43:23
    Teď byla Florida blízko vyrovnání! Na levé straně útočného pásma totiž kotouč zůstal na čepeli McKegga, který trefil bližší tyč!
     
    39:04
    Tampa zahrozila ve vlastním oslabení. Nejprve dobře vypálil Strålman, jenž Reimerovu svatyni minul jen o centimetry a poté dorážel Johnson. Ani ten nebyl úspěšný.
     
    38:37
    Na druhé straně to vypadalo také velmi dobře, ale nakonec je výsledkem "pouze" přesilová hra. Za držení protihráče je totiž penalizován Nikita Nestěrov (TBL).
     
    37:39
    Obrana Panthers naprosto zapomněla na Killorna, který se absolutně osamocený zjevil před Reimerem. Domácí útočník si rychle přehodil puk na forhend, avšak pohotovým zakončením trefil jen tyč.
    36:21 Ondřej PALÁT - 2:1
     
    36:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nyní ale elitní formace domácích dokonala zamotala defenzívu soupeře. Steven Stamkos nejprve naznačil, že půjde za bránu, ale poté ze záporného úhlu nahodil puk do betonu Jamese Reimera. Ten byl značně rozhozen a nedokázal tak reagovat na dorážku ONDŘEJE PALÁTA, jenž tak zaznamenal první branku v sezoně. Asistence: Steven Stamkos, Jonathan Drouin
     
    27:57
    Po bleskové souhře ve středním pásmu se puk dostal až na hokejku Stevena Stamkose, jenž mířil velmi dobře a nebát Reimerova zákroku, trefil by těsně pod břevno! Takto se puk zastavil právě o konstrukci brány.
    26:18 Alex KILLORN - 1:1
     
    26:18
    Tampa právě vstřelila branku!
    Před chvílí se sice domácí provinili zakázaným uvolněním ale okamžitě poté se puk dostal až za bránu Jamese Reimera, kde zaváhal Ekblad. Mladý obránce se nechal obrat o puk Kučerovem, jenž bleskově našel hůl ALEXE KILLORNA. Jeho zakončení s trochou štěstí u tyče prošlo až do brány. Asistence: Nikita Kučerov
    22:38 Colton SCEVIOUR - 0:1
     
    22:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Místo tlaku v přesilové hře ale přichází gól bránící se Floridy! Sceviour skvěle zapracoval ve vlastním pásmu, když podél mantinelu prostrčil puk k rozjetému Dereku Mackenziemu. Ten pokračoval až do útočného pásma a pak při přečíslení oslovil právě COLTONA SCEVIOURA, kterému střela sice moc nesedla, ale přesto si to namířila do horního rohu brány. Asistence: Derek MacKenzie
     
    21:45
    Nyní však přichází přesilová hra ve prospěch Bolts. Na lavici hanby usedá Vincent Trocheck (FLA), který se provinil sekáním.
     
    16:56
    Yandle teď za bránou předvedl fatální minelu, když zapříčinil odraz puku před volného Pointa. Ten okamžitě zakončoval, ale bohužel pro domácí si trochu překážel s Naměstnikovem a Reimer nadvakrát zasáhl levým betonem.
     
    12:11
    Hosté jsou za svou aktivitu odměněni. Cedric Paquette (TBL) si totiž v souboji pomohl hákováním a dostává dvě trestné minuty.
     
    10:04
    Jussi Jokinen se dostal do šance! Obdržel přihrávku na levý kruh a mohl ze strany zakončovat. Bohužel pro hosty však trefil jen Bishopa.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 27. Killorn (Kučerov), 37. Palát (Stamkos, Drouin), 60. Stamkos (Hedman, Filppula), rozh. náj. Point – 23. Sceviour (MacKenzie), 46. Trocheck (J. Jokinen, R. Smith), 56. Matheson (McKegg, Demers)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Valtteri Filppula (TBL)
    0:0   Jonathan Marchessault (FLA)
    2. série:
    0:0   Nikita Kučerov (TBL)
    0:0   Aleksander Barkov (FLA)
    3. série:
    1:0   Jonathan Drouin (TBL)
    1:1   Vincent Trocheck (FLA)
    4. série:
    1:1   Steven Stamkos (TBL)
    1:1   Jussi Jokinen (FLA)
    5. série:
    1:1   Victor Hedman (TBL)
    1:1   Reilly Smith (FLA)
    6. série:
    2:1   Brayden Point (TBL)
    2:1   Aaron Ekblad (FLA)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Strålman, Garrison, Šustr, Nestěrov, Coburn – Palát, Stamkos (C), Drouin – Killorn, T. Johnson, Kučerov – Naměstnikov, Filppula, Point – Paquette, Boyle, J.T. Brown.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Yandle, Ekblad, Matheson, Demers, Pysyk, Petrovic – Marchessault, Barkov, Jágr – J. Jokinen, Trocheck, R. Smith – McCann, Malgin, Sceviour – McKegg, MacKenzie (C), Harper.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Garrett Rank – Jonny Murray, Tony Sericolo

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri