Chabarovsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Kunlun – Ufa 3:2 (kon.)
Jokerit – Soči 2:3 (po pr.) | Riga – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Minsk – Spartak Moskva 1:5 (kon.)
Záhřeb – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Kazaň 2:1 (po pr.)
po prodl.
Jokerit Helsinky
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
HK Soči
Středa 19.10.2016, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:58 Denis TOLPEKO - 2:3
     
    61:58
    Soči právě vstřelilo branku!
    Konec! Hosté otáčí průběh zápasu a získávají dva body! Po celý zápas ofenzivně laděný Oscar Fantenburg zavezl puk do útočného pásma a z pravého mantinelu vyslal střílenou přihrávku na DENISE TOLPEKA, který využil nedůrazu Genowaye a u vzdálenější tyče dostal puk do branky. Asistence: Oscar Fantenberg, Jurij Alexandrov.
    51:05 Igor LEVICKIJ - 2:2
     
    51:05
    Soči právě vstřelilo branku!
    No vida, tak přece jenom se ruskému týmu podařilo vyrovnat! Ilja Krikunov na zadním mantinelu neobehrál dvojici dotěrných obránců, od jednoho z nich se ale puk odrazil za branku, kde byl IGOR LEVICKIJ a rychlým objetím Zapolského klece zasunul kotouč mezi tyčku a beton gólmana. Asistence: Ilja Krikunov, Oscar Fantenberg.
    35:56 Petteri WIRTANEN - 2:1
     
    35:56
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Finský tým si v blížícím se závěru druhé třetiny bere vedení zpět! Marko Anttila po zablokované střele od modré šikovně přikopl kotouč do volného prostoru k PETTERI WIRTANENOVI, který švihem vypálil přesně k pravé tyči Barulinovy branky. Asistence: Marko Anttila.
    29:30 Igor LEVICKIJ - 1:1
     
    29:30
    Soči právě vstřelilo branku!
    Krátce před polovinou zápasu je v přesilovce vyrovnáno na 1:1! Krikunov z pravého mantinelu v kleče ještě přihrál do kruhu Ignatuškinovi, po jehož přihrávce k vzdálenější tyči zakončil mezi betony přesunujícího se Zapolského IGOR LEVICKIJ. Asistence: Igor Ignaťuškin, Ilja Krikunov.
    10:28 Tomi MÄKI - 1:0
     
    10:28
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hartwall Arena se raduje z vedoucí branky! Jensen přihrál podél modré čáry Kuldovi, jehož střelu z první Barulin betonem pouze vyrazil, v předbrankovém prostoru pak byl nejdůraznější TOMI MAKI a dorazil puk do branky. Asistence: Arturs Kulda, Jesper B. Jensen.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 11. Mäki (A. Kulda, Jensen), 36. Wirtanen (Anttila) – 30. Levickij (Ignatuškin, Krikunov), 52. Levickij (Krikunov, Fantenberg), 62. Tolpeko (Fantenberg, Alexandrov)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – Ch. Genoway, A. Kulda, Lauridsen, Jaakola, Lajunen, Jensen, Rissanen – Regin (C), O'Neill, Joensuu – Pihlström, Salminen, Niemi – Keränen, Jormakka, Mäki – Gymer, Wirtanen, Anttila.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – Alexandrov, Fantenberg, Mamkin, S. Kuzněcov, Děrljuk, Gorochov – Maxwell, Padakin, O'Dell – Levickij, Krikunov, Ignatuškin (C) – Točickij, I. Zacharčuk, Ščegolkov – Morozov, Jacenko, Tolpeko.

    Rozhodčí: Baturlin, Vasiljev – Matelnikov, Sirotkin
    bahis siteleri