Pittsburgh – Florida 3:2 (kon.) | New Jersey – Arizona 5:3 (kon.) | Boston – Minnesota 0:5 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:3 (2:0 po s.n.) | Toronto – Tampa 3:7 (kon.)
St. Louis – Calgary 1:4 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:1 (po pr.) | Los Angeles – Columbus 3:2 (po pr.)
konec
Boston Bruins
0:5 (0:0, 0:4, 0:1)
Minnesota Wild
Středa 26.10.2016, 01:12 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Minnesota se o první venkovní výhru sezony pokusila úspěšně.
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v TD Garden v Bostonu sledovalo 17 565 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou! (03:57:37)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Boston Bruins

    Zdeno Chára 0+0, 2 střely, čas na ledě 23:06
    David Krejčí 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:46
    David Pastrňák 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:08

    Minnesota Wild

    V týmu nepůsobí ani jeden český či slovenský hokejista.
     
    TŘI HVĚZDY UTKÁNÍ

    1. Ryan Suter (MNS) 1+1
    2. Devan Dubnyk (MNS) 27 zákroků, 100%
    3. Jason Zucker (MNS) 1+2
     
    Utkání je u konce a vítězství slaví hostující Minnesota, která o zisku dvou bodů rozhodla ve druhé třetině. Po této části byl stav utkání 0:4, ale hostům to ještě nestačilo a Jason Pominville v 56. minutě pečetil vysokou výhru nad domácími Medvědy. Boston si po celý zápas vytvořil minimum gólových šancí a naopak Minnesota dokázala perfektně trestat!

    Jedním z faktorů neúspěchu domácích jsou určitě vyloučení, kterých Bruins do konce druhé část měli pět, zatímco hosté byli do 40. minuty vyloučení jen dvakrát a další fauly si dovolili až za rozhodnutého stavu.

    Domácí hokejisté tedy musejí skousnout druhou prohru v řadě a určitě budou vyhlížet návrat aspoň jednoho gólmana ze zdravotně indisponované dvojice Tuukka Rask – Anton Chudobin. Ne, že by za dnešní prohru mohli brankáři, ale absence dvou kvalitnějších brankářů mohla mít vliv minimálně na psychiku hráčů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Jenže jedno nebezpečnější zakončení z mezikruží letělo mimo tři tyče Dubnykovy brány a poté se kotouč odrazil do středního pásma.
     
    59:04
    Domácí hokejisté se až nyní usazují v útočném pásmu a snaží se vymyslet zajímavější kombinaci, která by Dubnykovi překazila radost z vychytané nuly.
     
    58:27
    Jason Zucker (MNS) vůbec neunesl, že ho Acciari krásným hitem ve středním pásu srazil na led a po chvíli domácího útočníka sekl pod koleno. Za to samozřejmě dostává dvě trestné minuty.
     
    57:40
    Hraje se převážně ve středním pásmu a otázkou zbytku utkání už je jen ta, zda se domácím podaří vstřelit aspoň jednu čestnou branku.
     
    57:12
    Sice o centimetry, ale přesto Bergeron vyhrál závod o kotouč a icing se tedy nepíská. Vhazuje se po levici Devana Dubnyka.
     
    56:36
    Konečně si Boston vytvořil solidní tlak, avšak Dubnyk si jedinou nebezpečnější střelu pohlídal a o zbytek se postarala dobře zformovaná defenzíva hostujícího celku.
     
    55:42
    Velmi slabé nahození skončilo v Dubnykově lapačce a ač chtěl hostující gólman rychle rozehrát, sudí se upískl a nařizuje buly v pásmu Minnesoty.
    55:12 Jason POMINVILLE - 0:5
     
    55:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A Boston dostává bůra! Akce Wild nevypadala nějak nebezpečně, ale nakonec vyústila v Zuckerovu přihrávku zpoza brány na Erikssona Eka. Švédský útočník sice neuspěl, ale odražený puk do brány zametl JASON POMINVILLE, který si tak připisuje teprve druhou branku v sezóně. Asistence: Joel Eriksson Ek, Jason Zucker
     
    54:55
    Až teď si Zane McIntyre sáhl na kotouč, neboť se pomalu blížil k jeho brankovišti a nejblíže z hráčů k němu měl hostující borec. Je tady zřejmě poslední komerční přestávka.
     
    54:20
    Registrujeme další zakončení hostujícího celku. Parise si dobře sjel mezi kruhy, ale sražená rána letěla hodně daleko od McIntyreovy brány.
     
    53:43
    Boston se nyní ne a ne dostat přes perfektně bráněné střední pásmo. Téměř každá ofenzivní snaha domácích končí hned za červenou čárou.
     
    52:57
    Minnesota přispěchala s další akcí, nicméně ani tentokrát McIntyre nezasahoval. Tahle hra však hostům bohatě stačí.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 26. Coyle (Niederreiter, E. Staal), 26. Stewart (Eriksson Ek, Zucker), 31. Suter (Dumba, Mikael Granlund), 37. Zucker (Suter, Eriksson Ek), 56. Pominville (Eriksson Ek, Zucker)


    Boston Bruins: M. Subban (od 31. McIntyre) – Chára, Carlo, Krug, McQuaid, Liles, C. Miller – Marchand, Bergeron, Pastrňák – Beleskey, Krejčí, Heinen – D. Moore, Spooner, J. Hayes – Schaller, Riley Nash, Acciari.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Dumba, Folin, Brodin, Scandella, Prosser – Parise, M. Koivu, Mikael Granlund – Niederreiter, E. Staal, Coyle – Pulkkinen, Eriksson Ek, Pominville – Zucker, Dalpe, Stewart.

    Rozhodčí: Schlenker, O'Halloren – Nowak, Sericolo
    bahis siteleri