Benátky n/J – Most 0:1 (1:2 po s.n.) | Motor ČB – Kadaň 5:1 (kon.) | Litoměřice – Slavia 2:3 (po pr.)
Kladno – Jihlava 2:1 (kon.) | Havířov – Třebíč 4:1 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 3:2 (kon.)
Přerov – Ústí n/L 6:1 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 26.10.2016, 18:00Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Hosté to zkoušejí v šesti bez brankáře!
     
    58:00
    Poslední dvě minutky třetí třetiny!
     
    55:57
    Sýkora se dostal k odraženému kotouči těsně před brankou soupeře. Jeho pokus mířený k bližší tyči všal Kantor fantasticky vyrazil do rohu kluziště. Tak teď byli hosté velice blízko vyrovnání.
     
    54:06
    Korhoň se dostal s Martinem Novákem do přečíslení dva na jednoho. Korhoň dlouho držel kotouč a přihrát se rozhodl až těsně před Šimbochem. Přihrávka však přes jednoho z vracejících se obránců neprošla k Novákovi.
     
    49:47
    Kanko se dostal s kotoučem středem kluziště až ke střele z mezikruží. Jeho pokus Kantor ale neudržel a ke kotouči se tak dostal těsně před ním Klimša, ale ani on nedokázal kotouč z dorážky poslat do sítě. Kantor teď svůj tým skvělým zákrokem podržel.
     
    46:51
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí se opět dostávají do vedení! Kvapil napřáhl ke střele od modré čáry. Jeho pokus Šimboch vyrazil pouze před sebe, kde se nacházel MATOUŠ VENKRBEC, a ten už se střelou do zcela odkryté klece nemýlil. Asistence: Jiří Půhoný a Tomáš Kvapil.
     
    46:29
    Venkrbec se ocitl v obrovské šanci, když se s kotoučem řítil sám proti Šimbochovi. Jeho střelecký pokus však Šimboch dokázal skvěle chytit.
     
    45:10
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají na 2:2! MILOŠ ROMAN se dostal ke kotouči těsně před Kantorem a střelou pod horní tyčku nedal tomuto zkušenému brankáři žádnou šanci. Asistence: Lukáš Doudera.
     
    44:09
    Venkrbec našel skvělou přihrávkou před brankou úplně volného Aleše Holíka. Ten však následně ale ani netrefil branku a stav utkání je tak stále 2:1.
     
    43:02
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Lukáš Doudera – 2 min., vysoká hůl).
     
    40:41
    Dnešní utkání sleduje 2 168 diváků.
     
    38:28
    Šlahař se dostal zcela osamocen ke střele z levého kruhu. Jeho pokus mířený ke vzdálenější tyči však skončil pouze v lapačce brankáře Šimbocha.
     
    37:23
    Holík dostal nabito na modrou čáru. Jeho nebezpečný střelecký pokus však Šimboch dokázal skvěle vyrazit mimo tři tyče.
     
    36:53
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Ján Sýkora – 2 min., hákování).
     
    31:02
    Jeden hostujících hráčů se dostal ke střele z mezikruží. Jeho následný střelecký pokus však skončil pouze na tyči Kantorovy svatyně.
     
    30:39
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Daniel Kolář – 2 min., hákování).
     
    30:25
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na 2:1! Jakub Kania se dostal ke střele z levého kruhu. Jeho pokus Kantor vyrazil pouze před sebe, kde se nacházel ARON CHMIELEWSKI, a ten už neměl problém kotouč zamést do odkryté klece. Asistence: Jakub Kania.
     
    29:53
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Ján Sýkora – 2 + 2 min., vysoká hůl).
     
    29:10
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Aleš Holík – 2 min., sekání).
     
    27:11
    Petr Kanko se dostal s kotoučem podél pravého mantinelu až před Kantora, toho však střelou mířenou mezi betony překonat nedokázal.
     
    24:03
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a zvyšují na 2:0! Martin Novák se dostal ke střele z mezikruží. Jeho pokus Šimboch vyrazil pouze k JIŘÍMU PŮHONÉMU, a ten už se střelou do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Martin Novák a Matouš Venkrbec.
     
    23:30
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Michal Kovařčík – 2 min., hákování).
     
    20:20
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Matouš Venkrbec – 2 min., podražení).
     
    18:32
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Daniel Kolář – 2 min., podražení).
     
    18:30
    Štebih napřáhl ke střele od modré čáry. Jeho pokus Kantor vyrazil pouze do míst, kde se nacházel Roman, ale ten z dorážky nedokázal poslat kotouč do odkryté klece.
     
    15:46
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Alexandr Grebeňuk – 2 min., podražení).
     
    08:39
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení! LUKÁŠ KREJČÍK se dostal s kotoučem podél pravého mantinelu až ke střele z pravého kruhu. Jeho následný střelecký pokus mířený k přední tyči rozvlnil síť za Šimbochovými zády. Asistence: Marek Švec a Alexandr Grebeňuk.
     
    00:54
    Moskal našel přihrávkou od levého mantinelu před brankou úplně volného Korhoně. Ten však následně nedokázal prostřelit pozorného Šimbocha.
    Marken.cz

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 9. L. Krejčík (Švec, Grebeňuk), 25. Půhoný (Martin Novák, Venkrbec), 47. Venkrbec (Půhoný, T. Kvapil) – 31. Chmielewski (Kania), 46. Miloš Roman (L. Doudera)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor – A. Holík, T. Kvapil, Protivný, D. Kolář, Grebeňuk, V. Zadražil – Luňák, Venkrbec (C), Půhoný – Martin Novák, Moskal, Korhoň – Švec, L. Krejčík, Fiala – Hozák, Šlahař, Augustin.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch – Kania, Matyáš, Štebih, Adámek, L. Doudera, Roupec, Zahradníček – Luka, Kanko (C), Cienciala – J. Sýkora, Chmielewski, M. Kovařčík – O. Kovařčík, Jašek, Miloš Roman – Klimša, R. Meidl, Samiec – Franek.

    Rozhodčí: Obadal – Lukš, Hanzlík

    Diváci: 2 168
    bahis siteleri