Nový Jičín – Opava 4:2 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 6:2 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 7:5 (kon.)
Technika Brno – Vsetín 2:7 (kon.) | David Servis – Kolín 3:1 (kon.) | Jindř. Hradec – Tábor 4:1 (kon.)
Pelhřimov – Havlíčkův Brod 4:6 (kon.) | Písek – Nymburk 1:5 (kon.) | Mor. Budějovice – Žďár n/S 3:2 (kon.)
Bílina – Vrchlabí 4:5 (kon.) | Děčín – Klatovy 2:1 (kon.) | Sokolov – Kobra 2:5 (kon.)
Klášterec nO – Jablonec n/N 5:3 (kon.) | Řisuty – Trutnov 5:7 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 26.10.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    SHK Hodonín

    Hodonínští hokejisté naposledy hostili Kopřivnici, od které obdrželi největší porážku sezóny. S hokejisty z města Tatrovek podlehli 3:7 a tím ztratili domácí neporazitelnost. Následovalo utkání na ledě Opavy, ale ani tam se Drtiči bodově neporazili, když prohráli 2:5.

    Na soupisce Hodonína došlo ke změnám. Kabinu Baníku opustila trojice Jedlička – Zháňal – Garčic, naopak obranné řady vyztuží nově příchozí Daniel Gazda.
     
    HC Bobři Valašské Meziříčí

    Tým z města ležícího na soutoku Vsetínské a Rožnovské Bečvy má na kontě 10 bodů za tři výhry a jednu prohru po prodloužení. Oblíbeným soupeřem Bobrů je letos trápící se Technika. V zápasech s brněnským klubem dokázali Valaši získat 4 body, přičemž v prvním vzájemném utkání zvítězili v poměru 5:0 a připsali si tak doposud nejvyšší výhru v tomto ročníku.

    Další úspěšný zápas byl právě proti Hodonínu. Drtiči sice vedli na ledě Valašského Meziříčí 1:0, nakonec se ale radovali domácí z výsledku 6:2. Třetím triumfem byla výhra 2:0 se Šumperkem před vlastními fanoušky. Meziříčský brankář Plšek se tak může pyšnit dvěma čistými konty, což je nejvíce z celé skupiny Východ.
     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín: Haloda O., Kukin – Haloda M., Miklík, Pokorný, Polesný, Loginovskij, Sorokin, Gazda – Jurča, Peš (C), Kadlec – Vrána, Vaněk, Matula – Hložánek, Charvát, Kuba – Račický, Černohous, Tomi

    Trenér: Stanislav Beťko

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Čáp, Plšek – Chroboček, Mikel, Nedbálek, Štědrý, Vydra, Váňa, Báchor – Kubo, Fojtík, Kývala – Martiník, Podešva, Pořický (C) – Studený, Baroš, Brunec – Dvořák, Varga D., Varga M.

    Trenér: David Handl

    Rozhodčí: Jan Vaněk – Zbyněk Novák, Leon Wesley.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky a nadšence ze Zimního stadionu Václava Nedomanského v Hodoníne. Dnes se na domácí půdě utkají čtvrtí Drtiči se sedmými Bobry z Valašského Meziříčí.
     
    Hráči obou mužstev již stojí na modrých čarách, za malý moment začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Peš vybojoval puk ve středním pásmu a přenechal jej Marku Halodovi, ten vyzkoušel pozornost Čápa střelou na vyrážečku.
     
    00:32
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Fojtík – 2 min., podražení).
     
    01:14
    Drtiči právě vstřelili branku!
    To je začátek! Drtiči se v úvodu zápasu ujímají vedení a využívají přesilovou hru. Nejprve Vaňkovi nevyšla střela z pravé strany a domácí museli zakládat novou akci, napodruhé se však DANIEL VANĚK ze stejné pozice nemýlil. Asistence: Jakub Vrána.
     
    02:14
    Iniciativa je na straně Hodonína. Račický se hnal na Čápa stíhaný Michalem Nedbálkem (VAL) a tomu nezbývalo nic jiného, než Račického hákovat. Drtiči mají další přesilovou hru před sebou.
     
    03:26
    Miklík se uvolnil na levém kruhu a dostal přihrávku, jeho střela z první byla sice tvrdá, ale nemířila mezi tři tyče.
     
    04:05
    Tomáš Brunec se pousil prokličkovat ve vlastním oslabení až do útočného pásma, tam ho nárazm na mantinel zastavil Dominik Matula.
     
    05:32
    Kadlec nahrával naslepo před bránu, kde stál zcela volný Hložánek. Tomu puk mířil na brusle a hodonínský forvard se tak nedostal ke střele, jelikož než puk zpracoval, přistoupili k němu obránci soupeře.
     
    06:41
    Valašské Meziříčí se prezentuje aktivním forčekingem, domácí nedostávají moc času na rozehrávku ve vlastním pásmu.
     
    07:27
    Vojtěch Baroš si řekl o přihrávku do jízdy, kterou dostal. Puk ovšem skákal po ledě a hostujícímu útočníkovi přeskočil hůl.
     
    07:59
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Jurča – 2 min., podražení).
     
    08:35
    Nedbálek trefil Halodu do betonů, aby se puk odrazil na clonícího Kývalu, jeho pokus však Ondřej Haloda ukryl do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    09:26
    Pořického střela mířená do horních pater branky trefila pouze zadní mantinel a puk po něm doklouzal až k modré čáře, kde byli domácí hráči dřív a touš vyhodili na druhou stranu hřiště.
     
    10:40
    Hra se přesouvá opět před Čápa. Valašské Meziříčí si žádnou větší šanci v přesilovce nevytvořilo a do útoku se ženou opět domácí.
     
    11:14
    Studený nastřelil puk do boční sítě, kde se černý kus gumy zachytil a v souboji o nej se činil Vojtěch Baroš, který se snažil jej procpat mezi brankářem a tyčkou do brány. Rozhodčí však přerušil hru, jelikož hodonínský brankář přikryl puk rukavicí.
     
    11:54
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Kývala – 2 min., podražení).
     
    12:48
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín využívá další přesilovou hru! Nejprve na pravě straně byl na hranici faulu složen jeden z domácích hráčů, Drtiči však pokračovali v kombinaci a střelu Dominika Matuly vyrazil Čáp pouze na hůl JAKUBA VRÁNY, který měl jednoduchou práci a puk pouze dorazil do poloodkryté brány. Asistence: Dominik Matula, Michal Kuba.
     
    14:13
    Dávají o sobě vědět jak hostující fanoušci, tak i hráči. Martin Kubo hledal před bránou hůl Dvořáka, toho stihli zpacifikovat domácí obránci.
     
    14:47
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Peš – 2 min., hákování).
     
    15:34
    Dvořákovi uskočil puk a domácí ihned vyhazují. Následně střelou přes obránce neuspěl Váňa.
     
    16:49
    V přečíslení 3 na 1 Martiník najel až na hranici brankové čáry a z nulového úhlu hledal spluhráče, tento pokus zblokoval domácí obránce.
     
    17:25
    Ondřej Haloda se rozhodl vystartovat proti skákavému puku až do středu levého kruhu, kde jen následně chytil do rukavice. Vhazování v obranném pásmu Drtičů.
     
    18:53
    Hosté okupují hodonínské brankoviště a jde na nich vidět, že chtějí do první sirény ještě skórovat. Rychlou střelou to zkusil Josef Fojtík, mířil pár centimetrů vedle!
     
    19:15
    Daniel Vaněk dostal v přečíslení 2 na 1 přihrávku, zpracoval puk, ale střela šla pouze do bližší tyče! Obrovské štěstí hostujícího týmu.
     
    19:26
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Báchor – 2 min., hákování).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první části byli velice aktivní domácí hráči, kteří si hned z kraje utkání si vynutili faul a využili následnou přesilovou hru. Početní výhody jsou prozatím rozhodhujícím faktorem. Drtiči totiž docílili i druhé branky v přesilovce. Hosté dostali možnost dvou přesilových her, ale ani jednou se netrefili, ikdyž si zejména v té druhé vytvořili tlak.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    Drtiči se dostali do pásma, ale díky dobré obranné činnosti Petra Dvořáka začínajá domácí opět od vlastní brány
     
    20:42
    A pozor! Jakub Pořický (VAL) odjíždí na 2 minuty na trestnou lavici za podražení, domácí budou hrát 44 sekund dlouhou přesilovku 5 na 3.
     
    21:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A také ji bleskurychle proměňují! JAKUB VRÁNA si sjel mezi tři meziříčské hráče do prostoru mezi kruhy a dostal od Matuly přesnou přihrávku, kterou přetavil v gól na 3:0! Asistence: Dominik Matula, Martin Miklík.
     
    21:32
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tak tohle začíná zavánět debaklem. Pokračující početní výhodu 5 na 4 využil JAKUB KADLEC, když dotlačil puk za ležícího Čápa. Asistence: Petr Peš, Petr Jurča.
     
    22:44
    Na druhé straně se pokusil prosadit Vojtěch Baroš přízemní střelou k bližší tyči, Haloda stál na správnem místě.
     
    22:53
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    A hosté snižují na 4:1! Domácí brankář měl naprosto zakrytý výhled a to byla jednoduchá práce pro JOSEFA FOJTÍKA, který s přehledem trefil volné místo v hodonínské bráně, Asistence: Petr Dvořák, Michal Nedbálek.
     
    24:06
    Loginovskij zachytil nepřesnou rozehrávku hostů a rychle chtěl vystřelit, puk se mu postavil na hranu a tak ruský obránce ve službách Hodonína přestřelil meziříčskou bránu.
     
    25:35
    Kadlec rychle dobruslil vyhozený puk a směřoval přihrávku před bránu, tam byli jen hráči v bílých dresech a ti uklidňují situaci ve vlastním pásmu.
     
    26:44
    Loginovskij předvedl sólo, díky kterému se dostal až na opačnou stranu hřiště za branku Bobrů, tam ho tělem odstavil jeden z hostujících obránců a vyhodil kotouč do středníhi pásma.
     
    27:22
    Puk se teď odrazil před bránu, kde byl postavený Jakub Vrána, ale byl k brance otočený zády. I tak zkusil překvapit Čápa střelou bekhendem, brankář hostů však tuhle střelu kryje.
     
    27:53
    Čáp neudržel puk po Tomiho střele ve výstroji a s pomocí obránců dostal puk do bezpečné vzdálenosti od brankoviště.
     
    29:23
    Ve dvou šancích teď byl Josef Fojtík. Nejprve se hnal sám na brankáře, ten však vyjel a zmenšil Fojtíkovi střelecký úhel. Poté dostal meziříčský útočník nabito do druhé vlny, jenže trefil betony Ondřeje Halody.
     
    30:54
    David Varga střílel od modré, ale trefil prvního clonícího hráče. Tuto chybu napravil, když vybojoval puk pro své spoluhráče zpět. Valašské Meziříčí se usadilo v útočném pásmu, prozatím bez gólového efektu.
     
    31:22
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Jurča – 2 min., podražení).
     
    32:41
    Tak tahle přesilovka se hostům zatím vůbec nedaří. Valašské Meziříčí se nedokáže dostat přes modrou čáru, domácí všechny nahozené puky sbírají a vrací je zpět do meziříčské třetiny.
     
    33:35
    Karel Vydra napálil puk do zadního mantinelu, odkud se odrazil před bránu. Všichni hráči byli značně dezorientovaní, jediný Ondřej Haloda věděl, kde přesně se puk nachází a vzal si jej pro sebe. Vhazování v útočném pásmu Bobrů.
     
    34:09
    Martin Kývala vystřelil směrem na bránu ihned po vyhraném vhazování, Haloda kryje.
     
    35:14
    Vrána teď zamotal hlavy hned několika hostujícím hráčům, ale nikdo se spoluhráčů mu nenajel do střelecké pozice a Bobři nakonec Vránu o puk obrali.
     
    35:57
    Michal Kuba trefil Čápa do lapačky, jenže ten neudržel puk a následně se strhl souboj o černý kus gumy v brankovišti. Hra byla přerušena, jelikož Jan Čáp zůstal ležet na ledě. Vypadá to ale, že vše je v pořádku a meziříčský brankář bude pokračovat ve hře.
     
    36:16
    Rychlou Barošovu střelu vyrazil na poslední chvíli Haloda vyrážečkou do rohu kluziště.
     
    36:43
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    A máme tady opět pouze dvobrankový rozdíl! Hra se odehrávala v obranném pásmu Bobrů, ale hosté vybojovali puk a do samostatného uníku se dostal JOSEF FOJTÍK. Ten si poožil brankáře a vsítil druhý gól svého týmu střelou nad pravý beton Ondřeje Halody. Asistence: Petr Dvořák, Tomáš Brunec.
     
    38:07
    Jakub Kadlec zpoza brány hledal spluhráče mezi kruhy, Tuto přihráku ztečoval jeden z hostů a puk obloučkem doplachtil až do brankoviště, kde jej Jan Čáp chytil do rukavice.
     
    39:31
    Vránovu střelu zblokoval David Chroboček do ochranné sítě. Po vhazování se do puku opřel Marek Haloda, jeho střelu Čáp chytá.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé periodě jsme viděli čtyři branky, každý tým se trefil dvakrát. Ve dvaadvacáté minutě se podruhé v zápase trefil Jakub Vrána, o chvíli později Jakub Kadlec a už to bylo 4:0. Hosté však odpověděli v následující minutě a krátce před závěrečnou sirénou snižoval na 4:2 Josef Fojtík.
    Drtiči opět vstřelili oba góly v přesilových hrách, Valašské Meziříčí se pak dvakrát prosadilo ve hře 5 na 5.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Haloda musel zasahovat proti Brunecově střele. Bobři vstoupili do třetí třetině s velkým nasazením.
     
    42:30
    Baroš zkusil zavézt kotouč podél levého mantinelu do pásma, to se mu ale nepovedlo, protože se mu do cesty postavil Ilia Sorokin a tvrdým hitem ho poslal k zemi.
     
    43:05
    Jakub Kadlec vystihl rozehrávku hostující obrany a zkusil překvapit Čápa střelou z úhlu, na druhé straně se řítil úplně sám na brankáře Tomáš Brunec, ale nedotáhl bekhendový blafák do konce!
     
    43:37
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Peš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:58
    Michal Nedbálek si říkal o přihrávku na modrou čáru, ale když chtěl vystřelit na bránu, puk smolně vůbec netrefil a vyhnal tak svůj tým z pásma.
     
    45:43
    Valašské Meziříčí tráví většinu své početní výhody ve vlastním pásmu. Hodonín totiž důrazně napadá a nenechává svému soupeři nejmenší kousek prostoru.
     
    46:01
    Vojtěch Baroš mimo dohled rozhodčích fauloval Davida Polesného, který se po delší době zvedá z ledu a za potlesku fanoušků opouští ledovou plochu. Vylučovat se podle všeho nebude.
     
    47:16
    Ondřej Martiník střílel z předbrankového prostoru, brankář měl naprosto zakrytý výhled, ale hostující hráč trefil prvního clonícího hráče před sebou.
     
    49:10
    Hráčů Valašského Meziříčí je plný led. Hosté pálí z každé pozice a snaží se za každou cenu vstřelit branku.
    Změní se dnes pořadí v čele jednotlivých skupin 2. lig?

     
    49:53
    Jurča se prodral až před brankáře a zkusil zasunout kotouč po zemi až do brány, proti byl Jan Čáp a skvělým zákrokem tento únik zneškodnil!
     
    50:22
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Bobři byli opět usazení před hodonínskou bránou, když domácí vybojovali puk a Petr Pokorný vyslal Jakuba Vránu na útočný výlet. Ten se neukvapil, počkal si na MATĚJE CHARVÁTA, kterému přenechal puk a ten prostřelil Čápa v bráně hostů! Asistence: Jakub Vrána, Petr Pokorný.
     
    52:25
    Hosté jsou zaskočení obdrženou brankou a nechávají více prostoru Drtičům ve vlastním pásmu. Ti zasypali Čápa několika střelami a stále se drží v útočné třetině.
     
    52:45
    Studený mířil na vzdálenější tyč, ale Haloda měl dobrý výhled na celou situaci a puk ukryl v lapačce.
     
    54:05
    Hra je přerušená kvůli Petru Pešovi, který značnou chvíli ležel na ledě a při odjezdu na střídačku se vyčítavým pohledem podíval na hlavního arbitra. Po následné diskusi mezi rozhodčími se však vylučovat bude. Na trestnou lavici míří Petr Dvořák (VAL) na 2 minuty za vysokou hůl.
     
    54:20
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A opět další využitá přesilovka Drtičů! Domácí vyhráli vhazování a po rychlé kombinaci se prosazuje JAKUB VRÁNA, čímž kompletuje svůj hattrick! Asistence: Dominik Matula, Daniel Vaněk.
     
    54:59
    Tentokrát se vylučuje na straně Hodonína. Matěj Charvát (HOD) odpyká dvouminutový trest za hákování.
     
    56:22
    Domácí se rozhodli útočit ve vlastním oslabení a Josefovi Fojtíkovi (VAL) nezbývalo nic jiného, než faulovat. Dvouminutový trest za podražení pro meziříčského hráče.
     
    57:34
    Marek Haloda mířil přízemní střelu na hokejku Kadlece, ten tečoval puk do hráničů přesouvajícího se Čápa.
     
    58:24
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Matula – 2 min., sekání).
     
    59:57
    Valašské Meziříčí si už žádnou větší šanci v přesilovce nevytvořilo, utkání skončí čtyřbrankovým rozdílem.
     
    Konec zápasu.
     
    V poslední dvacetiminutovce si domácí pojistili vítězství dvěma přesnými trefami. V dnešním utkání se hattrickem blýskl hodonínský Jakub Vrána, který přidal ještě dvě asistence a výrazně se tak podílel na výsledku 6:2. Rozhodujícím faktorem dnešního utkání byli přesilové hry, v nichž domácí skórovali hned pětkrát.
     
    S konstatováním, že Drtiči dnes odchází z ledu jako vítězové se s vámi loučím a přeji hezký zbytek středečního večera. Na shledanou. (20:16:36)

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 2. Vaněk (Vrána), 13. Vrána (Matula, Kuba), 22. Vrána (Matula, Miklík), 22. Kadlec (Peš, Jurča), 51. Charvát (Vrána, Pokorný), 55. Vrána (Matula, Vaněk) – 23. Fojtík (Dvořák, Nedbálek), 37. Fojtík (Dvořák, Brunec)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Kukin) – Haloda M., Miklík, Pokorný, Polesný, Loginovskij, Sorokin, Gazda – Jurča, Peš (C), Kadlec – Vrána, Vaněk, Matula – Hložánek, Charvát, Kuba – Račický, Černohous, Tomi

    Trenér: Stanislav Beťko

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Čáp (Plšek) – Chroboček, Mikel, Nedbálek, Štědrý, Vydra, Váňa, Báchor – Kubo, Fojtík, Kývala – Martiník, Podešva, Pořický (C) – Studený, Baroš, Brunec – Dvořák, Varga D., Varga M.

    Trenér: David Handl

    Rozhodčí: Jan Vaněk – Zbyněk Novák, Leon Wesley
    bahis siteleri