Kunlun – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Toljatti – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 6:3 (kon.)
Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Barys 0:3 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 4:2 (kon.)
Petrohrad – Záhřeb 6:0 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Čtvrtek 27.10.2016, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tento zápas je tak za námi a jeho vítězem je domácí CSKA Moskva. Ta šla ve třetí třetině rychle do vedení o dvě branky po chybě gólmana Poggeho, který nabídl snadnou branku Maminovi. Následovalo ale snížení po velkém tlaku Slovanu z hole Václava Nedorosta, ovšem o pár vteřin později si dal vlastence do prázdné brány Cheechoo a bylo hotovo. Slovan tak padl v Ledovém paláci v Moskvě 4:2. Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji Vám pěkný zbytek dne. (21:10:25)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Do sebe se pustili Vopelka a Naumenkov, oba dva si kvůli tomu ještě půjdou na poslední vteřiny sednout.
    59:37 Jonas ENLUND - 4:2
     
    59:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Jenže je hotovo a je to vlastenec jako vyšitý! Při hře bez gólmana Jonathan Cheechoo se snažil vrátit puk pod sebe na modrou čáru, jenže tam nikdo nebyl a puk tak nerušeně doklouzal do prázdné klece. Gól je připsán JONASI ENLUNDOVI, který se jako poslední hráč CSKA dotkl puku. Bez asistence.
    58:54 Václav NEDOROST - 3:2
     
    58:54
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak je tu nakonec ještě drama, protože po rychlé akci ujel po křídle Cheechoo, který výtečně posunul puk před branku na VÁCLAVA NEDOROSTA, jenž v pohodě doklepl puk do poloprázdné branky a snižuje. Asistence: Andrej Meszároš a Jonathan Cheechoo.
     
    58:30
    Vyloučen je domácí gólman Sorokin, který podrazil po vlastní chybě Petráše a zabránil tak brance ve své síti. Jenže Petráš je také vyloučen, klasifikováno je to jako hákování.
     
    57:55
    Přesilovka je za námi a vypadá to, že ruský celek si dnešní tři body pohlídá, i když se jeho slovenský sok snaží ještě něco udělat.
     
    56:48
    Slovan se snaží, ale není schopen udržet pásmo, docházejí mu síly a CSKA se i díky tomu zatím v pohodě a ve středním pásmu brání.
     
    55:55
    Dvě minuty za vražení si jde odpykat Nikita Kvartalnov, Slovan tak má snad poslední šanci na to, aby zdramatizoval zápas.
     
    54:51
    Do bitky se mezi sebou pustili Chipchura a Pivcakin – prvně jmenovaný dostává osobní trest dvě minuty, druhý, protože bitku vyvolal, si dnes už nezahraje.
     
    54:09
    Ruský celek už hraje v útočném pásmu a tam pouze drží puk, takže je jasné, že domácí chtějí pouze dohrát zápas bez větších komplikací.
     
    52:29
    Slovan už hraje proti čtyřem a CSKA dokázalo vyhodit puk, ten největší tlak slovenského celku je za námi – ruský celek tak je zase o něco blíže třem bodům.
     
    51:38
    Plastino se snažil dotlačit puk za Sorokina, co to šlo, máchal tam hokejkou, ale nakonec byl úspěšnější ruský gólman, který udržel puk mezi betony i navzdory tlaku na jeho osobu.
     
    51:20
    Po velkém tlaku hráčů Slovanu, kteří cítí, že toto je jejich poslední šanci na to, aby se vrátil do zápasu, puk skončil pouze v lapačce Sorokina.
     
    50:46
    Tak hosté budou hrát proti třem, protože CSKA čelí dalšímu vyloučení – Tělegin je vyloučen za hákování.
     
    50:19
    Vyloučen je ale i hostující hráč Jeff Taffe, ale jde pouze o osobní trest, protože si otevřel pusu na rozhodčího.
     
    49:58
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Konstantin Alexejev – 2 min., příliš mnoho hráčů).

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 19. Al. Popov (Ar. Sergejev, Panin), 39. Kutuzov (Světlakov), 44. Mamin (Muršak), 60. Enlund – 17. Cheechoo, 59. Nedorost (Cheechoo, Meszároš)


    CSKA Moskva: I. Sorokin – Naumenkov, Děnisov, Kutuzov, Pivcakin, Ar. Sergejev, Panin, K. Alexejev – Enlund, Světlakov, Tělegin – K. Petrov, Al. Popov, Kugryšev – Muršak, Osnovin, Mamin – Scott, Andronov, N. Kvartalnov – D. Kvartalnov.
    HC Slovan Bratislava: Pogge – Bačik, Starosta, Plastino, Meszároš, Ďaloga, Pokorný, Rosandić – Cheechoo, Taffe, M. Hlinka – Valský, Jeglič, Nedorost – Skalický, Chipchura, Lušňák – Petráš, Zigo, Šiška – Vopelka.
    bahis siteleri