Kladno – K. Vary 6:4 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:1 (kon.) | Přerov – Zlín 2:4 (kon.)
PZ Kladno – Kobra 7:2 (kon.) | Letňany – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Jihlava – Tábor 9:0 (kon.)
Vítkovice – Třinec 3:0 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 4:0 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:5 (po pr.)
Sparta – HC Plzeň 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 8:5 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 2:4 (kon.) | Olomouc – Poruba 2:0 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
6:5 (1:3, 2:1, 2:1 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 27.10.2016, 17:30 • DRFG Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    64:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí vítězí! Poněkud pomalou přesilovou hru zakončil přihrávkou Kavický, který našel přesně JANA MLČÁKA a ten nekompromisní bombou nad rameno Rylicha po levé šibenice ukončil zápas – 6:5! Asistence: Daniel Kavický, Radek Kučeřík.
     
    45:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přestřelka pokračuje, domácí znovu srovnávají krok! Jedlička poslal puk do jízdy JAKUBU MALÉMU, který se po mnoha dnešních šancí dočkal, a přesnou ranou nad beton brankáře z pravého kruhu zacílil neomylně – 5:5! Asistence: Maroš Jedlička.
     
    43:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jsou znovu ve vedení! Po tlaku v pásmu se k rychlé přihrávce dostal Schulz, který našel přesným pasem v mezikruží DAVIDA SÝKORU, který prudkou ranou zápěstím trefil volný prostor u pravé tyče – 4:5! Asistence: Michael Schulz.
     
    42:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, Kometa zúročila svůj tlak! Po několika šancích se dostal k nahození od modré Vašíček, jehož pokus hostující brankář srazil jen VÁCLAVU RAŠOVSKÉMU, jenž v pádu dokázal doklepnout kotouč do prázdné branky – 4:4! Asistence: Dominick Vašíček.
     
    30:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je opět sníženo! Jan Sedláček našel zpoza branky na brankovišti volného MAROŠE JEDLIČKU, který nakonec s notnou dávkou štěstí překulil puk přes pravý beton do branky – 3:4! Asistence: Jan Sedláček.
     
    29:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přichází však studená sprcha a čtvrtá branka hostů! Po nahození od modré čáry několikrát domácí unikli další brance, když vytáhli kotouč z brankové čáry, ale nakonec se dostal k puku JAKUB ZAJÍČEK, který jej doklepl pod břevno, i přes četnou sekeru jednoho z domácích – 2:4! Asistence: Michael Schulz, Michal Simon.
     
    28:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jsou zpět na dostřel a už je to jen o gól! Po skrumáži v rohu hřiště od Kučeříka k ADAMA POPELKOVI, který z pravé kruhu dokonale schoval svou střelu po ledě a propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:3! Asistence: Radek Kučeřík, Maroš Jedlička.
     
    12:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z další akce už se však prosazují a znovu vedou o dvě branky! Po přihrávce z pravé strany se kotouč několikrát nebezpečně odrazil před brankou domácích, až se k němu dostal MICHAL SIMON, který jej z otočky pohotově zametl pod levý beton Vystavěla – 1:3! Asistence: Jan Závora.
     
    09:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí ale bleskově snižují! Studený ujel po levé křídle, odkud našel přesnou přihrávkou do tandemu DANIELA KAVICKÉHO, jenž přesnou ranou nad ledem trefil prostor v brance Rylicha – 1:2! Asistence: Adam Studený.
     
    08:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A hosté vedou bleskově o dvě branky! Hosté vyhodili puk tak mistrně, že se za ním nejrychleji vydal DAVID DOBŠA, který jej dostihl mezi kruhy, poté rychle zamíchal kotouč a kličkou do forhendu přehodil puk přes beton Vystavěla do sítě – 0:2! Asistence: Michael Rudolph.
     
    07:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Opět se potvrdilo pravidlo "Nedáš – dostaneš"! Na jedné straně ujížděli domácí v přečíslení 2 na 1, ale Konečný ze strany neuspěl. Na opačné straně vysunul Simon do úniku JANA ZÁVORU, jenž si počínal zkušeně a lehkou střelou poslal puk přesně do levé šibenice – 0:1! Asistence: Michal Simon, Jakub Zajíček.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 10. Kavický (Studený), 29. Popelka (Kučeřík, Jedlička), 31. Jedlička (J. Sedláček), 43. Rašovský (Vašíček), 46. Malý (Jedlička), 65. Mlčák (Kavický, Kučeřík) – 8. Závora (Simon, Zajíček), 9. Dobša (Rudolph), 13. Simon (Závora), 30. Zajíček (Schulz, Simon), 44. Sýkora (Schulz)


    HC Kometa Brno: Vystavěl (Kašpar) – Holemý, Sedláček T., Kučeřík, Mlčák, Furch, Sedláček J., Studený – Žák, Popelka, Konečný, Hubáček, Jedlička, Malý, Kavický, Rašovský, Vašíček (C), Bartes, Brabenec.
    BK Mladá Boleslav: Rylich (Krinwald) – Novotný, Sýkora, Holoubek, Dobrkovský, Rudolph (C), Hes – Zajíček, Schulz, Kubart, Mrkus, Dobša, Dlask, Moucha, Chwastek, Závora, Simon.

    Rozhodčí: Vepřek – Mikoviny, Bernard.
    bahis siteleri