Kladno – K. Vary 6:4 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:1 (kon.) | Přerov – Zlín 2:4 (kon.)
PZ Kladno – Kobra 7:2 (kon.) | Letňany – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Jihlava – Tábor 9:0 (kon.)
Vítkovice – Třinec 3:0 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 4:0 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:5 (po pr.)
Sparta – HC Plzeň 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 8:5 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 2:4 (kon.) | Olomouc – Poruba 2:0 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
HC RT TORAX Poruba
Čtvrtek 27.10.2016, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    58:19
    Poruba už závěr psychicky nezvládá, František Gajdoš (POM) je po zbytečném zákroku na 2 minuty za hrubost.
     
    55:52
    Janíček se dlouho zvedal z ledu po ataku Tomáše Husáka(POM), ten dostal k pětiminutovému trestu ještě osobní trest do konce utkání.
     
    48:01
    Domácí však o možnost přesilovky znovu přišli, když je po zakázaném uvolnění Poruby vyloučen na 2 minuty na trestnou lavici.
     
    47:44
    Jan Anlauf (POM) krátce po inkasování oslabí Porubu, která tak bude mít těžkou práci. Důvodem vyloučení bylo nedovolené bránění.
     
    46:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ze skrumáže za brankou puk dostal přesně před bránu, kde stál nepokrytý JAN VAŠENKA, který už ze zakončením do poloodkryté brány neměl problém. Mokrý byl při této akci bez šance. Bez asistence.
     
    43:47
    Dvě velké šance Olomouce musel znovu kontrolovat Mokrý, při žádné z nich však nepustil kotouč přes svou výstroj a zachránil tak Porubu od dalšího inkasování.
     
    42:58
    Vašenka se dostal do breaku, kdy mohl jet sám na brankáře Mokrého. Ve finální fázi však svou šanci zahodil nedůrazným zakončením, které porubský fantom zlikvidoval.
     
    40:54
    Olomouc se po urputném bránění nakonec dostane do oslabení. Stanislav Harabiš (OLO) je vyloučen za podražení.
     
    36:44
    Lukáš Pírek (OLO) si za faul v rohu hřiště půjde sednout na trestnou lavici, Poruba se dostane po dlouhé době po početní výhody.
     
    36:36
    Bořuta se Stodůlkou se valili na olomouckou bránu, jenomže svůj break nezužitkovali. Střílející Stodůlka totiž mířil jen vedle brankové konstrukce.
     
    34:23
    Po dlouhé debatě se nakonec rozhodčí rozhodli k vyloučení Radima Roseckého, který dostal osobní trest za nesportovní chování.
     
    29:40
    Maciej Fabianczyk (POM) je po zblokování postupu olomoucké hráče do útočné třetiny vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    28:00
    Pospíšil nebyl daleko od druhé olomoucké branky, jeho střelu však exkluzivním zákrokem zlikvidoval golman Mokry, kdy rozštěpem vytěsnil kotouč nad horní tyčku.
     
    27:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se po delším tlaku dostávají do vedení! Po hezké průnikové přihrávce Vašenky si bleskově kotouč zpracoval až v útočné polovině VOJTĚCH PERNICKÝ a střelou přesně do levé šibenice otevírá skóre zápasu. Asistence: Jan Vašenka a Lukáš Pírek.
     
    25:00
    Rána Roseckého po samostatném úniku byla trofejí pro porubského golmana, který znovu svým bleskovým zákrokem zabránil při olomoucké šanci možnému inkasování.
     
    23:14
    Daniel Häring (POM) je vyloučen za svůj předcházející faul na Pospíšila.
     
    19:58
    Pernický se dostal do obrovské šance, když obdržel přihrávku před prázdnou bránu. Situaci ale nezužitkoval, jeho střela totiž letěla nad horní tyčku.
     
    19:15
    Poruba bude hrát tři sekundy ve třech, Jan Anlauf (POM) totiž nechal hokejku pod bruslemi olomouckého hráče a jde si sednou na 2 minuty na podražení.
     
    18:46
    Vašenka pálil přesně k tyči, ale puk se nakonec odrazil jen do boční sítě. Mokrý se štěstím sbírá puk do lapačky a přerušuje hru.
     
    17:18
    Poruba půjde znovu do čtyř, František Gajdoš (POM) totiž přehnal svou tvrdost u mantinelu a je vyloučen na minuty za vražení na hrazení.
     
    16:58
    Husák pálil jen do připraveného Machatého, který se na poslední chvíli přesunul od jedné tyčky k druhé. Poruba nebyla daleko první branky.
     
    15:19
    Pospíšil s Janíčkem si připsali několik zajímavých pokusů z bezprostřední blízkosti Mokrého, ten ale i za cenu sebeobětování většinu pokusů vykryl. Poruba tak zatím drží.
     
    10:40
    Tomajko ujížděl sám na bránu, ale v poslední chvíli spadl na led po obranném zákroku Krátkého. Ten je následně tvrdě dohrán Tobiášem Handlem, který půjde na trestnou lavici za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    07:39
    Tomajko se snažil šetřit čas, a dokonce se ještě v útočném pásmu hostí pokusil vystřelit. Jeho pokus ještě pro golmana Mokrého nepříjemně ztečoval Morávek, strážce porubské branky však předvádí vynikající zákrok.
     
    06:40
    Olomouc však ještě pět sekund před koncem své přesilovky půjde do čtyřech. Tadeáš Pospíšil (OLO) je totiž vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    04:45
    Richard Bořuta (POM) si v rohu na útočné polovině pomohl hokejkou a je za svůj přečin vyloučen na 2 minuty za podražení.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 28. Pernický (Vašenka, Pírek), 47. Vašenka


    HC Olomouc: Machatý (Kaplan) – Harabiš (C), Hladiš, Bajer, Vinter, Kocián, Pírek – Tichý, Handl, Tomajko, Pospíšil, Vašíček, Pernický, Dvořák, Přecechtěl, Janíček, Vašenka, Rosecký
    HC RT TORAX Poruba: Mokrý (Morys) – Becher, Fabianczyk, Husák, Krátký, Machů, Gajdoš (C), Pitucha – Foldyna, Kotásek, Morávek, Anlauf, Stodůlka, Häring, Bořuta, Boniatti

    Rozhodčí: Čuňoška – Otáhal, Zapletal

    Diváci: 48
    bahis siteleri