Benátky n/J – Frýdek-M. 5:4 (kon.) | Motor ČB – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Prostějov – Přerov 3:2 (po pr.)
Litoměřice – Jihlava 2:4 (kon.) | Slavia – Třebíč 3:2 (po pr.) | Kladno – Most 7:1 (kon.)
Havířov – Kadaň 2:1 (po pr.)
konec
HC Stadion Litoměřice
2:4 (2:1, 0:3, 0:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 02.11.2016, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují potřetí v řadě. Čtvrtým pokořitelem Pavelky v dnešním zápase se po krátké ale úderné akci stává MICHAL DŮRAS. Asistence: Aleš Jergl.
     
    31:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí zápas! Po defenzivní chybě domácích se ke kotouči dostal FILIP SEMAN, který litoměřického brankáře překonal střelou do horního rohu branky. Bez asistence.
     
    28:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    V Kalich Areně je znovu vyrovnáno! JIŘÍ ŘÍHA z mezikruží nahodil kotouč do chumlu hráčů stojících před Pavelkou, odkud projel až do litoměřické sítě. Asistence: Aleš Jergl, Michal Důras.
     
    15:53
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Další využitá přesilovka! Rubeš poslal z pravého kruhu přihrávku na připraveného VÁCLAVA PLETKU, který střelou z první vymetl horní růžek jihlavské branky. Domácí útočník se tak prosadil už ve čtvrtém zápase v řadě. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    09:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno, 1:1. Šidlíkův pokus vyrazil Pavelka vyrážečkou vysoko nad sebe, přičemž padající kotouč do sítě doklepl JOSEF SKOŘEPA. I Dukla tak využívá svou první početní výhodu v dnešním utkání. Asistence: Petr Šidlík.
     
    02:01
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak tohle bylo rychlé, kališníci využívají přesilovku! Po vhazování se kotouče chopil JAN VESELÝ, který jej poslal přesně nad Svobodův beton. Asistence: Zdeněk Čáp.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 3. J. Veselý (Čáp), 16. Pletka (Rubeš) – 10. Skořepa (Šidlík), 29. Říha (Jergl, Důras), 32. F. Seman, 38. Důras (Jergl)


    HC Stadion Litoměřice: J. Pavelka – J. Šulc, Jebavý, Smetana, Čáp, Plášil, Barák – Pletka, Rubeš, Švagrovský – Jaroslav Kalla, J. Veselý, Paločko – Valášek, Nedvídek, M. Ondráček – R. Pilař, Hanták, Miškář.
    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda – Říha, Bilčík, Šidlík, Szathmáry, Dobrovolný, Dundáček, Půža – Jícha, Skořepa, Čachotský – Důras, F. Seman, Jergl – Stoklasa, Diviš, Březina – Danišovský, Kondratěv, Čermák.

    Rozhodčí: Würthele – Lučan, Kis

    Diváci: 1 070
    bahis siteleri