Kopřivnice – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Nový Jičín – Šumperk 4:2 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 1:5 (kon.)
Poruba 2011 – Technika Brno 6:0 (kon.) | Tábor – David Servis 3:1 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
1:5 (0:2, 1:3, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 02.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle sehráli vsetínští hráči parádně. Dobrou kombinaci zakončoval opět RADIM KUCHARCZYK. Asistence: Tomáš Vávra, Jan Kolařík.
     
    35:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru. Po dobré spolupráci na modré posílal Mojžíš nahození na Halodu. Ten jeho pokus vyrazil na hůl RADIMA KUCHARCZYKA a ten neměl problém trefil poloprázdnou branku. Asistence: Pavel Mojžíš, Radim Ostrčil.
     
    26:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po tlaku Hodonína se naopak Vsetín usadil před Halodou a dokázal z toho vytěžit maximum. Po dobré práci Kucharczyka v rohu se do zakončení dostal JAN KOLAŘÍK, který si položil Halodu na zem a poté zasunul puk do prázdné branky. Asistence: Radim Kucharczyk.
     
    22:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    DOMINIK MATULA se tlačil do zakončení a byl u toho falouván. Nabídnuté trestné střílení provedl parádně když nekompromisně našel mezírku mezi betony Šurého a snížil stav utkání. Bez asistence.
     
    15:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Kolařík se opět přes obránce dostal až před Halodu. Jeho pokus ještě Haloda vyrazil, ale na dorážku Radima KUCHARCZYKA už nedosáhl. Asistence: Jan Kolařík.
     
    05:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    První branku utkání vstřelil Vsetín. Filip Čech míchal s pukem za brankou a čekal na vhodnou příležitost. Tu mu nabídl DOMINIK POKORNÝ a prostřelil Halodu nad levým betonem. Asistence: Filip Čech.

    Adam Krátký

    Branky a nahrávky: 23. Matula (TS) – 6. Pokorný D. (Čech), 16. Kucharczyk (Kolařík), 27. Kolařík (Kucharczyk), 36. Kucharczyk (Mojžíš, Ostrčil), 38. Kucharczyk (Vávra, Kolařík)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda O. (Kukin) – Sorokin, Gazda, Pokorný P., Potechin, Loginovskij, Polesný, Haloda M., Milík – Charvát, Hložánek, Vrána, Černohous, Račický, Hajný, Peš, Kuba, Matula, Kadlec, Jurča, Vaněk.
    Trenér: Stanislav Beťko.

    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Šurý) – Janáček, Vrba, Kobylík, Ostrčil, Stuchlík, Žák, Mojžíš, Hryciow – Pokorný D., Šilhavý, Čech, Vávra, Zúbek, Kolařík, Kajaba, Čuřík, Abdul, Daněk, Hořanský, Kucharczyk.
    Trenér: Luboš Jenáček.

    Rozhodčí: Zbořil – Čelechovský, Zedník
    bahis siteleri