Slovensko – Rusko 0:11 (kon.)
konec
Slovensko
0:11 (0:7, 0:2, 0:2)
Rusko
sk Pátek 04.11.2016, 11:00O pohár prezidentského športového klubu (U16)
Partner:
    Oba celky pred hymnou Ruskej federácie

    Zdroj foto: youtube
     
    Rusku sa napokon tucet gólov v našej sieti zavŕšiť nepodarilo, ale aj tak môže byť spokojné. Slovenskí reprezentanti prehrali proti rovesníkom z Ruska vysoko 0:11 a budú si musieť vypočuť hymnu Ruskej federácie. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám príjemný zvyšok dňa. (13:02:38)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:15
    Rusi sa teraz natlačili až priamo do bránkoviska Halaja, ktorý sa pri zákroku ocitol na zemi. Rozhodcovia hru prerušujú.
     
    58:38
    Rusko stále pokračuje vo veľkom ofenzívnom tlaku. Naši súperi sú odhodlaní zavŕšiť tucet gólov.
     
    58:18
    Mudrák je späť na ľadovej ploche, môžeme sa brániť v pätici.
     
    57:45
    Tucet v slovenskej sieti mohol byť kompletný! Černý mal pred sebou iba odkrytú časť bránky, ale v rýchlosti mu puk preskočil hokejku a zakončenie neprišlo.
     
    57:22
    Naši súperi stále ostávajú v útočnej tretine. Slovensko sa musí brániť.
     
    56:40
    Rusi sa okamžite usadili v pásme. S pukom na hokejke operoval Guskov, no strela mu napokon nesadla.
     
    56:18
    Vylúčenie v tíme Slovensko (Dávid Mudrák – 2 min., podrazenie).
     
    55:50
    Rusi pokračujú v ofenzívnej snahe. Nikolajev pálil z ľavej strany, no bol tesne bránený a bránku napokon minul.
     
    55:29
    Medzičasom sa už začala posledná päťminútovka riadnej hracej doby. Hlavaj práve prerušil hru a vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    54:13
    Ďalšia vynikajúca šanca na dvanásty gól. Kňazev dostal pri ľavej žrdi prenechaný puk a bez prípravy pálil, s čím si náš gólman podaril.
     
    53:46
    Rusi si teraz na ľadovej ploche robia čo chcú. Kuvardin bol úplne nepokrytý medzi kruhmi, dostal aj prihrávku spoza bránky, ale našťastie trafil iba pripraveného Hlavaja.
     
    52:52
    Rusi sa vrátili do pásma a mohli pridať aj dvanásty gól. Priamo pred bránku sa teraz natlačil Podkolzin, ktorý chcel vyškriabať puk spod Hlavaja, ale ten napokon odolal.
     
    51:59
    Rusko dalo gól!
    Napokon sme to zrejme zakríkli. MICHAIL STIČANOVSKÝ si v pravom kruhu na vhadzovanie spracoval krížnu prihrávku a prudko prepálil Hlavaja. Asistencia: Alexej Krivčenkov.
     
    51:19
    Slováci v závere výborne napádajú súperovu rozohrávku a vďaka tomu sa dostávajú aj do zakončení. Rusi už dlhšie vôbec neboli v pásme.
     
    50:22
    Slovensko mohlo dať prvý gól! Na hokejke ho mal Čederle, ktorý sa natlačil priamo pred bránku, ale Rusi napokon puk dokázali v poslednej chvíli zraziť do bezpečia.
     
    49:53
    Naši reprezentanti sa osmeľujú k viacerým streleckým pokusom. Teraz to spoza pravého kruhu skúsil Čederle, no jeho rana bola zrazená na ochrannú sieť.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 7. Zinovjev (Stičanovský, Černý), 7. Stičanovský (Kňazev), 13. Kuvardin, 15. Podkolzin (Arbuzov), 16. Černý, 18. Nikolajev (Bucajev), 19. Podkolzin (Kňazev, Baškirov), 31. Kuvardin (Brovkin), 40. Guskov, 44. Bucajev, 52. Stičanovský (Krivčenkov)


    Slovensko: Valluš (21. Hlavaj) – Šalka, Mudrák, Hatina, Kňažko, Putala, Beňo, Lavička, Ganz – Pjaták, Marguš, Volko, Melcher, Minko, Ďuriš, Kupka, Haščák, Farkaš, Čederle, Lukáčik, Mrázik
    Rusko: Skotnikov, Čečelev – Arbuzov, Vaščenko, Kňazev, Mironov, Stičanovský, Ťuvilin, Olejnik – Baškirov, Borovkin, Bucajev, Guskov, Zinovjev, Krivčenkov, Kuvardin, Nikolajev, Podkolzin, Safonov, Ušakov, Černov, Černý
    bahis siteleri