Rusko – Česko 3:1 (kon.)
konec
Rusko
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Česko
Pátek 04.11.2016, 15:00 • Bundesleistungszentrum Füssen • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:

     
    Mladý kádr ženské reprezentace uzavře turnaj ve Füssenu zítra od 17 hodin zápasem proti domácímu Německu. Věřme, že naše hokejistky na závěr už ochutnají pocit vítězství. Pro dnešek se s vámi loučím, příjemný zbytek dne. (17:00:20)
     
    Obrovská škoda! České hokejistky nebyly ani ve druhém zápase Halloween Cupu daleko od bodů. Nad favorizovaným Ruskem po gólu Kláry Hymlárové vedly, i když pak sborná srovnala, až do 47. minuty platilo nerozhodné skóre. To ale zlomila Anna Šochinová, která vstřelila vítězný gól v přesilovce a pojistku přidala v oslabení.
     
    Konec zápasu.
     
    58:00
    Početní výhoda je minulostí, jdeme do posledních dvou minut třetí třetiny.
     
    56:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, česká přesilovka měla přesně opačný účinek, neboť v ní udeřily Rusky. Dnes podruhé zakončila jejich útok přesně ANNA ŠOCHINOVÁ a tohle už se nám bude těžko dotahovat – 3:1. Asistence: Jelena Děrgačjovová.
     
    55:41
    Ale ještě jedna možnost, která už může být poslední! Jekatěrina Smolencevová (RUS) si vyslechla menší trest za hru tělem a Češky jsou na další přesilovku. Podaří se jim srovnat?
     
    54:40
    Nepovedlo se, vyloučená Ruska je zpátky na ledě.
     
    52:20
    Třetí část už se nám přelomila do druhé půlky a Češky mají šanci odpovědět. Jekatěrina Nikolajevová (RUS) je vyloučena za napadení.
     
    46:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Čtvrté oslabení v řadě už národní tým neubránil a Rusky se poprvé v zápase ujímají vedení. Početní výhodu využila už po 19 sekundách ANNA ŠOCHINOVÁ – 2:1. Bez asistence.
     
    45:57
    Naděje českého týmu na vítězství dál brzdí nedisciplinovanost. Nyní bylo na ledě šest hráček, trest pro hráčskou lavici odpyká Natálie Mlýnková (CZE).
     
    43:33
    Naštěstí i další oslabení přestála česká reprezentace bez inkasované branky.
     
    41:33
    Jen půl minuty poté, co se Povová vrátila na led, bohužel usedá na její místo Barbora Patočková (CZE). Dvě minuty za hákování a další perná chvilka pro náš tým.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Nerozhodné skóre tak platí i po čtyřiceti minutách hry. České hokejistky si zahrály tři přesilovky, z toho víc než minutu proti třem, jenže tuhle možnost nevyužily. Pak naopak dvakrát usedly na trestnou samy a do třetí části půjdou ještě se 63 sekundami v oslabení.

    Třetí třetina začne přibližně v 16:28.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:03
    Závěr druhé části odehrajeme také ve čtyřech. Lucie Povová (CZE) je další hokejistkou vyloučenou za podražení.
     
    35:33
    Češky úspěšně ubránily i své třetí oslabení v dnešním zápase.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 16. Šibanovová (Kadirovová), 47. Šochinová, 57. Šochinová (Děrgačjovová) – 7. Hymlárová (Tejralová, Mlýnková)


    Rusko: Tarakanovová (Morozovová) – Gončarenková, Pečnikovová, Ganejevová, Lobovová, Batalovová, Andrjuščenkovová, Šibanovová, Nikolajevová – Mitrofanovová, Běljakovová, Smolencevová, Sosinová, Maljavkovová, Kadirovová, Lichačevová, Skibová, Děrgačjovová, Ďupinová, Šochinová. Trenér: Alexej Čisťjakov.
    Česko: Škodová (Bláhová) – Tejralová, Erbenová, Škrdlová, Herzigová, Zedníková, Pacalová, Horálková, Martinů – Topolská, Polenská, Studentová, Hymlárová, Povová, Tomasco, Smetková, Patočková, Manhartová, Mlýnková, Chmelová, Dýcková. Trenér: Jiří Vozák.

    Rozhodčí: Fischer – Bauerová, Männleinová (všichni GER).

    Diváci: 45
    thejrc.org