Slovensko – Německo 3:1 (kon.)
konec
Slovensko
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Německo
sk Pátek 04.11.2016, 19:30 • Štadión Curta Frenzela, Augsburg • Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine stretnutie vyvrcholilo v náš prospech. Naši zvýšili vedenie v 52. minúte zásluho Draveckého. Nemci vďaka gólu Krämmera v 59. minúte znížili a záver vyznel byť dramatický, ale Hrnka vďaka gólu do prázdnej bránky spečatil naše víťazstvo na 3:1.
    Slovensko sa zajtra stretne s Kanadou, určite sledujte náš on-line prenos.
    Pekný zvyšok piatku! (21:38:39)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    O osude stretnutia je už v podstate rozhodnuté. V útočnom pásme to však ešte skúšali Češík, Kudrna a Matoušek, no brankár Bruckmann zlikvidoval dve dorážky.
    59:10 HRNKA - 3:1

    Zdroj: rtvs
     
    59:10
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský tím si gólom do prázdnej bránky zabezpečuje víťazstvo v tomto zápase! TOMÁŠ HRNKA vybojoval puk pri ľavom mantineli, pohral sa s brániacim hráčom a z ľavého kruhu s istotou zakončil!
    Asistencia: Dávid Skokan.
     
    58:57
    Oppenheimer pálil od modrej čiary,n o jeho zakončenie bolo zablokované.
     
    58:38
    Bruckmann už odišiel z bránky a Nemci začínajú svoju powerplay!
    58:19 KRÄMMER - 2:1

    Zdroj: rtvs
     
    58:19
    Nemecko dalo gól!
    Nemci znižujú a záver stretnutia ešte bude dramatický! Flaake nahodil od modrej čiary na bránku. Fauser posunul NICOLASOVI KRAMMEROVI, ktorý akosi pretlačil puk za bránkovú čiaru, puk sa len tak tak skĺzol za bránkovú čiaru a následne ho už náš obranca vypichol von, no už bolo neskoro!
    Asistencie: Fauser, Flaake.
     
    57:18
    Krammer šiel do pásma po pravom krídle a posúval pred bránku Fauserovi. Janus si dal pozor, ale Fauser nakoniec úplne správne netrafil puk.
     
    56:15
    Po ľavom krídle vnikol do pásma Šedivý a od mantinelu vypálil. Namieril mimo, puk skončil v rohu hracej plochy.
     
    55:16
    Z ľavého kruhu nepríjemne vystrelil Dávid Skokan. Bruckmann vyrazil pred seba, do dorážky agresívne šiel Hrnka, no gól nedal. Naši stále nič nenechávajú na náhodu a hrajú tak, ako sa patrí.
     
    54:34
    Haščák uchmatol puk Nemcom v útočnom pásme, posunul ho po šírke Cingelovi, ktorého zakončenie už bolo zblokované.
     
    53:41
    Aktívny Macík sa prebíjal dopredu po pravom krídle, opäť sa pokúšal ísť po svojej typickej strane, no tentokrát sa pošmykol a nezakončil.
     
    53:05
    Naši hráči však potom zabudli na Krämmera, ktorý sa presadil v medzikruží a švihom preveril Janusa. Slovenský gólman vyrazil aj túto strelu.
     
    51:39
    Slovensko dalo gól!
    Naša reprezentácia zvyšuje svoje vedenie! Čajkovský na modrej posunul Mikušovi, ktorý nahodil na bránku. Bruckmann vyrazil smerom na pravý kruh, kde číhal VLADIMÍR DRAVECKÝ a nekompromisne dorazil!
    Asistencie: Juraj Mikuš, Michal Čajkovský.
     
    51:25
    Mikuš prihral na ľavý kruh Marcelovi Haščákovi, ktorý strieľal šikovne švihom na bránku, no Bruckmann vyrazil.
     
    51:17
    Slovenskí hokejisti rozvíjali útočnú akciu, v ktorej sa im veľmi nepodarilo zaútočiť. Bol odpískaný icing.
     
    50:55
    Šikovná kombinácia našich. Bortňák si prebral prihrávku medzi kruhmi, prenechal ju Čajkovskému, ktorý preveril Bruckmanna, no nemecký gólman vytiahol skvelý zákrok lapačkou!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 34. Čajkovský (Haščák, J. Mikuš), 52. Dravecký (Mikuš, Čajkovský), 60. Hrnka (Skokan) – 59. Krämmer (Fauser, Flaake)


    Slovensko: Janus (Laco) – Čajkovský, J. Mikuš, Graňák, Gernát, Čerešňák, Jánošík, Trška, Šedivý – Haščák, Dravecký, Cingel – Hrnka, Suja, Skokan – Češík, Matoušek, Kudrna – Bortňák, Macík, B. Mráz
    Německo: Bruckmann (Niederberger) – Abeltshauser, Krüger, Krupp, Kohl, Brandt, Nowak, Müller – Gogulla, Schutz, Hospelt – Pfoederl, Fauser, Krammer – Kastner, Ehliz, Flaake – Pietta, Uvira, Oppenheimer
    thejrc.org