Slovensko – Kanada 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Slovensko
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 0:0)
Kanada
sk Sobota 05.11.2016, 16:00 • Štadión Curta Frenzela, Augsburg • Německý pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Slovensko.
    O výhre našej reprezentácie nad Kanadou rozhodol premeneným nájazdom VLADIMÍR DRAVECKÝ.
    47:49 SCOTT - 3:3


    Zdroj: rtvs.sk
     
    47:49
    Kanada dala gól!
    Gól od javorových listov visel na vlásku. Naši už nedokázali čeliť veľkému tlaku súpera. GREG SCOTT sa uvoľnil z rohu klziska, dostal sa pred bránkovisko, otočil sa a bekhendom prekonal Janusa strelou popod betón!
    33:00 JÁNOŠÍK - 3:2


    Zdroj: rtvs.sk
     
    33:00
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský tím ide opäť do vedenia! Vidíme skvelé akcie a v priebehu niekoľkých sekúnd sa už po tretíkrát mení skóre! Hrnka posunul krížom na modrú čiaru ADAMOVI JÁNOŠÍKOVI, ktorého dobrú strelu ešte tečoval kanadský obranca do Brustovej bránky!
    Asistencia: Tomáš Hrnka.
    32:30 BUCK - 2:2


    Zdroj: rtvs.sk
     
    32:30
    Kanada dala gól!
    Dlho sme sa však z vedenia netešili. Už sa aj skončil trest pre Mikuša, pred bránkou Genoway prihral BRANDONOVI BUCKOVI, ktorého prízemná strela akosi prešla cez Janusa a je vyrovnané!
    Asistencia: Genoway.
    31:49 KUDRNA - 2:1


    Zdroj: rtvs.sk
     
    31:49
    Slovensko dalo gól!
    Náš tím ide do vedenia v zápase počas oslabenia! Šedivý zachytil puk už v obrannom pásme po zlej prihrávke súpera. Prihral ho na pravé krídlo ANDREJOVI KUDRNOVI, ktorý vykorčuľoval dopredu a strelou z pravého kruhu namieril skvelo k protiľahlej pravej žrdi!
    Asistencia: Eduard Šedivý.
    10:48 GERNÁT - 1:1

    Zdroj: rtvs
     
    10:48
    Slovensko dalo gól!
    Naši reprezentanti vyrovnávajú stav stretnutia! Češík posunul puk pri mantineli Kudrnovi, ktorý vnikol do pásma, zabrzdil a prihral medzi kruhy MARTINOVI GERNÁTOVI. Strelu skvelo namieril pod hornú žrď!
    Asistencie: Andrej Kudrna, Matej Češík.
     
    07:48
    Kanada dala gól!
    Javorové listy idú do vedenia! Scott vyhral buly v útočnom pásme, prenechal Petersenovi, ktorý prihrávkou z ľavého kruhu skvelo našiel pred bránkoviskom voľného KEVINA CLARKSONA, ktorého strela z prvej skončila v našej bránke!
    Asistencie: Petersen, Scott.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 11. Gernát (Kudrna, Češík), 32. Kudrna (Šedivý), 33. Jánošík (Hrnka), rozh. náj. Dravecký – 8. Clark (Petersen, Scott), 33. Buck (Genoway), 48. Scott

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Skokan (SVK)
    0:0   Kozun (CAN)
    2. série:
    0:0   Hrnka (SVK)
    0:0   Lee (CAN)
    3. série:
    1:0   Dravecký (SVK)
    1:0   Szczechura (CAN)


    Slovensko: Janus (Laco) – Čajkovský (A), Mikuš, Gernát, Čerešňák, Jánošík, Trška, Šedivý – Dravecký (C), Cingel, Haščák – Hrnka, Suja, Skokan (A) – Matoušek, Češík, Kudrna – Macík, Bortňák, Mráz
    Kanada: Brust (Taylor) – Kinrade, Robinson, Genoway, Lee (C), Sigalet, McNeill, Lamb – Talbot (C), Kozun, Roy – Buck (A), Szczechura, Ellison – Clark, Scott, Holloway – Gordon, Hamilton, Matsumoto – Petersen
    bahis siteleri