HC Litvínov – Kobra 10:1 (kon.) | Přerov – Vítkovice 2:5 (kon.) | Letňany – HC Plzeň 0:2 (kon.)
Vsetín – Zlín 2:6 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 6:2 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 3:8 (kon.)
Žďár n/S – Tábor 8:4 (kon.) | Havířov – Třinec 3:4 (1:2 po s.n.) | Sparta – Kladno 8:2 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 7:3 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Slavia – Pardubice 2:5 (kon.)
Olomouc – Warriors Brno 5:6 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:2 (3:0, 2:0, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 10.11.2016, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    59:14
    O jihlavském vítězství je celkem rozhodnuto, jelikož Dominik Suk před vlastní brankou podrazil jednoho z jihlavských hráčů. Dnes takjde tento obránce Boleslavi již potřetí na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    57:53
    Velká šance Lukáše Mouchy, který objel branku a zkoušel nadvakrát zasunout kotouč podél levého betonu Chaloupka. Ten uchránil svůj tým od třetí gólové pohromy a vzápětí i proti střela Závory z prostoru mezi kruhy.
     
    57:34
    Domácí střídačka si bere oddechový čas.
     
    56:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Podobně jako čtvrtá jihlavská branka, také tohle byla hezká kombinace. Dlaskovo nahození od modré zachytil před brankou Chaloupka Dobša, jenž puk posunul bekhendem doprava na volného LUKÁŠE MOUCHU a útočník hostí po lehkém zpracování puku zamířil pod přesouvajícím se gólmanem do branky. Asistence: David Dobša, Tomáš Dlask.
     
    55:42
    Za vlastní brankou povalil Valentýn Smolko na led soupeře, za což je vyloučen na dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    50:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté lehce korigují hodně nepříznivé skóre a mažou nulu z konta vstřelených branek Simon z levého kruhu poslal kotouč na druhou stranu pro TOMÁŠE DLASKA, který kazí plány Ondřeje Chaloupka na případnou druhou nulu v sezoně. Asistence: Michal Simon.
     
    44:52
    Po střele Závory se k dorážce před brankou dostal Lukáš Moucha, poslal jí však vedle levé tyče Chaloupka. Tohle byla jedna z mála šancí hostí v dnešním utkání.
     
    43:53
    Hodně velká mlýnice před brankou vznikla po střele filipa Křišty od modré. Roman Krinwald měl poté co dělat, aby udržel puk pod sebou při dorážkách Najmana a Vítězslava Brože.
     
    42:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na Horáckém zimním stadionu to vypadá na hodně slušnou kanonádu. Po ose Chvátal – Chlubna se kotouč dostal na PATRIKA ČERMÁKA, který se dnes také prosazuje podruhé, když vypálil z levé strany, puk se otřel o tyčku a zapadl milimetrově přesně do branky. Asistence: Tomáš Chlubna, Marek Chvátal.
     
    36:37
    Dominik Suk dnes podruhé míří na trestnou lavici. Poprvé to bylo z sedmnácté minutě za hákování, nyní jde ven za podražení.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    33:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští dávají svému soupeři o první čtyřku tabulky pátý gól, když se z levého kruhu trefil ADAM NAJMAN, který tak přidává svůj druhý gól dnešního zápasu a během patnácti utkání nastřádal již šestnáct tref. Bez asistence.
     
    30:44
    Po čtvrté inkasované brance opouští Matěj Rylich své hájemství a tři tyče nyní bude střežit jeho kolega Roman Krinwald.
     
    30:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sedm vteřin před koncem přesilové hry přece jen domácí využívají početní výhodu. Zpoza branky nahrál Juda na zcela volného PATRIKA ČERMÁKA, který byl před Rylichem a prostřelil jej nad lapačku. Asistence: Miroslav Juda, Martin Zadražil.
     
    28:51
    Po delším čase bude hrát oslabení také Mladá Boleslav po tom, co Jakub Zajíček padl soupeři pod nohy.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    25:50
    Dobrá práce Martina Zadražila, který na modré na pravé straně vybojoval kotouč a dostal se do samostatného úniku. Zkoušel vylákat Rylicha z branky a zakončit k jeho pravé tyči, kde gólman Boleslavi zasáhl betonem.
     
    25:25
    Druhé vyloučení na jihlavské straně. Nyní jde ven Filip Křišta, který v útočném pásmu dle sudího Suchého podrazil soupeře.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    24:27
    Vítězslav Brož znovu na témže kruhu vybojoval kotouč a přes dva hráče se dostal až k levé tyči Rylicha, odkud zkoušel přihrát před branku lépe postavenému spoluhráči, ovšem Dobrkovský s Rudolphem pas zblokovali.
     
    20:00
    Jihlavští hokejisté půjdou do druhé třetiny v oslabení, jelikož jejich prvním vyloučeným hráčem je Miroslav Juda, jenž jde ven za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    18:16
    Na druhé straně přebruslil jihlavské hráče v oslabení Lukáš Moucha, který byl blíže u puku, ovšem tváří v tvář Chaloupka nepřekonal. Jihlavský gólman nadvakrát kryje puk.
     
    18:01
    Menšík hledal u levé tyči Rylicha volného Chlubnu, který o metr nedosáhl na puk a nezasunul ho tak k tyčce.
     
    16:19
    Potřetí jde ven hráč Mladé Boleslavi. Tentokrát se provinil Dominik Suk hákováním.

    Na vyloučení: 0-3.
     
    16:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla vskutku hezká souhra první jihlavské formace. Najman našel na pravé straně rozjetého Vítězslava Brože, který zavezl kotouč před branku, kde celou akci vyšperkoval přihrávkou na MATOUŠE MENŠÍKA, jenž zblízka neměl problém usměrnit puk do branky. Asistence: Vítězslav Brož, Adam Najman.
     
    10:41
    Boleslavští se budou podruhé v první třetině bránit. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě si odsedí Dominik Chwastek.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    04:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do dvougólového vedení. Vítězslav Brož nahrál na modrou Smolkovi, který vystřelil a MATOUŠ MENŠÍK šikovnou tečí dopravil puk do branky, čímž využívá přesilovou hru. Asistence: Valentýn Smolko, Vítězslav Brož.
     
    03:24
    Minutu po inkasovaném gólu budou hrát Mladoboleslavští oslabení. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Lukáš Novotný.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    02:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští se po dvou a půl minutách hry ujímají vedení. ADAM NAJMAN si to ze strany namířil rovnou před branku, zkusil bekhendové zakončení a lehce nachytal gólmana hostí. Asistence: Vítězslav Brož, Filip Křišta.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Najman (V. Brož, Kŕišta), 5. Menšík (Smolko, V. Brož), 17. Menšík (V. Brož, Najman), 31. Čermák (Juda, Zadražil), 34. Najman, 43. Čermák (Chlubna, Chvátal) – 51. Dlask (Simon), 57. Moucha (Dobša, Dlask)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – P. Brož, Smolko, Chvátal, Rašín, Barák, Křišta, Winkler – V. Brož, Najman, Menšík – Chlubna, Juda, Krajíček – Mihulka, Čermák, Zadražil – Kaltounková. Trenér: Petr Svoboda
    BK Mladá Boleslav: Rylich (31. Krinwald) – Dobrkovský, Rudolph, Hes, Sýkora, Novotný, Suk – Moucha, Sirotek, Dobša – Chwastek, Závora, Kubart – Simon, Zajíček, Dlask – Bartoň. Trenér: Tomáš Černík

    Rozhodčí: Suchý – Kotlík, Šťastná
    bahis siteleri