Poruba 2011 – Kopřivnice 4:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – Kolín 7:3 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 4:5 (kon.)
Vsetín – Val. Meziříčí 5:0 (kon.) | Technika Brno – Opava 0:4 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 6:1 (kon.)
Pelhřimov – David Servis 7:3 (kon.) | Písek – Jindř. Hradec 6:2 (kon.) | Žďár n/S – Tábor 4:3 (1:0 po s.n.)
Nymburk – Havlíčkův Brod 1:6 (kon.) | Sokolov – Bílina 3:4 (po pr.) | Klášterec nO – Děčín 8:10 (kon.)
Trutnov – Klatovy 3:4 (po pr.) | Jablonec n/N – Kobra 4:3 (po pr.)
konec
HC Tygři Klášterec nad Ohří
8:10 (1:1, 2:7, 5:2)
HC Děčín
Čtvrtek 17.11.2016, 18:00 • Klášterec nad Ohří • 2. liga skupina Západ • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Tak a máme tu zřejmě poslední branku dnešního bohatého utkání. Od modré čáry se prosadil VÁCLAV CESTR. Asistence: Vladislav Vrtek, Jiří Charousek
     
    58:08
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto. Domácí brankář nebyl plně koncentrován a střelou z velké dálky ho překvapil RADIM VACEK. Asistence: Jaroslav Hašek, Radomír Vaněk.
     
    49:35
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčín využívá přesilovou hru 5 na 3. Střelou od modré čáry se prosadil DANIEL VOLRÁB. Asistence: Martin Zdvořáček, Jaromír Chmel.
     
    47:55
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Stíhací jízda v podání Klášterce pokračuje a dnes můžeme být svědky velkolepého obratu. Autorem branky je JIŘÍ TUPÝ a domácí tak najednou prohrávají už o jedinou branku. Asistence: Jiří Charousek, Jan Kaššák.
     
    47:28
    Klášterec právě vstřelil branku!
    V Klášterci bude ještě drama. Domácím hráčům se teď opravdu daří vše na co sáhnou. Autorem branky je DANKO DEVERI. Asistence: Jakub Zdeněk.
     
    44:45
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Dnes bych opravdu přál být každému na dnešním utkání, kterému vůbec nic nechybí. Klášterec se prosazuje ve své početní převaze a snižuje na rozdíl tří branek. Úspěšným střelcem je LUKÁŠ HRDLIČKA. Asistence: Martin Strunz, Vladislav Vrtek.
     
    43:28
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Čepice na led ! I Když se domácím nedaří podle představ MARTIN STRUNZ je dnes světlou vyjímkou v domácím dresu a po další vstřelené brance může oslavovat svůj HATTRICK ! Asistence: Miroslav Kuncl, Václav Cestr.
     
    36:46
    Děčín právě vstřelil branku!
    K trestnému střílení se postavil Tomáš Faigl a svůj nájezd provedl výborně, když bez větších potíží prostřelil domácího brankáře.
     
    32:10
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté pokračují ve své krasojízdě ve druhé třetině a zcela zaslouženě přidávají další branku. Autorem branky je JAN MOLNÁR. Asistence: Tomáš Faigl, Pavel Zajan.
     
    30:08
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Domácí se radují ze vstřelené branky v oslabení. Velmi dobré napadání teď předvedl domácí celek a ze vstřelené branky se může po přihrávce od Charouska radovat z gólu FRANTIŠEK MÁLA. Asistence: Jiří Charousek.
     
    27:52
    Děčín právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové to je dnes v Klášterci zápas jako hrom. Hosté se z inkasované branky rychle otřepali a přidávají šestou branku, kterou vstřelil JAN MOLNÁR.
     
    27:05
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Hned po inkasované brance se vrhl Klášterec do útoku a je z toho druhá branka. Ke střele se odhodlal Martin Strunz a puk skončil v brance. Asistence: Vladislav Vrtek, Lukáš Hrdlička.
     
    26:56
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí jsou momentálně na ručník. Děčínu se daří vše, na co sáhne. Mezi kruhy se dostal ke střele ONDŘEJ SÝKORA a puk, který se ještě otřel o horní tyč skončil až v brance: Asistence: Daniel Volráb, Jaroslav Hašek.
     
    25:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté jsou při chuti a přidávají během odehraných pěti minut ze druhé třetiny třetí branku a celkově čtvrtou. Před Kaššákem se objevil zcela osamocený DANIEL VOLRÁB, který si v této situaci poradil více než dobře a poslal puk mimo dosah Kaššáka. Asistence: Ondřej Sýkora, Radomír Vaněk.
     
    22:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hosté rychle odskakují na rozdíl dvou branek. Domácí obrana byla rozházená a toho využil ONDŘEJ SÝKORA, který se dostal hned k několika dorážkám a puk si nakonec našel cestičku do branku. Asistence: Daniel Volráb, Jaroslav Hašek.
     
    21:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    Klášterec do druhé třetiny vstoupil aktivněji, ale paradoxně jsou to hosté kdo jde do vedení. Před domácí brankou se k puku dostal TOMÁŠ FAIGL a poté ho poslal za Kaššákovo záda. Asistence: Pavel Zajan, Michal Oliverius.
     
    18:16
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Klášterci se povedla ojedinělá akce a hned je z toho branka. Po zákroku Lavingera se puk odrazil přímo k hokejce MARTINA STRUNZE a ten už neměl problém poslat kotouč do horního růžku. Asistence: Vladislav Vrtek.
     
    05:39
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají v dnešním utkání nutno dodat že zaslouženě do vedení. Hned přes dva klášterecké obránce si to namířil MARTIN ZDVOŘÁČEK, který následně uspěl se svým bekhendem. Asistence: Tomáš Fajgl

    Miroslav Bartoš

    Branky a nahrávky: 19. Strunz (Vrtek), 28. Strunz (Vrtek, Hrdlička), 31. Mála (Charousek), 44. Strunz (Kuncl, Cestr), 45. Hrdlička (Strunz, Vrtek), 48. Deveri (Zdeněk), 48. Tupý (Charousek, Kaššák), 60. Cestr (Vrtek, Charousek) – 6. Zdvořáček (Fajgl), 22. Faigl (Zajan, Oliverius), 23. Sýkora (Volráb, Hašek), 25. Volráb (Sýkora, Vaněk), 27. Sýkora (Volráb, Hašek), 28. Molnár, 33. Molnár (Faigl, Zajan), 37. Faigl (TS), 50. Volráb (Zdvořáček, Chmel), 59. Vacek (Hašek, Vaněk)


    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Kaššák (Tichý) – Žižka, Páleník, Kuncl, Cestr, Zicho, Sklenička, Toušek, Charousek, Mála, Hrdlička, Vrtek, Strunz, Macháček, Zdeněk, Deveri, Tupý, Běhula
    HC Děčín: Lavinger (Michajlov) – Vaněk, Molnár, Chmel, Zdvořáček, Hucek, Hašek, Volráb, Vacek, Faigl, Oliverius, Zajan, Fojt, Kopta, Sýkora

    Rozhodčí: Ing. Tomáš Battěk – Svatopluk Marek, Ing. Marek Kučera
    bahis siteleri