Poruba 2011 – Kopřivnice 4:3 (po pr.) | Mor. Budějovice – Kolín 7:3 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 4:5 (kon.)
Vsetín – Val. Meziříčí 5:0 (kon.) | Technika Brno – Opava 0:4 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 6:1 (kon.)
Pelhřimov – David Servis 7:3 (kon.) | Písek – Jindř. Hradec 6:2 (kon.) | Žďár n/S – Tábor 4:3 (1:0 po s.n.)
Nymburk – Havlíčkův Brod 1:6 (kon.) | Sokolov – Bílina 3:4 (po pr.) | Klášterec nO – Děčín 8:10 (kon.)
Trutnov – Klatovy 3:4 (po pr.) | Jablonec n/N – Kobra 4:3 (po pr.)
konec
HK Nový Jičín
6:1 (1:0, 3:0, 2:1)
SHK Drtiči Hodonín
Čtvrtek 17.11.2016, 18:002. liga skupina Východ • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:09
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je LUKA. Vladimír Luka dostal přesnou přihrávku do jízdy, kde stál sám jeden na jednoho před Halodou, volil přesnou střelu švihem, kdy ještě rozeznil horní část konstrukce branky a zvyšuje na 6:1 !
     
    42:58
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je NOVOTNÝ. Asistence: Chvostek M. Chvostek Michael zůstal zcela nepokrytý, jezdil okolo brány, jak se mu zlíbilo, nakonec vystřelil na Halodu, který vyrazil před sebe a Dominik Novotný tak bez problému zvyšuje na 5:1 !
     
    42:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Autorem branky je HLOŽÁNEK. Asistence: Haloda. A je tady první gól Hodonína! Obranná hra domácích teď trochu zaspala, nechala vystřelit bratra Hodonínského gólmana, Slovák vyrazil před sebe a Hložánek Erik tak mohl do prázdné brány! 4:1 !
     
    36:34
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je GEBAUER. Asistence: Zdeněk a Dresler. Opět rychlý přechod do útočného pásma, křižná přihrávka a Robin Gebauer střílel do odkryté brány, přesně 4:0 !
     
    30:39
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je KOCIÁN. Asistence: Ižacký, Zdeněk.

    A máme zde třetí gól utkání, který byl podobný jako ten první! Zdeněk přihrál křižnou přihrávku Ižackému, ten viděl ještě Kociána, který hned pálil a zvyšuje na 3:0, dobře sehraná akce!
     
    23:43
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je GEBAUER. Asistence: Zdeněk a Běhal. Tak to byla opravdu hokejová paráda! Běhal přihrál před bránu Zděnkovi, poslal křižnou přihrávku, mezitím si sjel k Halodovi ještě Gebauer. Zdeněk měl dost prostoru se zorientovat, přihrál Gebauerovi a ten zvyšuje na 2:0 ! Akce až do "kuchyňky" jak se říká!
     
    10:43
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je CHVOSTEK M. Asistence: Luka Vladimír
    A je tady první gól utkání! Luka společně s Michaelem Chvostkem se ocitli sami před bránou, Luka dobře viděl Chvostka M. který přihrávku čekal, napřáhnul si a trefil přesně!

    Michal Knápek

    Branky a nahrávky: 11. Chvostek (Luka), 24. Gebauer (Zdeněk, Běhal), 31. Kocián (Ižacký, Zdeněk), 37. Gebauer (Zdeněk, Dresler), 43. Novotný (Chvostek), 58. Luka – 43. Hložánek (Haloda)


    HK Nový Jičín: Slovák(Iláš), Bartko, Běhal, Hruška, Vašut, Dresler, Cabák, Gebauer, Samiec, Slovák, Málek, Zdeněk, Chvostek, Ižacký, Kocián, Sonnek, Luka, Novotný, Uhlár
    SHK Drtiči Hodonín: Haloda (Kotvan), Charvát, Hložánek, Kužílek, Vrána, Černohous, Račický, Hajný, Potechin, Peš, Janás, Kuba, Matula, Loginovskij, Polesný, Haloda, Kadlec, Jurča, Miklík, Vaněk.
    bahis siteleri