Chomutov – Sparta 3:4 (po pr.) | HC Litvínov – HC Plzeň 4:5 (po pr.) | Vsetín – Vítkovice 4:3 (kon.)
Warriors Brno – Poruba 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Mountfield HK 4:3 (kon.) | Jihlava – Liberec 4:3 (kon.)
PZ Kladno – K. Vary 5:4 (kon.) | Letňany – Kladno 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Tábor 8:3 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 3:2 (1:0 po s.n.) | Ústí n/L – Kobra 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Pardubice 2:3 (kon.)
Olomouc – Třinec 3:9 (kon.) | Havířov – Přerov 3:2 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 17.11.2016, 14:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 17. kolo
Partner:
     
    59:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rozhodnuto jest. Ani tato kombinace před brankou Chaloupka se Liberci příliš nepovedla. Hosté ztratili kotouč, Chlubna jej poslal na ADAMA NAJMANA a domácí útočník kompletuje střelou ze středu kluziště do odkryté klece svůj hattrick. Tímto gólem Liberec zřejmě přichází o naději na první čtyřku a přímý postup do A-nadstavby s jistotou play-off. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    59:25
    Bilý Tygři znovu zavezli kotouč před Chaloupka a ve stejném čase míří Zajíček ven z branky.
     
    58:59
    Liberec potřebuje tři body k první čtyřce a Zajíček proto míří z branky. Tygři to zkusí v šesti bez gólmana.
     
    56:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle může Tygry mrzet a stát je první čtyřku tabulky. Při přesilové hře čtyři na tři ztratili na útočné modré kotouč, když jeden z libereckých hráčů upadl, a Najman s Chlubnou tak pláchli do úniku dva na nikoho. Nabídnutou situací nepohrdli, třikrát si vyměnili puk, naposled dal Najman kotouč z levé strany před branku na TOMÁŠE CHLUBNU, který poslal puk kolem lapačky Zajíčka do branky. Tohle bylo pro gólmana Liberce skutečně těžké, dvojice domácích útočníků mu moc šancí nedala. Asistence: Adam Najman.
     
    55:21
    Dvojnásobná přesilovka Liberce končí, protože rozhodčí Skopal posílá na trestnou lavici kapitána Tygrů Jakuba Rychlovského za vysokou hůl. Také poměrně přísné vyloučení.

    Na vyloučení: 5-4.
     
    54:55
    Tým Liberce si vyžádal oddechový čas.
     
    54:55
    Přesilová hra Bílých Tygrů bude dvojnásobná a dvouminutová, jelikož domácí střídačka není spokojena s výroky sudího Skopala a dostává dvě minuty za nesportovní chování. To si odsedí David Mihulka.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    54:55
    Domácí tým bude hrát páté oslabení v utkání, když si dvě minuty odsedí Miroslav Juda za vysokou hůl. Domácí střídačce se rozhodnutí sudího Přemysla Skopala vůbec nelíbí.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    52:26
    Už jsem chtěl napsat, že je srovnáno, a taky to tak vypadalo. Po nahození od modré totiž kotouč skončil v síti Zajíčka. Gól však nemůže být uznán pro hru vysokou holí, ovšem nyní jsem si poměrně jistý, že si kotouč do vlastní sítě srazil hráč Liberce. Stav je tak stále 2:3 a pokračuje se vhazováním ve středním pásmu.
     
    51:49
    Slušnou akci předvedl Vítězslav Brož, který převzal puk na vlastním obranném pásmu a po pravé straně si to namířil podél pravého kruhu až před branku. Zkusil vyzrát na Zajíčka bekhendem, za přispění gólmana hostí skončila jeho akce nad horní tyčí.
     
    49:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zvraty v utkání pokračují. Nejprve vedl Liberec, poté Jihlava a nyní tahají za delší provaz opět Bílí Tygři. Dukla se z útoku neprosadila, proto rychlý protiútok založili hosté a zde již branka padla. Strnad přihrál z pravé strany před branku na MICHAELA DRÁBKA, který i s troškou potřebného štěstíčka dorazil kotouč zblízka do branky. Asistence: Vojtěch Strnad.
     
    44:45
    Oboustranná přetahovaná o puk končí za brankou Chaloupka, kde Filip Křišta poslal na led krosčekem soupeře a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    41:55
    Velká šance hostí! Dospěl zavezl kotouč po pravé straně před branku, který následně předal Adamu Liškovi, jenž zblízka poslal svojí střelu do pravé tyče, od které se puk odrazil k Chaloupkovi a na hole jihlavských obránců.
     
    39:58
    Adam Najman měl na holi hattrick, když se přes dva hráče hostí prodral k puku, aby jej následně zblízka vychytal Šimon Zajíček.
     
    38:01
    Juda vystřelil z pravé strany a i za pomocí teče jednoho z hráčů Liberce orazítkoval kotouč horní tyč, odkud šel do ochranné sítě.
     
    36:56
    Vzápětí se navíc Benjamin Vomáčka vyfauloval právě na Patriku Rašínovi, kterého za brankou Dukly zcela zbytečně podrazil.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    33:09
    Hosté se mohli prosadit v oslabení. Všudybyl Jakub Rychlovský zakončoval z prostoru mezi kruhy, ale vypadá to, jako kdyby si Ondřej Chaloupek usmyslel, že kapitánovi Liberce více jak jednu branku nepovolí. Kotouč vyrazil.
     
    32:50
    První přesilovka druhé třetiny i pro Jihlavu. Na trestnou lavici usedá útočník Adam Liška, jenž jde odpykat dvě minuty za svůj prohřešek, podražení.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    30:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní už byl domácí gólman bezmocný. Rychlovský totiž po své velké šanci dokázal získat puk, který dopravil před branku na VOJTĚCHA JIRUŠE, jenž kotouč sklepl do čáru. Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    29:55
    Rychlovský tváří v tvář selhal Chaloupkovi, který jeho střelu zblízka výborně vyrazil a udržel tak Dukle vedení.
     
    27:29
    Jihlava se bude podruhé ve druhé třetině i celkově v utkání bránit. Kristýna Kaltounková jde na dvě minuty ven po faulu kolenem.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    23:03
    David Mihulka se řítil sám na Zajíčka. Pokoušel se jej přechytračit blafákem do bekhendu, který gólman Liberce srazil nad svojí klec do ochranné sítě.
     
    20:35
    Do čtyřech půjdou také Jihlavští. První přesilovka Liberce bude následovat po napadení Valentýna Smolka.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    11:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    No ale jak je ten hokej jednoduchý, dalo by se říct. Žádné složité kombinace, nýbrž po vyhraném buly přímočará akce. Z vlastního obranného pásma dal puk na levou stranu Menšík pro rozjetého ADAMA NAJMANA, ten udělal ke svému už tak vysokému tempu ještě dva tři rychlé kroky, čímž získal výhodu, najel si na levý kruh a ke vzdálenější tyči propálil Zajíčka. Asistence: Matouš Menšík.
     
    09:41
    Tohle nebyla vůbec špatná akce domácích, kdy Chlubna hledal před pravou tyč si sjíždějícího Najmana, jenž zblízka už nedokázal lépe usměrnit puk mezi tři tyče a minul je.
     
    07:53
    První vyloučení zápasu vidíme na liberecké straně. Na dvě minuty si půjde odpočinout Jan Cikhart za napadení.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    05:50
    Akce ale pokračovala po tom, co Rychlovský vybojoval kotouč u mantinelu poblíž pravého kruhu. Předal jej na Dospěla, který prodloužil puk před branku na sjíždějícího si Starého. Obránce Liberce však zblízka recept na Chaloupka nenašel.
     
    02:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    V Jihlavě je poměrně rychle srovnáno. Na gólu se podílel celý první útok Dukly, v jehož počátku dával Menšík puk na Vítězslava Brože, který našel mezi kruhy ADAMA NAJMANA a nejproduktivnější hráč domácích zamířil nad lapačku Zajíčka k levé tyči. Asistence: Vítězslav Brož, Matouš Menšík.
     
    01:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se hodně rychle dostávají do vedení. Tentokrát to Tygrům po pravé straně vyšlo. Blíže ke středu kluziště si sjel kapitán JAKUB RYCHLOVSKÝ, jenž poté vystřelil přesně k pravé tyči branky Chaloupka. Asistence: Jan Hampl.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Najman (V. Brož, Menšík), 12. Najman (Menšík), 57. Chlubna (Najman), 60. Najman (Chlubna) – 2. Rychlovský (Hampl), 31. Jiruš (Rychlovský), 50. Drábek (Strnad)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Holata) – P. Brož, Smolko, Chvátal, Rašín, Winkler, Křišta – V. Brož, Najman, Menšík – Chlubna, Čermák, Kaltounková – Mihulka, Juda, Krajíček – Pigl. Trenér: Petr Svoboda
    Bílí Tygři Liberec: Zajíček (Hosnedl) – Starý, Adamec, Hampl, Žůrek, Nikolič, Kovář, Kollert – Cikhart, Rychlovský, Dospěl – Drábek, Strnad, Jiruš – Křepelka, Liška, Vomáčka – Jansa, Pray, Virág. Trenér: Milan Plodek

    Rozhodčí: Skopal – Kučera, Nechvátal
    bahis siteleri