Chabarovsk – Omsk 0:3 (kon.) | Vladivostok – Novosibirsk 0:2 (kon.) | Kunlun – Novokuzněck 3:0 (kon.)
Čerepovec – Barys 3:4 (po pr.) | N.Novgorod – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Riga 1:2 (0:1 po s.n.)
Jaroslavl – Dynamo Moskva 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 1:2 (kon.)
Viťaz – Minsk 0:3 (kon.) | Soči – Čeljabinsk 2:1 (kon.) | Spartak Moskva – Ufa 3:4 (po pr.)
Záhřeb – Jokerit 2:5 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 17.11.2016, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je tedy za námi a ve třetí třetině potvrdili domácí zaslouženost své výhry. Nejenže přidali i druhou branku, kterou odrazem od obránce vstřelil trochu se štěstím chvíli před koncem Kadějkin, ale byli i o něco lepším a aktivnějším týmem. Je nutné vyzdvihnout hlavně organizovanou hru domácí obrany, která hrála jako z partesu a samozřejmě jistého Murygina, který udržel čisté konto v důležitém zápase. Domácí si tak pojistili čtvrté místo, Dinamo na něj naopak navýšilo ztrátu.

    Ode mne je to pro dnešek vše, já se s Vámi loučím a přeji příjemný sváteční večer. (19:17:44)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Jaroslavl už to asi ubrání, je totiž v plném počtu a Moskva už nemůže svého soka tak jednoduše zamknout v jeho pásmu.
     
    59:04
    Dinamo mělo obrovský tlak, ve kterém vyslalo na bránu Murygina hned několik střel, nakonec se ale domácí dokázali osvobodit vyhozením až za bránu Moskvy!
     
    58:12
    Hosté už to riskují bez gólmana, uvidíme, jestli se jim podaří alespoň snížit nebo inkasují branku do odkryté svatyně – ale nemají, co by ztratili.
     
    57:27
    Na konci ještě budou moci hosté snížit a také si berou oddechový čas na nějaké pokyny, protože vyloučen byl domácí Petri Kontiola, který se dopustil za vlastní bránou sekání.
     
    56:28
    A i nadále platí, že Jaroslavl hraje velice dobře zezadu, takže to vypadá, že by jí dvoubrankové vedení už mohlo stačit ke klidnému závěru.
    55:08 Alexandr KADĚJKIN - 2:0
     
    55:08
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je tu druhý branka v síti Dinama a Lokomotiv přesilovku využívá! ALEXANDR KADĚJKIN se dostal ve velkém úhlu k puku a chtěl před bránou hledat volného Mosaljova, ovšem jeden z obránců ve snaze o zablokování tohoto pasu docílil pouze toho, že dostal sám puk za Zalivina! Asistence: Michajl Pašnin a Daniil Apalkov.
     
    53:58
    Velký tlak, který si domácí vytvořili, zakončil tvrdou střelou od modré Švéd Kronwall, jenže Zalivin byl pozorný a puk dokázal ztlumit na své výstroji.
     
    53:20
    Hodně aktivně se dopředu tlačil Korškov, který předvedl dobrou individuální akci a nakonec byl zastaven až hákováním v podání Nikulina – domácí tak mají početní výhodu.
     
    52:35
    A stále platí, že domácí drží takové "fotbalové" vedení, tedy 1:0 – ale pokud to dotáhnou do konce, nikdo se nebude ptát na výsledek, důležité budou pouze tři body.
     
    51:29
    Teď je tu pasáž hry, kdy se naopak do hry více dostávají hosté, kteří donutili Jaroslavl k vyhození na zakázané uvolnění a na ledě se tak bude muset Dinamu bránit unavená pětka, které nebylo dovoleno vystřídat.
     
    50:24
    Do střely od modré čáry se celým tělem položil Kronwall a bomba to tedy byla pořádná, ovšem Zalivin vymrštil beton a puk vyrazil do rohu kluziště!
     
    49:34
    Nahození z dálky dokázal Zalivin zachytit do lapačky a ještě rozehrát do strany, ovšem akce jeho spoluhráčů neměla dlouhého trvání a útočí opět Lokomotiv.
     
    48:17
    Jaroslavl stále odráží slabé ataky hostů a teď se naopak do šance dostal agilní Korškov – ze strany si najel i s pukem před bránu, jenže už byl moc blízko gólmanovi a jeho beton tak přehodit nedokázal, takže se o něj puk bohužel pro domácí zastavil!
     
    46:39
    Opět se hraje za branou Moskvy, což plně vyhovuje domácím, kteří by se určitě nezlobili, ani kdyby dnes měli vyhrát tímto zcela nehokejovým výsledkem.
     
    45:45
    Dinamo se stále ne a ne dostat do hry, vypadá to, že přes organizovanou obranu domácích bude vstřelení branky hodně těžký oříšek.
     
    44:03
    Domácí táhli další útok před bránu Zalivina, jenže zadovka od Kozuna postrádala přesnost a prolétla tak útočným pásmem bez zásahu někoho ze spoluhráčů.
     
    42:47
    Zatím v této třetině platí za lepší tým Jaroslavl, Moskva se v zásadě nedostala do šance a honba za vyrovnáním tak zatím nenastala.
     
    41:57
    Chvíli se hrálo za bránou Lokomotivu, jenže hosté tam o puk nakonec přišli a poté se po jeho znovuzískání vystavil do ofsajdu Dugin.
     
    41:17
    A zatím je to právě domácí ekipa, která drží v poslední třetině puk více a hrozí, teď se dostal ke střele od modré Koledov, ale Zalivin byl opět na místě.
     
    40:49
    První zákrok této periody si připsal Zalivin, který musel na zem proti jedovatému nahození z hole Rafikova, vše ale zvládl celkem v pohodě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Za námi už jsou dvě třetiny z dnešního duelu a stále platí, že jde o hodně podprůměrný hokej, určitě i pod možnostmi obou celků. Ani jeden z nich se v těchto dvaceti minutách neprosadil a výborně takticky připravená Jaroslavl tak eliminuje jakékoliv útoky moskevského celku – ten byl v této periodě sice asi lepší, ale na Murygina a jím vedenou obranu nevyzrál, takže to musí zkusit v poslední třetině, která snad bude o něco záživnější.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    Ke střele se dostal Dugin, který využil dobré práce svých kolegů a pálil z levého kruhu, jenže na zemi byl Murygin včas a puk zastavil.
     
    38:39
    Jaroslavl už kontroluje závěr druhé periody, která Dinamu také moc nevyšla, protože Murygina ohrožovalo hlavně střelami od modré.
     
    37:28
    A teď si měl dobrou šanci hostující Nikulin, jenže místo toho, aby z dobré pozice pálil ještě někoho hledal svým pasem, který byl nakonec zpacifikován.
     
    36:04
    Zápas opět trochu upadl, oba celky se střídají v držení puku a hraje se kdesi ve středním pásmu bez šance ohrozit branku.
     
    34:36
    Hra se ale opět trochu uklidnila a domácí drží Dinamo na uzdě, vypadá to, že takticky je Jaroslavl na svého soupeře připravena více než dobře.
     
    33:20
    A po skončení početní výhody hostů do velké šance jeli hráči Lokomotivu, nakonec zakončoval Kartajev, ale Zalivin vyjel z brány a nadvakrát puk zkrotil pod svým tělem!
     
    32:15
    Zatím se ale Lokomotiv velice dobře brání, teď dokonce vyhodil přes všechny čáry a moskevská přesilovka zatím pozbývá nebezpečnost.
     
    31:08
    Ale tentokráte půjdou do čtyřech jenom domácí, tak Dinamo si zahraje svoji dnešní první přesilovku – za sekání byl potrestán Vladislav Garvikov.
     
    30:48
    Už se ale zase hraje v plném počtu, oba celky udrželi v této dvouminutovce soupeře na uzdě, takže se pokračuje dál za stavu 1:0.
     
    29:28
    Zatím se ve hře 4 na 4 ale více vyžívají domácí, kteří se vymanili z tlaku a nastěhovali se před bránu Zalivina, jejich tlak ale ukončila nepřesná rozehrávka zezadu, který vygradovala v zakázaného uvolnění.
     
    28:14
    Stala se celkem zvláštní situace a přichází dvě vyloučení najednou, která se dokonce udála obě v jednom souboji – Alexej Sopin byl totiž přistižen, kterak hákuje, to ale vzápětí Vladislav Gavrikov oplatil stejnou mincí a bude se hrát 4 na 4.
     
    27:58
    Gólman Jaroslavle je teď v permanenci, protože Moskva se nastěhovala před jeho bránu a na něj samotného míří jedna rána za druhou – tlak celku z hlavního města Ruska se zvyšuje.
     
    27:34
    Po delší době se dostali k nějaké šanci i domácí, ke střele od modré se odhodlal Gavrikov, jenže puk byl sražen pozorným Robinsonem do ochranné sítě za bránou.
     
    26:25
    A momentálně jsou to právě hosté, kteří mají více ze hry, navíc se konečně dostávají k zakončením, takže Murygin je teď ústřední postavou zápasu.
     
    25:11
    Teď se ale dostalo Dinamo do celkem velkého tlaku, který vyústil až ve střelu z mezikruží od Tarasova, ovšem na místě byl Murygin a vytáhl kvalitní zákrok!
     
    23:59
    Ani teď to hostům nevyšlo a o puk přišli dříve, než se vůbec dostali ke střele, což samozřejmě domácím borcům vyhovuje.
     
    22:50
    Lokomotiv zatím zkušeně kontroluje hru, byť se sám nedostává do šancí a sledujeme tak kvalitní údržbu domácích – šance ovšem scházejí.
     
    21:34
    Jaroslavl se opět dostala více do hry a útok domácích táhl Čistov, ovšem vylámal si zuby na dobrém zákroku lapačkou od Zalivina.
     
    20:57
    Aktivněji začali hosté, kteří jsou si asi vědomi svého deficitu, takže se snaží hned v úvodu skórovat, ale Lokomotiv si tuto pasáž pohlídal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je tedy za námi a byť to dlouhou dobu vypadalo na to, že branku neuvidíme, nakonec ji přeci jen domácí za pět minut dvanáct vstřelili – po mele před bránou byl úspěšný Kontiola. Jinak ale sledujeme podprůměrný hokej s minimem šancí, ani jeden z gólmanů mnoho práce neměl a musíme doufat, že první branka hráče nakopne k nějaké větší aktivitě!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:33 Petri KONTIOLA - 1:0
     
    19:33
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak před sirénou jsme ještě svědky první branky zápasu! Talbot byl sice asi faulován v mele před bránou, ale dokázal puk posunout volnému PETRIMU KONTIOLOVI, který sice se štěstím, ale propálil ležícího Zalivina, který si na puk sice sáhl, ale jeho cestě do odkryté branky nezabránil! Asistence: Maxime Talbot, Brandon Kozun.
     
    18:51
    Na konci periody ještě půjdou hosté do oslabení, za sekání si totiž půjde na dvě minuty sednout Mat Robinson.
     
    18:17
    Obrany doposud hrají velice dobře a i díky tomu moc střel nevidíme – teď nevyšel útok postupně ani jednomu z celků díky dobrým obranným zákrokům.
     
    17:28
    Ale je pravda, že tento zápas zatím mnoho hokejové podívané nenabídl, takže vše nasvědčuje tomu, že do kabiny se půjde bez gólů.
     
    16:35
    Hra se trochu zrychlila, teď jel na druhé straně skoro přes půl kluziště Kozun, aby nakonec slabou střelou pouze prověřil lapačku Zalivina!
     
    15:58
    Do velice dobré šance si najel hostující Tarasov, který byl opět skoro sám před Muryginem, jenže puk mu sjel a bránu tak těsně minul!
     
    15:02
    Zase tu byla rychlá výměna puků mezi oběma celky a celá akce se přesunula před bránu hostů, střelu z úhlu ale Zalivin v pohodě schoval do lapačky.
     
    14:07
    A Dinamo to zase zkouší hlavní individuálně, jako třeba teď Karsums, který sice přešel přes tři hráče, nakonec mu ale v přístupu před bránu zamezil ten poslední.
     
    12:28
    A opět – Jaroslav sice měla hodně prostoru k útoku, ale přišla velká nepřesnost a díky tomu o puk zcela zbytečně přišla.
     
    11:21
    Hra se ale opět vrátila do původního stavu, tedy že se hraje v zásadě hodně daleko od obou branek a na šance čekáme jako na smilování.
     
    09:50
    Tak toto byla velká šance hostů, Kokarev jel po lapsu obrany Lokomotivu zcela sám na Murygina, jenže ho nedokázal prostřelit a trefil ho do výstroje!
     
    09:09
    K dobré střele z levého kruhu se dostal domácí bek Gavrikov, který prověřil Zalivina, ale ten se zvládl přesunout a dokázal tento pokus vyrazit.
     
    08:24
    Stále platí, že celky se v držení puku a převaze celkem pravidelně střídají, menší tlak Moskvy opět opadl a hra se ustálila ve středním pásmu.
     
    07:28
    Teď se více do hry dostává moskevský celek, který má ze zápasu více, jenže Murygun žádný superzákrok vytáhnout nemusel, protože ani tento tlak zatím mnoho střel nepřinesl.
     
    06:08
    Ke střele z otočky se dostal český útočník Kašpar, jenže ani jeho pokus nevyděsil obranu domácího celku, protože na místě byl pozorný Murygin.
     
    05:35
    Sledujeme zatím opravdu hodně opatrný zápas, šancí bylo k vidění minimum a utkání je často přerušováno, takže hra postrádá tempo.
     
    04:49
    A přesilovka je v podstatě bez šance za námi, domácí Lokomotiv nebyl schopný uzamknout svého soupeře v jeho pásmu, takže se Dinamo celkem v klidu ubránilo.
     
    03:55
    Ale zatím se domácím početní výhoda moc nedaří, Kronwall na modré neudržel pásmo a puk se tak vrací za bránu Jaroslavle.
     
    02:43
    A hosté vzápětí půjdou do čtyřech – na trestnou lavici totiž usedne Alexej Cvetkov, který protihráči přidržel jeho hůl.
     
    02:42
    Tak tu byla první velká šance domácích! Ke střele se po dobrém průniku dostal Korškov, jenže na místě byl parádní Zalivin, který dokázal jeho střelu k tyči betonem vyrazit mimo!
     
    01:29
    Oba celky začaly hodně opatrně a sledujeme takové úvodní oťukávání, oba gólmani na první zásah stále čekají – puk pak více drží domácí Lokomotiv.
     
    00:35
    První útok táhli hráči hostujícího Dinama, ale dostali se do rohu kluziště, kde to měl Cvetkov těžké a proti přesile o puk nakonec přišel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Arenou 2000 už zní ruská hymna a to je u KHL jasným znakem toho, že se za chvíli bude začínat a všichni aktéři už jsou na ledové ploše.
     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Kronwall (C), Gavrikov, Rafikov, Pašnin, Ljubuškin, Koledov, Manuchov, Iljenko – Kozun, Kontiola, Talbot – Apalkov, Kadějkin, Mosaljov – Kartajev, Loktionov, Čistov – Polunin, Kraskovskij, Korškov.

    Dinamo Moskva: Zalivin (Lazušin) – Kutějkin, Robinson, D. Višněvskij, I. Nikulin, Rylov, Hietanen, Solovjov – Karsums, Cvetkov, Kašpar – Tarasov, Dugin, A. Galimov – Kokarev, Gorovikov (C), Karpov – Sopin, Rybakov, Kokujov – Čebykin.

    Rozhodčí: Bondar, Gašilov – Misjur, Palej.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Dobrý den, vítám Vás u přenosu ze zápasu ruské KHL, kde se proti sobě postaví Jaroslavl a Dinamo Moskva!

    Domácí Lokomotiv Jaroslav , byť v posledním zápase schytal domácí debakl 1:7 s Petrohradem, na tom je v rámci tabulky velice dobře. Lokomotiv se nachází na čtvrtém místě své Západní konference, což mu v pohodě stačí na kvalifikace do vyřazovací fáze a má 52 bodů za 29 zápasů. Navíc se pyšní celkem solidní skóre 76:64 a dnes by měl platit za mírného favorita.

    Dinamo Moskva za sebou má naopak výhru za dva body v Podolsku a z pátého místa svého dnešního soupeře stíhá – jenže ztrácí tři body a navíc má o odehraný zápas více, takže jestli prahne po čtvrtém místě, musí dnes vyhrát. Dinamo má v tabulce tedy za 30 zápasů 49 bodů, skóre má ale lepší, než Jaroslavl, tedy 72:59. Uvidíme, jakým směrem se pohne skóre obou týmů po dnešním duelu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 20. Kontiola (Talbot, Kozun), 56. Kadějkin (Pašnin, Apalkov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin – Kronwall (C), Gavrikov, Rafikov, Pašnin, Ljubuškin, Koledov, Manuchov, Iljenko – Kozun, Kontiola, Talbot – Apalkov, Kadějkin, Mosaljov – Kartajev, Loktionov, Čistov – Polunin, Kraskovskij, Korškov.
    Dynamo Moskva: Zalivin – Kutějkin, Robinson, D. Višněvskij, I. Nikulin, Rylov, Hietanen, Solovjov – Karsums, Cvetkov, Kašpar – Tarasov, Dugin, A. Galimov – Kokarev, Gorovikov (C), Karpov – Sopin, Rybakov, Kokujov – Čebykin.

    Rozhodčí: Bondar, Gašilov – Misjur, Palej
    bahis siteleri