Novokuzněck – Kazaň 0:2 (kon.) | Novosibirsk – Toljatti 3:1 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – HC Slovan 1:4 (kon.) | Jokerit – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.) | Spartak Moskva – Záhřeb 0:1 (kon.)
Riga – Minsk 1:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Medveščak Záhřeb
Čtvrtek 24.11.2016, 17:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (19:58:59)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) – 0+0, 4 střely, čas na ledě 16:58
    Jakub Krejčík (ZAG) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 21:27
    Tomáš Mertl (ZAG) – 0+0, 4 střely, čas na ledě 18:48
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 5871 diváků!
     
    Střely na branku: 29 – 36
     
    Je dobojováno! Spartak Moskva utrpěl další porážku a nadále klesá tabulkou! Spartak na svém ledě podlehl nejtěsnějším možným způsobem Medveščaku Záhřeb. Chorvatský celek předvedl v Moskvě fantastický bojovný výkon s dobrým pohybem. Medveščak svého soupeře dokonce přestřílel a v zadních řadách jej podržel vynikající brankář Drew MacIntyre, jež dnes udržel čisté konto! Rozhodující moment přišel ve 33. minutě, kdy svůj důraz na brankovišti přetavil v rozhodující branku Mike Glumac Ve třetí třetině už se spíše bojovalo a Spartak svého soupeře nedostal pod tlak ani při závěrečné hře bez brankáře!
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Drew MacIntyre si připsal opravdu důležitý zákrok! Hostující brankář skvěle vykopl svůj levý beton proti ráně z mezikruží a odražený puk rychle přikryl lapačkou!
     
    59:00
    Domácí se zatím ne a ne nastěhovat do útočného pásma. Dobře se pohybující hokejisté Medveščaku několikrát dostali kotouč za modrou čáru.
     
    58:25
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas! Nikita Bespalov už zůstává na střídačce. Spartak zkusí štěstí s odkrytou brankou!
     
    58:25
    Blake Parlett skvěle zasáhl za vlastní brankou a pomohl svým spoluhráčům odvrátit nebezpečí. Medveščak dostal kotouč do středního pásma.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Ani z dalšího útoku domácího celku nebezpečí pro klec Medveščaku nepřijde. Rozhodčí si všiml hry vysokou holí. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    57:05
    Ryan Stoa projel s pukem před branku po pravé straně, srovnal si kotouč na střelu zápěstím, nicméně jeho projektil prolétl kolem zadní tyče.
     
    56:25
    Francis Paré projel s kotoučem do útočného pásma. Hostující hráč chtěl najít najíždějícího spoluhráče mezi kruhy, jenže jeho pobídka se zastavila o brusle vracejícího se beka.
     
    56:11
    Nikita Bespalov musel dávat pozor na vysoký oblouček ze středního pásma. Domácí brankář však byl na místě a schoval puk v lapačce.
     
    55:50
    Lucas Lessio kouzlil s pukem v rohu útočného pásma. Hostující útočník nakonec poslal prudkou přihrávku na brankoviště, kde po obrovské mele našel Bespalov puk mezi betony.
     
    55:14
    Jeden z hostujících hráčů při přechodu modré čáry přihrál rukou. Rozhodčí zastavují akci Medveščaku a nařizují vhazování ve středovém kruhu.
     
    54:48
    Alexandre Bolduc spěchal za pukem do útočného pásma. Hostující hráč kotouč nedohnal před napadajícím obráncem. Spartak může znovu vyrazit vpřed.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 33. Glumac (Bolduc)


    Spartak Moskva: Bespalov (Svensson) – Gilroy, Provolněv, Sergijenko, Kalinin (A), Kirillov, Bondarev, Dyblenko – Stoa, Šmoljov, Radil – M. Potapov (C), Leščenko, Mirnov – Nikoncev, A. Voronin, Alexandr Vasiljev – Bobyljov, Kuvajev (A), Bobrov – N. Li.
    Medveščak Záhřeb: MacIntyre (Gajdučenko) – Parlett, Morrisonn (A), J. Krejčík, Bezina (A), Sauve, T. Larkin – Lessio, Mertl, Co. Genoway – Butler, Paré, Hedberg – Bolduc, Katic, Glumac (C) – Perkovich, Arkalov, A. Giroux.

    Rozhodčí: Ansons, Sidorenko – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 5781
    bahis siteleri