Ottawa – Florida 2:0 (kon.) | Tampa – Washington 2:1 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Winnipeg 2:3 (po pr.)
Vancouver – Toronto 3:2 (2:1 po s.n.) | Pittsburgh – Detroit 5:3 (kon.) | Arizona – Columbus 2:3 (0:2 po s.n.)
Colorado – Dallas 0:3 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Montreal 4:5 (2:3 po s.n.)
Carolina – Tampa 1:0 (po pr.)
po s.n. (2:1)
Vancouver Canucks
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 04.12.2016, 01:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Vancouver Canucks se v neděli v noci na domácím ledě v Rogers Areně bude snažit proti Torontu Maple Leafs, v jehož bráně by se měl představit brankář Frederik Andersen, zahájit novou vítěznou šňůru.
     
    Vancouver Canucks

    Vancouver se po prohře 3:1 s Anaheimem bude snažit proti Torontu vrátit zpět na vítěznou dráhu, Canucks ovšem trápí rozsáhlá marodka. Hokejisté Vancouveru vyhráli šest z posledních jedenácti zápasů, ale v období 23. října – 8. listopadu prohráli 9 utkání v řadě. V bráně domácího celku by se měl potřetí v řadě od začátku představit brankář Ryan Miller, který 6. listopadu inkasoval v Torontu ze 42 střel 6 gólů.
     
    Toronto Maple Leafs

    Toronto v posledním zápase prohrálo na ledě Calgary a také by se rádo vrátilo zpět na vítěznou dráhu, která činila naposledy stejně jako na straně Vancouveru dvě výhry v řadě. Poslední utkání mezi Maple Leafs a Canucks nabídlo souboj na ostří nože, o čemž dokonale svědčí 171 trestných minut. Toronto zápas zvládlo lépe a po velké bitvě porazilo Vancouver 6:3.
    Pozvánka na druhý souboj mezi Vancouverem a Torontem.

     
    Vzájemné zápasy

    06.11.16 Toronto – Vancouver Canucks 6:3
    Banner Börjeho Salminga se vrátil do jeho rodného města.

     
    Československá stopa v utkání

    Martin Marinčin (TOR) 1+1, +/- 0
    Roman Polák (TOR) 1+3, +/- -3
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Sbisa, Stecher, B. Hutton, Gudbranson, Trjamkin, Larsen – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Brandon Sutter – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – Markus Granlund, Chaput, Eriksson – Skille, B. Gaunce, Megna.

    Toronto Maple Leafs: Andersen (Enroth) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Marinčin, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Hyman, Matthews, Co. Brown – Komarov (A), Kadri, Sošnikov – M. Martin, W. Nylander, Ben Smith.

    Rozhodčí: Brad Watson, Jean Hebert. Čároví: Mark Wheler, Kiel Murchison.
    Útočník Connor Brown daroval jednomu z fanoušků suvenýr.

     
    V Rogers Areně fanoušci přivítali Marka Donnellyho, který přišel zazpívat kanadskou hymnu a nechal fanoušky, aby její část, zazpívali úplně sami. Ve Vancouveru panuje fantastická atmosféra!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Puk dopadl na led a hokejisté Vancouveru se jako první mohli vydat směrem vpřed, po nahození do útočného pásma ale puk nedobruslili.
     
    00:47
    Luca Sbisa bruslí zastavil pokus Maple Leafs z levého křídla a Vancouver po dalším nahození do útočného pásma odjel rychle střídat.
     
    01:32
    James van Riemsdyk bez přípravy vypálil z levého kruhu pro vhazování, Ryan Miller byl ale u své pravé tyče včas a jeho pokus vyrazil mimo tři tyče své brány.
     
    02:12
    Bo Horvat se dostal v blízkosti pravé tyče do zakončení a po ledě mířil mezi betony Frederika Andersena, brankář Toronta Maple Leafs ale dokázal jeho pokus levým betonem vyrazit!
     
    02:17
    Alexandre Burrows to vzápětí zkoušel v blízkosti levé tyče, ani on si ale na Frederika Andersena nepřišel, když našel pouze jeho pohotovou lapačku, která jako raketa vystřelila do vzduchu!
     
    03:08
    Vancouver vstoupil do zápasu velice dobře a v rychlém sledu si vytvořil dvě obrovské šance, ani jedna z nich ale úvodním gólem neskončila a pokračujeme za bezbrankového skóre.
     
    03:50
    Luca Sbisa si srovnal puk na hůl a z levého kruhu pro vhazování vypálil zápěstím, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    04:31
    William Nylander byl zřejmě hráčem, který z levého kruhu pro vhazování na straně Maple Leafs nahazoval puk na bránu a Ryan Miller jeho pokus vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    05:00
    Toronto se vzápětí snažilo podél střídaček založit další útočnou akci, přihrávka ale byla příliš prudká a puk zamířil po pěti minutách hry na zakázané uvolnění.
     
    05:42
    Maple Leafs z pravého křídla nahazovali puk těsně nad ledem před bránu, ani jeden ze dvou hráčů Toronta ale nedokázal prudký a skákavý kotouč usměrnit na bránu Ryana Millera.
     
    07:00
    Mitchell Marner se ocitl před bránou v obrovské šanci a z blízkosti pálil k levé tyči, Ryan Miller ale vytáhl fantastický zákrok, když jeho pokus vyrazil pravým betonem a připsal si první ostrý zásah!
     
    07:27
    Mitchell Marner v blízkosti pravé tyče málem rozbil led, když si několikanásobným poklepáním o hrací plochu říkal o přihrávku, nakonec ji ale dostal příliš pozdě. Kdyby ji dostal dříve, mohl puk uklízet do odkryté části brány.
     
    07:49
    Luca Sbisa sekl Jamese van Riemsdyka a Toronto Maple Leafs si po velkém zámku zahraje první přesilovou hru.
     
    08:15
    Jake Gardiner se nedokázal prosadit ve středním pásmu podél střídaček a Vancouveru se podruhé podařilo rychle vyhodit.
     
    08:43
    Bo Horvat se dostal v oslabení do obrovské šance, svůj samostatný únik ale nedokázal zakončit gólem, protože Frederik Andersen jeho pokus skvěle vyrazil pravým betonem!
     
    09:46
    Nikita Sošnikov na levém křídle útočného pásma přišel o puk a Vancouveru se opět podařilo vyvést puk do zóny Toronta Maple Leafs, které úvodní přesilovou hru nesehrálo vůbec dobře.
     
    10:01
    Vyloučený Luca Sbisa se před pár okamžiky vrátil zpět na ledovou plochu a Vancouver Canucks hraje po skvěle zvládnutém oslabení, během něhož navíc mohl udeřit Bo Horvat, v plném počtu.
     
    11:16
    Toronto se během úvodní přesilové hry nedostalo ani k jedné střele na bránu a navíc si v útočném pásmu ani nedokázalo vytvořit nějaký tlak, protože jakmile se do něj dostalo, tak o puk přišlo.
     
    11:54
    Puk byl v útočném pásmu Vancouveru vyhozen přes ochranné sklo s tečí a v Rogers Areně dostává prostor krátká reklamní přestávka.
    Zákrok Ryana Millera po tečovaném nahození pravým betonem.

     
    12:25
    Alexandre Burrows vypálil z levého kruhu pro vhazování přes jednoho z hráčů Toronta a jeho sražená střela zamířila vedle bližší pravé tyče Andersenovy brány.
     
    13:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Luca Sbisa na modré čáře po zpětné přihrávce Henrika Sedina předložil puk DANIELOVI SEDINOVI, který nádhernou střelou z pravého křídla zamířil s pomocí teče Romana Poláka přesně do pravého horního rohu brány. Asistence: Luca Sbisa a Henrik Sedin.
    13:03 Daniel SEDIN - 1:0
     
    14:55
    Zach Hyman tvrdě vypálil s příklepem v pravém kruhu pro vhazování, uprostřed brány ale našel pouze připraveného Ryana Millera, který puk ukryl ve svém náručí. Následuje krátká přestávka, po které jsme ihned zpět.
     
    15:34
    Daniel Sedin na pravém křídle vypálil z úhlu a jeho sražená střela se ze vzduchu snesla do lapačky Frederika Andersena.
     
    15:50
    Sven Baertschi na pravém křídle vypálil od modré čáry a Frederik Andersen toho příliš mnoho neviděl, nakonec ale dokázal puk vyrazit do rohu ledové plochy.
     
    16:24
    Nikita Sošnikov se v pravém rohu útočného pásma rval o puk jako lev a na chvíli ho dokázal udržet, Vancouveru se ho ovšem vzápětí zmocnil a zpoza vlastní brány v klidu rozehrál.
     
    17:09
    Ben Hutton z mezikruží pálil těsně nad ledem nebezpečně ke vzdálenější pravé tyči, Frederik Andersen ale vytáhl jeho pokus levým betonem mimo a připsal si další skvělý zákrok!
     
    18:20
    Vancouveru se nepodařilo rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění, po kterém se bude vhazovat před Ryanem Millerem.
     
    18:27
    Tyler Bozak ihned po vhazování napřáhl na pravém křídle k nebezpečné střele, která se zřejmě od tyče odrazila zpět do hry!
     
    19:00
    Do konce první třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:31
    Bo Horvat po nepřesném zakončení Lea Komarova pálil z levého kruhu pro vhazování na opačné straně ledové plochy k bližší levé tyči, Frederik Andersen se ale stačil včas přesunout a pravým betonem puk vyrazil do rohu obranného pásma Leafs!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Frederik Andersen v úvodu předvedl několik skvělých zákroků, na jednu střelu ale přece jen nestačil, když se po necelých sedmi minutách hry prosadil nádhernou střelou s příklepem od modré čáry Daniel Sedin. Toronto si během úvodní části zahrálo přesilovou hru, jenže se během ní k ničemu nedostalo a Bo Horvat naopak mohl udeřit v oslabení. Skóre po první třetině. Vancouver Canucks 1 Toronto Maple Leafs 0.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:05.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Ve Vancouveru začala prostřední část utkání, do které domácí hokejisté Canucks vstupují zásluhou Daniela Sedina s jednobrankovým vedením 1:0.
     
    20:38
    Bo Horvat mohl krátce po přestávce navýšit vedení svého týmu, jeho bekhendová střela z blízkosti levé tyče ale zamířila mimo.
     
    21:22
    Leo Komarov se dostal v pravém kruhu pro vhazování po krásné přihrávce Williama Nylandera k nebezpečné střele, která byla zablokována a jeho následná dorážka zamířila mimo.
     
    22:05
    Loui Eriksson na pravém křídle nabral slušnou rychlost, pod tlakem jednoho z hráčů Maple Leafs se mu ale nepodařilo zakončit.
     
    22:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    SVEN BAERTSCHI po přihrávce Alexandra Burrowse z pravého křídla zamířil z blízkosti po ledě mezi betony Frederika Andersena a poslal Vancouver krátce po začátku druhé třetiny do dvoubrankového vedení. Asistence: Alexandre Burrows a Nikita Trjamkin.
    22:37 Sven BAERTSCHI - 2:0
     
    22:53
    Erik Gudbranson vyzval na pěstní souboj Matta Martina a oba hráči dostali pět minut za bitku.
     
    24:27
    Troy Stecher v levém kruhu pro vhazování vypálil bekhendem a připravený Frederik Andersen jeho pokus ukryl v lapačce.
     
    25:28
    Nazem Kadri na pravém křídle zkusil zaskočit Ryana Millera střelou z ostrého úhlu, brankář Vancouveru byl ale připraven a hrudí jeho pokus vyrazil mimo tři tyče své brány.
     
    26:38
    Jake Gardiner na modré čáře napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která zřejmě byla tečována, puk ale zamířil doprostřed brány, kde Ryan Miller kotouč ukryl v náručí.
     
    27:29
    James van Riemsdyk nádhernou střelou z levého kruhu pro vhazování mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Ryan Miller ale vytáhl fantastický zákrok, když levým ramenem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    28:24
    Ben Hutton zkusil na levém křídle vypálit z ostrého úhlu, Frederik Andersen by ale připraven a kotouč ukryl ve svém náručí.
     
    28:57
    Leo Komarov usedl na trestnou lavici za nedovolené bránění a Vancouver si ve druhé třetině zahraje svou první přesilovou hru.
     
    30:49
    Troy Stecher po zpětné přihrávce svého spoluhráče na pravém křídle tvrdě vypálil v závěru přesilové hry od modré čáry, jeho následná střela s příklepem ale byla zablokována.
     
    31:16
    Jayson Megna usedl na trestnou lavici za nedovolené bránění brankáře. Toronto má k dispozici druhou přesilovou hru.
     
    31:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ryan Miller vyrážečkou vyrazil nebezpečnou střelu Tylera Bozaka mířící z levého kruhu pro vhazování k přední tyči vyrážečkou, proti následné dorážce JAMESE VANA RIEMSDYKA už byl ale bezmocný. Maple Leafs využili přesilovou hru a vrátili se zpět do zápasu! Asistence: Tyler Bozak a Morgan Rielly.
    31:30 James van Riemsdyk - 2:1
     
    32:46
    Auston Matthews se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve slibné střelecké pozici a dobře mířil ke vzdálenější levé tyči, Ryan Miller ale předvedl skvělý zákrok a levým betonem jeho pokus vyrazil!
     
    35:30
    Hra nabrala obrovské tempo a puk míří z jedné strany ledové plochy na druhou. Ryan Miller se nyní vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Maple Leafs a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, což se mu podařilo.
     
    35:45
    Michael Chaput dostal dvě minuty za sekání a Toronto Maple Leafs má k dispozici třetí přesilovou hru.
     
    36:04
    Tyler Bozak v blízkosti levé tyče mířil krásnou střelou do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Ryan Miller ale vytáhl fantastický zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:59
    James van Riemsdyk v poslední sekundě druhé třetiny zkusil vypálit od modré čáry, jeho následná tvrdá střela s příklepem ale zamířila mimo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Sven Baertschi v úvodu druhé třetiny z blízkosti poslal puk mezi betony Frederika Andersena a poslal Vancouver do dvoubrankového vedení, na které na začátku druhé poloviny utkání dokázal v přesilové hře z dorážky zareagovat James van Riemsdyk a vrátit Maple Leafs zpět do zápasu. Skóre po druhé třetině. Vancouver Canucks 2 Toronto Maple Leafs 1.
    Van Riemsdyk vrátil Toronto v souboji o Kanadu zpět do hry.

     
    Druhá třetina začne přibližně ve 3:01.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Jeden z hlavních rozhodčích zkontroloval upevnění brány domácího Ryana Millera a poté v Rogers Areně začala závěrečná část utkání, do které Canucks v souboji o Kanadu vstupují s jednobrankovým vedením 2:1.
     
    41:15
    Ryan Miller předvedl skvělý zákrok, po kterém se v blízkosti pravé tyče snažil dostat k dorážce Mitchell Marner, brankář Vancouveru ale po skvělém přesunu puk zastavil a podržel svůj tým!
     
    41:29
    Vancouveru se v rychlém sledu podél střídaček dvakrát nepodařilo rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění.
     
    41:42
    Auston Matthews na pravém křídle zamíchal s pukem a z ostrého úhlu se pokusil zaskočit Ryana Millera, jeho střela zápěstím ale byla sražena mimo.
     
    41:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Zach Hyman krásnou přihrávkou zpoza brány našel před brankovištěm AUSTONA MATTHEWSE, který z blízkosti zamířil nad levým betonem Ryana Millera přesně k pravé tyči – 2:2! Asistence: Zach Hyman a Martin Marinčin.
    41:56 Auston MATTHEWS - 2:2
     
    44:27
    Zach Hyman se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jeho následná střela ale zamířila těsně nad ledem těsně mimo!
     
    47:13
    Morgan Rielly dostal menší trest za podržení a Vancouver může v přesilové hře získat ztracené vedení zpět.
     
    48:56
    Sven Baertschi na vrcholu levého kruhu pro vhazování v závěru přesilové hry bez přípravy napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která letěla těsně nad ledem a od brusle jednoho z hráčů Maple Leafs se odrazila do ochranné sítě.
     
    49:13
    Vyloučený Morgan Rielly se vrátil zpět na ledovou plochu a Toronto hraje po přečkání přesilové hry Canucks v plném počtu. Utkání pokračuje za nerozhodného stavu 2:2.
     
    50:05
    Henrik Sedin dostal dvě minuty za hákování a Maple Leafs si po přečkání oslabení zahrají vzápětí přesilovou hru, během které mohou utkání otočit na svou stranu.
     
    51:26
    Auston Matthews nejprve promáchl puk v obrovské šanci, během které mohl puk v blízkosti pravé tyče uklízet do prázdné brány, a vzápětí zamířil do náruče připraveného Ryana Millera!
     
    52:01
    Bo Horvat mohl rozhodnout, jeho střela z levého kruhu pro vhazování ale zamířila vedle bližší levé tyče.
     
    52:05
    Henrik Sedin naskočil zpět na led a Vancouver Canucks hraje po přečkání dvou obrovských šancí Austona Matthewse v plném počtu.
     
    55:07
    Maple Leafs z levého křídla posílali před bránu nebezpečnou přihrávku na teč, žádnému z hostujících hráčů se ji ale nepodařilo usměrnit na bránu, kterou hájí Ryan Miller.
     
    56:54
    Henrik Sedin se ocitl na levém křídle v postavení mimo hru a po přerušení hry přichází na řadu krátká reklamní přestávka.
     
    57:38
    Tyler Bozak po propadnutí Canucks v obranném pásmu nebezpečně vypálil na levém křídle z nulového úhlu, Ryan Miller by ale připraven a po skvělém zákroku zabránil tomu, aby se puk od jeho výstroje odrazil do brány!
     
    58:08
    Nikita Zajcev na pravém křídle od modré čáry nahazoval puk na bránu, jeho nahození ale bylo v kruhu pro vhazování zablokováno.
     
    59:00
    Do konce normální hrací doby zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:02
    Ryan Miller podržel Vancouver fantastickým zákrokem a poté se chystal zasáhnout proti střele Austona Matthewse z pravého kruhu pro vhazování, jeho pokus byl ale zablokován!
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Daniel Sedin a Sven Baertschi poslali Vancouver během necelých 23 minut utkání do dvoubrankového vedení, na začátku druhé poloviny utkání ale vrátil Maple Leafs zpět do zápasu James van Riemsdyk, který využil přesilovou hru, a na začátku třetí části vyrovnal Auston Matthews. Skóre po třetí třetině. Vancouver Canucks 2 Toronto Maple Leafs 2.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:30
    Tyler Bozak se v blízkosti pravé tyče po fantastickým zákroku Ryana Millera levým betonem dostal k dorážce a už se zdálo být rozhodnuto, jenže brankář Vancouveru si dokázal senzačně poradit i s jeho pokusem a poté puk na brankové čáře zalehl!
     
    61:27
    Jake Gardiner byl zřejmě hráčem, který prudce vypálil na pravém křídle od modré čáry, Ryan Miller byl ale připraven a nadvakrát jeho jedovatou ránu zastavil.
     
    63:38
    Jake Gardiner se dostal mezi kruhy pro vhazování do slibné šance, jeho pokus ale skončil na výstroji Ryana Millera, který předvedl další z řady skvělých zákroků!
     
    64:00
    Do konce prodloužení zbývá odehrát 1 minuta.
     
    64:30
    Troy Stecher se dostal do samostatného úniku, který se pokoušel zakončit střelou k pravé tyči, Frederik Andersen ale vytáhl fantastický zákrok, když puk těsně nad ledem mířící za jeho záda ukryl v lapačce!
     
    64:35
    James van Riemsdyk byl zřejmě tím hráčem, který mohl rozhodnout, jeho střela z blízkosti pravé tyče ale zamířila do výstroje "nepřekonatelného" Ryana Millera.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Pětašedesát minut o vítězi nerozhodlo a na řadu přijdou samostatné nájezdy. Skóre po prodloužení. Vancouver Canucks 2 Toronto Maple Leafs 2.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    1:0
    Markus Granlund zamířil k levé tyči a první samostatný nájezd proměňuje.
     
    1. série
    1:0
    Auston Matthews těsně před bránou změnil rychlost a rychle zamíchal s pukem, v blízkosti levé tyče ale Ryana Millera nepřekonal.
     
    2. série
    2:0
    Bo Horvat před bránou zpomalil a prudkou střelou zápěstím zamířil přesně k levé tyči, stejně jako před ním Markus Granlund! Toronto nyní musí proměnit, jinak je konec.
     
    2. série
    2:1
    Mitchell Marner tlak ustál a prudkou střelou zápěstím k levé tyči udržel Toronto Maple Leafs ve hře.
     
    3. série
    2:1
    Brandon Sutter po oblouku na pravé straně zrychlil a v blízkosti vzdálenější levé tyče svou střelou orazítkoval pravý beton Frederika Andersena.
     
    3. série
    2:1
    Tyler Bozak zpomalil a z mezikruží se snažil zamířit nad lapačku Ryana Millera, brankář Vancouveru ale předvedl skvělý semafor a puk lapačkou vyrazil před sebe.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Vancouver Canucks.
    Autorem vítězné branky je BO HORVAT.
    Bo HORVAT - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Toronto sice dokázalo v Rogers Areně smazat dvoubrankový náskok Vancouveru, hokejisté Canucks ale dokázali svému soupeři oplatit vysokou porážku z 6. listopadu, když rozhodující samostatný nájezd proměnil Bo Horvat. Konečný výsledek. Vancouver Canucks 3 Toronto Maple Leafs 2 po nájezdech.
     
    Statistiky: Střely na bránu: 24-40; Zablokované střely: 8-7; Vhazování: 56%-44%; Hity: 25-24; Přesilové hry: 0/2-1/4; Trestné minuty: 13-9.
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Ryan Miller (VAN) 38 zák., 2 góly, 95,0%
    2. James van Riemsdyk (TOR) 1+0
    3. Bo Horvat (VAN) 0+0
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Marinčin (TOR) 0+1, 1 střela, čas na ledě 20:28
    Roman Polák (TOR) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:33 (04:01:21)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. D. Sedin (Sbisa, H. Sedin), 23. Baertschi (Burrows, Trjamkin), rozh. náj. Horvat – 32. J. van Riemsdyk (Bozak, Rielly), 42. Matthews (Hyman, Marinčin)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Markus Granlund (VAN)
    1:0   Auston Matthews (TOR)
    2. série:
    2:0   Bo Horvat (VAN)
    2:1   Mitchell Marner (TOR)
    3. série:
    2:1   Brandon Sutter (VAN)
    2:1   Tyler Bozak (TOR)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Sbisa, Stecher, B. Hutton, Gudbranson, Trjamkin, Larsen – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Brandon Sutter – Baertschi, Horvat, Burrows (A) – Markus Granlund, Chaput, Eriksson – Skille, B. Gaunce, Megna.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Enroth) – Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Marinčin, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Hyman, Matthews, Co. Brown – Komarov (A), Kadri, Sošnikov – M. Martin, W. Nylander, Ben Smith.

    Rozhodčí: Brad Watson, Jean Hebert. Čároví: Mark Wheler, Kiel Murchison

    Diváci: 18865
    bahis siteleri