Nitra – Košice 3:2 (kon.) | Martin – Nové Zámky 3:4 (kon.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 0:3 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 2:0 (kon.) | Žilina – Poprad 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
HK Nitra
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
HC Košice
sk Neděle 04.12.2016, 15:00 • Nitra Aréna, Nitra • Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Valent – Ordzovenský, Milam, Mezei, Rais, Kuzma, Pupák, Chalupa, König – Blackwater, Slovák, Macík – König, Krištof, Štefanka – Bajtek, Paukovček, Ručkay – Piačka, Ondrušek, Šille

    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Vašíček, Deyl, Šedivý, Dudáš, Šmach, Matejka, Jankovič – Nagy, Suja, Bicek – Milý. Boltun, Hričina – Varga, Hruška, Bartánus – Bartoš, Klíma

    Rozhodca: Mrkva, Úlehla – Stanzel, Tvrdoň.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:19
    Úvodné buly pre Košice, ktoré sa s pukom stiahli pred Habala. Ten mal v úvode drobné problémy, avšak nie až v takom rozsahu, aby puk mohol prepadnúť do jeho siete.
     
    00:57
    Šedivý puk nastrelil na zadný mantinel, tam ale zahrali domáci hokejisti na výbornú a voľný puk včas pokryli. Znamenalo to tak koniec útočnej akcie Košíc.
     
    01:24
    Na opačnej strane klziska snaha o protiútok Nitry, tam však Ručkay nedokázal spracovať skackajúci puk. Bolo to tak bez streleckého zakončenia.
     
    01:34
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Bartánus – 2 min., podrazenie).
     
    01:45
    Nitra v úvode presilovky puk nahodila na Habala, ktorý sa musel mat na pozore. Pred skúseným gólmanom z Česka totiž nebezpečne operoval Slovák, ten bol ale na Habala prikrátky.
     
    01:58
    Nitra dala gól!
    Marek Slovák zabojoval za bránkou, posunul puk na pravú stranu, odkiaľ sa posunul k modrej čiare. Tu sa do neho oprel Milam. Zdalo sa, že bol ten puk ešte tečovaný, za strelca gólu je každopádne označený JAMESON MILAM. Asistencie: Judd Blackwater, Marek Slovák.
    01:58 Jameson MILAM - 1:0
     
    02:59
    Košičania s pukom v hĺbke vlastnej defenzívy, oba celky striedajú počas hry.
     
    03:08
    V dobrej šanci aj Košice, ktoré puk nahodili na Valenta. Ten mal drobné problémy s pukom, preto bol nepochybne rád, že sa už Klíma k zakončeniu nedostal.
     
    03:58
    Veľmi pekná individuálna akcia v podaní Mareka Bartánusa, ktorý puk zaviezol do útočného pásma, kde napokon aj sám dobre vypálil. Strela smerovala medzi betóny gólmana, avšak Valent ich dokázal včas sklepnúť.
     
    04:57
    Na opačnej strane snaha Macíka, jeho ranu dobre zblokoval Ondřej Šmach. Puk tak skončil v rohu klziska.
     
    05:08
    Zakázané uvoľnenie v podaní domácich, hra sa presunie k ľavačke Michala Valenta. Domáca Nitra v tejto chvíli nemôže striedať.
     
    05:58
    Bartošovi jeho rozohrávka príliš nevyšla, aktívne Košice sa však k puku napokon predsa len dostali. Veľmi dobrú prácu odviedol Bicek, ktorý získal puk pre Klímu. Ten sa z veľkého uhla rozhodol vypáliť, napokon však trafil Valenta len do hrude.
     
    06:09
    Zakázané uvoľnenia na oboch stranách, tým posledným sa prezentovali Košice.
     
    06:29
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Matejka – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    06:45
    Nitra dala gól!
    A Nitra využíva aj druhú presilovú hru. Domáci celok sa usadil v pásme súpera a aj s trochou šťastia skórovali. Vašíček v snahe zblokovať prihrávku svojou hokejkou puk poslal pomedzi Habalove betóny do siete. Za strelca gólu označený JUDD BLACKWATER. Asistencia: Jameson Milam.
    06:45 Judd BLACKWATER - 2:0
     
    07:29
    Šedivého nahodenie ešte Hričina mierne tečoval, skackajúci puk ale smer výraznejšie nezmenil. Aj preto si na svoje konto pripísal Valent úspešný zákrok.
     
    07:46
    Tibor Varga sa rozbehol za pukom, napokon sa pískalo zakázané uvoľnenie v neprospech Nitry. Vhadzovať sa tak bude po ľavici Michala Valenta.
     
    08:31
    Suja napádal rozohrávku Mezeia, ten puk ale napokon skončil v rohu klziska. Tam sa už rýchlonohý korčuliar Košíc nepúšťal, napokon, potreboval prestriedať.
     
    08:58
    Pomerne často sa teraz domáci celok natlačil do ofsajdovej pozície, zväčša to bolo kvôli zbytočnej kľučke pred útočnou modrou čiarou. Na takéto situácie možno reagovať len ťažko.
     
    09:54
    Nagy si puk niekoľkokrát posunul s Bartánusom, aby napokon druhý menovaný predsa len vypálil. Strela z medzikružia bola ale nepresná a puk skončil len na zadnom mantineli.
     
    10:35
    Na opačnej strane klziska snaha Nitry, avšak tentokrát to nebolo vôbec presvedčivé. Prihrávka totiž smerovala do rohu klziska, kde už získal voľný puk pre svoj tím skúsený Hruška.
     
    11:19
    Košičania sa s pukom pretlačili pred Valenta, kde sa prezentovali aktívnym napádaním. Všetko napokon skončilo dobrou prihrávkou na Bartoša, ktorý zakončoval bekhendom len do pripraveného brankára Nitry.
     
    12:01
    Ďalšia strela, tentokrát v podaní Šedivého. Reprezentačný obranca sa napriahol pri modrej čiare, Valent ale zareagoval včas a letiaci puk ľavým betónom vykopol do bezpečnej zóny.
     
    12:56
    Bolo nariadené trestné strieľanie v prospech Nitry!
     
    12:56
    Macík sa rozbehol proti Habalovi, nevymýšľal ale nič svetoborné. Strela medzi betóny sa neujala, Habal zachoval chladnú hlavu a ten puk poľahky vyrazil pred seba.
    12:56 Macíkove neúspešné trestné strieľanie
     
    13:47
    Nitra sa ocitla v ďalšej stopercentnej šanci. Košická defenzíva vyprodukovala neskutočnú chybu a nechala Ručkaya preniknúť do samostatného nájazdu. Habal s famóznym zákrokom.
     
    13:58
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Pupák – 2 min., hrubosť).
     
    13:58
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Klíma – 2 min., hrubosť).
     
    14:47
    Košice so zakázaným uvoľnením, vhadzovať sa bude po ľavici Habala.
     
    15:20
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Piačka – 2 min., sekanie).
     
    15:31
    Košičania majú k dispozícii presilovku štyroch proti trom, uvidíme, ako sa počas nej bude východniarom dariť.
     
    15:42
    Puk ale letí k bránke hostí. Nitra je dnes v defenzíve mimoriadne pozorná, čo platilo aj v tomto prípade. Pokračovať budeme presilovkou Košíc v pomere 5 proti 4.
     
    16:11
    Strela od modrej nebola myslená vôbec zle, ten puk ale tesne minul priestor troch žrdí. Tvrdá rana sa odrazila od mantinelu späť k bráne, tu už puk Valent prikryl.
     
    16:27
    Habal musel hru prerušiť, takéto momenty budú Nitre rozhodne vyhovovať.
     
    17:09
    Šmach posunul puk na pravú stranu, kde sa nachádzal Hričina. Ten spravil krok dopredu a zvolil tvrdú strelu, ňou ale len otestoval odolnosť Mezeia.
     
    17:58
    Nitra medzičasom s päticou korčuliarov, pokračujeme s plným počtom hráčov na oboch stranách.
     
    18:19
    Medzičasom sa nám začali posledné dve minúty prvej tretiny.
     
    18:58
    Zdalo sa, že sa bude pískať prihrávka rukou v podaní domácej Nitry, puku sa ale trochu dezorientovane dotkol Peter Bartoš, a tak sa mohlo v zápase pokračovať ďalej.
     
    19:51
    Momentálne prebiehajú posledné sekundy prvej tretiny, zdá sa, že pred prestávkou sa už v Nitre neudeje nič zaujímavé.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po prvej tretine platí stav 2:0 v prospech domácej Nitry, tá totiž dvakrát využila výhodu presilovej hry. Domáci celok tak do šatní odíde s výraznou psychickou výhodou.

    Druhá tretina sa začne približne o 15:57.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:12
    Úvodné buly druhej tretiny opäť v prospech Košíc. Tie budú musieť svoje šance premieňať, v opačnom prípade totiž môžu na bodový zisk v dnešnom stretnutí zabudnúť.
     
    20:57
    Nagy sa snažil puk zaniesť po ľavom krídle pred Valenta, o puk ale prišiel hneď pri modrej čiare. Zo stredného pásma pritom padajú góly skutočne len sporadicky.
     
    21:19
    Hra sa opäť prerušovala, tentokrát totiž Martin Dudáš zahral so zdvihnutou hokejkou. Vylučovať sa nebude, vhadzovať ale budeme po pravici Habala.
     
    21:48
    V úvode prostrednej časti zápasu sa hra poriadne kúskuje a zbytočne tak stráca na svojom tempe. My len veríme, že to nebude dlhodobejší efekt, napokon, podobné obrázky by tomuto stretnutiu nesvedčali.
     
    22:00
    Košice dali gól!
    A je znížené! Veľmi dobrú prácu teraz pri mantineli odviedol Bicek, ktorý puk posunul Nagyovi. Ten zasa pri ľavom kruhu skúsene našiel Suju a prvý košický center JAKUB SUJA už nezaváhal. Asistencie: Ladislav Nagy, Radek Deyl.
    22:00 Jakub SUJA - 2:1
     
    22:31
    Na ľade teraz ostal nepríjemne ležať košický bek Jiří Vašíček Veríme, že to nebude niť vážne, Košice majú napokon so svojou obranou vážne problémy.
     
    22:45
    Vašíček napokon musel v sprievode realizačného tímu odísť do kabíny. Vyzeralo to na problémy s rukou, kto vie, či sa Vašíčkovi neobnovilo zranenie so zlomeným palcom ľavej ruky.
     
    22:53
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Šedivý – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    23:18
    Macík puk posúval pred bránku, Košice sa ale v celej situácii zorientovali najlepšie a puk odpálili až k bránke svojho súpera.
     
    23:51
    A ďalšie vyhodenie, tentokrát v podaní Boltuna. Košičania sa v úvode oslabenia dobre bránia, Nitra zatiaľ tretí presilovkový gól nepridala.
     
    24:10
    Na ľadovej ploche leží aj Krištof! Nuž, so zraneniami to dnes nevyzerá zatiaľ vôbec dobre, aj keď sa zdá, že Krištof na tom bude podstatne lepšie, ako jeho náprotivok Vašíček.
     
    24:10
    Krištof sa napokon bude môcť opäť zapojiť do hry.
     
    24:30
    Marek Slovák prechod stredným pásmom absolútne nezvládol a podcenil prihrávku v podaní Mezeia. Napokon z toho bolo len zakázané uvoľnenie Nitry, vhadzovanie po pravici Michala Valenta.
     
    24:55
    Košičania aj naďalej pokračujú v dobrom bránení, zdá sa, že hostia sa už počas vylúčenia Šedivého ubránia. Nitra si počas tejto presilovky nevypracovala ani jednu šancu.
     
    25:11
    Šedivý už medzičasom na ľadovej ploche.
     
    25:45
    Kuzma posunul puk smerom k bránke Vladislava Habala, ktorý chcel rozohrať na svojich spoluhráčov, napokon ale musel hru prerušiť. Nitra aj naďalej pokračuje v aktívnom napádaní.
     
    26:34
    Zaujímavá snaha trojice Košičanov, Hričina to teraz myslel veľmi dobre, avšak jeho prihrávka pred bránkovisko zadnou stranou čepele skončila len na pozornej defenzíve súpera.
     
    27:01
    Skúsený Marek Bartánus sa odvážil na parádny výpad, už-už sa zdalo, že si poradí s trojicou súperov, v poslednej chvíli bol však o puk pripravený. Nuž, toto mohol byť gól minimálne kola.
     
    28:20
    Boltun posunul v strednom pásme na Hričinu, ten spravil dva či tri kroky, presunul sa do pásma a odtiaľ skúsil vypáliť. Do strely sa ešte hodil Kuzma, ktorý puk dobre zrazil na ochrannú sieť.
     
    28:32
    Tak to je neskutočné! Košičania majú ďalšieho zraneného korčuliara, je ním Juraj Milý. Milý bol nepríjemne zrazený Ručkayom, možno tam ešte bol kontakt s hokejkou súpera.
     
    28:32
    Arbitri sa ešte radili, vylučovať sa ale nebude. Juraj Milý si medzičasom sadol na striedačku, kde je aj naďalej ošetrovaný. Nám ostáva len veriť, že bude technicky mimoriadne vyspelý hráč v poriadku.
     
    29:05
    Bartánus puk posunul do stredu plochy, kde sa ponáhľal Šedivý. Ten sa ešte presunul k modrej čiare, odkiaľ to skúsil priamou strelou, avšak puk bol včas zblokovaný do ochranného sita za Valentovou bránkou.
     
    29:26
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Matejka – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    30:00
    Z riadnej hracej doby uplynula jej presná polovica.
     
    30:01
    Tak toto bolo poriadne nebezpečné! Nitra počas presilovky prepadla v útočnej tretine, nechala do brejku ujsť súperovho kapitána Ladislava Nagya, ktorý si ešte obkorčuľoval okolo bránky a následne skúsil zakončiť. Valent mal čo robiť, aby ten puk pred čiarou udržal.
    30:01
     
    31:19
    Zdá sa, že Nitra už túto presilovku nevyužije.
     
    31:54
    Na ľade medzičasom vidíme aj Juraja Milého, to je pre ďalší vývoj stretnutia nepochybne dobrá správa.
     
    32:26
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Bicek – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    32:41
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Milam – 2 min., seknutie).
     
    32:44
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Blackwater – 2 min., hákovanie).
     
    32:45
    Košice majú k dispozíciu presilovku štyroch proti trom, Nitra to absolútne nezvládla a dvakrát zbytočne faulovala Nagya.
     
    33:09
    Košice puk držia pred Valentom a na súperovu obranu vyvíjajú veľký tlak.
     
    33:21
    Napokon sa ale domácim podarilo oslobodiť, puk smeruje aspoň do stredného pásma.
     
    33:45
    Šedivý puk nepochopiteľne pustil jednoduchý puk do stredného pásma, Košičanom táto presilovka príliš nevychádza.
     
    34:15
    Puk je pri Habalovi, Nitra sa dobre bráni.
     
    34:40
    Jiří Bicek sa teraz poriadne oprel do puku, ten vyletel po kontakte s telom Valenta veľmi vysoko. To Nitre vyhovovalo, Košice totiž stratili dôležité sekundy.
     
    35:19
    Sily na hracej ploche sa nám medzičasom vyrovnali.
     
    36:17
    Sekundy teraz plynú pomerne rýchlo. Primárnym cieľom Nitry bude teraz v zvyšku prostrednej časti neinkasovať, v opačnom prípade by mohla mať cestu za víťazstvom ešte poriadne sťaženú.
     
    36:52
    Na ľade sa spustila bitka, najkomickejšie to pritom vyzeralo pri dvojici Slovák – Šmach. Nitriansky útočník sa totiž snažil rozdávať rany skúsenému bekovi Košíc, ten ho ale šikovne chytil okolo hlavy a nechal ho udierať do vzduchu.
     
    36:52
    Slovák tam ale zhodil rukavice, Šmach si ich nechal na rukách. Očakávame tak zvýšený trest na strane domácej Nitry.
     
    36:53
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Slovák – 5 min. + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).
     
    36:53
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Blackwater – 2 min., hrubosť).
     
    36:53
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Matejka – 5 min., hrubosť + osobný trest do konca zápasu, hrubosť).
     
    37:55
    Hra stratila na svojom tempe, na ľadovej ploche sa neudialo nič zaujímavé.
     
    38:59
    Nitra dala gól!
    Nitra sa v závere druhej tretiny dostáva opäť do dvojgólového vedenia, strelou z ideálneho priestoru sa o to postaral FILIP BAJTEK. Asistencie: Michal Krištof, Juraj Štefanka.
    38:59 Filip BAJTEK - 3:1
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:54
    Začala sa posledná tretina, budeme zvedaví na to, či aj posledná časť dnešného stretnutia.
     
    41:01
    Nitra v úvode v dobrej šanci na skórovanie, Paukovček však puk poslal len do lapačky Vladislava Habala. Ten si dnes na svoje konto pripísal niekoľko skvelých zákrokov.
    41:01
     
    41:14
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Krištof – 2 min., držanie).
     
    41:24
    Šedivý posunul puk na modrej čiare Nagyovi, ktorý sa netradične posunul do pozície obrancu, táto rana ale ostala v moci Michala Valenta.
     
    41:50
    Košičania vo veľkom tlaku, Nitra zatiaľ odoláva.
     
    42:19
    Až zbytočne to chceli Košičania vyšperkovať, hostia sa báli zahrať jednoduchú útočnú akciu s priamym streleckým zakončením, a tak sa Nitra oslobodila.
     
    42:58
    Šmach puk v útočnej tretine nezachytil, ďalšie cenné sekundy v prospech domáceho celku, ktorý sa tak aj naďalej dobre bráni.
     
    43:05
    To už skutočne nie je možné, na ľade je ďalší hokejista, tentokrát je to Kuzma. Vyzerá to tak, že má domáci hokejista problém s pravou nohou.
     
    43:40
    Medzičasom pokračujeme v hre s plným počtom korčuliarov na oboch stranách. Nitra sa dokázala v oslabení ubrániť, to môže byť jeden z rozhodujúcich faktorov v dnešnom stretnutí.
     
    43:58
    Košičania ale zbrane ešte rozhodne nevzdávajú, čo sa rozhodol preukázať aj Ladislav Nagy. Ten nabral rýchlosť a stredom sa predral do tretiny súpera, Valent si však následnú strelu pritlačil o hruď.
     
    44:54
    Oba celky sa v tejto chvíli rozhodli prestriedať kompletné pätice korčuliarov počas hry.
     
    45:46
    Radek Deyl zachytil puk za bránkou Habala, tam ale Nitra napádala rozohrávku súpera veľmi vysoko, a tak Košice budú musieť založiť postupnú útočnú akciu.
     
    46:18
    Juraj Štefanka teraz v snahe o rýchlu rozohrávku zahral na ľadovej ploche rukou. To je, pochopiteľne, proti pravidlám, a tak sa hra musela prerušiť.
     
    47:19
    Marek Bartánus sa po pravom krídle presúval do útočnej tretiny Košíc, kam napokon mala smerovať aj prihrávka hostí, ten puk bol ale včas zastavený.
     
    47:54
    Smerom dopredu sa výraznejšie nepresadil ani Ladislav Nagy, Nitra sa v ostatných minútach stiahla s piatimi korčuliarmi do vlastnej tretiny. Zdá sa, že domáci už budú brániť dvojgólový náskok.
     
    48:53
    Nahodenie Vargu na zadný mantinel sa odrazilo na ľavú stranu, odkiaľ sa s pukom rozbehol technicky zdatný Hričina. Ten sa presunul k vzdialenejšej žrdi a ohrozil Valenta, ten je dnes v Nitre azda najsilnejším článkom.
     
    50:00
    Do konca riadnej hracej doby ostáva posledných 10 minút.
     
    50:21
    Judd Blackwater mal zablokovanú hokejku, preto sa k lepšiemu streleckému zakončeniu nedostal. Oba celky budú striedať počas hry, dlhší čas sa totiž neprerušovalo.
     
    50:31
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Hričina – 2 min., sekanie).
     
    51:02
    Nitra je usadená v pásme súpera, zatiaľ je to ale bez lepšieho streleckého zakončenia.
     
    51:20
    To sa zmenilo v tejto chvíli, kedy sa do puku poriadne oprel Branislav Mezei, avšak tvrdá rana od modrej skončila v moci pozorného Vladislava Habala.
     
    51:45
    Košičania sa oslobodili, puk preletel cez všetky čiary. Postaral sa o to robustný Dudáš, ktorý donútil súperovho gólmana zahrať palicou.
     
    52:02
    Hra sa prelievala zo strany na stranu, pohotovou reakciou sa teraz prezentoval Habal, ktorý skryl Macíkovu strelu vo svojej lapačke. Vhadzovať sa bude pri košickej bránke.
     
    52:35
    Tomáš Hričina sa medzičasom vrátil na hraciu plochu, pokračujeme v hre s piatimi korčuliarmi na oboch stranách.
     
    52:56
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Paukovček – 2 min., podrazenie).
     
    53:40
    Košičania vo veľkej šanci, Bartánus poslal parádnu prihrávku priamo pred bránku, tam ale neskóroval ani Bicek, ani jeho spoluhráč.
     
    54:02
    Košice dali gól!
    Tak zápas je ešte poriadne zdramatizovaný! Opäť mal v góle prsty Bartánus, ktorý našiel Suju, ten zasa milimetrovým pasom Biceka. Dnes si ten gól JIŘÍ BICEK skutočne zaslúžil. Asistencie: Jakub Suja, Marek Bartánus.
    54:02 Jiří BICEK - 3:2
     
    55:13
    Posledných päť minút riadnej hracej doby, Košičania zrejme ešte vrhnú posledné sily v snahe vyrovnať do útoku.
     
    55:19
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Ondrušek – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    55:45
    Puk je v pásme Nitry, Košice kombinujú.
     
    55:58
    Bartánusova prihrávka zachytená a vyhodená, puk letí k Habalovi. Takéto momenty budú Nitre rozhodne vyhovovať.
     
    56:20
    O puk prišiel aj Boltun, Košičania by mali byť v útočných radoch jednoznačne dôraznejší.
     
    56:45
    Pískalo sa navyše postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku, tým previnilcom bol Tomáš Hričina. Vhadzovanie v strednom pásme, výhoda pre Nitru.
     
    56:45
    Oddychový čas hostí.
     
    57:09
    Máme tu posledné tri minúty riadnej hracej doby. Puk je v strednom pásme, kde ho bude chcieť domáca Nitra podržať čo najdlhšie.
     
    57:40
    Sily na ľadovej ploche sa medzičasom vyrovnali.
     
    58:02
    Habal zatiaľ ostáva vo svojej bránke a ak sa obraz hry nezmení, s najväčšou pravdepodobnosťou to tak aj ostane. Puk je totiž v strednom pásme.
     
    58:28
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Milam – 2 min., sekanie).
     
    58:30
    Košičania hrajú power-play, Habal na striedačku, hrá sa v pomere 4 Nitrania a 6 Košičanov!
     
    59:00
    Posledná minúta, zatiaľ je to bez lepšej strely.
     
    59:11
    Nitra pod obrovským tlakom, domáci aj so šťastím odolávajú!
     
    59:30
    Puk je v strednom pásme, zrejme posledná šanca pre Košice.
     
    59:52
    Ešte závar, už z toho ale nič nebude.
     
    Koniec zápasu. (17:29:43)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 2. Milam (Blackwater, Slovák), 7. Blackwater (Milam), 39. Bajtek (Krištof, Štefanka) – 22. Suja (Nagy, Deyl), 55. Bicek (Suja, Bartánus)


    HK Nitra: Valent – Ordzovenský, Milam, Mezei, Rais, Kuzma, Pupák, Chalupa, König – Blackwater, Slovák, Macík – König, Krištof, Štefanka – Bajtek, Paukovček, Ručkay – Piačka, Ondrušek, Šille
    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Vašíček, Deyl, Šedivý, Dudáš, Šmach, Matejka, Jankovič – Nagy, Suja, Bicek – Milý. Boltun, Hričina – Varga, Hruška, Bartánus – Bartoš, Klíma

    Rozhodčí: Mrkva, Úlehla – Stanzel, Tvrdoň
    bahis siteleri