Boston – Colorado 2:4 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 6:5 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 3:2 (kon.)
Montreal – New Jersey 5:2 (kon.) | Tampa – Vancouver 1:5 (kon.) | Florida – Pittsburgh 1:5 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 1:2 (kon.) | Dallas – Nashville 5:2 (kon.) | Arizona – Calgary 1:2 (po pr.)
Los Angeles – Carolina 1:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
Vancouver Canucks
Pátek 09.12.2016, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:58 Jack SKILLE - 1:5
     
    53:58
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Ani Vasilevskij neodejde z dnešního utkání bez inkasovaného gólu. Gaunce vybojoval puk u mantinelu a předal ho JACKU SKILLEMU, který svým druhým gólem kompletuje pověstného "bůra" v síti Lightning. Hostující útočník poslal puk o břevno za záda ruského brankáře. Asistence: Brendan Gaunce.
    39:59 Jayson MEGNA - 1:4
     
    39:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Mé konstatování, že se třetina už jen dohrává bylo mylné! V posledních sekundách se dostali hostující hráči do přečíslení dva na jednoho, což dokázali využít. Daniel Sedin přihrál přesně na hůl JAYSONA MEGNY, jehož zakončení mířilo nad lapačku přesouvajícího se Bishopa. Asistence: Daniel Sedin.
    31:46 Jonathan DROUIN - 1:3
     
    31:46
    Tampa právě vstřelila branku!
    A máme tu snížení domácích! Filppula pálil z pravé strany jen do Millera, jenže jeden z hostujících beků nedokázal dobře odpálit puk. Pouze černou gumu posunul na hůl JONATHANA DRUINA, který se nemýlil. Asistence: Valtteri Filppula, Luke Witkowski.
    26:01 Jayson MEGNA - 0:3
     
    26:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Elitní formace hostujícího celku, kde místo Suttera nastoupil Megna, zavařila Tampu v jejím pásmu, následně přidala třetí gól. Biegovo nahození od modré čáry šikovně tečoval do protipohybu brankáře Bishopa právě JAYSON MEGNA. Domácí kouč ještě požádal o přezkoumání videa kvůli možnému ofsajdu, rozhodčí ovšem jen potvrdili regulérnost třetí branky Kosatek. Asistence: Alex Biega, Nikita Trjamkin.
    09:03 Erik GUDBRANSON - 0:2
     
    09:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí se vůbec nemohou dostat do hry, nyní navíc Tampě nepomohl brankář Bischop, který chyboval po odrazu puku zpoza brány. ERIK GUDBRANSON nahodil puk od modré jen do zadního mantinelu, kotouč se ale odrazil do brankoviště, odkud si ho přesouvající se Bishop srazil lapačkou za brankovou čáru. Bez asistence.
    03:50 Jack SKILLE - 0:1
     
    03:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí dlouho drželi hosty v jejich obranném pásmu, přesto nakonec inkasovali. JACK SKILLE se dokázal prosmýknout podél pravého mantinelu, přes Kučerova se natlačil až před branku, odkud zavěsil puk přímo pod horní tyč. Asistence: Erik Gudbranson.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 32. Drouin (Filppula, Witkowski) – 4. Skille (Gudbranson), 10. Gudbranson, 27. Megna (Biega, Trjamkin), 40. Megna (D. Sedin), 54. Skille (B. Gaunce)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Strålman (A), Hedman, Šustr, Garrison, Coburn, Witkowski – Kučerov, Naměstnikov, Killorn – Vermin (A), T. Johnson, Palát – Drouin, Filppula, Point – J.T. Brown, Paquette, Boyle.
    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Gudbranson, B. Hutton, Stecher, Sbisa, Biega, Trjamkin – Brandon Sutter, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Megna, Markus Granlund, Eriksson – Burrows (A), Horvat, Baertschi – Skille, Chaput, B. Gaunce.
    bahis siteleri