Lipt. Mikuláš – Martin 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 2:1 (kon.) | Košice – Zvolen 2:0 (kon.)
Poprad – Trenčín 3:2 (kon.) | Nitra – Žilina 4:1 (kon.)
konec
HK Nitra
4:1 (0:0, 4:1, 0:0)
MsHK Žilina
sk Středa 28.12.2016, 18:00 • Nitra aréna • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hokejisti Nitry pokračujú vo svojej úspešnej sérii na domácom ľade. Po prvýkrát v sezóne dokázali zdolať hokejistov Žiliny, ktorých pokorili po výsledku 4:1. Góly padali len v prostrednej tretine, hoci aj v tej záverečnej sme videli niekoľko nádejných šancí. Najlepším hráčom domáceho tímu sa stal brankár Juraj Halo, ktorý tak výborne zastúpil Michala Valenta. Na druhej strane si cenu za najlepšieho hráča hostí prevzal Marcel Holovič. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera. (20:22:27)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:29
    Tomáš Tomek si na svoje konto pripisuje úspešný zákrok. Z ľavej strany nahadzoval puk pred bránu Branislav Mezei, no piaty domáci gól z toho nebol.
     
    59:00
    Domáci hokejisti si užívajú záver zápasu a ďakujú svojim za predvedený výkon. Zápas sa nám pomaly prehupol do poslednej minúty duelu.
     
    58:24
    Filip Bajtek to skúsil individuálnou akciou. Možno však mohol hľadať Radoslava Macíka, ktorý korčuľoval do útočného pásma po pravej strane.
     
    57:42
    Zápas sa už pomaličky dohráva. Žilinčania majú puk vo svojom držaní a príliš sa dopredu nehrnú. Je jasné, že Nitra svojho dnešného súpera zdolá.
     
    56:30
    Najproduktívnejší domáci hokejista Michal Krištof mohol skórovať. Peknou sťahovačkou si spravil priestor, ale Tomáš Tomek bol na mieste.
     
    56:11
    Na ľadovej ploche sa opäť trošku zaiskrilo. Vo vzájomnom "objatí" sa ocitli Marek Slovák a Tomáš Prokop. Obaja zúčastnení hráči putujú na trestnú lavicu za údery.
     
    55:35
    Nitrania kontrolujú záver dnešného zápasu. Vďaka efektnej druhej tretine vedú komfortným rozdielom a do tabuľky si zrejme pripíšu cenné tri body.
     
    55:21
    Marek Slovák hľadal pred bránou svojich spoluhráčov z prvého útoku. Tí sa ale do zakončenia nedostali. Ďalšiu šancu budú mať už o chvíľu, keďže sa vhadzuje v útočnom pásme Nitry.
     
    54:48
    Domáci hokejisti si teraz nerozumeli v rozohrávke, a tak rozhodcovia pískajú zakázané uvoľnenie. Po dlhom čase je tak hra prerušená.
     
    54:20
    Václav Stupka mohol zakončovať, no pred bránou ešte hľadal lepšie postaveného Marcela Holoviča. Ten už bol príliš blízko brankára, a tak nemal priestor na zakončenie.
     
    53:38
    Po rozháranom úseku hry sa dostal do koncovky Miroslav Pupák. Domáci obranca sa ocitol tesne pred bránou súpera, no Tomáš Tomek s námahou situáciu vyriešil.
     
    52:16
    Žilinskí hokejisti držia puk za svojou bránou. Hrá sa dlho bez prerušenia, a tak obe mužstvá využívajú poskytnutý čas na striedanie.
     
    51:24
    Václav Stupka sa korčuľoval za pukom, no veľmi dobre čítal hru brankár Juraj Halo. S jeho výkonom môže byť domáci tréner veľmi spokojný.
     
    50:45
    Do dobrej šance sa dostal aj Juraj Štefanka, no z tesnej blízkosti mieril na bránu. Následne sa hostia oslobodzujú len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    49:38
    Žilina mala šancu skorigovať skóre zápasu. Po prihrávke Lukáša Handlovského zakončoval Štěpán Novotný, no domáci brankár predviedol výstavný zákrok.
     
    49:16
    Z pravej strany nahadzoval puk pred bránu súpera Eric Meland. Jeho strelecký pokus ale mieril vedľa žilinskej brány. Domáci následne prichádzajú o pásmo.
     
    48:34
    Juraj Šiška už dnes raz skóroval, a tak je pri chuti. Individuálnou akciou sa dostal do bekhendového zakončenia, no trafil len betóny Tomáša Tomeka.
     
    47:45
    Marek Slovák sa snažil pretlačiť do zakončenia. Po zákroku na neho si domáci fanúšikovia pýtali vylúčenie, no hlavný rozhodca ich nevyslyšal.
     
    47:27
    K strele od modrej čiary sa dostal aktívny nitriansky obranca Matúš Rais. Tomáš Tomek ale jeho strelu dokonale videl a prerušuje hru.
     
    46:34
    Na ľadovej ploche je teraz viac miesta, keďže hráme štyria proti štyrom. Do zakončenia sa dostal Radoslav Macík, no našiel len pozorného Tomeka.
     
    45:50
    Henrich Ručkay sa teraz pustil do výmeny názorov s Danielom Brejčákom. Hlavný rozhodca musel upokojovať vášne a oboch hráčov posiela za údery na trestnú lavicu.
     
    45:17
    Michal Krištof od modrej čiary zakončoval strelou švihom. Trafil len nohy Miroslava Macejka, a tak nemusel zasahovať žilinský brankár.
     
    44:32
    Nitrania opäť zatlačili svojho súpera. Ten sa dokázal ubrániť len za cenu zakázaného uvoľnenia. Unavená pätica hráčov tak ostáva na ľade.
     
    44:04
    Veľká šanca na domácej strane! Matt Cope vybojoval puk za bránou, presným pasom našiel Mareka Slováka, no ten puk netrafil dobre a bránu súpera z úrovne bránkoviska prestrelil.
     
    43:39
    Pekná rýchla akcia v podaní Nitry. Marek Slovák prihrávkou spoza brány našiel Judda Blackwatera, no ten mieril len do hrude brankára Tomáša Tomeka.
     
    42:44
    Žilinčania sa usadili v útočnom pásme. Nitrania ale dôrazne otláčajú súpera mimo nebezpečných priestorov, a tak Juraj Halo nemusí zasahovať.
     
    42:16
    Henrich Ručkay nahodil puk do útočného pásma, ale jeho spoluhráči na tento úmysel nereagovali. Na druhej strane neuspel ani Matúš Matis.
     
    41:37
    Od modrej čiary vystrelil Jakub Drábek. Jeho strela možno smerovala nad bránu súpera, ale Juraj Halo pre istotu zasiahol svojou lapačkou.
     
    41:22
    Obe mužstvá už hrajú v plnom počte hráčov na ľadovej ploche. Hra sa presťahuje pred bránu domáceho tímu, keďže Nitra sa previnila zakázaným uvoľnením.
     
    40:29
    Hokejisti Nitry ešte dohrávajú zvyšnú časť svojej presilovej hry. Od modrej čiary nahadzoval puk pred bránu Jameson Milam, no puk nemieril medzi tri žrde.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Kým v prvej tretine sme góly nevideli, v tej druhej sa s nimi roztrhlo vrece. Oveľa spokojnejší ale môžu byť domáci hokejisti, ktorí prežili tlak súpera a vďaka svojej efektivite vyhrávajú jasne 4:1. Navyše, Žilina sa v prvej polovici tretej tretiny bude musieť zaobísť bez Mareka Hovorku, ktorý dostal osobný trest. Pred záverečnou tretinou všetko vyzerá rozhodnuté, no ktovie, možno sa hostia ešte postarajú o dramatizáciu tohto duelu.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:46
    Hokejistom Žiliny sa podarilo dostať puk aspoň do stredného pásma. Vyzerá to tak, že druhá tretina už žiadny gól neprinesie.
     
    39:16
    Nitrania v úvode svojej presilovky vyslali na bránu súpera niekoľko striel. O tú poslednú sa postaral Marek Slovák, ale Tomáš Tomek bol pripravený.
     
    38:44
    Domáci hokejisti budú mať v závere veľkú šancu prikrášliť svoje vedenie. Za podrazenie totiž dostáva menší trest Marek Hovorka. Okrem toho hosťujúci hráč zbytočne protestoval a dostáva aj 10-minútový osobný trest.
     
    38:15
    Od modrej čiary vystrelil Karol Korím. Žilinský brankár si ale s jeho pokusom poradil, keďže pred ním neclonil prakticky nikto.
     
    37:08
    Nitra dala gól!
    Druhá tretina je pre domácich hokejistov ako z ríše snov. Dokonale využívajú svoju aktivitu a pridávajú ďalší gól. Nitrania sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Zodpovednosť na svoje plecia zobral FILIP BAJTEK a strelou medzi betóny prekonal Tomáša Tomeka. Asistencie: Lukáš Paukovček a Miroslav Pupák.
     
    36:21
    Ďalšia príležitosť na domácej strane. Z ľavej strany najskôr neuspel Michal Krištof a následne neskončila v sieti ani dorážka Mareka Tvrdoňa.
     
    35:39
    Žilinčania mali opäť veľké ťažkosti vo svojom obrannom pásme. Od modrej čiary strieľal Branislav Mezei a brankár Tomek skrotil puk až na dvakrát.
     
    34:47
    Domáci hokejisti mali obrovskú šancu pridať svoj štvrtý gól v zápase. Matt Cope získal puk v útočnom pásme, krížnou prihrávkou našiel osamoteného Mareka Slováka, no ten z tesnej blízkosti neprekonal brankára Žiliny.
     
    34:04
    Nitrianski hokejisti zrazu lietajú na ľadovej ploche. Edmund Piačka obkrúžil bránu a nechýbalo veľa, aby si jeho spätnú prihrávku zrazil do brány Tomáš Tomek.
     
    33:27
    Tentokrát z nitrianskej akcie nič nebude. Henrich Ručkay bol príliš rýchly, a tak čiarový rozhodca signalizuje postavenie mimo hru.
     
    32:31
    Nitra dala gól!
    Zverenci Andreja Kmeča zdvojnásobili svoj náskok. Po ľavej strane prenikol do útočného pásma Marek Tvrdoň, nezištnou prihrávkou našiel na osi ihriska JURAJA ŠIŠKU, ktorý strelou pod brvno prekonal nešťastného Tomeka. Asistencie: Marek Tvrdoň a Branislav Mezei.
     
    32:07
    Na druhej strane mal menšie problémy Juraj Halo. Po strele Marcela Holoviča sa ešte dostával k dorážke Matúš Matis, no napokon sa mu nepodarilo vyrovnať.
     
    31:39
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti opäť udreli ako blesk z jasného neba. Po vyhratom vhadzovaní vystrelil od modrej čiary Karol Korím. Jeho strelu šikovne tečoval JURAJ ŠTEFANKA, a zaznamenáva druhý gól domáceho tímu. Asistencie: Karol Korím a Edmund Piačka.
     
    30:43
    Václav Stupka sa presadil v osobnom súboji s nitrianskym obrancom. Namiesto strely ale chcel obkorčuľovať bránu, čo však nebola dobrá voľba.
     
    29:54
    Václav Stupka prihrávkou spoza brány hľadal Rastislava Konečného. Jediný doterajší strelec Žiliny sa ale do zakončenia nedostal.
     
    29:02
    Marek Slovák potiahol akciu Nitry po pravej strane. Pred bránou hľadal Matta Copea, no ten bol v nebezpečnom priestore dostatočne bránený.
     
    28:24
    Nitrania kopia zbytočné chyby v strednom pásme. Teraz sa ich zaváhanie snažil potrestať Marcel Holovič, no jeho strelu vyráža Juraja Halo na ochrannú sieť.
     
    27:53
    Hra musí byť prerušená, pretože v postavení mimo hry sa ocitol hosťujúci Štěpán Novotný. Vhadzovať sa tak bude v strednom pásme.
     
    27:08
    Po prerušení hry sa strhla menšia potyčka v blízkosti striedačky Žiliny. Rozhodcovia ale situáciu rýchlo vyriešili a tento raz vylučovať nebudú.
     
    26:27
    Hostia pokračujú vo svojom veľmi dobrom výkone a snažia sa strhnúť vedenie na svoju stranu. Tentokrát ale Juraja Hala neprekonali.
     
    25:50
    Žilina dala gól!
    Hostia veľmi rýchlo reagujú na vedúci gól svojho súpera. Od modrej čiary tvrdo vystrelil Václav Stupka. Domáci brankár puk len vyrazil pred seba a jeho menšie zaváhanie potrestal pohotovou dorážkou RASTISLAV KONEČNÝ. Asistencie: Václav Stupka a Štěpán Novotný.
     
    24:47
    Žilinčania predviedli peknú akciu. Marek Hovorka našiel na pravej strane Juraja Juríka, ten zakončoval strelou z prvej, no Juraj Halo sa dokázal včas presunúť.
     
    24:14
    Hokejisti Žiliny majú možnosť vyrovnať skóre zápasu. Na trestnú lavicu totiž putuje Henrich Ručkay, ktorý dostáva menší trest za hákovanie.
     
    23:45
    Nitra dala gól!
    Domáci hokejisti dnes rozhodne nie sú lepším tímom, no napriek tomu sa dostávajú do vedenia. ERIC MELAND potiahol puk do útočného pásma, vystrelil spoza obrancu a strelou švihom prekonal Tomáša Tomeka. Asistencia: Peter Ordzovenský.
     
    22:55
    Juraj Jurík je dnes všade. Aj teraz podporil útok hostí, ktorí sa dostali do prečíslenia troch proti dvom. Napokon pálil práve Jurík, no bránu súpera minul.
     
    22:26
    Juraj Halo je jednoznačne zamestnanejším z dua brankárov. V priebehu pár sekúnd ho ohrozili strelami Patrik Rogoň a Michal Juraško.
     
    21:55
    Tomáš Tomek teraz pomohol obrancom hostí v rozohrávke. Vlci išli troška netakticky strieľať, no Nitrania toho nedokázali využiť.
     
    21:06
    Juraj Jurík vyslal na bránu súpera snáď už štvrtú strelu. Teraz to skúšal od ľavého mantinelu, no puk bol zrazený na ochrannú sieť.
     
    20:40
    Daniel Brejčák na druhej strane preveril pozornosť Juraja Hala. Mladík v domácej bráne je zatiaľ stopercentný a nahradzuje absentujúceho Michala Valenta.
     
    20:17
    Žilinčania stratili puk vo svojom obrannom pásme. Marek Slovák sa snažil zakončiť tvrdou strelou, no v rozhodujúcom momente puk ideálne netrafil.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvú tretinu dnešného zápasu máme za sebou. Gól sme síce nevideli, no napriek tomu sme sa rozhodne nenudili. Trošku prekvapujúco si väčšie gólové príležitosti vypracovali hostia, no strely Matúša Matisa či Štěpána Novotného sa v nitrianskej bráne neskončili. Druhá tretina začne približne o 18:50 hod.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:44
    Jamesom Milam strieľal od modrej čiary. Jeho pokus ale jeden zo žilinských hokejistov tečoval do stredného pásma. V prvej tretine sa tak zrejme už nič nestane.
     
    19:05
    V Nitra Aréne sa začala posledná minúta prvej tretiny. Juraj Halo musel zasahovať po strele z ľavej strany, a tak sa bude vhadzovať po jeho ľavici.
     
    17:49
    Václav Stupka má množstvo síl a po návrate z trestnej lavice dvakrát zamestnal brankára Juraja Hala. Ten si ale v oboch prípadoch poradil.
     
    17:13
    Obe mužstvá hrajú v plnom počte hráčov na ľadovej ploche. Vhadzovať sa bude v strednom pásme, pretože sa hostia previnili proti pravidlám ofsajdom.
     
    16:34
    Vlci už zrejme vládnu bez ujmy aj svoje druhé oslabenie. Puk vyhodili cez všetky čiary a Václav Stupka je už pripravený skočiť na ľad.
     
    15:44
    Nitrania pokračovali vo svojej útočnej aktivite. Svoje šťastie vyskúšal Marek Tvrdoň, ale ani gólový účet dnešného zápasu neotvoril.
     
    15:24
    Od modrej čiary tvrdo vystrelil Branislav Mezei. Pokus bývalého reprezentačného obrancu ale mieril len do betónov žilinského brankára.
     
    14:54
    Nitranom prvá polovica presilovej hry vôbec nevychádza. Teraz sa dokonca dostal do útočného pásma Michal Švihálek a nazbieral cenné sekundy pre svoj tím.
     
    13:31
    Matúš Rais strieľal od modrej čiary, no trafil len pred ním stojatého obrancu Žiliny. Následne hostia vyhodili puk cez všetky čiary.
     
    12:55
    Domáci hokejisti budú hrať štvorminútovú presilovú hru. Vyšší trest totiž dostal Václav Stupka, ktorý hokejkou zasiahol tvár Edmunda Piačku.
     
    12:42
    Na druhej strane sa črtala šanca pre Žilinu. Aktívny Juraj Jurík krížnou prihrávkou poslal do šance Štěpána Novotného, no ten z tesnej blízkosti nedokázal skórovať.
     
    12:08
    Bezprostredne po buly sa do zakončenia dostal Henrich Ručkay. Strieľal z pravého kruhu na vhadzovanie, ale Tomáš Tomek ukázal rýchlu vyrážačku.
     
    11:43
    Vlci nahodili puk do útočného pásma, no následne išli striedať. Branislav Mezei tak čaká za vlastnou bránou na nových spoluhráčov.
     
    11:02
    Žilinčania zatiaľ pôsobia mimoriadne sympatickým dojmom. Z ľavej strany tentokrát strieľal Filip Ondruš, no domáci brankár na dvakrát puk skrotil.
     
    10:23
    Tomáš Tomek radšej puk podržal, keďže pred ním už boli dobiedzajúci domáci hokejisti. Vhadzovať sa tak bude po jeho pravej ruke.
     
    09:57
    Juraj Halo bol opäť v permanencii. Po ľavej strane si nakorčuľoval do útočného pásma Juraj Jurík, no svojou strelou mieril len do výstroje domáceho brankára.
     
    09:11
    Žilinčania sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Lukáš Handlovský na druhej strane hľadal Mareka Hovorku, no ten prihrávku nespracoval.
     
    08:27
    Obrovská šanca na strane hostí. Patrik Rogoň sa presadil po pravej strane, pred bránou našiel osamoteného Matúša Matisa, no ten z tesnej blízkosti nedokázal skórovať.
     
    07:04
    Judd Blackwater sa dostával do zakončenia, ale včas ho tvrdým hitom odstavil od puku jeden z obrancov Žiliny. Zápas sa hrá vo veľmi vysokom tempe.
     
    06:25
    Nitrania boli teraz nedôrazní vo svojom obrannom pásme. Rozohrávku vystihol Juraj Jurík, no bránu súpera trestuhodne minul.
     
    05:47
    Pre domácich sa črtala šanca na prečíslenie, no Samuel Chalupa akciu pokazil nepresnou prihrávkou. Na druhej strane pálil Michal Švihálek, no našiel len betóny Juraja Hala.
     
    05:11
    Henrich Ručkay vyskúšal pozornosť súperovho brankára strelou z pravej strany. Brankár Tomek ale puk vyrazil mimo nebezpečného priestoru.
     
    04:00
    Žilina prežila prvé oslabenie bez gólovej ujmy. Ešte v závere presilovky pálil od modrej čiary Branislav Mezei, no ani jeho prudká strela gól neznamenala.
     
    03:34
    Marek Tvrdoň pekne obkorčuľoval útočné pásmo Nitry. Dostal sa medzi kruhy, následne vystrelil švihom, no brankár Tomáš Tomek bol pozorný.
     
    02:45
    Žilinčania sa zatiaľ veľmi dobre bránia. Naopak, domáci hokejisti zatiaľ nepotvrdzujú to, že majú najlepšiu presilovku v celej súťaži.
     
    02:19
    Od modrej čiary pálil Jameson Milan. Strela tohto kanadského obrancu ale bola zrazená tesne pred gólmanom Tomášom Tomekom.
     
    01:54
    Domáci hokejisti si zahrajú prvú presilovú hru v dnešnom dueli. Menší trest za podrazenie dostáva center tretej žilinskej formácie Marcel Holovič.
     
    01:27
    Prvýkrát musel zasahovať aj brankár Juraj Halo. Od ľavého mantinelu vystrelil Juraj Jurík, no mieril len do jeho náručia. Vhadzovať sa bude v obrannom pásme Nitry.
     
    01:05
    Nitrania zavreli súpera do svojho obranného pásma. Tesne pred bránkoviskom puk tečoval Michal Krištof, ale žilinský brankár zasahovať nemusel.
     
    00:35
    V úvode zápasu boli aktívnejší domáci hokejisti. Brankár Tomáš Tomek, prerušuje hru, a tak sa bude vhadzovať po jeho ľavej ruke.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Halo – Milam, Rais, Meland, Mezei, Pupák, Ordzovenský, Macík, Korím – Cope, Slovák, Blackwater – Šiška, Krištof, Tvrdoň – H. Ručkay, Paukovček, Bajtek – Chalupa, Štefanka, Piačka.

    MsHK Žilina: Tomek – Juraško, Brejčák, Rehák, Gutwald, Macejko, Drábek, Mendrej, Prokop – Handlovský, Hovorka, Švihálek – J. Jurík, Húževka, Novotný – Konečný, Holovič, Stupka – Matis, Ondruš, Rogoň.

    Rozhodcovia: Róbert Müllner, Peter Stano – Martin Junek, Tomáš Gegáň.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.


     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu zo slovenskej hokejovej Tipsport ligy. Tentokrát zamierime pod Zobor, kde domáci hokejisti Nitry privítajú MsHK Žilina. Zápas sa začína v tradičnom čase o 18:00 hod.

    HK NITRA

    Hokejistom Nitry patrí v tabuľke tretia priečka s 11-bodovou stratou na vedúcu Banskú Bystricu. V štatistike domácich zápasov sú vôbec najlepší, keď vyhrali štrnásť duelov a len v troch nebodovali. Pod Zoborom naposledy padli ešte v polovici novembra, keď nestačili práve na Banskobystričanov. V poslednom dueli prišli o svoju víťaznú sériu, keď prehrali na ľade Zvolena tesne 5:4. Najproduktívnejším hráčom tímu je Michal Krištof, ktorý zaznamenal osemnásť gólov a pridal aj tucet asistencii. Zverenci Andreja Kmeča majú najlepšiu presilovku v súťaži, keď využívajú každú piatu početnú výhodu. Takisto patria k najlepším tímom v oslabení, keďže ich úspešnosť je na hranici 86,71%. Do zápasu ale nenastúpi Nitra v plnej zostave. „Chýbajú dlhodobo zranení hráči ako Kuzma, Kutálek, potrestaný Versteeg a Šille je chorý,“ vyjadril sa na oficiálnej stránke klubu Andrej Kmeč.

    MSHK ŽILINA

    Na začiatku októbra by zrejme nikto nepovedal, že tesne na konci roka bude Žilina na štvrtom mieste tabuľky. Vlci nechávajú zabudnúť na nevydarený úvod sezóny a momentálne predvádzajú výborný hokej. Na svojom konte majú 54 bodov a prezentujú sa štvrtou najlepšou ofenzívou v súťaži. V priemere dosahujú viac než tri góly na zápas, a tak sa dnes môžeme tešiť na ofenzívne hokejové divadlo. Predsa len, vonku podávajú Žilinčania o niečo slabšie výkony. Doposiaľ odohrali 16 zápasov, pričom osemkrát vyhrali i prehrali. Lídrom produktivity je Marek Hovorka, ktorý zaznamenal už 36 kanadských bodov. Zaujímavosťou je, že v tejto sezóne sa Žilina stretla s Corgoňmi trikrát a všetky zápasy doviedla do úspešného konca. Hosťom dnes bude chýbať Lukáš Kríž, ktorý sa pred dvoma týždňami zranil v zápase s Novými Zámkami.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 24. Meland (Ordzovenský), 32. Štefanka (Korím, Piačka), 33. Šiška (Tvrdoň, Mezei), 38. Bajtek (Paukovček, Pupák) – 26. Konečný (Stupka, Novotný)


    HK Nitra: Halo – Milam, Rais, Meland, Mezei, Pupák, Ordzovenský, Macík, Korím – Cope, Slovák, Blackwater – Šiška, Krištof, Tvrdoň – H. Ručkay, Paukovček, Bajtek – Chalupa, Štefanka, Piačka.
    MsHK Žilina: Tomek – Juraško, Brejčák, Rehák, Gutwald, Macejko, Drábek, Mendrej, Prokop – Handlovský, Hovorka, Švihálek – J. Jurík, Húževka, Novotný – Konečný, Holovič, Stupka – Matis, Ondruš, Rogoň.

    Rozhodčí: Róbert Müllner, Peter Stano – Martin Junek, Tomáš Gegáň.
    bahis siteleri