Magnitogorsk – Soči 3:5 (kon.) | Čerepovec – Novosibirsk 4:3 (kon.) | CSKA Moskva – Novokuzněck 2:0 (kon.)
Petrohrad – Omsk 5:3 (kon.) | Záhřeb – Barys 4:5 (kon.) | HC Slovan – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Slovan Bratislava
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Středa 11.01.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:05 Jeff TAFFE - 3:2
     
    62:05
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak jsou to nakonec domácí, kdo bere ten bonusový jeden bod! Bully ve středním pásmu vyhráli domácí, puk se dostal k Cheechoovi, jenž na hraně ofsajdu nabil JEFFOVI TAFFEMU a ten dokázal přízemní ránou přesně na zadní tyč odčarovat zatím kouzlo Sochatskijho, který svůj tým držel i v prodloužení! Asistence: Jonathan Cheechoo.
    59:23 Kyle CHIPCHURA - 2:2
     
    59:23
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak je srovnáno a neuvěřitelné dílo domácího celku je dokonáno! Hrdinou okamžiku je KYLE CHIPCHURA – ten si najel před branku na Taffeho prudkou přihrávku, kterou zpracoval bruslí a dokázal jí pohotově nadzvednout tak, že prostřelil bezmocného gólmana Sochatskijho! Asistence: Jeff Taffe.
    49:06 Pavol SKALICKÝ - 1:2
     
    49:06
    Slovan právě vstřelil branku!
    A domácí jsou konečně a zaslouženě zpět v zápase! Ke střele od modré čáry se dostal Rosandić, jehož ránu tečoval kousek před gólmanem Lušňák a dílo dokonal na zadní tyči číhající PAVOL SKALICKÝ, jenž puk pohodlně uklidil do odkryté sítě! Asistence: Patrik Lušňák a Mislav Rosandić.
    25:53 Arťom GAREJEV - 0:2
     
    25:53
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak toto byla velká chyba obrany domácího Slovanu, který při této situaci zcela propadl. Po krásném pasu Vasilevskiho se ukázalo, že ARŤOM GAREJEV čekal na modré čáře zcela volný a tak jel sám na Brusta – proti němu nic nevymýšlel a důraznou ránou mimo jeho dosah dokázal navýšit náskok Avtomobilistu na dvě branky! Asistence: Alexej Vasilevskij a Michal Čajkovský.
    01:07 Anatolij GOLYŠEV - 0:1
     
    01:07
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak toto je velmi smolný okamžik pro Slovan, který po minutě inkasuje! ANATOLIJ GOLYŠEV se dostal s pukem za branku Brusta, chtěl přihrávat puk do skrumáže před branku, trefil ale zezadu právě Brustovu brusli a od té se puk odrazil do sítě! Asistence: Alexej Simakov a Alexej Vasilevskij.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 50. Skalický (Lušňák, Rosandić), 60. Chipchura (Taffe), 63. Taffe (Cheechoo) – 2. Golyšev (Simakov, Alexej Vasilevskij), 26. A. Garejev (Alexej Vasilevskij, Čajkovský)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Ďaloga, Sersen (C), Švarný (A), Plastino, Bačík, Starosta, Rosandić – Cheechoo, Taffe (A), Sukel' – Jeglič, Sádecký, Nedorost – Chipchura, Surový, Musatov – Šťastný, Lušňák, Skalický – Halama.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Sochatskij (Lisutin) – Čajkovský, Alexej Vasilevskij, Timašov, Ščitov (A), Žuravljov, Turbin, Ščemerov, Kivistö – Simakov (A), A. Romanov, Golyšev – Michnov (C), Koukal, A. Garejev – Monja, Torčeňuk, Ivašov – Buchtele, Tičar, Čistov.

    Rozhodčí: Beljajev, Ščeňov – Gordenko,Tomilov
    bahis siteleri