Vsetín – Opava 6:2 (kon.) | Technika Brno – Kopřivnice 2:3 (kon.) | Šumperk – Val. Meziříčí 10:2 (kon.)
Mor. Budějovice – David Servis 10:3 (kon.) | Žďár n/S – Písek 7:2 (kon.) | Nymburk – Pelhřimov 4:6 (kon.)
Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 8:3 (kon.) | Tábor – Kolín 2:1 (po pr.) | Řisuty – Bílina 5:1 (kon.)
Trutnov – Klášterec nO 2:1 (2:0 po s.n.) | Jablonec n/N – Sokolov 5:2 (kon.) | Kobra – Děčín 7:0 (kon.)
Klatovy – Vrchlabí 5:6 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:3 (0:1, 4:1, 4:1)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Středa 25.01.2017, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No vida, předci jen se ještě domácí hráči dočkali další gólové radosti! Filip Navrátil nahrál na pravé křídlo TOMÁŠI CHLUBNOVI, který si vybruslil do lepší palebné pozice a z blízkosti kruhu vyzrál hezkou ranou na gólmana Formánka! Asistence: Filip Navrátil.
     
    58:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A havlíčkobrodská "Superstar" se dočkala hattricku, na led tak přistála z brodského kotle čepice! Luboš Voříšek narýsoval hezký pas mezi kruhy, kde se kapitán a velká hrající legenda havlíčkobrodského hokeje opřela do puku, který skončil pod horní tyčkou! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    55:53
    Brankář Formánek vyrazil ránu od modré čáry a Patrik Přidal dorážkou zblízka útočil na hattrick, ale puk do brány neprocpal!
     
    54:58
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Heldák – 2 min., podražení).
     
    51:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    "Superstar, superstar!", skandují brodští fanoušci! Bruslaři bleskově reagují na změnu skóre a berou si zpět třígólové vedení! Ve skrumáži před jindřichohradeckým brankovištěm se nejrychleji zorientoval brodský kapitán MIROSLAV TŘETINA a prostřelil ležícího brankáře Formánka! Bez asistence.
     
    50:48
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Kdepak, Vajgar se bez boje rozhodně nevzdá, nyní dokázal snížit! Skvělou práci odvedl Dominik Šalamoun, který zavezl puk do útočného pásma po levém křídle, navázal na sebe protihráče a adresoval skvostný pas před brankoviště OTOVI LAZORIŠÁKOVI, jenž rychlou střelou nad levý Novákův beton zkušeně skóroval! Asistence: Dominik Šalamoun.
     
    49:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! "Pátá právě teď odbila...!", rozléhá se reproduktory v Kotlině, domácí drží komfortní náskok! Miroslav Třetina vypálil ještě do betonu gólmana Formánka, který se při zákroku dostal daleko ze svého brankoviště, a odražený puk z kruhu v pohodě uklidil do odkryté brány pohotový PATRIK PŘIDAL! Asistence: Miroslav Třetina, David Vala.
     
    48:34
    Obrovské šance Vajgaru! Zblízka dorážel Ota Lazorišák, ale jen těsně vedle levé Novákovy tyčky. Vzápětí pálil zblízka mladík David Jaša, vyprášil ale jen Novákovy betony!
     
    44:03
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (D. Kohút – 2 min., vysoká hůl + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    39:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská euforie v Kotlině, tohle je důležitý gól do šatny bojovného soupeře! Petr Kuchta přiťukl puk na modrou čáru KRYŠTOFU KULHÁNKOVI, který šlehl do puku a ten se zatřepetal až v síti, když zapadl zřejmě někam k přední tyčce! Brankář Formánek vůbec nezareagoval, zřejmě přes dobře clonící protihráče vůbec nic neviděl! Asistence: Petr Kuchta, Miroslav Třetina.
     
    37:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla tedy rychlost, soubor z Kotliny bleskově odpověděl a vzal si zpět ztracené vedení! Luboš Voříšek nabil na modrou čáru MIROSLAVU DUBNOVI, který se opřel do kotouče a trefil se naprosto přesně ke vzdálenější tyčce! Byl to jeho první gól v sezoně, a to velmi důležitý! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    36:38
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Tak to je rána z čistého nebe, v Kotlině je z ojedinělé šance hostů znovu vyrovnáno! Denis Heldák přiťukl puk na hůl DAVIDA KOHÚTA, který vypálil od modré čáry a jeho utěšený střelecký pokus nečekaně skončil za zády gólmana Nováka! Asistence: Denis Heldák, Aleš Furch.
     
    34:40
    Trio Tomáš Semrád – Miroslav Třetina – Patrik Přidal jelo do přečíslení 3 na 1 a nádhernou kombinací na jeden dotek rozebralo obranu soupeře, ale posledně jmenovaný netrefil zblízka odkrytou bránu!
     
    33:06
    Tomáš Chlubna spěchal za nahozeným pukem a brankář Formánek vyrazil proti němu ven ze svého brankoviště. Útočník domácích zkusil kličku a byl nakonec u puku o chlup dřív, ale jeho teč skončila těsně vedle prázdné brány!
     
    31:35
    Teď moc nechápu, čemu se David Bušek (HBR) diví. Jeho faul kolenem byl jednoznačný a je potrestán.
     
    29:05
    Tohle byla šance jako hrom! Patrik Přidal nádherně vykoupal protihráče a ocitl se až před bránou, ale zblízka bekhendem protáhl jen Formánkův levý beton!
     
    26:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No to byla neskutečná paráda, jež by měla být zanesena zlatým písmem do hokejových učebnic! Jindřichův Hradec ztratil v útočném pásmu puk a stihl ho za to krutý trest, když Tomáš Semrád nahrál Petru Kuchtovi, jenž "buzarem", tedy nahrávkou o mantinel, našel rozjetého MIROSLAVA TŘETINU. Brodský kapitán se elegantně vyhnul hned dvěma protihráčům, uvolnil se před bránou a z mírného úhlu na levé straně nádherně vymetl protější šibenici! Asistence: Petr Kuchta, Tomáš Semrád.
     
    20:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nesmírně důležitá branka Bruslařů, kteří konečně protrhli střelecké trápení a vyrovnali! PATRIK PŘIDAL to udělal úplně stejně jako při samostatném úniku, když si sjel až k bráně a zblízka mířil k levé Formánkově tyčce, tentokrát už přesně!
     
    20:15
    Patrik Přidal uháněl sám na bránu a minul zblízka levou tyčku brankáře Formánka! Byl ale faulován a pojede trestné střílení!
     
    13:34
    Kapitán Miroslav Třetina teď neproměnil obrovskou šanci! V samostatném úniku zkusil parádní zakončení ála Peter Forberg, ale jednoruč zřejmě o kousek minul bránu!
     
    12:19
    A pozor, brodská defenziva teď zaspala a chybělo jen málo, aby hosté šli do trháku o dva góly! David Jaša se probil důrazně k puku mezi kruhy a jeho bekhendovou střelu chytil brankář Novák do náruče!
     
    09:03
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Bruslaře, poslední celek tabulky využívá přesilovku a v Kotlině senzačně vede! David Kohút vypálil od modré čáry a ALEŠ FURCH vykouzlil mezi kruhy parádní teč, jež zapadla za záda bezmocného gólmana Nováka! Asistence: David Kohút.
     
    08:18
    Aleš Furch chvíli po vhazování vypálil z levé strany, brankář Novák vyrazil letící puk u bližší tyčky a chvíli vůbec nevěděl, kde hrací předmět je! Ten poskakoval na jeho horní síťce!
     
    08:11
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:15
    Domácí teď rychlým pohybem pořádně zvířili prach v jindřichohradeckém pásmu a byla z toho další velká šance. Zblízka zakončoval volný Luboš Voříšek, ale bekhendem mířil jen do brankáře Formánka!
     
    05:54
    Tohle už byla větší šance! David Bušek z prostoru kruhu nechal vyniknout jen beton gólmana Formánka, jeho spoluhráči doráželi rovněž do maskované opory Vajgaru!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 21. Přidal (TS), 27. Třetina (Kuchta, T. Semrád), 38. Duben (Voříšek), 40. Kulhánek (Kuchta, Třetina), 50. Přidal (Třetina, Vala), 52. Třetina, 59. Třetina (Voříšek), 60. Chlubna (Navrátil) – 10. Furch (D. Kohút), 37. D. Kohút (Heldák, Furch), 51. Lazorišák (Šalamoun)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Panec) – Bušek, T. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek – Přidal, Třetina "C", Kuchta – Voříšek, Kozlík, Michálek – Chlubna, Ludvík, Navrátil – Nguyen, Křížek, Beneš
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Formánek (Pírs) – Straka, Pípal "A", T. Kohút, Růžek, Zderadička, Bureš "A" – Furch, D. Kohút, Heldák, Šalamoun, Lazorišák "C", Jaša, Svatuška, Červený, Jambor, Beran, Vantuch

    Rozhodčí: Rudolf Volf – Aleš Vavruška, Jakub Oudes

    Diváci: 406
    bahis siteleri