Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 3:1 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 27.01.2017, 19:15 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League • Nadstavba ČR
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to vše. Děkuji za pozornost. (21:31:04)
     
    Konec! Orli dnes nepodali vůbec špatný výkon, přesto si z Grazu neodváží ani bod. Domácí můžou děkovat hlavně svému gólmanovi, který ve třetí třetině chytil snad nemožné! Orli tak musí bojovat o body v dalších zápasech, ten nejbližší je čeká už v neděli na domácím ledě!
     
    Konec zápasu.
     
    59:05
    Graz zdržuje hru v útočném pásmu u mantinelu. Zdá se, že si již tři body pohlídá.
     
    58:05
    Yellow Horn v obrovské šanci! Šulák prokličkoval středním pásmem a uvolnil kanadského forvarda, ten ale tváří v tvář Dahmovi neuspěl!
     
    57:20
    Nepřesnosti při rozehrávce trápí Orly i Graz. Domácím to však stačí.
     
    56:55
    Domácí už pouze vyhazují puky tak, aby se nepískalo zakázané uvolnění.
     
    56:01
    Ihned po vhazování před Dahmem napřáhl McMonagle, ale již zmiňovaný gólman si poradil i s touto velice prudkou střelou. Čeká nás další buly.
     
    55:55
    Orli se ještě snaží, už to mají ale těžké. Dnes by si vyrovnání zasloužili....
     
    54:38
    Graz právě vstřelil branku!
    To je smůla! Orli byli jednoznačně lepším týmem, Graz jakoby na ledě vůbec nebyl. Přesto si ale bere zpět své dvoubrankové vedení. Puk se odrazil před branku, kde číhal OLIVER SETZINGER, který poslal kotouč přesně do horního růžku branky. Asistence: Zintis-Nauris Zusevics, Kurtis McLean.
     
    53:58
    Tlak Orlů pokračuje. Lattner si dobře najel až mezi kruhy, obrana mu na poslední chvíli kotouč ukradla, čímž mu znemožnila zakončení.
     
    53:08
    Domácí v plném počtu.
     
    52:05
    Obrovský závar před Dahmem pokračuje! Od modré pálil Lakos i Šulák, ale ani jedna rána neprošla za Dahma. Bránící čtveřice je už velice vyčerpaná.
     
    51:49
    Da Costa příklepem napálil pouze gólmanův beton! Následně měl před sebou Yellow Horn úplně prázdnou branku, ale puk mu přeskočil přes čepel hole!
     
    51:23
    Lattner se dostal až do levého kruhu, odkud pálil pouze nad branku.
     
    51:08
    Znojemští si vybojovali další faul, mají tak velkou šanci vyrovnat! Na trestnou míří Feichtner. Druh faulu bude doplněn později.
     
    49:54
    Znojemští hokejisté napadají ve čtyřech hráčích na útočné polovině, což se domácím vůbec nezamlouvá. Nedokážou na to najít odpověď.
     
    49:31
    Orli by si jednoznačně zasloužili vyrovnání, za jejich hru zejména ve třetí třetině by se nemusel stydět žádný tým.
     
    49:05
    McMonagle a Yellow Horn si několikrát vyměnili kotouč a způsobili obrovský průvan v obraně Grazu. Domácí teď drží pouze gólman, protože druhý jmenovaný se opět ocitl úplně sám před Dahmem, ale ani klička do bekhendu úspěch neslavila!

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 23. Beach (Brophey), 26. Pöck (Woger, Brophey), 55. Setzinger (Zusevics, McLean) – 45. Yellow Horn (Csamangó, Lakos)


    Moser Medical Graz 99ers: Dahm (Höneckl) – Pöck, Weihager, Strohmeier, Pelech, Klimbacher, Boivin, Reinthaler – Setzinger, McLean, Zusevics – Pirmann, Feichtner, Woger – Beach, Brophey, Ograjensek – Trost, Zierer, Natter.
    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Šulák, Stehlík, Lakos, McMonagle, Bořuta, Biro, Kadeřávek – Lattner, Bartoš, Yellow Horn – Beroun, Pucher, Wronka – Vodný, Da Costa, Hughesman – Podešva, Šeda, Csamangó – Špaček.

    Rozhodčí: Babic, Nikolic K. – Kontschieder, Nemeth
    thejrc.org