Bolívie – Brazílie 0:0 (kon.) | Venezuela – Uruguay 0:0 (kon.) | Kolumbie – Paraguay 1:2 (kon.)
Chile – Ekvádor 2:1 (kon.) | Argentina – Peru 0:0 (kon.)
konec
Kolumbie
1:2 (0:0)
Paraguay
Pátek 06.10.2017, 01:30 • Estadio Metropolitano Roberto Meléndez (Barranquilla) • Kvalifikace MS (Jižní Amerika)
Předzápasové kurzy
    90+2. SANABRIA - 1:2
     
    90+2
    Paraguay právě vstřelila branku! Tak tohle je opravdu neuvěřitelné rozuzlení dnešního utkání! Arcemu se střídaní povedlo na více, než 100 % a další střídající hráč nejspíše otáčí utkání ve prospěch Paraguaye! Ospina nejprve vyrazil přízemní centr jen před sebe, kam nabíhal ANTONIO SANABRIA a pohotově míč uklidil do prázdné brány! Zřejmě další chyba brankáře Realu Madrid tak připravila Kolumbii o jistotu Mistrovství světa už před posledním utkání!
    89. CARDOZO - 1:1
     
    89
    Paraguay právě vstřelila branku!
    A to že slaví předčasně! Hosté totiž vyrovnávají stav a drží poslední naději na výlet příštího roku! Nákop Silvy vyrazil Ospina jen před sebe, což bylo jeho jednoznačnou chybou, následně se do míče chtěl opřít Sanabria, jeho zmarem ale vytvořil luxusní šanci pro OSCARA CARDOZA, který už se do takřka prázdné brány nemýlil!
    79. FALCAO - 1:0
     
    79
    Kolumbie právě vstřelila branku!
    A domácí se dostávají zaslouženě do vedení! Celý druhý poločas jsou lepším týmem a tady je odměna! RADAMEL FALCAO dostal krásný centr za hostující obránce, míč si skvěle zpracoval a poté krásným lobem vsítil úvodní branku! Škoda, že jsme na ni museli čekat až do závěru utkání, snad to ale zbylým deseti minutám pomůže!

    Daniel Bertók

    Branky: 79. Falcao – 89. Cardozo, 90+2. Sanabria

    Karty:   12. Fabra (CLM), 27. Zapata (CLM), 86. Falcao (CLM) – 10. Ortiz (PAR), 39. González (PAR), 57. Valdez (PAR), 87. Piris (PAR)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 4:0. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 16:16.
    Kolumbie: Ospina – Arias, Zapata, Sánchez D., Fabra – Sánchez C., Aguilar (86. Barrios) – Cuardado (63. Gutierrez), Rodriguez, Cardona (75. Chara) – Falcao.
    Náhradníci: Bacca, Barrios, Castellanos Serrano, Gutierrez, Chara, Medina, Moreno, Murillo, Tesillo, Uribe, Vargas (B), Zapata D.

    Paraguay: Silva – Gómez, Valdez, Balbuena, Samudio (77. Cardozo O.) – Moreira (55. Sanabria), Caceres (K) (38. Piris), Ortiz, Romero Ó. – Romero Á., González.
    Náhradníci: Aguilar (B), Bareiro, Camacho, Cardozo A., Cardozo O., Dominguez, Fernandez, Piris, Rojas, Rolon, Salcedo, Sanabria.

    Rozhodčí: Marques R. (Bra)
    bahis siteleri