Znojmo – Bolzano 4:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:2 (0:1, 2:1, 2:0)
HC Bolzano
Pátek 19.01.2018, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Po zámku Bolzana se k puku dostal COLTON YELLOW HORN a bekhendem ze středního pásma trefuje odkrytou klec. První bod v dresu Znojma si připisuje také Olsen. Znojmo vyhraje poprvé od 19. prosince. Asistence: Ryan Olsen.
     
    42:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo otáčí vývoj zápasu, poté co Němec z rohu útočného pásma našel před brankou volného PETRA MRÁZKA a dnes velmi aktivní útočník střelou po ledě k levé tyči překonává Tuokkolu. Velká radost znojemského týmu na ledě. Asistence: Erik Němec.
     
    31:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Velmi rychle je vyrovnáno, v pokračujícím tlaku objel útočné pásmo Lattner, rozhodil tak obranu soupeře a z celé situace nakonec těžil JOSEF ZAJÍC, který se opřel do volného puku a trefil se parádně pod horní tyč. Tuokkola neměl nárok. Zajíc spolu se střelou inkasoval tvrdý strom od bránícího hráče, ale zvedá se z ledu a vypadá v pořádku. Asistence: Jan Lattner, Adam Raška.
     
    29:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se v kritické chvíli vrací do zápasu, poté co situaci tři na dva vyřešil Špaček svělou přihrávkou na volného TOMÁŠE PLÍHALA, a ten z mezikruží propálil Tuokkolu. Zkušený centr dává svůj druhý gól v sezóně. Asistence: Marek Špaček, Antonín Bořuta.
     
    27:33
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Z riskantní kombinace nakonec vzešla chyba Mrázka na modré. Znojemský útočník jen nastřelil protihráče, MICHAEL HALMO přebruslil vracející se obránce a pěknou ranou do horního růžku překonává Schwarze! Bez asistence.
     
    02:04
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení po šťastném gólu. Od modré pálil CHARLES GARTNER a clonící André Lakos letící puk tečoval holí nešťastně přímo mezi Schwarzovy betony. Asistence: Matt Tomassoni, Matias Sointu.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 30. Plíhal (Špaček, Bořuta), 32. Zajíc (Lattner, Raška), 43. Mrázek (Němec), 60. Colton Yellow Horn (Olsen) – 3. Gartner (Tomassoni, Sointu), 28. Halmo


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Biro, Lakos, Lattner, Bořuta, Tejnor, Stehlík, Zajíc – Němec, Raška, Mrázek – Yellow Horn, Olsen, Číp – Novák, Plíhal, Guman – Csamangó, Beroun, Špaček.
    HC Bolzano: Tuokkola (Smith) – Gartner, Tomassoni, Egger, Marchetti, Carlisle, Glira, Schweitzer – Micelli, Angelidis, Monardo – Halmo, Oleksuk, Frank – Frigo, Bernard, Marchetti – Sointu, DeSousa, Petan.

    Rozhodčí: Piragić, Trilar – Nagy, Soos

    Diváci: 2304
    ocianews.com