Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:6 (kon.) | Carolina – Boston 2:3 (kon.)
Columbus – Detroit 3:5 (kon.) | Montreal – Dallas 1:4 (kon.) | Tampa – New Jersey 8:3 (kon.)
Nashville – Vegas 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Ottawa 5:1 (kon.)
Anaheim – Philadelphia 2:3 (kon.) | San Jose – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Edmonton Oilers
3:4 (1:1, 2:2, 0:1)
Minnesota Wild
Středa 31.10.2018, 02:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Střela Adama Larssona z levé strany modré čáry těsně minula vzdálenější tyčku!
     
    58:24
    A právě teď zamířil Talbot na střídačku a pouští do hry šestého hráče!
     
    57:23
    Asi definitivně rozhodnout mohl Joel Eriksson Ek, který zblízka minul odkrytou domácí branku!
     
    56:18
    Střela Nicka Seelera od modré nebyla prudká, ale puk byl tečován a to nadělalo Talbotovi velké problémy. Domácí gólman měl co dělat, aby stačil zaklapnout betony včas.
    54:12 Mikael GRANLUND - 3:4
     
    54:12
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté poprvé v utkání vedou! MIKAEL GRANLUND si vzal puk u pravého mantinelu a využil toho, že ho nikdo nenapadal. Dojel tak na kruh pro vhazování a z poměrně ostrého úhlu zamířil nad levé rameno brankáře Talbota. Asistence: Charlie Coyle a Eric Staal.
     
    53:31
    Místo puku skončil v domácí brance Nino Niederreiter. K tomu mu pomohl nedovoleným zákrokem Drake Caggiula a uvidíme tedy přesilovku Minnesoty!
     
    48:38
    Kassian v útočném pásmu zachytil rozehrávku soupeře. Prostor ke střele nenašel a tak puk poslal na modrou, kde byl Kris Russell. Jeho ránu vyrazil Stalock, který si pak poradil i s dorážkou Kylea Brodziaka!
     
    43:16
    Dvě minuty za nedovolené bránění vyfasoval Eric Fehr. Přesilovka pro Oilers.
    38:20 Eric STAAL - 3:3
     
    38:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku využívají a vyrovnávají! Od modré čáry vystřelil zápěstím Ryan Suter a puk propadl přes shluk těl až do branky. Střelu zřejmě ještě tečoval ERIC STAAL, jenž je označen za autora gólu. Asistence: Ryan Suter a Mikael Granlund.
     
    37:21
    Za držení je vyloučen Darnell Nurse. Přesilovku bude hrát Minnesota.
     
    37:00
    Hosté se dostali do přečíslení 2 na 1. Coyle situaci vyřešil tím, že si položil na zem obránce a sám zakončoval, ovšem mířil vedle bližší tyčky!
     
    35:55
    V předbrankovém prostoru neuspěl Milan Lucic, který přestřelil, poté branku netrefil Matt Benning. Domácí začínají tlačit!
    33:11 Alex CHIASSON - 3:2
     
    33:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí si rychle berou vedení zpět! Matt Benning dostal puk na modrou čáru, odkud vypálil a ALEX CHIASSON jeho střelu pohotově tečoval za záda bezmocného Stalocka. Asistence: Matt Benning a Leon Draisaitl.
    32:18 Jared SPURGEON - 2:2
     
    32:18
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! Eric Staal nahrál zpoza branky puk do míst, kam si najížděli Jason Zucker a JARED SPURGEON a byl to druhý jmenovaný, kdo zblízka překonal Talbota – 2:2. Asistence: Eric Staal a Nino Niederreiter.
     
    31:17
    Po vhazování vypálil Ryan Suter, ale Talbot jeho pokus vytěsnil výborným zákrokem!
     
    28:16
    Connor McDavid to vzal na sebe a opět všem ujel! Tentokrát ho ale vychytal Alex Stalock.
     
    27:55
    Hosté jdou na 24 sekund do tří! Za sekání je vyloučen Matt Dumba.
     
    26:20
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Jordan Greenway – 2 min., vysoká hůl).
    24:10 Connor MCDAVID - 2:1
     
    24:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tohle byl typický CONNOR MCDAVID! Kris Russell vyhodil bekhendem puk do středního pásma, kde ho dojel domácí kapitán. Ten následně přebruslil oba obránce Wild a tváří v tvář před Stalockem zamířil mezi betony – 2:1. Asistence: Kris Russell.
     
    18:53
    Na druhé straně to udělal výborně Jason Zucker! Ten v rychlosti objel branku a už to vypadalo, že by mohl puk za čáru zasunout, ovšem Talbot se stačil ke své tyčce natáhnout!
     
    18:25
    Draisaitl nabil Alexovi Chiassonovi, který protáhl Stalocka. K dorážce se dostal Rieder, ovšem hostující gólman se v brankovišti roztáhl a nepustil kotouč za čáru. Brankářská dvojka Wild, která nastoupila teprve ke třetímu utkání v sezóně, zatím chytá velmi dobře.
     
    16:45
    Garrison si vyměnil puk s Riederem a od modré zamířil těsně vedle!
     
    14:58
    Hned po buly to domácí rozehráli velmi dobře. Od modré vypálil Oscar Klefbom a puk po jeho tečované střele projel brankovištěm. Zamířil však mimo!
     
    14:50
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Greg Pateryn – 2 min., hákování).
     
    14:50
    Ryan Strome ji málem využil! McDavid mu nahrál mezi kruhy a Stalocka zachránila tyčka!
    14:08 Zach PARISE - 1:1
     
    14:08
    Minnesota právě vstřelila branku!
    To jsem zakřikl! Hosté se totiž trefují 4 sekundy před skončením své přesilovky. Střela Matta Dumby trefila před brankou clonícího ZACHA PARISEHO, který si stačil puk přikopnout na hokejku a zasunul ho do prázdné klece – 1:1. Asistence: Matt Dumba a Nino Niederreiter.
     
    12:12
    Ryan Strome dostává trest za sekání. Uvidíme přesilovku Minnesoty.
     
    10:49
    Výborné střídání domácí první formace! Connor McDavid minul branku, Kailer Yamamoto zblízka neprocpal puk za Stalocka a přesně nemířil ani Ryan Nugent-Hopkins!
    08:11 Leon DRAISAITL - 1:0
     
    08:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí se v ofenzivě prosadili až po skončení přesilové hry! Nejprve dorážel po střele Draisaitla do téměř odkryté klece Connor McDavid, ale Stalock ještě stačil ke své tyčce natlačit levý beton. Akce Oilers ale pokračovala, McDavid vytáhl puk nahoru na Oscara Klefboma, který vystřelil, Stalock vyrazil před sebe a Ryan Nugent-Hopkins v pádu posunul puk na LEONA DRAISAITLA, který už zakončoval do zcela prázdné klece. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Oscar Klefbom.
     
    06:04
    Milan Lucic se dostával za obranu hostí, ale byl dobruslen bránícím Gregem Paterynem. Přesto si dokázal kotouč pokrýt a zakončit a Stalock tak musel zasahovat. Bude se však vylučovat. Pateryn totiž Lucice zasáhl vysokou holí.
     
    03:14
    Další velkou šanci měl Jason Zucker! Domácí ztratili kotouč ve vlastním obranném pásmu a útočník Wild zakončoval z předbrankového prostoru. Mířil na lapačku a právě do ní Talbot schoval puk.
     
    02:17
    Charlie Coyle teď netrefil ze vzduchu puk před odkrytou brankou. Tohle byla velká příležitost Minnesoty!
     
    00:48
    Tohle již byla gólová šance! Nugent-Hopkins vysunul rozjetého Connora McDavida, jenž už byl sám před Stalockem, ale ten bekhendovou kličku kapitána Oilers pokryl!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Draisaitl (Nugent-Hopkins, Klefbom), 25. McDavid (Russell), 34. Chiasson (Benning, Draisaitl) – 15. Parise (Dumba, Niederreiter), 33. Spurgeon (E. Staal, Niederreiter), 39. E. Staal (Suter, Mikael Granlund), 55. Mikael Granlund (Coyle, E. Staal)


    Edmonton Oilers: Talbot (Koskinen) – A. Larsson (A), Klefbom, Russell, Nurse, Benning, Garrison – Yamamoto, McDavid (C), Nugent-Hopkins (A) – Chiasson, Draisaitl, Rieder – Caggiula, R. Strome, Lucic – Kassian, Brodziak, Khaira.
    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Dumba, Suter (A), Spurgeon, Brodin, Pateryn, Seeler – Niederreiter, E. Staal, Zucker – Mikael Granlund, M. Koivu (C), Parise (A) – J.T. Brown, Coyle, Greenway – J. Eriksson Ek, Fehr, M. Foligno.

    Rozhodčí: Skilliter, Luxmore – Daisy, Barton

    Diváci: 18347
    bahis siteleri