Buffalo – Calgary 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:6 (kon.) | Carolina – Boston 2:3 (kon.)
Columbus – Detroit 3:5 (kon.) | Montreal – Dallas 1:4 (kon.) | Tampa – New Jersey 8:3 (kon.)
Nashville – Vegas 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 3:4 (kon.) | Arizona – Ottawa 5:1 (kon.)
Anaheim – Philadelphia 2:3 (kon.) | San Jose – NY Rangers 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Anaheim Ducks
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Philadelphia Flyers
Středa 31.10.2018, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:09 Nolan PATRICK - 2:3
     
    58:09
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Radost domácím moc dlouho netrvala, jelikož Philadelphia si bere bleskově vedení zpět na svou stranu! Lindblom zpoza brány našel před domácí svatyní volného NOLANA PATRICKA, který následně zakončil k levé tyči. Asistence: Oskar Lindblom, Robert Hägg.
    57:48 Pontus ÅBERG - 2:2
     
    57:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Domácí proměňují přesilovou hru v branku! Cam Fowler totiž vypálil z pravé strany těsně nad pravý beton, ovšem v dráze letu ještě tečoval kotouč PONTUS ÅBERG a domácí fanoušci se mohou radovat z branky na 2:2! Asistence: Cam Fowler, Ryan Getzlaf.
    28:57 Ivan Provorov (PHI) - 1:2
     
    28:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou podruhé v dnešním utkání do vedení! Claude Giroux vypálil metr za modrou čárou, když před bránou čekal na teč jeho spoluhráč IVAN PROVOROV, který se nakonec bruslí kotouče dotkl a gól je mu tak uznán. Philadelphia vede 2:1! Asistence: Claude Giroux, Nolan Patrick.
    21:45 Pontus ÅBERG - 1:1
     
    21:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! PONTUS ÅBERG dostal přihrávku od Rakella do pravého kruhu, kde nejprve naznačil střelu, čímž vyřadil ze hry Folin a posléze už opravdu vypálil přesně do pravé šibenice nad lapačku Elliotta! Krásná trefa domácího hráče. Asistence: Rickard Rakell a Hampus Lindholm.
    03:07 Sean COUTURIER - 0:1
     
    03:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají hned první přesilovou hru a jdou do vedení! Přihrávku Girouxa před bránu parádně tečoval SEAN COUTURIER přesně k pravé tyči a Miller neměl nárok! Asistence: Claude Giroux a Shayne Gostisbehere.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 22. Åberg (Rakell, H. Lindholm), 58. Åberg (Fowler, Getzlaf) – 4. Couturier (Giroux, Gostisbehere), 29. Provorov (Giroux, Patrick), 59. Patrick (Lindblom, Hägg)


    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – Montour, H. Lindholm, Welinski, Fowler (A), M. Pettersson, Ja. Larsson – Rakell, Getzlaf (C), Åberg – Street, Kesler, Cogliano – Silfverberg, Steel, Henrique (A) – Gibbons, Lundeström, Blandisi.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Pickard) – Hägg, Provorov, Gostisbehere, Folin, Gudas, Sanheim – Konecny, Couturier (A), Giroux (C) – Voráček, Patrick, Lindblom – Simmonds (A), Weal, Weise – Aube-Kubel, Lehterä, Laughton.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Dean Morton – Shandor Alphonso, Brandon Gawryletz
    thejrc.org