Čeljabinsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Čerepovec – HC Slovan 2:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 2:0 (kon.)
Jaroslavl – Riga 2:1 (kon.) | Kazaň – Ufa 3:1 (kon.) | Viťaz – CSKA Moskva 1:2 (po pr.)
Minsk – Petrohrad 0:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Amur Chabarovsk
Pátek 04.01.2019, 12:30 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor pooral chabarovské pole potřetí! Na vnitřním okraji pravého kruhu pro vhazování se dostal ke kotouči SEMJON KOKUJOV a usměrnil ho ke vzdálenější tyči nad Muryginův beton. S Amurem to už vypadá velmi bledě. Asistence: Alexandr Rybakov a Alexandr Šarov.
    39:59 Ryan STOA - 2:0
     
    39:59
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Ale pozor! Zvýšena aktivita Amuru má opačný efekt a Traktor se tak ujímá vedení 2:0! Bailen na útočné modré vybojoval puk pro RYANA STOU a zkušený Američan prostřelil Murigyna jednu a tři desetiny vteřiny před odchodem do kabin. Asistence: Nick Bailen.
    35:24 Christian THOMAS - 1:0
     
    35:24
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Na úvodní gól duelu jsme čekali přes půl hodiny! Pak si vzal puk na starost CHRISTIAN THOMAS, parádní stahovačkou se zbavil svého strážce a díky tomu se zleva dostal až před Murygina. Toho sice napoprvé nepřekonal, ale dorážka už byla úspěšná. Asistence: Jonas Enlund.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 36. Thomas (Enlund), 40. Stoa (Bailen), 50. Kokujov (Rybakov, Šarov)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Sudnicin) – Bailen (A), Isajev, A. Petrov (C), Rjasenskij, Borodkin, Karpuchin, Želdakov – Thomas, Enlund, Szczechura – Rybakov (A), Šarov, Kokujov – Bergström, Stoa, Šolochov – Dugin, Gubarev, Jerofejev – Tridčikov.
    Amur Chabarovsk: Murygin (Alikin) – Kuzmin, Jordán, Korjagin (C), Aťušov, Hrbas (A), D. Vorobjov, Kondratěv – Ruděnkov, Rasskazov, T. Zohorna – Popugajev, Pjanov, Fajzullin – Vl. Ušenin, Gorškov (A), Vj. Ušenin – Dědunov, Železkov, A. Kuzněcov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Spirin – Kuprijanov, Osipov
    bahis siteleri