Čeljabinsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Čerepovec – HC Slovan 2:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 2:0 (kon.)
Jaroslavl – Riga 2:1 (kon.) | Kazaň – Ufa 3:1 (kon.) | Viťaz – CSKA Moskva 1:2 (po pr.)
Minsk – Petrohrad 0:2 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Pátek 04.01.2019, 15:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:51 Vladislav KODOLA - 2:0
     
    50:51
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hodně smolný gól inkasují hosté a Čerepovec jde do vedení 2:0, poté co využil druhou přesilovku. Už to vypadalo, že Štěpánek má kotouč bezpečně pod sebou, ale pak do brankoviště přijel Sersen a zdálo se, že byla jeho vina, že se kotouč nakonec doklouzal do sítě. Branka je přiznána VLADISLAVU KODOLOVI, který taktéž působil na brankovišti. Asistence: Dmitrij Markovin.
    33:20 Jurij TRUBAČJOV - 1:0
     
    33:20
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je to gól, Čerepovec využívá přesilovku a jde do vedení. Na tohle už ani Štěpánek nestačil. Z mezikruží vypálil Vovčenko, to ještě dokázal Štěpánek zasáhnout, ale kotouč vyrazil přesně před JURIJE TRUBAČJOVA, který z levého kruhu zametl puk do brány. Asistence: Daniil Vovčenko, Ilja Chochlov.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 34. Trubačjov (Vovčenko, Chabarov), 51. Kodola (Markovin)


    Severstal Čerepovec: Furch (Artamkin) – Kinrade, Chochlov, Glazkov, Lekomcev, Chabarov, Markovin, A. Kulda, Sizov – Jakimov, Monachov, Michnov – Geraskin, Vovčenko, Trubačjov – Kodola, Petunin, I. Zacharčuk – Nikolišin, Babenko, Ashton.
    HC Slovan Bratislava: Štěpánek (Čiliak) – Sersen, Jánošík, Grman, Klok, Bačik, Gelinas, Baranov, Švarný – Lunter, Sukel', Červený – Rau, Taffe, Chipchura – Lamper, Buc, Hrnka – Jeglič, C. Bailey, M. Sloboda.

    Rozhodčí: Hofman, Rogačjov – Antonov, Parikov
    bahis siteleri